BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg lukkede døren så stille og lydløst bag mig, som jeg kunne, og skulle til at liste ned igennem huset, for at komme tilbage i min mands seng, inden jeg blev opdaget i mit natteeventyr, slog min fisse en luftprut, og jeg kunne mærke, at der væltede kager af sperm, boblende ud af min fisse, og ned ad mine lår, og jeg måtte støtte mig til væggen og krydse benene for at stoppe lyden, da jeg stod der i mørket, kæmpede og pressede sammen, nød lugten af sved, sex og sperm, og funderede over hvad fanden der lige var sket, kunne jeg høre en lyd uden i køkkenet, og mit hjerte stod stille.

Var det Morten og havde han hørt eller opdaget mit natteeventyr....langsomt bevægede jeg mig ned af gangen, alt imens jeg kæmpede med ikke at trække vejret, undgå knirkelyde, og presse sammen i fissen, så der heller ikke kom lyde derfra.

SEX I DAG?

Jeg kunne se en par fødder stikke udstrakt frem, og kunne regne ud af vedkommende sad for enden af køkkenbordet med benene strakt ud, og jeg havde ingen chance for at komme forbi køkkenet uden at blive opdaget, men var det min mand Morten eller Jens, og jeg funderede hvilket var det værste, og blev enig med mig selv om, at det ikke måtte være min mand, og listede lidt længere frem for at kunne vurdere benene og derfra få vished.

Det var helt sikkert ikke Morten, benene var slanke og veltrænede, og det kunne så kun være Jens, da jeg lige havde forladt Martin i den anden ende af huset, og Martin kunne ikke være kommet i køkkenet før mig, Men pludselig rejste han sig op og gik over i køleskabet, og jeg fik et kæmpe chok, og stod fuldstændigt fastfrosset, da der stille blev hvisket i mørket, Pandoraaaa kom du bare frem...det var med en form for lettelse jeg trådte ud i køkkenet, jeg var i bogstavelig forstand taget med bukserne nede, men til alt held ikke af min mand.

Jeg kan jo ikke sove i sådan en larm, sagde Jens, kan du lige forklare mig, om jeg vågnede af en drøm, eller der rent faktisk er en tøs, der er blevet gennemkneppet inde på Martins værelse, og ud fra lyden var det tydeligt at høre hun nød det.

Joee ser du begyndte jeg, og så forklarede jeg ham om min mission om at stoppe det, og hvordan det var gået så grueligt galt, bla. Da jeg havde byttet rundt på hans og Martins værelse, men Jens fnysede bare hånligt, og sagde at jeg skulle være mere ærlig overfor mig selv og ham, og erkende jeg havde ledt efter ham, for at få hans pik, og nu havde han siddet og udtænkt en passende straf til mig, imens han havde lyttet på mine klynken og skrigen inde fra Martins værelse.

Imens hans stod der op af køkkenbordet, ganske nøgen som gud og al hans træning havde skabt ham, kunne jeg ikke lade være med at lade mine øjne falde ned i hans skridt, og hans kæmpe pikhoved havde en helt særlig effekt på mig, og min åndedræt blev tungere, og jeg tog mig selv i at håbe på afstraffelsen kom prompte, og han smed mig ned på køkkengulvet, og bankede det store pikhoved op i mig, så jeg blev udfyldt som jeg aldrig var blevet før.

Nu går du stille ind i seng til din mand igen, inden han vågner og opdager du ikke er der, sagde han, og jeg kunne mærke jeg faktisk blev skuffet.

Og i morgen efter morgenmaden, må du ikke have andet end sko med høje hæle på, og ellers total nøgenhed, og det gælder hele dagen indtil kl.18.00 hvor aftensmaden startes op, og der er det tilladt med en top, og i løbet af dagen finder jeg et tidspunkt og snit, til at se din kuffert igennem, og jeg lægger det outfit du skal have på til middagen, under din hovedpude.

Yderligt skal du hver gang din mand ikke er i nærheden, enten 1. kneppe dig selv med en finger tydeligt foran mig, og slikke din finger ren 2. slikke på mine nosser og pik og dette er ikke til diskussion!

Jamen jeg kan da ikke gå nøgen rundt foran min mands forretningsforbindelser fremstammede jeg, og Jens sagde han var glad for jeg ikke havde problemer med de 2 andre opgaver, og det fandt jeg nok en løsning på, hvis min mand ikke skulle høre om mine natteeventyr og se nogle billeder på hans telefon, og gik så i seng.

