BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lukker døren op til vores værelse og går stille ind. Jeg har virkelig lyst til at se hvad jeg har fået filmet, så lister ud på badeværelset og sætter den til at afspille fra start af. Det ser alt for frækt ud som tyrkerne tager hende på skift, nu kommer den til der hvor Tove får min pik i munden, det rykker i pikken, kommer i tanke om det blowjob som Mette lovede mig. Jeg går ind og lægger kameraet, smider tøjet og lægger mig tæt ind til hende. 

"Kom I godt hjem?" Spørger Mette søvnigt. Ja og det er tid til min belønning skat. Jeg trækker hende om på ryggen, sætter mig overskrevs og presser hendes patter om min pik. "Åhh ikke nu skat, jeg er træt"
Idet, det sidste ord forlader hendes yndige læber, presser jeg pikken i munden på hende. Nu kommer der kun gurgle lyde mens jeg knepper hendes frække mund. Jeg holder fat i hendes hår og giver hende en flad. Hun sutter ivrigt på min stive pik. Hun skulle bare vide, at kun for et par timer siden, var det hendes mors læber, der omsluttede selv samme pik. Jeg sprøjter dybt og længe ved tanken, tak tøser! 
Jeg vågner som altid tidligt og realiteten fra i går vælter ind over mig, sammen med skyldfølelse og angst over, hvad svigermor vil sige når hun vågner. Det er jo ikke rigtigt en "oplevelse" man kan få glattet ud...
Jeg lister stille ud af sengen, trækker i et par shorts og en T-shirt, napper min pung, tlf. og kortet ind til Tove's værelse. 
Mette sover tungt videre.
Jeg må se at få snakket med Svigermor og se hvad der kommer til at ske nu.
"Hvad gør jeg?" Tænker jeg da jeg går mod Tove's værelse.
Jeg åbner stille døren og lister ind. Tove sover stadig. Hun ligger på ryggen, med kun lagnet over sine ben. Patterne ligger bare og flyder ud til hver deres side, de er bare så kæmpe store og indbydende..
Tager telefonen op og begynder at filme de enorme bryster, der hæver sig i takt med hendes tunge åndedræt. Jeg begynder at ae min pik uden på shorts'ne, den vokser hurtigt. 
Jeg befrier og begynder at spille den af til, at jeg filmer de kæmpe patter, jeg bliver nødt til at røre..
Men pludselig får jeg en idé, hvad nu hvis jeg lader som om at vi har haft sex og nu vågner op sammen. Måske var hun så stiv i går at hun intet husker. Nej, dårlig idé, for hvis hun gør, er jeg stadig på den og hvis hun ikke gør, så går jeg jo fri..
Jeg går hen ved siden af hende og spiller pik over hendes patter, mens jeg filmer det, hvilket resulterer i at jeg kommer i en ordentlig strøm ud over dem. Hun ænser intet og jeg kommer pikken i shorts'ne og lister ud igen.
Jeg smutter ind på vores værelse og tager 3 af mine sovepiller, jeg ellers bruger til flyveturen. Så går jeg ned og henter noget frisk presset juice og brød, som jeg tager op til Tove. Jeg knuser pillerne ned i det ene glas og banker let på døren og kalder stille, "Tove, er du oppe?".
Banker hårdere og åbner døren, "Tove", kalder jeg højere, da jeg går ind i rummet. Hun vågner med et sæt og sætter sig lidt forvirret op i sengen. Min sperm driver ned mellem de store patter og ned på lagenet.
"Jeg ville bare se om du er okay og så har jeg lidt morgenmad med til dig".
"Øhh, jo tak", siger hun mens hun stille tager lagenet op om sig og prøver at tørre patterne af. Jeg står bare og nyder showet, indtil hun kigger lidt forvirret op.
"Ja, det blev jo lidt sent i går og du fik vist lidt rigeligt, så jeg ville bare sikre mig at du var okay". 
"Åhh hvor er du sød".
Hehe, hun skulle bare vide, det virker umiddelbart til at gårsdagens oplevelser er helt glemt. Gad vide om de tyrkere, havde puttet noget i hendes vin?!
Jeg sætter fadet på bordet og Tove rejser sig og går over, hvilket resulterer i at hun får trådt på lagenet, så hun trækker det af sig. Kan godt se at hun ikke er helt frisk, så jeg træder hurtigt til og tager det op for hende. Jeg står nu med det, mens jeg belurer hendes kæmpe kloder der vugger sagte. 
