BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her får i endnu en oplevelse jeg har haft. Det var en eftermiddag og jeg var alene hjemme. Kæresten var igen ude og besøge nogle veninder.

Jeg sad og så fjernsyn da jeg pludselig ser at der er en der vil i kontakt med mig på Snapchat. Det viser sig så at være en jeg mødte i byen sidste weekend, en moden kvinde. Jeg var åbenbart kommet frem som et forslag og vi begyndte at skrive lidt sammen. Hun begynder så at sende billeder af hende selv til mig og jeg kan se at hun ikke har så meget tøj på. Jeg ved ikke om det var med vilje så vi skrev bare lidt frem og tilbage. Så begynder jeg at modtage videoer af hende der putter en kæmpe DILDO i hendes smukke, stramme røv. Der kunne jeg mærke at jeg blev lidt liderlig, så det viser jeg hende så med nogle billeder. Vi begynder så at videochatte imens vi ligger og leger med os selv, og jeg elskede at kigge på hendes dejlige krop. Så spørger hun mig om vi ikke skal stoppe så jeg kunne komme hjem til hende og ordne hende. Vi ligger på og jeg modtager en adresse.

Jeg kører hjem til adressen hvor jeg ser, hun har skrevet en besked at jeg bare skulle gå ind da døren ikke var låst. Jeg åbner døren, går ind i stuen og så ligger hun der med hendes dejlige røv i vejret på en madres mens hun tager sin dildo ind og ud af hendes dejlige fisse. "Kommer du ikke herover og spytter i min røv så jeg kan mærke din dejlige store pik?" sagde hun. Jeg smed mine bukser, gik over og begyndte at slikke hendes røv imens jeg overtog dildoen og legede med den i hendes fisse. Hun stønnede så dejligt højt. Det var første gang jeg slikkede røv og jeg elskede det. Jeg stoppede, hun tog fat i dildoen og jeg begyndte at stikke min virkelig hårde pik ind i hendes dejlige, stramme røv. Jeg startede stille ud med bare at stikke pikhovedet ind, men det var ikke nok for hende. Hun tog fat i min arm og trak mig tættere på så jeg kom langt ind i hendes dejlige røv. Der begyndte hun at ryste en lille smule. Jeg begyndte stille ud med at lave langsomme bevægelser, men det varede ikke længe før jeg kneppede hende hårdt. Hun havde stadig dildoen i fissen og den var også begyndt at bevæge sig hurtigere. Jeg stillede mig op så jeg kunne lave hurtige strokes imens jeg kom langt ind. Hun rystede af nydelse og lige pludselig sprøjtede hun sine dejlige safter ud over det hele. Det tændte mig rigtigt meget så jeg kom langt oppe i hendes røv. Det var den bedste analsex jeg nogensinde havde haft. Da jeg troede vi var færdige lagde hun sig på ryggen og begyndte at stikke mine fingre ind i hendes virkelig flotte fisse. Der gik ikke længe før jeg havde stiv pik igen. Hun tog sin telefon frem og sagde jeg skulle prøve at gøre hende gravid imens jeg sendte videoer til hendes bedste veninder. Det tændte mig virkelig meget så selvfølgelig gjorde jeg det. Jeg stak min pik ind i hendes fisse og begyndte at kneppe hende hårdt så hun skreg mit navn; "jeg elsker at du tør at tage chancen på at gøre mig gravid" sagde hun. Jeg havde sendt en VIDEO til en af hendes veninder og hun ringede så imens vi var igang. Hun tog telefonen og bad mig kneppe hende imens da veninden skulle høre på hende skrige imens jeg risikerede at gøre hende gravid. Hun begyndte at videochatte med hende og jeg kunne mærke jeg snart skulle sprøjte min sperm op i hende. Jeg var så på klimaks og jeg stak den langt op i hende så jeg kunne sprøjte på hendes livmoder. Vi kiggede på hinanden og begyndte at smile. Jeg kunne så høre hendes veninde sagde at det ville hun også prøve, så vi lavede en aftale om at vi skulle have en trekant en dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.