Lamslået er et mildt udtryk, og da jeg sneg mig ind under dynen, var jeg smadret og træt, men på samme tid vågen og meget årvågen, men Morten opdagede heldigvis ikke jeg kom tilbage i sengen, og da jeg ganske naturligt lagde jeg mig ind i hans trygge favn og armen omkring ham, jeg kom i tanke om, at min mand som regel altid var liderlig, og ville have morgensex, efter han havde drukket lidt for meget, og jeg havde ikke fået vasket mig efter Martin havde tømt sig oppe i mig, og tænk hvis min mand kravlede ned for at slikke min fisse, og han kunne smage fremmed sæd, gode råd var dyre, og jeg måtte komme ham i forkøbet, og solen var for længst stået op, og lyset kæmpede igennem vinduerne.

Så jeg stak hånden ned i hans boksershorts, og stille begyndte jeg at nusse hans nosser, han havde allerede en halvstiv pik, som han altid har når han vågner, og den blev kun lidt hårdere af min behandling, og jeg tog fat om skaftet, og langsomt spillede hans pik, og jeg var faktisk liderlig, og ville have hans pik op i mig, og tog lidt hårdere fat, så jeg var sikker på at han vågnede, og han smilede stort til mig og gav mig et kys med fordrukken ånde, men jeg var ligeglad, og i en glidende bevægelse satte jeg mig op på ham, og styrende han pik op i mig, den gled nemt op, jeg var drivvåd, både af mine egne safter og Martins sperm.

Jeg pressede mit underliv helt ned i hans mave, og begyndte at gnubbe frem og tilbage, han var nu helt vågen, og havde taget godt fat om mine hofter, og sammen fandt vi en hurtig og energisk rytme, han prustede og stønnede, og jeg forestillede mig jeg sad og red på Jens store pikhoved, og safterne begyndte at sprøjte ud af mig, jeg kunne mærke det løb ned af Mortens mave og hofter, og det væltede ud af mig som det aldrig har gjort før, Morten prøvede at presse mig op i loftet, og jeg prøvede at presse ham igennem sengen, og da han spændte som en bue, og sprøjtede sin sæd op i mig, havde jeg et billede på nethinden af det var jens der tømte sin store ladning op i mig, og jeg fik endnu en skede orgasme, inden jeg faldt forover ned over min mand.

Vi lå begge på ryggen og pustede ud, da min mand spurgte hvad fanden der lige var sket der, sengen var helt våd som om jeg havde tisset i den, og vi havde vist begge fået vores livs orgasme.

Hvis det var resultatet af at holde ferie i Danmark, og jeg kun havde fået pakket så lidt tøj med, samt der gik 2 spændstige fyre rundt og tilsyneladende fik fyret op under mig, så kunne jeg godt indstille mig på det hed ferie i Danmark i fremtiden, grinede han, og jeg tænkte godt han ikke vidste var der var foregået aftenen før og om natten, men var meget glad for vores intime stund, og hans glade humør.

Jamen så har du vel heller ikke noget problem med jeg solbader nøgen i dag, ligesom når vi er på Gran Canaria, svarede jeg kækt retur, men han mente det nok var i overkanten, og det var jo også et spørgsmål om Martin og Jens ikke ville blive ukomfortable, og syntes det var for meget, men jeg mindede ham om at under vores muntre middag, havde de jo syntes det var sjovt med min kuffert og pakkeriet, og glædede sig til at se mig vimse rundt hele ugen, så de var nok ikke så generte når det kom til stykket, og det var jo trods alt stadig var for hans skyld jeg sad i Jylland og ikke sydens sol, og det bøjede han sig så lidt modvilligt for.

Jeg gav mig god tid under bruseren, og vidste min mand var gået i gang med morgenmaden, og kunne høre stemmer ude fra terrassen, og tænkte de andre også var oppe, der var ikke rigtig blevet nævnt noget om nogle planer for dagen, det eneste jeg vidste, var at efter morgenmaden skulle jeg solbade totalt nøgen, og hvad drengene havde af planer vidste jeg ikke, men håbede på de tog ud og fiske, så jeg fik lidt fred og ro.

Jeg tog mine ynglings højhælede sandaler på, min slå om-nederdel, og en hvid gennemsigtig skjortebluse, som var mit "normale" gå rundt i tøj på Gran Canaria, og var blevet komfortabel med at vimse rundt i næsten ingenting, og glædede mig til at træde ud på terrassen, og se alle 3 i øjnene og høre om deres dagsplaner.

Min indre begejstring var stor, jeg sugede maven ind, og spændingen var stadig høj, fissen fugtede igen, mine brystvorter stod hårdt og ret frem, da jeg trådte ud til de andre, og alle 3 blev helt stille, og jeg nød at gå langsomt imod dem, med små skridt og vuggende hofter, mens jeg lidt bly kiggede ned i jorden og sagde god morgen, gik over og gav min mand et morgen kys foran Jens og Martin, så var det skab ligesom sat på plads, tænkte jeg.

