BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var ligegyldigt at jeg havde stillet min alarm, jeg havde ikke lukket et øje, Morten lå og snorkede ved siden af mig, og jeg havde fået gravet de 2 blommetomater ud af min fisse, og tankerne for rundt i mit hoved, hvad hvis min mand så de billeder som Jens havde taget, hvilken belønning ville jeg få nede i lysthuset, hvad skulle jeg tage på af tøj osv. alt imens tiden gik alt for langsomt.

Jeg havde bestemt mig, jeg tog en af min mands T-shirts på, som er alt for stor, og når næsten ned midt på lårene, og så mine løbesko til at komme tørfodet ned igennem græsset, og tænkte at han måske var faldet i søvn, mistet modet, eller det hele var en joke, og jeg havde misforstået ham.

SEX I DAG?

kl.01.59 listede jeg ud igennem terrassedøren og videre ned igennem haven, der var meget mørkt og lidt køligt, kulden fra duggen og græsset slog op under min T-shirts, og kølede min ellers varme fisse, og om det var kulden, spændingen eller ren liderlig, ved jeg ikke helt, men mine brystvorter var store og stive, så der kunne hænge et vådt badehåndklæde på dem, men da jeg ikke kunne se nogle inde i det runde lysthus, som havde vinduer hele vejen rundt, gik jeg op ad trinnet til døren, og holdte mine hænder imod glasset, for at kigge ind og se om Jens var der.

Han rømmede sig samtidig med, at hans varme hånd lagde sig på min balle, og jeg kom med et forsigtig gisp, jeg havde ikke set ham, og han var trådt ubemærket ud af mørket. Åben døren og træd ind i lysthuset Pandora, hvis du vil have din belønning, sagde han, var dette en åbning til jeg kunne stoppe legen og fortryde, havde jeg lige fået et valg? tanken blev ikke tænkt til ende, da jeg åbnede døren og gik ind.

Jeg fik ikke lov at dreje mig rundt, og han greb omkring mig bagfra, og trykkede mig op imod det runde bord der stod i midten, som centrum for bænkene rundt i siderne, og lukkede forsigtigt døren, pulsen steg hos mig, hvad var min belønning, han tog med et fast greb fat i mine bryster udenpå T-shirten, og jeg kunne mærke hans varme ånde ved mit øre, jeg vippede hovedet til siden og lidt bagud, og blottede min hals, så han kunne kaste sig over den som en vampyr.

Hans læber strejfede min hals, og sendte stød ned i min fisse, ville jeg nu blive kneppet hårdt, direkte og voldsomt, som jeg har fantaseret så mange gang om, og trykkede indbydende min røv bagud, som en invitation, og for at mærke om han var ligeså påvirket som mig, og jeg kunne tydeligt mærke en hård pik, og fik indre billeder på nethinden, om en stor hård pik der bankede op i mig, og fyldte mig helt ud, samt kneppede mig som jeg ikke er blevet i mange år, og så tydeligt trængte til.

Har du et specielt ønske som belønning? spurgte han imens mine bryster og brystvorter nænsomt blev masseret, jeg var liderlig, meget våd og villig til hvad som helst, men havde stadig en indre kamp, og stemmen i mit hovedet mindede mig om jeg havde mand, og ovenikøbet lige inde ved siden af, samt store børn og i bund og grund en husmor, som burde blive i sin rolle, men min krop og åndedræt havde forrådt mig, og det virkede som Jens var helt klar over både min indre kamp, og min indre lyst, og nød at pirre mig, og derfor spurgte han igen, er det et lille kys du forventer? ja det ville da være rart, fremstammede jeg, hvad med et mere saftigt kys, hvor vores tunger leger med hinanden?

Han spurgte stille og med lav stemme, og læberne helt op ad min hals, jeg måtte støtte mig til bordet med hænderne, da mine knæ var begyndt at vakle under mig, men jeg var meget længere i min tankegang end ham, omkring hvilken belønning jeg skulle have, og blev igen i tvivl om jeg havde misforstået situationen, da han stille pustede på min hals, og mine knæ bukkede lidt sammen, og hans højre hånd for ned og greb mig i mit udfald, og derved havde hånden nu fat i min fisse, og kun T-shirten var i vejen, og endnu et stort gisp og knæene vaklede igen.

Mine safter gennemblødte hurtigt T-shirten, og han begyndte med roterende hånd at massere min fisse, og spurgte om jeg da hellere, ville have en sprøjteorgasme som tidligere, jeg holdte godt fat i bordet, blottede min hals yderligt, nød den ene hånd der æltede mit bryst, og den anden i min fisse, og pressede min røv bagud, hvor jeg kunne mærke en meget hård pik, der i stille kneppebevægelser gnubbede op af min røv, og jeg håbede han snart lukkede den ud af sine boxershorts.

