BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Klokken er godt 22.30 lørdag formiddag, da jeg svinger bilen ind på parkeringspladsen ved stationen i Hadsten. Toget fra Århus skal ankomme om fem minutter medbringende min nye elskerinde Anne. Jeg slukker motoren, lukker øjnene og tænker på mit første møde med Anne for et par uger siden. Det var til en noget fattig aften-reception, som mit firma holdt for vores kunder. Hen på aftenen var jeg gået op på tagterrassen for at trække lidt luft. Der var ingen andre, men så dukkede der en høj slank pige op. Hun var ca. 25-30 år med mørkeblond krøllet har, lange flotte ben ~ og en meget dyb udskæring i kjolen.

Hun kom hen til mig, og det var tydeligt, at hun var lidt beruset. Hun stillede sig tæt op ad mig, så jeg kunne lugte hendes parfume, og begyndte at tale om firmaets produkter.

SEX I DAG?

Mens hun talte, rykkede hun tættere ind mod mig, og sagde så pludselig:

- Kan du ikke lægge armene omkring mig, jeg fryser. Det gjorde jeg selvfølgelig gerne - og inden ret længe mødtes vores læber i et hedt kys.

Mens vi kyssede, mærkede jeg hendes hånd glide ned mellem mine balder, og jeg gjorde gengæld mod hendes. Hendes balder var dejligt runde og stramme, og hun gyste veltilpas, da jeg kørte en finger ind mellem dem.

- Løft bare min kjole op, så du bedre kan komme til, hviskede hun.

Jeg løftede op i kjolen og kunne nu rigtig komme til hendes balder.

Så blev vi afbrudt af stemmer - en linie gruppe kom op på tagterrassen, og vi skyndte os at rette på vores tøj og se anstændige ud.

- Jeg lagde mærke til dig allerede først på aftenen, smilede Anne til mig.

- Du har en utrolig dejlig røv. Har du lyst til at mødes med mig en dag. Jeg troede ikke mine egne øre. Jeg havde kun været sammen med hende i få minutter og nu ville hun have en fræk aftale med mig. Men jeg fik da fundet mit visitkort frem og gav hende det.

- Jeg ringer til dig, hviskede hun.

- Men nu bliver jeg nødt til at gå. Hun vimsede ned ad trappen, og jeg blandede mig med de andre. Der gik en lille uge, inden hun ringede.

Hej. Er du stadig interesseret i at mødes med mig, spurgte hun med en kælen stemme Det kunne jeg ikke nægte.

- Jeg tror, du er god til at slikke, hviskede hun i røret. Kunne du ikke tænke dig at slikke mig? Jeg kiggede mig rundt på kontoret, men mine kolleger var travlt optaget, så jeg svarede ivrigt ja. - Hvad siger du til en weekend sammen med mig på et motel, fortsatte hun.

Jeg var noget rystet over hendes hastværk, men bedyrede hende, at det ville jeg meget gerne være med til. Hun havde en aftale om at besøge en veninde i Viborg i weekenden, men hun ville ringe til veninden og sætte hende ind i sagen.

Vi skulle så tage på motel og "bolle hele weekenden" som hun meget ligefrem udtrykte det, Vi aftale, at jeg skulle bestille værelse på et motel i Norddjursland, og at hun skulle ringe til mig om fredagen for at vi kunne aftakle det praktiske. I mellemtiden fortalte jeg min kone, at jeg ville tage ud på den strandgård, som min lystfisker-klub ejer, for at fiske i weekenden.

Da Anne ringede i går fortalte hun, at hendes mand havde tilbudt at følge hende til toget sammen med datteren, så vi aftalte, at hun skulle tage toget og stå af på den første station, som var Hadsten.

I aftes pakkede jeg mit fiskegrej og nogle dåser sammen, og tanken om mit møde med Anne gjorde mig så liderlig at min kone fik en gevaldig omgang, da vi var kommet i seng. Jeg kan mærke min pik i bukserne, når jeg for mig ser Annes lysende grønne øjne og den dybe kløft mellem hendes bryster den aften på tagterrassen. Så hører jeg toget komme. Det stopper ved perronen, og ud stiger Anne - og hun ser bedårende ud. Hun har en hvid silkebluse på - også med dyb udskæring, og en meget kort nederdel. Hendes lange. Slanke ben er mørke-brune. Jeg bliver siddende i bilen for ikke at blive genkendt af nogen fra toget og Anne stiger ind og sætter sig ved siden af mig, netop som toget kører ud fra perronen. Hun lægger armene om mig og presser læberne mod mine. Hendes tunge finder vej ind mellem : mine læber.

- Jeg er allerede vad i kussen, hvisker hun.

- Lad os komme af sted. Jeg starter bilen og kører ud af byen i retning mod Norddjursland. Anne lægger en hånd på mit ben og hendes slanke fingre glider kælende op og ned ad mine inderlår. Hun bøjer sig over mod mig og kysser mig på øreflippen.

