Vi skrev lidt sammen, men holdt ellers lav profil og grundet kærester, kollegaer og chefer – så var det nok en meget god idé. Min fornemmelse var, at det egentlig gik...

Det startede egentlig ret uskyldigt. Et spil Wordfeud med en kollega som jeg af og til arbejdede sammen med. Vi var egentlig i samme afdeling, men den var ret stor, og vores siddepladser var i hver ende af etagen, så det var ikke så tit at vi snakkede sammen. Det endte, som det nu engang gør med, at vi til en julefrokost kom til at sidde og holde i hånden – mest af alt for at “hjælpe” hende med at holde en alt for stiv og mere nærgående kollega væk. Det skal siges, at hun var ca. 10 år ældre end mig – midt i fyrrene, charmerende, frisk og altid klar på sjov – hun havde også sådan en aura, der bare udstrålede frækhed.

Til julefrokosten valgte jeg, galant som man jo er i en brandert at følge hende til Nørreport station – det endte med et kys, som hurtigt blev meget hedt. Vi kyssede en 5-10 minutter, og jeg tror at vi begge to var ret tændte, men fornuften vandt og vi sagde pænt farvel.

Vi skrev lidt sammen, men holdt ellers lav profil og grundet kærester, kollegaer og chefer – så var det nok en meget god idé. Min fornemmelse var, at det egentlig gik meget smidigt, men skæbnen ville, at vi en dag skulle til møde i Nordjylland – samme by, samme hotel og det ville egentlig være dumt, ikke at benytte muligheden for at samkørsel. Min kollega var vel omkring de 1.70 høj, skulderlangt hår, blå øjne, almindelig af bygning men med hvad der lignede flotte bryster og ikke mindst en god røv. Samtidig havde hun en tendens til at have nederdel på. Det havde hun også den dag, vi skulle køre til Jylland.

Da jeg havde den korteste anciennitet, var det selvfølgelig også mig der skulle køre, og vejen fra Hellerup mod det nordlige Jylland er alt andet lige en del kortere, når man nu er to i samme bil. Snakken gik lystigt om alt fra arbejde til privatliv, og det var en rigtig hyggelig tur. Hvad der så skete, er jeg ikke helt sikker på, men mens vi sad og snakkede blev samtalen og emnerne lidt mere private. Vi begyndte stille og roligt at sidde og nusse hinandens hænder, vi var jo alligevel på motorvejen og skulle ikke rigtig andet end lige ud. Eftersom tanker kan være lidt svære at styre, så det er det ikke svært at forestille sige, at jeg tænkte på kyssende efter julefrokosten og hun må have haft samme tanke, for pludselig lænede hun sig frem og kyssede mig på halsen … jeg blev lidt overrasket, men havde alligevel nok overskud til at orientere mig og give hende et hurtigt kys igen.

Det stille og rolige nusseri begyndte bagefter hurtigt at ændre karakter. Hendes hånd var placeret lige oven på min pik og bevægede sig undersøgende rundt i cirkler, mens hun klemte blidt på min voksende bule. Jeg prøvede, med lidt hjælp, at, få hånden op under hendes nederdel og begyndte at ae og røre hendes inderlår. Trusserne – dem kunne jeg desværre ikke nå!

Min pik nød den kærlige behandling og jeg udstødte et veltilfreds suk, da hun endelig fik åbnet mine bukser og den kom ud i det fri. Hun undersøgte min pik nysgerrigt med hånden, bevægede den stille frem, tilbage, op og ned. Pludselig lænede hun sig frem og tog min pik i munden. Jeg havde svært ved at koncentrere mig, mens hendes tunge legede med mit pikhovede og skiftevis slikkede og slugte så godt hun kunne i forhold til den begrænsede plads.

Ikke underligt blev vi begge to virkelig liderlige af hele situationen, hvilket endte med at vi kørte af motorvejen, holdt ind til siden og hun fortsatte med sit blowjob …. Hold kæft hvor var det frækt at se sin noget ældre kollega med min stive pik i munden, mens jeg bare kunne læne mig tilbage og nyde showet. Det var sindssyg godt og ligesom min pik begyndte at kilde på alle de rigtige måder, stoppede hun, pakkede den pænt tilbage og gav mig et kæmpe kys. Vi skulle åbenbart lige køre det sidste stykke til hotellet.

