BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tilbage i 90'erne er jeg på ferie med min familie. Her møder jeg den generte dreng Jes, jeg var selv lidt genert, men alligevel havde jeg dog  modet til at kysse ham. Dette var bare noget uskyldigt i starten, da vi ikke var så gamle, på det tidspunkt. Vi var sammen hele sommeren, uden at lave noget frækt. Sommeren sluttede og vi rejste hjem igen.

Vi havde ingen kontakt med hinanden i et helt år. Og i mellemtiden havde jeg så noget at miste min mødom og fik udforsket det område en del.  Det blev så sommer igen og vi skulle det samme sted hen på ferie, jeg håbede inderligt at møde Jes igen, og det gjorder jeg. Det skal siges at han var rigtig meget genert når vi ikke var alene, han sagde stort set ingenting, men når vi så var alene, var han en hel anden. Det blev til meget kys og pilleri dette år, og jeg endte også med at tage hans mødom, og det skal sige jeg havde aldrig prøvet sådan en stor pik. Jeg var lidt bekymret for om jeg kunne klare det, jeg havde jo ikke været i seng med så mange på det tidspunkt, vi prøvede med kondom på, men den sprang, og vi valgte at gøre det uden. Jeg nød denne intense nærhed vi havde og hvordan jeg kunne mærke at han fyldte mig ud. Jeg var lykkelig, endelig havde jeg været i seng med ham, og det blev hellere ikke sidste gang, sådan fortsatte vi et par sommer mere. Vi blev ældre og gik hver vores retning. Men da vi var i 20'erne vælger vi at mødes igen. Jeg havde en stor længsel efter at se ham igen, mærke ham. Han kendte mine dybbeste tanker og lyst, og det fik han også udnyttet. Jeg hoppede på toget, og han tog imod mig på banegården. Jeg kunne mærke en masse sommerfugle i maven, og en længsel efter at kysse ham, og her glemte jeg alt om min kæreste hjemme. Da vi kommer hjem til Jes, ligger vi først bare og snakker i sengen, men jeg havde sådan lyst til at kysse ham, men han vælger hurtigt at gøre det, Wow han havde virkelig ændret sig, ikke genert mere. Og det var jo kun positivt for mig.

SEX I DAG?

Han kysser mig på halsen kærtegne mine bryster, jeg kan mærke at han tænder mig helt vild, og min krop begynder at flyde ud i et univers hvor jeg bare lader ham forføre mig. Han har fået tøjet af mig, han ligger sig ovenpå mig kysser mine bryster, og hans tunge cirkler rundt om brystvorten, jeg bliver mere ophidset og kan allerede mærke at jeg bilver våd. Jes bevæger sig længere ned, og der finder jeg ud af at han vil slikke mig, det havde jeg aldrig prøvet før med ham. 

Jes forlanger at jeg spreder mine ben, og det vælger jeg at gøre. Jeg kan mærke hans tunge bevæge sig stille hen over min klit, det føles så rart og jeg beder ham om ikke at stoppe. Han køre tungen ned til mit hul, og imens massere han mit klit med fingeren, han begynder at skiftevis at suge og slikke min klit med bred tunge. Og der går ikke længe før at jeg kommer, orgasmen flyder bare ind over mig, og min krop ryster. Det var den dejligste følelse. Da jeg er kommet til mig selv kysser vi lidt og jeg mærker hans enorme lem, jeg havde sådan en lyst til at give ham en blowjob, og mærke ham dybt oppe i mig. Lade ham udnytte mig lidt endnu. Vi vælger at stoppe, da jeg havde kæreste, og vi følte os måske lidt skyldige. Men det var svært, da vi havde fået så mange følelser for hinanden. Men igen vælger vi ikke at lytte til vores hjerter. Jeg tager hjem og igen ser vi ikke hinanden i mange år. Mange år efter kontakter vi hinanden igen. Jeg er blevet gift og Jes er blevet gift. Vi skriver sammen i lang tid og finder ud af at vi stadig begge to har lyst til hinanden. Måske fordi at vi ikke får nok sex hjemme, og vi begge to elsker sex, kærlighed, det intense.. Vi vælger at mødes, da han alligevel kom til min by, i forbindelse med hans arbejde.