- Hvor langt er der til motellet nu, hvisker hun med kælen stemme, og jeg svarer, at der endnu er en halv times tid. Hendes våde, varme tunge glider ind i mit øre, og jeg mærker hendes fingre på mine nosser. Tungen cirkler rundt inde i mit øre, mens hun blidt masserer mine nosser og min pikrod.

- Hvor er den dejlig stiv og stor, hvisker hun.

- Skulle jeg ikke tage den frem og kysse den.

Uden at vente på mit svar, lyner hun mine bukser op, og jeg er ved at køre i grøften, da hun bakser min pik frem af bukserne. Hun bøjer sig ned mellem mig og : rattet.

- Nej hvor er den flot, lyder del, og i det samme mærker jeg hendes læber om pikhovedet. Jeg bliver helt svimmel og kan næsten ikke styre. Læberne glider helt ned over min pik og hendes bløde tunge spiller mod hovedet. Mens jeg koncentrerer mig om at holde os på vejen, sutter hun videre på min stive pik, Lidt efter holder hun.

- Vi må hellere vente, så du har, noget tilbage at give af, nar vi kommer frem, - Du far brug for det! Men hun beholder ansigtet nede ved pikken og ligger og napper i roden med læberne, mens vi hyggesnakker om, hvad der skal ske, når vi er fremme, Endelig nar vi motellet. Jeg standser uden for receptionen og henter nøglen. Vi kører hen til værelset og stiger ud.

- Hvis du henter en flaske hvidvin, bærer jeg bagagen ind imens, smiler Anne. - Dit fiskegrej behøver vel ikke komme med., Jeg går tilbage til receptionen og køber en flaske hvidvin og en pakke cigaretter.

Receptionisten smiler så underligt til mig, så jeg er helt sikker på, at han ved præcis, hvad Anne og jeg har for. Da jeg kommer ind i entreen til værelset, er der helt stille. Jeg låser yderdøren og går indenfor. Der er trukket for vinduerne og Anne ligger på sengen, splitternøgen. Hendes bryster er faste og stive, og de store brystvorter stritter allerede. Hendes solbrune mave er helt flad og mellem de slanke lår ser jeg hendes næsten sorte dusk. Hun smiler til mig.

- Du sagde, du var god til at slikke. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve - NU. Min kusse er helt syg af liderlighed. Skynd dig at tag tøjet af.

Hurtigt tager jeg tøjet af og stiller mig ved fodenden. Anne spreder benene og peger på sin kusse.

- Kom så med din dejlige tunge! Jeg lægger mig ned mellem hendes brune lår.

- Kys mig på inderlårene først, opfordrer hun.

Jeg stikker tungen frem og begynder at slikke de bløde inderlår, mens jeg nyder duften af hendes krop og udsigten op til hendes kusse. Anne stønner svagt og fører begge hænder ned i skridtet. Med to fingre skiller hun skamlæberne, så jeg kan se den mørkerøde revne og hendes store klitoris. Jog bevæger tungen i store cirkler over hendes lår og kommer eftermanden så tæt på hendes indbydende skridt at jeg kan mærke den dejlige duft af Annes kussesafter.

Jeg spidser munden og puster let mod den indbydende revne.

- Kom så med tungen, slik mig i kussen, lyder det oppe fra Anne.

Jeg presser hovedet op mellem hendes lår og smager på kussen. Den smager dejlig salt. Anne sætter sine nøgne fødder på mine skuldre og presser skridtet mod mit ansigt.

- Ah, slik mig, rigtig dejligt. hvisker hun. - Sut på min klitoris. Hendes lille tap er hård og stiv, og jeg suger den forsigtigt ind mellem læberne. Nu kan jeg høre, at Annes åndedræt bliver tungere, og jeg suger tappen længere ind i munden og lader tungespidsen spille over den. Anne begynder at stønne svagt. Jeg masserer hendes klitoris med læberne og fører en finger om til hendes bageste hul. Anne løfter hovedet.

- Ah ja. Stik din lunge helt op i min fisse og rør ved mit bageste hul. Jeg borer ansigtet helt ind i hendes skræv og stikker min tunge så langt op i hende som jeg kan. og hun trykker mit hoved mod sin kusse.

- Stik din finger op i mit numsehul, tigger hun. Jeg borer fingeren et stykke op i det snævre hul og slikker videre.

- Ah slik mig, slik mig for Guds skyld, hulker hun, Jeg borer fingeren længere op bagi og suger hendes kilder helt ind i munden. Anne skiftevis stønner og hulker, hendes krop begynder at ryste som i krampe, hun maser mit ansigt ind i sit skæv

- og så kommer hun med et skrig, som må kunne høres over hele motellet. Jeg slikker hende kærligt på inderlårene og kæler for hendes mave, indtil hun holder op med at ryste. Jeg ligger mig op ved siden af hende, og vi kysser hinanden.

- Jeg tror, vi far en dejlig weekend, hvisker Anne og fører min pik ind mellem sine lår.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.