BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 


Jeg har en historie som er sket i virkeligheden, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg er en fyr på 20 og jeg har altid haft en fantasi om modne kvinder.

SEX I DAG?

Det var en sommeraften og et par kammerater og jeg bestemte os at tage i byen. Vi er ikke til de store diskoteker så vi valgte at tage på den pub vi altid tager på. Det stak helt af og min kæreste var taget til en anden by for at besøge en af hendes veninder.

Da der er gået noget tid kommer der en gruppe damer ind og sætter sig ovre i det andet hjørne.

Der var specielt en der stak ud. Hun havde fantastiske bryster, dejlig stram kjole på og så havde hun et mega frækt blik. Vi fik hurtigt øjenkontakt men jeg valgte at kigge hurtigt væk igen, da jeg har en kæreste.

Efter mange timer, mange øl og en pisse fed stemning var solen allerede begyndt at stå op, og vi valgte at rulle hjemad igen.

Mine kammerater boede den anden vej, så jeg skulle selv gå hjem. Da jeg er gået et stykke selv møder jeg så ind i den her kvinde igen og hun går også alene. Jeg vælger at begynde at snakke til hende, bare så der ikke var helt stille. Vi snakker og griner og har egentlig en god dialog kørende, indtil vi så kom over til hendes opgang. Hun boede åbenbart på vejen hjem til mig. Efter vi har sagt farvel tager hun fat i min arm og smider mig op af muren. Der går ikke ret lang tid før hendes tunge var inde i mund, og alting gik så stærkt så jeg kunne ikke nå at reagere. Men jeg havde egentlig ikke noget imod det. Jeg fortalte hende så jeg havde en kæreste, men det stoppede hende ikke. Hun tog mig i armen og trak hende med op i hendes lejlighed.

Jeg når så lige at spørge hvor gammel hun er og det viser sig så at hun er 49 år. Det gjorde bare det hele lidt mere spændene.

Vi når ikke ind i lejligheden før hun allerede har smidt sin kjole. Hun låser så op og begynder at gå ind mod soveværelset, men jeg når lige at stoppe hende inden og smide hende på køkkenbordet. Jeg begynder at lege med hendes tunge imens mine hænder allerede var igang med at tage hendes trusser af.

Jeg begyndte at kysse hende på hendes hals og fortsatte ned af hendes krop indtil jeg nåede til hendes dejlige fisse. Den var godt nok flot.

Jeg begynder at slikke hendes klitoris mens jeg kigger hende i øjnene. Man kunne bare se hvor meget hun nød det da hendes øjne rullede.

Efter noget tid begyndte hun at presse mit hoved ned til hendes hul, og det var noget at det bedste jeg havde smagt i mit liv. Jeg stak tungen helt ind i hendes fisse imens mine fingre legede med hendes klitoris. Hendes safter var over hele mit ansigt og det var så frækt. Hun advarede mig med at hun godt kunne finde på at sprøjte, hvilket jeg virkelig elsker, så jeg begynder at slikke hendes klitoris igen imens jeg tager to fingre op i hendes dejlige våde fisse. Hun stønnede så højt at jeg var bange for at naboerne kunne høre hende, men det var jeg ligeglad med for jeg synes det var så frækt. Pludselig begynder hun at ryste med benene, og der kunne man bare mærke hun skulle til at komme. Jeg begyndte at slikke hende hurtigere og køre mine fingre hurtigere ind og ud. I det at hun rejser sig på sine albuer skriger hun og sprøjter ud over hele mit ansigt og brystkasse.

Det var den bedste reaktion fra en orgasme jeg nogensinde havde oplevet det, og det gjorde mig bare mere tændt.

Hun sætter sig så op og kigger mig dybt i øjnene og siger; "det var den bedste orgasme jeg har fået i mit liv". Hun begynder at snave mig og tager mig med ud på hendes altan. Det var slet ikke koldt da det jo var sommer, og hun havde en sofa derude. Hun smed mig ned i sofaen, tog mine bukser og underbukser af så jeg var nøgen. Hun stoppede et øjeblik og så overrasket ud da hun så min størrelse. Hun havde åbenbart aldrig været sammen med en som havde så stor en pik før. Så begyndte hun at tage sine dejlige læber rundt om mit pikhoved og begynde at lege med det med hendes tunge, hvor hun efterfølgende tog mig helt til roden imens hun gaggede. Det var et fantastisk blowjob, og man kunne mærke hun vidste hvad hun gjorde. Jeg kunne mærke at jeg snart skulle til at komme så jeg stoppede hende og sagde at jeg gerne vil have hende på min pik, NU!

I det jeg rejste mig og skulle til at smide hende i sofaen hviskede hun i mit øre at jeg skulle tage hende analt. Det gjorde mig bare endnu mere tændt og hun lagde sig på alle fire og tog mit ansigt ned til hendes røv. Hun tog en DILDO frem, stak den op i hendes fisse og jeg begyndte at slikke hendes røv mens jeg legede med hendes klitoris. Hun rystede da hun ikke var kommet sig over den sidste orgasme hun havde fået. Efter noget tid skubbede hun mig væk og sagde jeg skulle tage hende hårdt i røven, så det gjorde jeg selvfølgelig. Hendes røvhul var så dejlig stramt så der gik ikke længe før jeg spurgte hende hvor jeg skulle komme henne. "Sprøjt mig i røven skat, det tænder mig virkelig meget", sagde hun. Og det gjorde mig så ophidset at jeg kom med det samme.

Efter sådan en hed omgang trængte jeg til et bad, så jeg lånte hendes bad. Det var den frækkeste sex jeg nogensinde havde haft, og min pik var stadigvæk benhård. Da jeg så kommer ind i badet følger hun med derud. Vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden, så vi begyndte at pille lidt ved hindanden. Hun viskede mig i øret; "kan du klare en omgang mere?" Og selvfølgelig kunne jeg det! Jeg løftede hende op af væggen og stak min benhårde pik op i hendes meget våde fisse. Hun var en rigtig skriger, og det kunne jeg virkelig godt lide. Det var jo lige alt det jeg havde fantaseret om. Jeg kneppede hende så hårdt at hun sagde hun elskede mig. Det gjorde mig virkelig ophidset så jeg kom langt op i hendes fisse. Hun begyndte bare at smile, slukkede for vandet og tog mig med ind i hendes soveværelse.

Jeg kom oppe i hende 4 gange i løbet af den morgen og det var helt fantastisk.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.