Det var mandag morgen og tid til at cykle på arbejde. Konen var kørt på arbejde og da hun skulle til møde bagefter ville hun komme sent hjem.

Jeg gik ud til cyklen…og opdagede at den var punkteret. Øv! Sendte en sms til mine nærmeste kollegaer så de ikke undrede sig over hvor jeg blev af. Fik straks sms retur fra min kollega Trine: “Min mand Henrik giver dig gerne et lift. Han kan være der om lidt skriver han. Så kan du få et lift hjem med mig når vi har fri”.

Jeg takkede ja og kort tid efter holdt Henrik foran vores gadedør. Henrik var en solbrun, velklædt mand med skjorte og slips. "Hop ind", sagde Henrik, "...jeg er på vej til møder i Jylland senere på dagen. Så kunne jeg jo lige give dig et lift, sagde Trine". Jeg satte mig ind i den store lækre bil og sagde: "Tusind tak for hjælpen...og nu kommer jeg jo alt for tidligt på arbejde!", sagde jeg.

Henrik kikkede smilende på mig, lagde en hånd på mit lår og sagde "Ja,...vi har god tid" og blinkede frækt til mig. Han beholdt sin hånd på mit lår imens vi kørte og lod den glide op mod mit skridt. Han mærkede min bule og tog bulen i hånden. Han kørte ned i en parkeringskælder under et supermarked og fandt en fjern plads imens han lynede mine bukser ned.

Han lagde vores bilsæder ned og havde nu hånden nede i mine boksershorts. Han trak mine bukser lidt ned, kælede mine nosser og begyndte at spille min pik. Den var godt stiv, men stadig tør. "Den trænger til lidt smørelse", sagde Henrik, bukkede sig ned og slikkede fra nosserne, op langs skaftet og op til mit pikhoved. Tog pikhovedet i sin mund og lod sin tunge lege. Det føltes dejligt! Så begyndte han at sutte, først pikhovedet og så længere og længere ned. Hans mund var varm, våd og sugede skønt. Han satte tempoet op, tog mine nosser i sin hånd og kælede dem. Jeg lukkede mine øjne og nød varmen der bredte sig i mit underliv. "Mmmmmm", sagde Henrik med min pik i munden og satte tempoet ned. Nu suttede og sugede han helt i bund. Jeg kom med mange varme sprøjt og Henrik sugede og slugte lystigt.

Da jeg mødte Trine spurgte hun: “Var Henrik ikke sød? Han skrev at han gerne giver dig et lift igen”. Jeg nikkede og håbede ikke hun så mine røde kinder.

Efter arbejde gav Trine mig et lift hjem. “Har du travlt?”, spurgte hun og jeg rystede på hovedet. Hun smilede og svingede…lige ned i den samme parkeringskælder!

Hun tog min hånd og førte den op under hendes korte kjole. Hendes lår var dejligt bløde og varme. Hun førte min hånd længere op…og der mærkede jeg at hun ingen trusser havde på! Jeg kælede hendes mis og mærkede hendes fugtige skamlæber. “Har du lyst...?”, spurgte hun og lynede mine bukser ned. Så satte hun sig op på mig og kælede min pik med sine hænder. Jeg fik trukket mine bukser lidt ned og trængte op i hende.

Hun kørte sit underliv rytmisk frem og tilbage. Jeg fandt hendes bryster, løsnede hendes bh og kælede både bryster og brystvorter. Hun satte tempoet op, nappede med sine læber i mit øre og stønnede. Hun duftede dejligt, var vildt fræk, mærkede skønt...og så eksploderede jeg! Hun klemte rytmisk om min pik og viskede: "Jeg glæder mig til næste gang din cykel punkterer...".

"Jaaaa...", stønnede jeg og glædede mig allerede til næste gang.

Jeg fik et lift af kollegaen Trine's mand
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 14 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.