BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme tankerne til livs, eller få dem gjort helt forbi... Hver gang jeg ser hende - ung, smilende, frisk, dejlig, en anelse extra på sidebenene som jeg godt kan lide det.

Der sker noget i mig, noget dyrisk - noget der får mig til at glemme alt om min allerede vidunderlige kæreste.

Som ung fyr er det svært ikke lige at kigge en extra gang når man nu ser en sød og flot pige der har gjort en smule ud af sig selv i ny og næ. Og det er endnu sværre når man arbejder et sted hvor folk kommer tit.

Som bartender fx.. Nu er jeg dog ikke bartender, men kunne have været det i dette tilfælde da hun kommer op og står ved siden af mig og bestiller drinks til sig selv. Jeg er en meget åben person og har ingen problemer i at snakke med kvinder eller mænd - også selvom jeg ikke kender dem.

Vi falder lidt i snak, om priserne, tiden, livet - ingenting, totalt ligegyldig snak. Jeg kan mærke at jeg anstrænger mig meget for ikke at kigge ned, ikke kigge på de velformede, nok DD bryster der glinser i lyset lige så forsigtigt, jeg kan ane dem... Men jeg er en taget fyr, og jeg elsker min kæreste... Så hvorfor er der noget i mig der siger, at inden natten er ovre, så ligger hun under mig...

Alt imens mine tanker køre lidt forbi mig når jeg at se hun laver en eller anden hurtig bevægelse - hun snubler, men jeg når at få fat rundt om armen på hende og får stabiliseret det lettere beruset pigebarn. Jeg smiler og spørger om hun er ok, eller om hun har fået nok. Vi griner begge - men hun ser på mig, på en måde jeg kendte til da jeg først mødte min kæreste... Det giver et sus i maven på mig da hun simpelt svare.

"Ikke endnu." Og forlader baren.

Jeg blinker lidt forvirret og kigger efter hende kortvarigt - inden jeg vender mig om til mine 2 venner der allerede er i fuld gang med en anden ligegyldig men ophedet samtale jeg ikke fatter et hak af.

Jeg får kigget på min telefon og ser at klokken er ved at være lidt i et, får sagt til mine venner at jeg var træt, og det nok var ved at være på tide for mig at smutte hjem af.

"Nårh ja, han skal jo tidligt op og være ansvarsfuld osv." griner den ene, jeg griner selv med og ruller med øjnene og siger tak for en god aften, det er alligevel længe siden, vi burde gøre det igen osv osv. 

Jeg får maset mig ud forbi folk, får mit overtøj og begynder at se hjemad.

På vej gennem byen kan jeg høre nogen går bag mig, og min naturlige træng til at vide hvem, tvinger mig til at dreje hovedet og se hvem det er.

I en stor, pæn jakke med pelskrave ser jeg hende fra baren igen. Jeg er alligevel lidt beruset på nuværende tidspunkt og stopper op. "Hva' følger du efter mig?" griner jeg lidt.

"Nej, jeg skal bare samme vej." smiler hun og kommer op på siden af mig. "Men tænkte at du kunne følge mig hjem.." smilte hun.

Jeg tænkte ikke så meget over det - vi kunne da godt følges ad noget af vejen, det var da ikke det. "Mie, forresten." smilte hun til mig mens vi gik. "Anders." svarede jeg med mit venlige smil.

"Undskyld hvis det lyder lidt dumt.." startede hun "Men hvor gammel er du?" grinte hun.
Jeg rullede øjne igen og smilte "For gammel til sådan nogle lege." jeg kiggede på hende "Men... jeg er 30, hvad med dig?" spurgte jeg, for at holde samtalen i gang. "19" svarede hun hurtigt.

"Nå, jeg skal altså mod højre nu.." sagde jeg lidt flat da vi nåede et kryds. "Har du langt hjem endnu?" spurgte jeg.

"Mmhh altså ja..." svarede hun sådan lidt mystisk. "Men jeg har stadig ikke fået nok..." sagde hun igen og trak mig lidt i armen for at følge med. "Mie, jeg har altså en kæreste..." sagde jeg lidt tungt og tvivlende.

"Det er da også fint nok... tænker ikke hun har lyst til at vide hvad vi foretager os i aften..." sagde hun flat og kontant uden at kigge på mig mens vi gik ind i et parkerings hus. "Øh.. hvad?" spurgte jeg lidt dumt.

Det dyriske instinkt jeg snakkede om tidligere - var allerede gået i gang, og ja, der var noget der var begyndt at vokse for neden. Mie kiggede lidt rundt, det hele var meget stille, men alt var i grønt lys - så kig hun ind i en opgang for at komme til en anden etage i parkeringshuset - med mig på slæb. 

Uden ord åbnede hun sin jakke og lagde den på jorden, hun vendte sig mod mig og pressede mig op mod det kolde beton bag mig og begyndte at kærtegne min hals med sine fyldige smukke pink læber. Det satte virkelig gang i det hele... "Ah.." fuck tænkte jeg... da min krop reagerede på det i et omfang jeg ikke havde troet.

Jeg tog fat i hendes arme og vendte vores position omkring - kiggede hende i øjnene... Og uden et ord kyssede jeg hende dybt og ihærdigt, min tunge kærtegnede hendes læber, tryglede om at komme ind i hendes mund og lege med hendes - og hun gav efter.

Der gik ikke længe før hun tog styringen lidt igen og vendte os om en gang til, hendes små hænder gik ned mod mine jeans og åbnede dem, der var ingen grund til yderligere forspil da mine 18, tykke cm. sprang ud og pegede direkte mod hende. "Lig dig..." sagde jeg lidt hæst.

Mere skulle der dog ikke siges, da hun lagde sig ned på sin jakke og ventede på mig. Alle tanker om min kæreste var ude af hovedet da jeg tog fat i hendes ben og spredte dem. Åh et syn... Jeg kunne ikke vente, ej heller tænke på beskyttelse af nogen form. Jeg trak hendes pæne blonde trusser til siden, kravlede tættere på og gned mit præ-glinsende pikhovede mod hendes snævre åbning. En gang... to gange.... Så rettede jeg til og pressede mig selv op i hende.

Med det samme spændte hun ryggen, gav et suk da hun blev fyldt godt ud. "F.. Fuck den er tyk!" sagde hun stille så det ikke rungede ud for højt. "Shh.." sagde jeg, i det jeg tog begge hendes ben over mine skuldre og lagde mig ind over hende, pressede mig selv helt i bund. Jeg ved ikke om det var for dybt, eller om hun blev overrasket - men et lille skrig forlod hendes mund, som hun selv tildækkede med sine hænder med det samme.

Det var svært for mig at holde mig tilbage.. Jeg lænede mig selv mere og mere ind over hendes unge, flotte velskabte krop og stødede hårdere og hårdere til. Hun pev og stønnede på måder jeg ikke havde hørt før... Og da de fleste gange jeg har sex nu altid er ubeskyttet og med en jeg elsker - tænkte jeg ikke på at trække ud.

Jeg lukkede mine øjne, og stønnede selv dybt, "Jeg kommer... nu...." sagde jeg i grynt da jeg 'fangede' hende under min egen krop og kom, så dybt i en kvinde som en mand nu engang kan komme. Jeg kunne mærke hvordan hun dirrede under mig, hendes krop skælvede og spandt. Hendes stramme lille åbning klemte og malkede hver en varm dråbe der kom fra mig. Vi lå sådan i et par minutter... Til dyret i mig endelig fandt ro....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.