Hans havde bedt mig om at klæde mig af bortset fra trusserne, som jeg skulle beholde på, og han var nu ved at binde et sort silketørklæde for mine øjne…

Efter en længere periode med masser af hentydninger og senere mere åbenlys flirt stod jeg nu her - 55 år gammel, gift kvinde i mit eget soveværelse med en fremmed mand. Jeg har altid synes, at han var lidt lækker, men det var først i den seneste tid, at tanken om at have en affære var begyndt at dukke op. I starten alene som en fantasi, som jeg kunne bruge i forbindelse med onani, men en fantasi som voksede på mig og altså nu til min egen overraskelse, tvivl, nervøsitet og store spænding skulle blive til en eller anden form for virkelighed.

Hans var 10 år ældre end mig, noget højere og klart den type, der tager kontrollen og initiativet, og det havde jeg i den grad brug for, hvis det nogensinde skulle blive til andet og mere end netop end fantasi. Og så tændte jeg også på styringen. Vi spiller tennis i samme klub og havde spillet sammen et par gange til åbne mixed double arrangementer. Det var her flirten startede. Lette berøringer, små hentydninger og senere længere berøringer og mere tydelige hentydninger og spørgsmål. Som jeg til sidst gav efter for.

Hans havde bedt mig om at klæde mig af bortset fra trusserne, som jeg skulle beholde på, og han var nu ved at binde et sort silketørklæde for mine øjne. “Det her øger dine andre sanser, og det kan fjerne en del af din generthed, så du lettere kan slippe hæmningerne fri. Og så vil det forhåbentlig pirre dig, at du ikke helt ved, hvad der er ved at ske”.

Han begyndte langsomt at bevæge sig rundt om mig, mens hans fingre og hænder gled hen over min krop. Arme, ryge, hals, mave, balder. “Du er vanvittig sexet. Det tænder mig helt vildt at se på dig og at røre ved mig. Det tænder mig at se dine brystvorter stivne. Det får mig til at tænke, at du er ved at blive våd mellem benene. Passer det”. Jeg nikkede og trak vejret lidt tungt. “Du skal prøve at svare, når jeg spørger dig om noget. Jeg vil gerne have, at du kan høres i dag. Så vi prøver igen. Passer det, at du er våd mellem benene”. “Ja det gør” hviskede jeg. Hans kørte en finger henover mine læber. “ Prøv at formulere det som en sætning så jeg også kan høre, hvad du kalder din mis, din kusse eller din fisse”. Jeg sank et par gange og sagde stille “ja det passer - jeg tænder på, at du rører ved mig og taler til mig på den måde, og min mis bliver varm og våd af det”. Hans kørte nu neglen på en af fingrene henover min revne udenpå trusserne, hvilket fik mig til at stønne. “Gør det noget, hvis jeg kalder din mis for din fisse”. Jeg rystede på hovedet. Hans klemte begge min brystvorter lidt hårdt og sagde “husk nu at svare”. “Undskyld - nej det er ok”. Hans nulrede stadig mine brystvorter. “Hvad er ok”? “At du kalder min mis for min fisse”, hviskede jeg genert. “Dejligt. Du har gjort min pik stenhård. Prøv at mærke her”. Han førte min hånd ned til en kæmpebule uden på bukserne. Den mærkedes langt større end min mands.

“Nu skal jeg bruge den finger, som du åbner din telefon med. Jeg tager nogle billeder af dig undervejs, så du senere i ro og mag kan se, hvor smuk og sexet du er”. Jeg tøvede lidt men rakte min tommelfinger frem. “Hvis du vil sende mig nogle af billederne senere bliver jeg selvfølgelig glad, men hvis du vil beholde dem for dig selv, er det også helt i orden”. Jeg hørte et klik.

Hans stillede sig nu helt tæt ind til min krop bagfra. Jeg kunne mærke hans bule mod den øverste del af min venstre balde. Hans ene hånd gled ned mellem mine ben udenpå trusserne og den anden op til mit ene bryst mens han kyssede mig på siden af halsen. “Fortæl mig nu: har I tit sex”. Jeg trak virkelig vejret tungt gennem næsen nu, men svarede “nej - desværre ikke. Min mand virker ikke så interesseret længere”. Jeg vendte hovedet rundt mod ham og vi kyssede dybt for første gang. Jeg var vildt tændt. “Leger du så tit med dig selv”? Jeg nikkede tøvende og igen klemte han min ene brystvorte og denne gang hårdt. “avvv undskyld - ja jeg leger næsten hver dag med mig selv”. Jeg kunne mærke hans store hånd glide ind under elastikken i trusserne og en finger glide let op i mig. “Åhhhhh ja”. Jeg kastede hovedet tilbage på hans skulder. “Leger du kun med fingrene”. Nu havde jeg to fingre oppe i mig. “Mest fingrene men nogle gange bruger jeg også en squash eller en agurk”. Fingre pumpede lidt ind og ud, og jeg var lige ved at komme. Hans fjernede sig fra mig og førte mig hen til sengen.