Pludselig stoppede han, du svare ikke på mine spørgsmål Pandora, og så er det svært at give dig den belønning du ønsker, sagde han, og jeg fik svaret med forbavsende hæs stemme, at det hele lød lækkert. Det hele sagde ham, hvilket af det? du tro vel ikke bare kun kan vælge det hele fra starten af, nej nej, sådan virker det ikke, lad mig høre hvad du ønsker.

Jamen jeg syntes det var frækt og blev tændt da vi kyssede, svarede jeg lidt forsigtigt, ikke andet? spurgte han, jo det du gjorde ved min fisse, var også lækkert, vil du gerne prøve det igen? Spurgte han, ja tak svarede jeg, og imens han stille begyndte at massere mit bryst og fisse igen, lod han mig mærke sin stive rejsning op ad min røv, du har ikke andre ønsker? Spurgte han, og jeg svarede at det der var bag mig, også virkede spændende, min pik! Er det den du vil have? Og jeg nynnede indbydende som et svar.

Du ved jo ikke hvad jeg har i mine boxershorts sagde han, og udfordrede mig til at finde ud af det, og slap taget i mig, hvorefter han trådte et skridt tilbage, og jeg behøvede ikke en tydeligere invitation, og drejede rundt, tog hånden ned og mærkede på hans nosser udenpå boxershortsene, og med den anden hånd, trak jeg ham i nakken ned imod mig, og med stor lyst og grådighed, åbnede jeg munden og pressede min tunge ind i hans mund, og snavede ham vildt og vådt, mine hænder gled ind under hans T-shirts, og nu var det hans tur til at komme på pinebænken tænkte jeg, og jeg trak T-shirten af ham.

Det var først der jeg så hans krop, og jeg blev bestemt ikke skuffet, dette var ikke hvad jeg var vant til, det var tydeligt at armene blev barberet, og benene også fandt jeg ud af, og man kunne fornemme der ville være et behåret bryst, hvor den meget trimmet hårpragt på brystet var, og mavemusklerne stod tydeligt frem, kunne jeg mærke da jeg lod mine neglespidser glide ned over maven, samtidig med jeg satte mig på hug, og trak hans boxershorts helt af.

Jeg blev helt forskrækket, pikken var ikke stor og lang som jeg havde fornemmet med den volumen jeg havde bemærket, og følt på min røv, den havde et voldsomt stort pikhoved, der pegede mig lige i ansigtet, hovedet var en halv gang større end skaftet, som faktisk var ganske tyk, men pikken var vel lidt under normal længde og på 13-15 cm med en lidt opadgående krumning, og nosserne matchede pikhovedet i størrelse, så det så næsten helt abnormt ud, og jeg havde faktisk ikke haft en fremmed stiv pik så tæt på, siden tiden før min mand.

Kan du lide hvad du ser, og vil du gerne mærke den i din stramme fisse, spurgte han selvsikkert, og som svar tog jeg et forsigtigt greb om hans nosser, og min tunge fandt bunden af hans skaft, og jeg kyssede og savlede op af skaftet, og normalt når jeg giver min mand blow, kysser jeg strengen, og tager pikhovedet i munden, jeg prøvede alt jeg kunne, men jeg kunne ikke gabe over det, og blev nervøs for om den ville lave skade på min fisse, den var stenhård og jeg kyssede, savlede og slikkede alt jeg havde lært, min fisse brændte, og jeg var sikker på den dryppede på gulvet.

Han trak mig op til sig og roste mig for indsatsen, men jeg skulle gøre mig mere umage, og skulle trænes op, så jeg kunne tage hele hans pik i munden, og da vi stod der med front mod hinanden, og pikken rejst op af hans mave, bukkede han den ned, og stak den ind imellem mine ben, det var som at have en knytnæve på fissen, og den opadgående krumning, trykkede på min klitoris, og jeg begyndte at vugge frem og tilbage, og gnubbe min fisse imod dette kæmpe pikhoved, for det var faktisk mere hoved end det var pik, hårdere og hårdere trykkede jeg på, det sejlede ud af mig med safter, og han grinte sejrsikkert, og konstaterede jeg var godt på vej ud af æsken.

Jeg ville have den op, og kunne mærke at min liderlighed og fugtighed, gjorde at mine skamlæber åbnede sig for dette enorme pikhoved, og det smertede hver gang jeg pressede på, men på en måde jeg aldrig havde prøvet før, og den smerte der kom, var lækker, og jeg kunne ikke vente til det lykkes at modtage dette pikhoved, og forventningen om den udspilede fisse der, blev gennemkneppet tændte mig så meget, at jeg næste skræmte mig selv.

Pludselig væltede han mig bagover ned over bordet, og jeg kunne mærke skuffelsen i mit skød, da pikken forsvandt, men skyndte mig at sprede benene så han kunne komme til, men han kom om på siden af mig, og stak et par fingre op i mig, du er vist ved at være klar til lidt pik eller hvad? JA for satan svarede jeg prompte, kom nu, knep mig! Hørte jeg mig selv bede om, men hans fingre begyndte at arbejde, og jeg fik en bekendt følelse i fissen, min fisse krampede, han pumpede med sine fingre, safterne sprøjtede op i luften, og jeg kunne mærke mine ben og mave var helt våde, og jeg lå i en sø af safter, og jeg ikke vidste hvor al den væske kom fra.

Min krop krampede, og jeg fik små spasmer, imens denne nye orgasme gled igennem min krop, og stille forsvandt, som Jens fingre stoppede med at arbejde i min fisse, og da jeg begyndte at komme til mig selv, blev jeg flov, havde jeg lige tisset ud over det hele, er denne gamle husmors inkontinent nu så voldsom, at det udmønter sig i en mindre tsunami under noget fingerknepperi, og jeg smilte lidt forlegent op til ham, og så at hans pik stadig stod i den flotteste rejsning, lige til venstre for mit ansigt.

Det var så din belønning sagde han, og han var sikker på jeg ville gøre mig umage, for at få flere belønninger i løbet af ugen, og han kunne jo mærke min fisse var i totalt underskud for pik, og for at få det, måtte jeg gøre som han bad om, og imens han snakkede, kiggede jeg ud af øjenkrogen, og var helt fascineret af det voldsomme pikhoved, og det var ligesom det var en magnet i det, og mit hoved gled langsomt over under pikken, og jeg kunne lugte den specielle lugt af nosser og pik, og løftede hoved lidt og kyssede den på undersiden.

Den gav et spjæt, og hvis rejsningen var begyndt at falde, gav mit kys den livet tilbage, han kiggede mig i øjnene og spurgte, vil du gerne kneppes af min pik? Ja svarede jeg, hvor meget ønsker du det? Spurgte han igen, rigtig meget svarede jeg, du bliver nødt til at fortælle mig du er en liderlig husmor, og at du ikke kan få nok pik og du vil have jeg knepper dig, og fylder din livmoder med min sperm.

Aldrig var der snakket sådan til mig, og jeg havde heller aldrig taget sådanne ord i min mund, lugten af hans pik, og det store blåviolette pikhoved der var ret oppe over mit ansigt, gjorde at jeg ikke kunne styre det, og imens jeg kiggede ham direkte i øjnene, og lå i min egen sø af safter, kunne jeg nu høre mig selv udbryde, jeg er en lille liderlig husmor, jeg kan ikke få nok pik, vil du ikke nok kneppe mig? Og der piblede en dråbe premsperm frem på hans pikhoved, og trillede stille ned af pikhovedet imod mig, og jeg slikkede mig om munden, jeg har altid været glad for min mands sperm, og lader sjældent gå noget til spilde.

Er du også en spermsulten husmor? spurgte han og det kunne jeg kun svare ja til, og han pressede med fingrene sin pik nedad, og han behøvede ikke bede mig åbne munden, og jeg lod grådigt min tunge fare op, og slikkede den presperm der piblede ud af hans pikhovedet i mig, dejligt salt lækkert smag, og jeg lod tungen danse rundt på pikken, er du meget glad for sperm spurgte han, ja det er jeg faktisk svarede jeg igen, det håber jeg og det må så komme an på en prøve, men du skal vide jeg kommer ekstremt meget, og jeg bliver ikke glad hvis min sperm går til spilde sagde han.

Der går ikke noget til spilde her udfordrede jeg ham, og jeg kunne se han var begyndt at tage fat om roden, imens han spillede sin pik langsomt, og jeg slikkede og suttede endnu mere på pikken, i forventning om at jeg snart ville få min mund fyldt med sperm.

Hvis ikke du sluger det hele, og der går noget til spilde, bliver jeg skuffet og det er ris til egen røv, og du vil kunne mærke følgerne hele ugen, er du stadig frisk? Spurgte han igen, mine fingre havde nu fundet min egen fisse, og fundet en rytme med mit underliv som roterede rundt på bordet, jeg slikkede på dette voldsomt store pikhoved, og forventningen om den lækre salte smag af sperm, og synet af de store nosser der var indenunder pikken, var fyldt til bristepunktet, gjorde at jeg ikke kunne sige andet end ja tak!

Hans fingre spillede nu hurtigere, ligesom min tunge arbejdede på højtryk, og da han spændte op i kroppen, holdt fast i pikken om roden, og pegede direkte ned i min mund, gabte jeg alt jeg kunne og stak tungen ud, for ikke at gå glip af den mindste dråbe, den første stråle ramte med stor kraft dybt inde i ganen på mig, og strålerne kom i lind strøm, pumpende sprøjtede han sin sperm ind i munden og langt ned i halsen på mig, jeg kunne ikke få vejret, kæmpede med at synke, og han havde ikke løjet, da sprøjtene var aftaget, og hans pressede de sidste dråber ud af pikken og ned i min mund, kunne jeg mærke spermen løb ned af mine kinder på begge sider af min mund, og han kiggede ned på mig og sagde "jeg er skuffet"

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.