"Løft armene søde", siger jeg mens jeg spænder lagenet ud, så jeg kan omhylde hende i det.
Hun løfter armene og hendes enorme bryster løfter sig med op, så de stritter indbydende ud i mod mig. Har mest lyst til bare at kaste hende ned i sengen og gennempule hende..
"Kan du li' hvad du ser?" Spørger Tove lidt surt, da jeg åbenbart har dånet lidt for længe.
"Øhh ja", siger jeg og hylder hende stramt ind i lagenet.
"For stramt?" Siger jeg da hun kommer med et gulp efter luft. Jeg tager en finger ned i kavalergangen og trækker lagenet ned under hendes bryster, så de vælter ud over.
"Det er jo helt vådt her, så kan det tørre mod den anden del og du kan få luft". Siger jeg med et smil. "Det er sådan en dejlig morgen, lad os spise på altanen", siger jeg og tager fadet med ud.
Hun siger intet og følger med ud og sætter sig på modsatte side af bordet. Tove sidder lidt betuttet men siger intet. Hun sidder nu og prøver at dække brysterne til med armene.
"Skal jeg made dig?"spørger jeg kækt og trækker bakken væk fra hende.
"Nej!" Siger hun trodsigt og vælter patterne ud på bordet. Hun tager sin juice og en tallerken.
Jeg bemærker 3 unge drenge, der er ved at ordne poolen. De står som forstenet og glor på os, nok mest Svigermors enorme patter der nu fylder en god bid af bordet. 
"Nyder du udsigten?", mumler hun bittert.
"Ja, gør det da noget?"
"Det er mærkligt, jeg kan slet ikke huske noget fra i går aftes", skifter Tove emne med. "Og jeg har det stadig lidt spøjst.."
Uhh det lyder godt, tænker jeg mens mit blik skifter fra hendes dejlige patter og de 3 unge gutter, der stadig står og glor, på de største patter, de nok nogensinde har set.
Jeg tænker at det er nu eller aldrig. "Jeg er da vist ikke den eneste, der nyder udsigten". Siger jeg med et skævt smil og nikker hen mod drengene. Tove kigger over og stivner. "Skal vi invitere dem over?"
"Nej da", siger Tove forbløffet.. "Hvorfor skulle vi dog det?!"
"Fordi de lige som jeg, aldrig har oplevet så store bryster på en smuk kvinde før". Tove rødmer og retter ryggen.
"Hvorfor siger du sådan noget?"
"Fordi det er sandt, du holder dig godt og jeg har jo set, hvordan du nyder opmærksomheden". 
"Man må jo tage det lidt man får". Vrisser hun. 
"Så giv dem da lidt at kigge på" Jeg rejser mig og går om bag hende, mens jeg vinker dem hen. Så tager jeg en hånd om hvert bryst og løfter hende op. De ryger helt op under hagen på hende, imens hun prøver at finde balancen. Drengene er kommet helt hen under altanen.
"De kan jo ikke se dig nu, du må lige gå ud til gelænderet" Tove fniser mens jeg kildende skubber hende mod det.
"De gider da ikke glo på sådan en gammel kone" Siger hun, mens hun lægger de kæmpe kloder ud over gelænderet. Presser dem sammen og gynger dem op og ned.
Drengene står bare og glor måbende mens de kører sig i skridtet.
Jeg bemærker en mand der står på en anden altan. Han står og spiller pik mens han tager billeder med sin tlf.
"Kom lad os gå ind, de har vist set nok". Jeg tager Svigermor i hånden og trækker hende indenfor, mens jeg, uden hun ser det, signalere til drengene at de skal komme om til døren.
"Tror du de nød det?" Siger hun og kigger flovt ned i gulvet.
"Ja det var der flere der gjorde, så du ikke manden på altanen, der rev den af til forstillingen?"
"Nej nu er det altså for meget, jeg er træt og svimmel, jeg ligger mig igen, tror ikke at jeg kan tåle deres vin hernede."
"Hov søde, du kan da ikke bare lægge dig til at sove nu, hvor du har gejlet mig og drengene sådan op". Siger jeg mens jeg stille trækker lagenet af hende.
"Lad mig nu være, jeg vil bare sove". 
"Okay". Jeg går hen til døren hvor der lyder et stille bank. Jeg åbner og de 3 knægte står med spændte shorts.
Jeg begynder at filme med tlf mens jeg lukker dem ind.
"Tove, du har fået besøg."
Jeg viser drengene hen til sengen og gør tegn til at de skal smide tøjet. De omringer sengen og kravler op fra hver deres vinkel. Tove ser træt og lidt opgivende ud.
"Jamen drenge, nød I det virkelig så meget?" Siger hun mens hun kigger fra den ene stive pik til den anden.
"Så spil dem da af til mig", mens hun ælter de kæmpe kloder.
De forstår det jo ikke, så jeg oversætter for hende.
"Fuck the shit out of her!"
Den ene oversætter hurtigt til de andre og de nærmest kaster sig over hende. Den ene presser benene fra hinanden og borer hovedet i fissen på hende. De 2 andre ryger på et bryst hver.
Da Tove begynder at gøre modstand, tager ham til venstre, fat i hendes arm og begynder at tungekysse hende, den anden tager fat i højre arm og sutter grådigt på hendes stive vorter. Ham imellem benene holder godt fat og slikker voldsomt hendes fisse. Hurtigt begynder svigermor at ryste og kommer nu i en ordentlig orgasme.
Tror knægten blev en smule forskrækket, da hun sprøjter ham gevaldigt i ansigtet. Han sætter sig op og banker hårdt sin pik i bund på Tove. Kysseren har ført hendes hånd ned til pikken, hvor hun river ham af, mens han kvæler og tungekysser hende. Den 3 sætter sig overskrevs, spytter ned og begynder at kneppe hendes kæmpe patter. Jeg går rundt og får filmet alle vinklerne, imens jeg spiller pik. Jeg filmer tæt på hendes hoved, hvor knægten gennemsnaver hende imens han har 2 hænder om halsen på hende. Hun spærrer øjnene op og kigger direkte ind i linsen. Hun kigger fra min store pik og op til mit smilende ansigt. Kan ikke rigtigt afgøre om det er frygt, lyst eller opgivelse, hendes øjne lyser af. Men jeg filmer bare videre.
Hun kommer igen og knægten mellem benene må overgive sig og sprøjter i og ud over hende. Jeg skubber kysseren derned og presser min pik i Svigermors mund og filmer helt tæt at jeg mundknepper hende. Det er alt for frækt et syn, 2 15-16 årige gennemknepper min svigermor mens en 3 kigger på og hun sutter min store pik. Den 3 er hurtigt klar igen og jeg lader ham overtage inden jeg kommer. Den anden kommer voldsomt mellem hendes fede patter og tager en pause. De skifter sådan rundt på hende den næste times tid. Min tlf er ved at være færdig. Så da den sidste kommer ud over hendes patter, afslutter jeg.
"Time to go boys, thanks a lot for the help and I know where to find you". De takker mig mange gange og smutter.
Tove ligger fuldstændig udmattet, med ung tyrker sperm hængende alle steder.
 "Hvad fanden har du gang i?" Siger hun pludselig vredt og sætter sig op på hug. "Hvad bilder du dig ind, bare at lade tre drenge voldtage mig på den måde??" 
"Det var dig der startede ude på altanen og du nød det da i fulde drag!" "Der var da ingen der tvang dig til at svinge de kæmpe patter rundt på den måde."
"Jeg synes at du udnyttede situationen."
"Ja selvfølgelig gjorde jeg da det, jeg ved da godt hvad du kan li'." 
"Hvordan skulle du kunne vide noget om det?" Sagde Tove i en pludselig usikker stemme.
"Det fandt jeg da ud af i går, hvor du havde fået en sjat for meget at drikke og betalte regningen ved at lade hele personalet gennemkneppe dig og efterfølgende valse gennem byen og vise de fede patter til alle der ville se dem."
Nu blev Svigermor helt stille..
"Jeg troede bare at det var en dårlig drøm". Mumlede hun mens hun knep en tåre. "Åhh gud, hvad må du dog ikke tænke om mig nu".
"At hvis din datter ikke skal vide sandheden om dig, så begynder du at gøre hvad jeg siger". Imens trak jeg hendes hoved ned til min pik. Hun frigjorde den og slugte den dybt. Jeg begyndte at filme igen. "Har vi så en aftale om at du er min lille luder nu?" Hun nikkede bare. 
"Jeg skal høre dig sige det".
Hun slap pikken og kiggede op i kameraet. "Ja, jeg er din lille luder og gør som du befaler". Sagde hun med tårer i øjnene. 
Jeg slukkede kameraet og skubbede hende ned i sengen, der var et hul, drengene ikke havde brugt. Jeg vendte hende om, trak røven op og pressede hendes hoved dybt ned i madrassen, så ingen kunne høre hende skrige da jeg huggede pikken dybt op i røven på Svigermor..
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.