“Kravl op og stil dig på alle fire med ansigtet den her vej”. Jeg gjorde, som han sagde og kunne høre, at han imens tog noget af tøjet af. “idag er jeg helt ligeglad med, hvad du plejer at gøre og ikke plejer at gøre. Slip hvad du måtte have af hæmninger fri. Nu vil jeg have, at du tager min pik i munden”. Man skulle næsten tro, at han vidste mere, end han med rimelig kunne vide. Jeg plejede nemlig ikke at tage min mand i munden, men jeg åbnede villigt og mærkede en stor og hård pik presse sig ind i min mund. Han tog fat om mit hovede og begyndte at køre den frem og tilbage, så den ind imellem stødte mod min hals. Det tændte mig faktisk. Han tog pikken ud og bad mig slikke hans kugler. “Det bliver nok for meget i dag at få dig til at tage den helt i bund og ned i halsen”. Jeg holdt en lille tænkepause men sagde “jeg vil godt prøve”. Han aede min kind. “Det var flot. Det er ikke så let. Du skal åbne svælget og undertrykke kaste op reflekserne, så det kræver virkelig, at du slapper af”. Han tog igen fat om mit hovede “nu gør jeg det, at jeg presser indtil der er modstand og holder presset lidt. Så øger jeg for hver gang stille og roligt presset”. Han begynde at kneppe min mund meget langsomt. For hver gang kom den lidt længere ind og for hver gang holdt han den der lidt længere. Han havde selvfølgelig ret. Jeg skulle virkelig koncentrere mig og virkelig slappe af, men af en eller anden grund ville jeg rigtig gerne lykkes med det. Til sidst gled den helt i til roden og dermed langt ned i min hals. Jeg trak vejret tungt og hurtigt gennem næsen. “Hvor er det flot. Træk vejret dybt og langsomt i stedet”. Nu blev jeg for alvor mundkneppet i slow motion, mens jeg hørte et par klik fra telefonen. Hans trak sin pik ud og bad mig om at vende mig om. Mine trusser var helt gennemblødte. Klik, klik. Jeg mærkede hans hænder på mine hofter og nu begyndte han langsomt at presse sin pik mod trusserne. Nogle gange ramte han min kilder, nogle gange blev trusserne næsten pressen op i mig og nogle gange pressede ham trusserne mod mit bagerste hul. Første gang gav jeg et gib. “Nå det plejer du ikke at lege med. Interessant”. Jeg ville så gerne have, at han tog mine trusser af og til sidst blev jeg nødt til at spørge. “Vil du ikke nok tage mine trusser af Hans, så jeg rigtig kan mærke dig”. Han trak ultralangsomt mine trusser ned. “Selvfølgelig min tøs. Jeg tror begge, at vi bliver nødt til at få lettet det første tryk, så lige om lidt knepper jeg dig for første gang. Men nu skal du ikke få den ide, at vi er færdige, når vi begge er kommet. Det er det sikkert med din mand, men du skal være forberedt på, at det kun er begyndelsen - ikke slutningen. Du skal komme mange gange i dag”. Det gøs i mig. Og han havde ret igen.

“Læg hovedet på puden og brug dine hænder til at sprede dine balder for mig. Jeg skal lige have et billede. Det er en af de smukkeste stjerner jeg har set. Den vender vi tilbage til senere”. Det gøs i mig igen, men jeg gjorde selvfølgelig som han sagde. Klik, Klik. Jeg mærkede en fingerspids mod numsen. Klik, Klik. “Fantastisk”. Nu kom hænderne tilbage på hoften og så pressede han sig hårdt i bund i min … fisse … i et ryk. Jeg skreg. Af lyst. Og kom rystende og længe. Hans grinte lidt og begyndte så at kneppe mig. Han tog fat om mine hænder og holdt dem fast sammen som et førergreb og trykkede dem mod min ryg. Det var så dominerende. Så liderligt. Hans store, hårde pik stødte mod min livmoderhals, og jeg stønnede nu i takt med hans stød “højere tøs, højere. Jeg elsker at høre hvor liderlig du er”. Klik. Jeg fandt ud af dagen efter, at han der startede optagelse af en video. En video med en kvinde som stønnede højt, blev klart domineret og skreg de to gange hun kom inden Hans pumpede sin sperm op i mig med et brøl. Han pressede mig helt ned i madrassen og lå stille ovenpå mig med pikken oppe i mig, mens de sidste spasmer ebbede ud. “Du er jo født til sex tøs. Du er simpelthen så enormt ophidsende.” Der løb en tåre ned af min kind “Tak Hans. Tak. Åhh tak. “

“Nu vil jeg have lov til at slikke dig tøs. Længe og langsomt. Men først skal vi lige have taget os af enhver form for anger. Du har lige ladet en anden mand kneppe dig, og det er vist bedst, hvis du bliver straffet for det. Stil dig op på alle fire igen. “ Hans stod oppe i sengen ved siden af mig og førte sin venstre hånd ind under mig langs maven helt ned og rotere en fingerspids på min kilder. “Mon ikke 10 slag på hver balde er en passende straf”. Første slag faldt hårdt, og det gjorde ondt, så jeg skreg. Ved tredie runde begyndte stimuleringen af min kilder at få en effekt, og nu var det en blanding af lyst og smerte, der røg gennem min krop for hvert slag. Efter runde 6 forsvandt stimuleringen af min kilder, men jeg fortsatte med at stønne for hvert slag på mine balder. Klik. Her startede den næste video, hvor jeg dagen efter så en tydeligt ophidset kvinde blive spanket.