Denne gang er jeg forberedt på at vi skal gå hele vejen, ligesom i 90'erne. Jeg er glat barberet forneden og det ved jeg han elsker. Jeg kommer til hans hotelværelse, jeg har iført mig nederdel og en bluse som er lidt nedringet. Bare for at pirre ham lidt. Han åbner døren, og der står han stadig lige så charmerende som for ca 17 år siden. Vi snakker lidt og der går ikke længe før at jeg vælger at kysse ham. Han sidder på en stol og det gør det kun let for mig at udnytte det, jeg vælger at løfte op i nederdelen og sætter mig ovenpå ham, kysser ham så intens at jeg kan mærke hans store lem allerede bliver stiv. Jeg smider blusen og lader ham kysse mine bryster. Jeg bevæger mit underliv fra side til side, og begynder at ride ham lidt selvom han stadig har bukser på, han rejser sig imens han løfter mig over på hans seng, smider mig på sengen, han tager sine bukser af, og jeg ser han er helt stiv nu. Hans lækre store lem kommer til syne da han smider sine bokseshorts. Han tager fat i mine ben og trækker mig hen til kanten, han begynder at slikke mig, og jeg bliver hurtig våd, men denne gang vil jeg ikke have at det slutter der, og jeg beder ham om at trænge op i mig. Han siger vend dig om tøs du skal afrettes. Det tændte mig helt vildt at han snakkede sådan, og jeg gjorder hvad han forlangte. Spred dine ben så jeg kan komme op i dig siger han. Jeg vælger at sprede dem, og mærker hans store lem trænger op i mig, han trænger ikke helt i bund de første par gange, men vælger at give mig et klap i røven og siger er du klar til at blive fyldt ud tøs. Ja svare jeg. Han støder nu helt i bund, og her mærke jeg virkelig hvor hvor stor hans lem er. En dejlig følelse. 

Han knepper mig hårdt bagfra, og jeg kan mærke at jeg allerede er ved at komme, så jeg beder ham om at stoppe, jeg havde ikke lyst til at komme endnu. Han stopper og forlanger at jeg vender mig om. Jeg vender mig og han tungekysser mig. Er du klar til mere tøs? Ja svarede jeg ham. Han spreder mine ben og løfter det ene ben op og igen trænger han han op i mig, han støder så hårdt at hans han klunker støder til min røv. Han forlanger at jeg ser ham i øjne imens han knepper mig, jeg åbner øjne og kigger på ham, det var så grænse overskridende for mig, men ekstrem intens, frækt. jeg kan mærke at orgasmen kommer og siger til ham at jeg ikke kan holde mig mere, han siger kig på mig når du kommer tøs. Jeg lader orgasmen komme imens jeg kigger ham i øjne, jeg kan se at han tænder på det. Orgasmen vælter ind over mig jeg skriger og han knepper mig til orgasmen er helt over. Jes trækker sig ud, og han forlanger jeg slikker hans lem. Han sætter sig op i sengen. Jeg tager hans lem i hånden og mine tunge cirkler ved hans pik hovede, tager den ind i munden og sluger den så langt jeg kan, imens vælger jeg at massere hans klunker. Min tunge køre ned langs siden af hans lem og igen ind i munden. Jeg kan mærke at han er ved at komme, så jeg fortsætter. Han stønner og hans vejrtrækninger bliver tungere, det rykker i hans underliv. Han siger at han kommer nu og vil gerne komme i munden på mig. Jeg fortsætter med at suge hans lem ind i munden. Han nærmest brøler sin orgasme ud, og sprøjter mig i munden.

Da han er kommet til sig selv, vælger vi at ligge i ske lidt og han kysse mig blidt i nakken. Efter lidt tid vælger jeg at tage mit tøj på, kysser ham farvel og går. Igen lytter vi ikke til vores hjerte.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.