BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En fredag aften i februar 2019, jeg var lige kommet hjem fra en kørertur med en tidligere kollega ved 00.30 tiden, der havde været massere af flirt i bilen, men ingen af os turde tage skridtet! det skal siges at jeg er en gift mand og hun er single. Da jeg havde sat hende af hjemme hos hende selv, kørte jeg til mig selv og gik i seng godt liderlig! Den tidligere kollega skrev tak for turen, og skrev at hvis jeg ikke havde været gift havde hun inviteret mig med ind til "øl", jeg tænkte at jeg blev nød til at gøre noget ved min lyster, så jeg begyndte at lege..

Lige pludselig tikkede der en snap ind, det var fra en god veninde der var til sin søsters fødselsdag, jej skrev tilbage at hvis hun havde brug for at blive kørt hjem så skulle hun bare sige til..der gik en times tid og en ny snap tikkede ind, denne gang var det fra søsteren der spurgte om jeg ville kører hende i byen, jeg sagde ja og at jeg ville være der om 10 min, så jeg skyndte mig at få skudt pikken af og afsted,, vel ankommet til festen, var gæsterne gået hjem og jeg sagde at "taxaèn" var kommet, skal vi ikke lige drikke en øl? spurgte hun, jo det sker der vel ikke det store ved, vi drak øl og snakkede i en times tid og jeg spurgte om vi skulle komme afsted, hun rejste sig og kom over i mod mig, hun ser pisse godt ud, dejlige store silikonebryster og en mega lækker røv...  så skete der noget jeg ikke havde regnet med, men tit fantaseret om, hun tog mig i skridtet og spurgte om jeg tændte på hende, det har jeg altid gjort, vil du ikke med i sovebærelset spurgte hun, er det en god ide? jeg mener du er halv fuld, vil du ikke fortryde i morgen, nej jeg har længe haft lyst til dig svarede hun..vi gik mod soveværelset, på vejen derind begyndte vi at kysse og rører ved hinanden, inde i soveværelset satte hun sig på sengen og hun fik åbnet mine bukser, min pik var halv stiv så hun tog den i munden og begyndte at sutte den! hun sutter mega godt! jeg begyndte at klæde hende af og hendes dejlige patter kom til syne, jeg måtte bare sutte på dem, men var også vildt klar, så fik kørt min pik godt op i hende, hun stønnede da jeg fik pikken helt i bund i hendes varme og våde fisse!jeg kneppede hende sådan i nogle minutter og trak den så ud, gik op ved hendes mund igen og hun suttede endnu engang, jeg stak et par fingere i hende og hun blev vild, jeg skulle give hende en sprøjteorgsme, det havde jeg aldrig prøvet før, så hun guide mig, men det lykkedes mig ikke og jeg ville have min pik i hende igen, så jeg lagde mig i missioneren og kørte på, der gik ikke længe før jeg var ved at komme og sagde det til hende, kom ud over mig sagde hun, jeg kørte hårdt på og lige inden trak jeg den ud og kom i store mængder ud over patter og ansigt!! 

10 min. senere spurgte jeg om jg skulle kører hende i byen, ellers tak sagde hun, jeg havde på intet tidspunkt lyst til at skulle i byen, men jeg var mega liderlig og viste du var oppe! 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.