“Sådan. Så er den vist betalt. Vend dig om på ryggen, tag fat om dine ben og løft dem ind imod dig selv”. Jeg vendte mig rundt og sagde “jeg ved altså ikke om jeg kan komme mere. Jeg er aldrig kommet så hårdt og sket ikke 3 gange i træk”. Hans grinte igen og lagde to puder under min numse. Klik. “Du aner ikke, hvad du er i stand til. Jeg henter lige et håndklæde og et par andre ting. Lig stille imens”.

Hans kom tilbage og lagde sig tilrette mellem min ben. “Vi bliver jo nødt til at barbere dig på et tidspunkt, men det kan vi gøre næste gang. Hvordan du vil forklare det til din mand bliver dit problem”. Han tog hænderne op til mine bryster og begyndte at nulre begge brystvorter helt stille. Så mærkede jeg hans tunge hele vejen omme fra den sidste del af ryggen. Den gled henover min stjerne, henover mellemkødet og op og ned over hver af de store skamlæber, ind mellem de store og de indre skamlæber for så til sidst at blive presset op i mig. Jeg skreg lidt igen. Tungen bevægede sig som en slange inde i mig. Jeg har aldrig følt noget lignende. Op og suge min kilder ind i hans mund. I stød. Jeg kunne mærke endnu en orgasme bygge sig op. Hans gentog hele processen omme fra ryggen og helt op til kilderen. Lige inden jeg kom skiftede han ned og begyndte at slikke min numse. Jeg stivnede, men han fortsatte stille og roligt. Det begyndte faktisk at være rigtig dejligt, og jeg faldt lidt til ro igen. Så startede en ny opbygning og lige inden orgasme - igen tilbage til stjernen. Jeg var lige ved at besvime. 4. gang tryglede jeg Hans om, at han fik mig til at komme. “Det skal jeg gøre min tøs og nu skal du få lov at komme nogle gange lige efter hinanden, men du skal stole på mig”. Jeg mærkede noget tyndt hårdt blive presset mod mit bagerste hul og noget olie blive presset ind. “Jeg så du havde noget massageolie på badeværelset da jeg hentede håndklædet”. Han masserede olien rundt og stak en finger langsomt ind. “Slap af min tøs. Det bliver så godt”. Jeg kunne høre, hvordan han sprøjtede mere olie ud i hånden, men han må have brugt det på sin pik, som jeg nu mærkede presse mod min stramme numse. “Den er alt for stor Hans. Kommer det ikke til at gøre ondt”. Han pressede stille mod, ligesom da han havde presset uden på trusserne. Vuggende stille frem og tilbage. “Du skal gøre lige som, da du tog den i halsen skat. Slap helt af. Det gør nok lidt ondt i starten, men det bliver det værd, og så gør du det også for mig. Jeg er nødt til at kneppe det smukkeste røvhul som jeg har set”. Klik. Klik. Klik.

Han gled indenfor med hovedet og jeg skreg igen. Denne gang af smerte. Han lod den være der helt stille. “Rolig. Træk vejret dybt og langsomt. Slap af”. Langsomt gled den længere ind. Udover smerten var der en helt ny og for mig ukendt følelse, som var voldsomt dragende inde bag smerten. Langsomt begyndte Hans at bevæge sig og jeg kunne mærke, at jeg begyndte at vænne mig mere til det. Så trak han sig helt ud, inden han pressede den ind igen. Det gjorde igen ondt, men det var dejligt, når han var inde. Han trak den ud og sagde “jeg kan se at du er klar nu for nu trækker hullet sig ikke helt sammen, når jeg er ude” Klik. Klik. “Sikke et syn”

Langsomt begyndte Hans at kneppe min numse. Min røv. Og langsomt begyndte en enorm lystfølelse at brede sig helt op i min mave. Jeg hørte endnu et klik og her startede den tredie og for mig frækkeste video. Jeg kunne dagen efter se en meget veludrustet mand kneppe en meget tændt kvinde i numsen, mens hun højlydt stønnede og småskreg. Pludselig kom der et strint ud af kvindens kusse - ud af min kusse og manden sagde “Så min tøs - nu starter rejsen”.

Herfra blev jeg stødt og roligt taget bagi, mens jeg kom i en serie orgasmer, som blev voldsommere og voldsommere. Til sidst kom jeg, mens der stod et springvand ud af min kusse, og jeg mærkede min røv blive fyldt op af fem lange sprøjt varm sperm.

Mens jeg kom tilbage til virkeligheden tørrede Hans så godt efter som muligt med håndklædet og lagde sig ned ved siden af mig. Han tog tørklædet af og vi kyssede dybt og længe. “Tak” hviskede jeg igen.

 

En moden kvindes første affære
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 6 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Flere historier fra samme forfatter: