BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efterårssolen stod ind ad de store vinduer da jeg vågnede, Kim sad op i senge og kiggede på den smukke udsigt, godmorgen sagde hun da hun så jeg havde slået øjnene op, godmorgen min skat svarede jeg satte mig op og gav hende et kys. Vi sad og snakkede et stykke tid om løst og fast, da snakken kom ind på vores værter, fortalte Kim at Alina ikke troede Uwe var biologisk far til den lille pige hun bar i maven. De havde trods alt prøvet i så mange år uden held, og nu var hun pludselig blevet gravid. Jamen hvad tror hun da spurgte jeg nysgerrigt. Det spurgte jeg også om sagde Kim, og Alina fortalte en lidt længere historie, det var ligesom hun havde behov for at dele den med nogen.

Uwe var på kongres, og Alina var med til en forretningsmiddag, hun havde fået for meget at drikke og var blevet dårlig, hun havde undskyldt og rejst sig for at komme på toilet men var næsten faldet da hun rejste sig. En ung mand fra selskabet rejste sig, støttede hende og fulgte hende ud på toilettet.

SEX I DAG?

Da de var kommet derud, lagde Alina sig på knæ foran toiletkummen, hun følte hun skulle kaste op så hun lænede sig frem, den unge mand satte sig bag hende og lod en hånd glide trøstende over hendes hår. En anden hånd blev lagt på hendes skulder, den gled langsom længere ned langs siden, hun kunne mærke en bule trykke mod det ene lår, og hånden strøg ind under hendes krop og greb blidt om hendes ene bryst. Du er en meget smuk kvinde sagde den unge mand, Alina kunne mærke hvordan kvalmen blev afløst af en helt anden følelse, tak sukkede hun, hun kunne mærke en kildrende fornemmelse mellem benene, hendes brystvorte rejste sig, to fingre nulrede den stille.

Bist du geil, hviskede den unge mand og slikkede hende i øret, ohhh Alina småstønnede og mærkede en hånd glide ned over hendes ryg, ned over røven, hendes kjole blev trukket op på ryggen. Alina Greb toiletbrættet og lukkede det ned og lagde sig så hun hvilede hen over det. Hun skød røven tilbage med et suk da hånden gled ned i hendes trusser. Oh ja du bist sehr geil, den unge mand trak hendes trusser ned om hendes knæ, hans fingre gled rundt i den fedtede fisse. Uhhhmmm mmm jaaa Alina trak vejret tungere, et par fingre blev presset op i hendes våde grotte, fissen smaskede af safter, væk var kvalmen liderligheden havde fuldstændig overtaget.

Hun kunne høre på den unge mand vejrtrækning at hen blev mere og mere opstemt, ohhhhh jaaaaaa som lyn fra en klar himmel skyllede orgasmen gennem hendes krop, hun registrerede svagt lyden af en lynlås der blev trukket ned. Jaaaaaa ohhh jaaaaa gib mir deinen Schwanz stønnede hun da hun mærkede en stiv pik mod hendes liderlige fisse. I et langt voldsomt stød blev fissen blokket ud af den stiv kæp der blev banket helt op i hendes underliv, jaaaaa mien Gott, fick mich tief hulkede hun, mens pikken kørte ind og ud. Hun havde fuldstændig overgivet sig til sin liderlighed og den unge mands store pik i fissen, jaaaaaa ohh jaaaa Ich komme wieder, hendes krop gennemrystedes af endnu en orgasme.

Et fast greb på hendes hofter trak fissen endnu mere ned over det stive lem, hun var som spiddet på en pæl der blev tykkere og længere jo mere den pumpede i hendes våde fisse. Hænderne gled ned på hendes røvballer og spredte dem, Du geile Sau, ich komme tief in die feuchte Muschi stønnede han. I det samme som han sprøjtede sin sperm dybt op i Alinas fisse, kom hun så kraftigt at hun kom til at tisse, det plaskede ned på gulvet mellem hendes ben, trusserne der stadig sad om knæene på hende blev gennemblødt. Den unge mand trak pikken ud og rejste sig hurtigt mens de sidste skud stod ud over Alinas røv. Han trak bukserne op og forlod hurtigt toilettet.

Alina lå stønnede og brugt tilbage, langsomt kom hun til sig selv igen. Oh mein Gott stønnede hun, rejste sig og trak de våde trusser af, skyllede dem let under vandhanen og vred dem op og knugede dem i hånden. Sperm, pis og fissesafter rendte ned ad hendes lår, hun havde følt sig som en brugt luder, den dårlige samvittighed skyllede gennem hende samtidigt med hun følte sig dejlig tilfredsstillet. Hun gik tilbage til selskabet og puttede uset trusserne i sin taske. Da hun kom hjem, gik hun direkte ud i bad og så ind i sengen hvor hun spillede sin våde fisse til endnu en orgasme inden hun lagde sig til at sove. Måneden efter kom hendes menstruation ikke som den plejede, nogle uger senere købte hun en graviditetstest, den var positiv.

Uwe får aldrig at vide med hvem eller hvor jeg er blevet befrugtet, havde hun sagt. Det kommer til at være Uwes pige, han er slet ikke i tvivl om at det er ham der er far til hende, men jeg ved ikke rigtigt og det er også lige meget. Uwe bliver far og jeg bliver mor, det har vi ønsket i mange mange år.

Hold da op, det var da ellers noget af en historie sagde jeg, Kim så alvorligt på mig, lov mig du ikke siger noget til Uwe om det. Det kunne jeg da aldrig finde på, den hemmelighed bliver hos os. Jeg var blevet godt liderlig af historien om Alinas sidespring, så min pik stod lang og stiv da jeg slog dynen til side. Kim kiggede på mig, den er da blevet noget lysten sagde hun og greb om den, hendes lille hånd kørte op og ned, hun trak forhuden helt tilbage, pikhovedet glinsede i sollyset der ramte pikken, hun bukkede sig ind over den og tog den i munden. Ahhh du er så god til at sutte pik stønnede jeg, Kim pressede munden helt ned over mit stive jern og lod mig kneppe hende dybt ned i halsen.

Vend dig om skat så jeg kan smage dine safter, Kim lagde sig hen over mig uden at slippe pikken et øjeblik, jeg greb om hendes lille røv og pressede den saftige fisse mod min mund. Jeg spredte hendes skamlæber med fingrene så fissen åbnede sig for min tunge der dansede op mellem dem, rundt om klitten og ned til det saftige hul igen. En finger gled mellem hendes røvballer, jeg pressede den op i den lille stramme stjerne. Uhhmmm jaaaaa gispede hun, endnu en finger kom op og jeg gav mig til at fingerkneppe det frakke stramme røvhul. Kim sugede ihærdigt på min stive pik, hun gaggede hver gang hun tog den til roden, slim og spyt gled ned ad skaftet og rendte ned over mine spændte nosser.

Med den ene tommelfinger presset lidt op i fissen og et par fingre på den anden hånd trak jeg hendes fissehul helt åbent og borede tungen op for at slikke hendes safter i mig. Åhhhh guud den går på miiig skreg hun, det var superlækkert at se hvordan musklerne i fisse skiftevis trak sig sammen og slappedes som hev den efter luft. Kims ben dirrede, hun faldt sammen over mig med min pik i hånden mens orgasmen gennemrystede hendes lille krop. Hun lå tungt åndende et lille stykke tid, så satte hun sig pludselig mere op trak røven væk fra mig ned mod min strittede pik.

Hun lod den glide mellem de våde skamlæber et par gange, så satte hun den mod sit røvhul og sænkede sig langsomt ned over den med et dybt suk. I en omvendt cowgirl begyndte hun at ride op og ned, det var sindssygt frækt at ligge og se pikken blokke det lille stramme røvhul ud, hun lagde en hånd mellem sine ben og spillede sin våde fisse mens hun red stadig mere ihærdigt op og ned over min dunkende pik der kom tættere og tættere på for hver gang hun sænkede røven ned over den.

Det smaskede fra hendes fisse der var så våd det dryppede fra den, jaaaaa uhhh jaaaa jeg kommer igen hulkede hun og slog sin lille hånd mod det våde skræv, det stramme røvhul spændte endnu mere om min pik, jeg greb hendes baller og løftede hende lidt op og pressede hende hårdt ned over pikken som jeg samtidigt stødte mod hende. Mine nosser trak sig sammen, det sortnede næste for mine øjne da udløsningen kom skyllende og pikke sprøjte store mængder sperm dybt op i hendes tarm.

Jeg trak hende bagover så hun lå med ryggen mod min brystkasse, hænderne greb om den faste struttende bryster. Forpustet lå vi sådan i flere minutter mens hendes røvhul malkede de sidste rester ud af min nu halvslappe pik. Gud hvor jeg dog elsker dig min frække kone hviskede jeg og kyssede hendes ene øre, i lige måde svarede hun, hun pressede igen et par fingre op i det våde fissehul, jeg lagde min ene hånd ned mellem hendes ben og lod fingrene cirkle rundt på den spændte klit, åh jaaa spil min fisse sukkede hun jeg vil komme igen. Hun fingerkneppede sig selv med tre fingre nu, mens jeg lod fingre spille på hendes lystknop.

Ahhhhh jaaaaaaa ummmh, straf den liderlige klit hulkede hun, jeg klemte fingrene hårdt sammen og gnubbede dem hårdt mod klitten der var vokset til næste dobbelt størrelse, jaaaaa ohhh jaaaaa nuuuuu, både fisse og røvhul trak sig igen sammen, min pik blev næsten presset ud og derefter suget ind i endetarmen, den nåede aldrig at blive helt slap, før den nu igen voksede i hendes indre. Jeg vendte mig så jeg kom til at ligge ovenpå hende, trak pikken ud af hendes røv og stødte den med fuld kraft helt i bund i den drivvåde fisse. Jeg trak hende op på knæ og kneppede hende doggystyle med hænderne solidt plantet om de smalle hofter.

Kim gned igen sine fingre rundt på klitten mens hun hulkende tog mod min pik der bankede helt op mod livmoderhalsen, aaaaah ohhhhh, jeg tog fat i hendes lange sorte hår og trak hende mod mig, jaaaaa brug den fisse, fyld mig med dine safter hylede hun, med  dyriske brøl stødte jeg pikken op i hende gang på gang men jeg lod spermen skylle ud, ohhh jaaaaaa fyld min fisse med den fede sperm, Kim kastede sig forover, havde jeg ikke fulgt med var min pik røget ud, nu kunne jeg i stedet lade hendes orgasme klemme de sidste dråber ud af mig.

Vi stod op, gik i bad og klædte os på inden vi gik ned til Uwe og Alina der havde anrettet et lækkert morgenbord.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.