Vi blev hurtigt enige om, at et vi ikke behøvede at sove hver for sig, og vi var også godt klar over, at i det sekund vi kom ind på værelset – så skulle vi ha’ hinanden, og der var ikke langt fra tanke til handling. Tøjet fløj af og endelig fik jeg lov til at se hende helt nøgen. Hendes dejlige bløde bryster, som var lidt over en håndfuld, hendes glatbarberede fisse som var blød, våd og virkelig indbydende. Vi lagde os på sengen og kyssede inderligt mens vi pillede og mærkede hinandens kroppe.

Min pik stod stiv og endnu engang drillede hun mig, mens hun tog den under kærlig behandling. Jeg stønnede af vellyst, men modsat før havde jeg nu alle muligheder for at røre ved hende, og jeg kunne både høre og mærke, at hun kunne lide det. Jeg fik skubbet hende rundt, så hun lå på ryggen og kyssede mig langsomt ned mod hendes våde fisse. Først halsen, så brysterne, så længere ned af maven for til sidst at sætte tungen mod hendes køn, mens jeg kunne høre hende småklynkende fortælle mig noget med at jeg var streng?! Jeg slikkede hende stille og roligt, tungen strejfede hendes klitoris for at vende tilbage mod indgangen – pirrende, drillende og med tålmodighed fik jeg hende længere og længere ud, mens hendes hænder havde godt fat i mit hår.

Kort efter kom hun første gang og nu kunne ingen af os vente mere. Jeg kravlede op til hende, kyssede hende insisterende og der tog hun min pik med den ene hånd og førte den frem til hendes åbning, mens hun lagde den anden hånd på min røv, pressede mig ind i hende – det føltes SÅ lækkert. Min pik var stiv, hun var vildt våd og vi var begge liderlige. Sexen startede i et raskt tempo, og jeg kneppede hende det bedste jeg havde lært, mens vi kyssede mens hænderne kørte rundt på hinandens kroppe. At mærke hendes fisse om min pik var for frækt. Den her kvinde udstrålede sex, hele hendes aura havde noget frækt over sig – hun ville have mig – mere og mere, og det skulle bare blive ved.

Jeg vendte hende på siden, og med den ene hånd på hendes bryst og det andet på hendes hofte satte jeg tempoet op. Hun klynkede af liderlighed og nød tydeligt min behandling – og min pik? Den blev bare mere og mere stiv. Hun spurgte om jeg ikke ville tage hende bagfra og der var intet jeg hellere ville. Udsigten til hendes baller, en glinsende våd fisse og ens ældre og frække kollega med hoved dybt begravet i hovedpuden og med et fast greb om lagnet, var tæt på perfekt. Jeg førte min pik op i hende, tog hende om hofterne og kneppede hende – jeg tænker, at hun må have pillet ved sig selv, for kort efter kom hun for anden gang – det var så frækt…

Jeg har ikke nogen anelse om, hvordan jeg kunne holde så længe, men jeg kunne mærke, at jeg blev nødt til at skifte taktik, hvis jeg ikke skulle komme nu. Jeg fik vendt hende om, og satte mig på knæ foran hende, stak min pik op og fortsatte – hendes øjne druknede i liderlighed, hendes bryster dansede og hendes støn blev bare højere. Jeg nød hvert et sekund mens min vi knaldede og det syn jeg havde for min øjne, var himmelsk. Hendes fisse strammede om mig, hun sagde at jeg bare skulle komme i hende, og der kunne simpelthen ikke holde længere – jeg kom i en kraftig lang orgasme, som bare blev ved for hvert stød – og som om det ikke var vildt nok, så kom hun igen…

Efter at vi havde sundet os, spiste vi lidt mad – gik tilbage til værelset og knaldede en gang til. Det samme gjorde vi efter mødet dagen efter på vej tilbage til Hellerup, hvor vi blev nødt til at køre af motorvejen og vi knaldede på bagsædet af hendes bil. Jeg kom ud over hendes bryster, hvor hun bagefter grådigt slikkede min pik ren. Jeg nåede at få et blowjob til på vejen, inden vi var hjemme… Vi nåede at kysse nogle få gange igen, men det blev aldrig til mere. Det er nok de vildeste to arbejdsdage i mit liv… Og ja, historien er helt sand!

En fræk tur til Jylland
I alt: 4.5 ud af 5 - fra i alt 4 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér