BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det første der kommer frem er et udsnit af en sms korrespondance mellem Linda og Sune. Jeg kan se på tiden at den er startet lige inden jeg kom og kørte imens jeg stadig var der, det passede med at hver gang jeg var ude af syne, så fik han en sms.
Linda: "Hey søde, tak for i morges".
Sune: "Selv tak, kan du gå "
Linda: "Ja, det går lige " "C. er her om 5 min, og så tænker jeg at den står på mere pik "
Sune: "Du er da ikke ked af det, hvá, fik du ikke nok i nat?"
Linda: "Det er jo noget andet, jeg er jo forelsket i C. "
Sune: "Fair nok, send lige et billed af dine store patter og hyg dig "
Linda: "Haha, det kunne du li' hvá"
Lidt efter fik han et selfie med nøjagtig den samme påklædning hun mødte mig i, top nedringet.
Kort efter der, et hvor patterne var krænget ud og hun havde 2 fingre i munden..
Linda: "Jeg er lige blevet kneppet som I startede på i går "
Sune: "Så må vi se om det ender på samme måde "
Linda: "Næppe. Men det var da en kæmpe pik den knægt havde!"
Sune: "Ja den kunne du godt lide"
Linda: " Måske hehe"
Jeg kunne se ud fra tidspunkterne at de passede nogenlunde med hver gang jeg hentede noget at drikke eller var på toilettet, så blev der skrevet...
Sune: "Det må vi se om vi kan arrangere igen så "
Linda: "Fristende, men jeg tror bare at jeg holder mig til min elskede "
Sune: "Gælder det så alle andre!? "
Linda: "Ja det tænker jeg"
Så gik der et godt stykke tid uden skriveri. Men 5 min. efter jeg var gået kom den første..
Linda: "Hvad laver du? "
Sune: "Hygger bare lidt, hvad laver du?"
Linda: "Ligger bare her. C. er lige smuttet og jeg er ikke rigtig træt"
Sune: "Så kig da over til en drink "
Linda: "Lyder hyggeligt, er det bare dig?"
Sune: "Nej da"
Linda: "Jeg orker ikke for mange mennesker"
Sune: "Det er helt stille og roligt, kun mig og Kim"
Linda: "Er du sikker, jeg ved ikke rigtigt om jeg burde".
Sune: "Kom nu, du skal da ikke bare sidde og kede dig "
Linda: "Okay, men der bliver ikke noget hankypanky!"
Sune: "Selvfølgelig ikke, bare et par drinks og hygge. Jeg bor på xxxvej nr. 5, ude i tilbygning, der er egen indgang, ses snart "
Jeg har endelig fået downloadet filen og trykker på filmklippet.
Frem toner Sune, siddende i en lille sofa, samt 3 andre knægte overfor, den ene er Kim, ham der kneppede Linda første gang med Sune og 1 af de andre genkender jeg fra VIDEO hvor de gangbangede hende. Der er et bord i midten, fyldt med sprut. De snakker om at nu kommer Linda snart, hun tror at det kun er ham og Kim, så de bliver enige om at de 2 andre smutter ud inden hun kommer og efter de får fyldt et par gode drinks på hende, så kommer de igen og skal sige at de lige er kommet tilfældigt forbi. Der er jo lige dilemmaet om, at hun ikke gider noget frækt, men tænker at jo mere alkohol de får fyldt på hende, jo større chance er der for at få overtalt hende til at de må kneppe hende igen.
Så kort efter smutter de 2 af dem og der går ikke længe efter før der bankes på døren. Sune springer op og åbner, det er Linda. Hun er meget konservativ klædt, jeans og en stor sweater.
"Hej drenge, hygger I?" Siger hun kækt.
"Ja da, kom ind kom ind." Sune dirigere hende ned i sofa'en ved siden af ham selv.
"Rom og Cola, ikke sandt?" De laver hurtigt en ret stærk drink til Linda og skåler. De smalltalker bare et stykke tid og jeg kan se at Kim sms'er noget.
"Sveder du ikke med alt det tøj på". Spørger Kim.
"Nej, det er helt fint. Der bliver ikke noget show, i aften". Svarer Linda noget snerpet.
"Nej, selvfølgelig ikke" Svarer Sune og hælder en ny drink op til Linda. Pludselig banker det på døren og de 2 knægte kommer ind sammen med en 3, jeg heller ikke har set før.
"Vi kom lige forbi og så der var lys" "Hvad dælen, hej Linda" smiler ham der havde haft fornøjelsen af hende.
Han maser sig ned i sofaen ved siden af Linda, så hun nu sidder mellem ham og Sune.
Der bliver grinet, drukket og jeg lægger mærke til at Sune sniger sig over og skruer op for varmen, den lille hund.
Der bliver foreslået at de starter en drukleg. Som det første kommer strippoker op. Det nægter Linda, samt øvrige "smid tøjet lege". Det er jo ikke derfor hun et der.
Så de ender med at spille Meier. Det er tydeligt hvordan de konstant går efter Linda og det virker, for hun bliver mere og mere stiv.
Fyrene begynder så småt og svede og smide det tøj de kan. Linda spørger om de dog ikke kan åbne et vindue, men desværre kan de ikke åbne noget op pga. larmen vil få naboerne til at klage, beklager Sune. "Men du kan vel bare smide den store sweaters?". Jeg har ikke noget indenunder, betror Linda til Sune. "Du har vel BH, vi siger ikke noget til nogen", siger han med et grin. De andre begynder i flok "smid den, smid den, smid den". "Okay, men ikke noget med nogen telefoner." Siger Linda strengt og trækker sweatersen over hovedet. Frem vælter hendes store patter i en god pushup BH, man kan se at hun er lidt fugtige i kavalergangen. "Fuck de er store". Kan man høre én af de nye knægte bryde ud. Linda retter lidt på dem, da de nærmest vælter ud over efter hun havde armene over hovedet. "Må vi ikke nok se dem" tigger en af de andre.
"Nej, som aftalt er der intet af den slags mere, jeg er afsat nu" griner Linda og skubber brysterne op og ned i BH'en, så det hele gynger. Drengene sidder bare og måber. Man kan se at hun nyder opmærksomheden.
Jeg kan se at Sune sidder og roder med sin tlf og frem på den store fladskærm bag ham og Linda, toner filmen fra dagen før frem, uden lyd. Ingen af drengene siger noget. Men der bliver pludselig noget mere stille blandt drengene. Kim leder an med et nyt spil Meyer. Drengene bliver ved med i fællesskab og vinde over Linda. "Jeg kan simpelthen ikke drikke mere drenge". Snøvler Linda efter endnu et nederlag. "Vi kan da bare sige at du så må flashe istedet." Foreslår én af de nye drenge håbefuldt.
"Okay, men kun hvis I så også gør det", griner Linda.
"Flasher hvad??"
"Jeres pik".
"Okay, det er en deal", svarer Kim hurtigt.
Nu er der pludselig ikke det helt samme pres på Linda, da drengene åbenbart ikke er for vilde med at skulle hive pikken frem for de andre.
Så det starter med at hun ikke taber første spil.
Det gør en af de nye knægte dog og efter megen hujen fra de andre, ikke mindst Linda, trækker han en noget indskruken lille pik frem. Hurtigt får han lynet op igen.
"Det skal du ikke skamme dig over, du er bare en Grow'er, ikke en Show'er." Trøster Linda ham med. Han smiler forlegent. Det næste spil taber den anden nye knægt og river promte bukserne ned og fremviser en stor fed og stiv pik. Situationen og filmen i baggrunden har tydeligvis gjort sit. Han sidder direkte overfor Linda og har bare sat sig i bar røv med pikken fremme. Jeg kan se lysten i Linda's øjne mens hun stirrer på den store pik. Og selvfølgelig taber hun næste spil. Alle knægtene sidder klar. "Kom nu!" Lyder det nærmest i kor.
"Nej, jeg syntes næsten ikke at jeg kan være det bekendt over for C." Beklager Linda og rækker ud efter sin sweater.
"Hov hov, en aftale er en aftale". Kommer Sune.
"Det er også ved at blive sent"
"Drengene har jo fulgt reglerne, Henrik sidder endda stadig med pikken fremme".
"Er I virkelig så vilde efter at se en gammel kone's bryster?"
"JA!"
"Okay så". Linda rejser sig og trækker BH'en op over brysterne, så de klasker ned.
"Shimmy dem". Kommer det fra Henrik, imens han rejser sig og begynder at spille pik foran Linda. Hun griner bare og shimmy dem, så de vælter rundt. Henrik griber en håndfuld og spiller den stønnende af.
Sune trækker Linda ned og sidde igen.
"Så så, der var jo ingen hankypanky i dag." Siger han alvorligt imens han trækker Linda's BH helt af, så hendes store, bare patter hviler ned på maven.
Sune henter Tequila, salt og lime. "Nu er det vist blevet tid til bodytequila drenge". Siger han og drysser lidt salt mellem Linda's store patter. "Glem det!"
"Kig bag dig Linda, det skal vel ikke ud på nettet vel?".
Linda drejer sig måbende da hun ser sig selv blive gennemkneppet af de unge drenge natten før.
Sune hælder bare shots op og putter en limebåd i munden på hende. Kim er den første til at gribe et glas og sætter sig overskrevs på Linda, han bunder shot'et og begraver så sit hoved mellem patterne på hende, slikker saltet og presser hendes hoved bagover hvor han så kysser limen ud af munden på hende.
En af de andre springer bag sofaen og får hendes arme om bagved, hvor han holder dem fast. Så skiftes de ellers med bodyshots på hende, først salt mellem patterne, så på vorterne, sådan bliver de ved til flasken næsten er tom. Der er skruet op på tv'et hvor man kan se Linda blive gennemkneppet. Linda sidder nu med armene bagud kun iført jeans og patterne væltende frem, smurt ind i savl.
"Nu er det Linda's tur til bodyshots"
Sune har smidt bukserne, kommet salt på sin stive pik og træder ind over hende. "Nej, nej, nej" griner Linda, samtidig med at hun skriger efter pik på skærmen.
Sune tager flasken og hælder i munden på hende og presser derefter sin pik i munden på hende og begynder at kneppe den. Han trækker ud og kysser hende med en skive lime.
"Sådan har du aldrig fået bodyshots før hvá!" Griner han.
"Haha nej, men det burde måske indføres!"
De andre drenge har nu alle pikken klar til et "bodyshot". Linda tager villigt imod den næste unge pik. Tequila og salt bliver hurtigt droppet og nu sidder Linda bare og sutter den ene pik efter den anden. Sune trækker hende ud på kanten af sofaen og begynder at kneppe hendes store patter. Linda prøver det bedste hun kan mht at behage alle de 5 knægte, uden at skulle lægge røv og fisse til, men det holder ikke. De befrier hende for hendes bukser og trusser og Henrik er den første til at ryge på imens Sune sidder overskrævs og knepper hendes bryster og Kim knepper hendes mund. De to andre bruger hendes hænder til at rive dem af. På den måde får de holdt hende nede imens de skifter rundt, så alle får en tur i fissen på hende.
Den næste time bliver Linda bare brugt som en kneppedukke, mund, fisse, hænder og bryster bliver kneppet. 2 af dem kommer i fissen på hende, 1 i munden og de 2 sidste, står og ornanere ud over hendes bryster.
Om det er generelt mangel på søvn, sprutten eller fordi hun lige er blevet gennemkneppet den sidste time, men Linda er til sidst faldet i søvn, så drengene bliver enige om at hun bare kan sove den ud i Sune's seng, så er hun også til rådighed hvis de får lyst senere..
Henrik får under påskud af at skulle på toilettet, hvilket er gennem soveværelset, sneget sig ind til Linda, der sover. Her kan jeg se på at han får gnedet sig store pik klar igen og uden videre, begynder at kneppe den sovende Linda. Han tager hårdt fat og knepper virkelig igennem. Han afslutter med at kneppe hendes sperm indsmurte patter til han oversprøjter dem for anden gang den aften.
Linda er bare helt væk og falder hen igen. Ikke længe efter åbner døren ind til huset, 2 meget unge knægte stikker hovedet ind og bare glor på Linda der ligger nøgen og sover. De våger sig ind og begynder at tage billeder af hende som hun ligger der nøgen. De bliver modigere og lægger hovedet ned mellem brysterne og tager selfies, så tager de hver deres pik frem og ornanere til hende. Den ene knægt putter den mod hendes læber og tager billeder, linda åbner bare op forsigtigt prøver knægten at stikke sin pik ind, af ren refleks begynder Linda at sutte ham af. Den anden knægt, spreder hendes ben og prøver forsigtigt at køre pikken i fissen, den glider langsomt ind. Drengene begynder nu at kneppe Linda synkront. Linda tager jo bare imod som den luder hun er. Der går ikke mange minutter før de begge kommer i hende. De er helt oppe og køre, giver stille high five's og filmer det hele, selv hvordan deres sperm render fra fissen og munden. Så smutter de stille tilbage gennem døren igen. Helt sikkert en oplevelse rigere..
En times tid senere, kommer alle gutterne ind i soveværelset.
Sune: "Linda, vi er liderlige igen!"
Linda vågner lidt forhutlet.
Linda: "Jamen det kan vi da ikke have drenge."
Fuld og træt okser hun ud og sidde på sengekanten, hvor de 5 drenge står klar med stive pikke. Linda begynder ihærdigt at sutte dem af. Men de er for utålmodige og skubber hende ned i sengen, hvor de skiftevis knepper hendes fisse, mund og store patter. Det går der igen en god times tid med, hvor der bliver sprøjtet på og i hende, som de lyster. Herefter mener Linda at det er på tide at komme hjem. Men drengene er af en anden mening, så de låser hende fast til sengegavlen og hun får sine trusser i munden og et slips bundet rundt om mund og nakke.
Så igennem natten bliver Linda brugt igen og igen til drengenes lyster. Det slutter med Sune, der ligger sig ind og sove ved siden af hende og engang op ad formiddagen hvor Linda begynder at prøve at komme fri, her har alkoholen vist lagt sig, så hun ser ud til at fatte lidt af hvad der er sket, tager han hende og presser hende ned i madrassen, for så at røvpule hende hårdt i en halv times tid imens Linda forgæves gør modstand og stumt hyler op. Herefter løsner han slipset og tvinger hende til at sutte ham færdig og så kan hun endelig få lov at gå hjem. Hun går lidt spøjst, nok fordi hun ikke er vant til at få den i røven..
Det var så åbenbart på gåturen hjem at skyldfølelsen ramte hende, for der væltede de søde beskeder ind..
"Tak for i går skat, du kneppede mig så hårdt at jeg dårligt kan gå i dag."
"Jeg har bare været helt væk i nat, du kørte mig virkelig træt."
"Kunne godt sutte din fede pik lige nu, hov mine store bryster er stadig smurt ind i din dejlige sperm, skal jeg vente med at tage bad? " Den sms fulgte der så et billed af hendes bryster, stadig våde af sperm, med..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.