De mente dagen var løbet fra dem med hensyn til at fiske, og det ville de gøre dagen efter tidligt om morgenen, Martin og Jens ville cykle en lang tur og se på landskabet om formiddagen, og Morten ville bare slappe af og pleje sine tømmermænd og måske jobbe lidt på pc'en og spurgte så ind til mine planer.

Og jeg fortalte at jeg ville rejse mig efter morgenmaden, overlade al oprydning og opvask til Morten efter aftale i ferien, finde min bog, en solvogn, en god solplads i haven eller terrassen, smide al tøjet og nyde solen, bogen, fred og ro og som sagt, så gjort.

Da jeg trådte ud på terrassen igen, total nøgen i mine højhælede sandaler, og kun med min bog i hånden, var jeg faktisk stolt af mig selv, jeg har holdt mig godt, mine ben syntes jeg selv er min største fordel, lange, slanke, faste, glatte og solbrune, min røv er også stram af alt mit løber ri, og mine bryster sidder ganske pænt, talje har jeg også, og maven har jeg formået at holde fra at vandre sig en tur, så alt i alt stod jeg der og spejdede ud i haven, med et sug i maven, brystet skudt frem, røven strittede lidt bagud, og jeg kunne høre Morten var i gang i køkkenet.

Halvvejs nede i haven, nede bag en busk, var der læ og sol, og jeg udvalgte mig pladsen, så var det bare om at få solvognen derned, og jeg tænkte det kunne Jens eller Martin nok hjælpe med, inden de skulle ud og cykle, så jeg gik ind for at lede efter dem.

Morten stod i køkkenet da jeg trådte ind, og han kiggede en ekstra gang, da han så mig, men smilede så blot og gav mig et kys og sagde han var meget stolt af mig og jeg var en smuk kvinde, og jeg spurgte hvor drengene var, da jeg skulle have hjælp til en solvogn, og han sagde de var ude foran, og ordre cykler, men de ville helt sikkert gerne hjælpe sådan en foxy sag og grinede.

Da jeg kom ud af hoveddøren, gik jeg lige ud i Martin og Jens i cykeltøj og deres cykler, snakkende med en nabo og hans labrador, om hvor det bedste fiskevand var henne, naboen var i fritidstøj og vandrestøvler, og da han havde fået stemmen igen og sundet sig efter at have set mig helt nøgen, fortalte han at han trænede hund og spor, inde foran vores hus i den lille skov efter aftale med husejeren, og virkede helt nervøs og for pippet over den afslappethed, vi alle 3 viste over min nøgenhed, og jeg præsenterede mig selv, og sagde jeg manglede et mandfolk der kunne hjælpe mig med en solvogn, imens min mand vaskede op, og han spærrede yderligt øjnene op.

Jens rømmede sig og sendte mig blikke, han havde vel ikke tænkt sig, jeg skulle stå og fingrekneppe mig selv, eller slikke på hans pik og nosser foran Martin og naboen, og jeg tænkte her stopper det sgu, der må være grænser, og drejede rundt på hælen, og spurgte henslængt hvem der hjalp mig, i en forventning om at en fulgte efter mig rundt om huset, og tilsyneladende var det kun labradoren, men den blev fløjtet tilbage, og jeg kunne høre skridt bag i mig.

Da jeg rundede gavlen, og var uden for syne, blev jeg trukket rundt i armen og presset hårdt op af murstensvæggen, det var Martins velkendte direkte voldsomhed og liderlighed der overrumplede mig, nu skal jeg satme give dig pik igen din lille liderlige tøs, stønnede han ind i mit øre, imens hans febrilsk trak sine cykelbukser ned, og hans store pik stod allerede stenhårdt ud i luften, og jeg havde allerede spredt mine ben så han kunne komme til, og i løbet af ganske få sekunder, bankede han sin pik op i mig, og løftede mig op af muren hver gang han stødte i bund, og jeg kunne mærke murstenene rev mig på ryggen, og kombinationen af denne dyriske lyst til mig, smerten på ryggen, og hans lækre store pik der vedvarende pløjede sig op i mit indre, gjorde at jeg kom i en kæmpe orgasme med det samme, og igen væltede safterne ud af mig, imens han tømte sig oppe i mig, det gik meget hurtig, var super frækt og intenst, og jeg vaklede på benene ned igennem haven, med Martin og en solvogn efter mig, imens der igen løb sæd ned af mine inderlår.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.