BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En aften som så mange andre, ungerne var puttet i seng og jeg nødt et glas vin og loggede på g6n.dk.

Kunne se at en af de kvindelige medlemmer havde besøgt min profil flere gange og besluttede lige at takke hende for de mange besøg.

SEX I DAG?

Heldigvis var hun på chatten og dialogen kørte rigtigt godt. Vi faldt ind i en rigtig god og fræk chat og fandt ud af vi da vist boede i samme område.

Det både skræmte og tændte, å gud hun kunne jo være hvem som helst og på min profil er der jo ikke skjult meget i galleriet.

Hun kunne jo, ud fra alderen og oplysningen om hun også havde børn, være mor til en af mine børns venner eller en fra vejen.

Det blev til en lang snak og stille og roligt udvidede vi oplysnnger og pludeselig fortalte hun at hun arbejdede i en brugs lidt nord for den nærmeste store by.
Fuck tænkte jeg, ud fra beskrivelsen af byen kunne det næsten kun være den soveby jeg selv bor i.
Min hjerne kørte på højtryk og samtlige medarbejdere i den lokale brugs gik igennem hovedet på mig. Pludselig var jeg ikke i tvivl om hvem hun var.
Hun havde ofte ekspideret mig og givet gode råd om madlavning.

Jeg tog mod til mig og spurgte om hun evt hed L. Det gjorde hun, uha det her kom lige lidt for tæt på var min første reaktion.

L ville naturligvis vide hvem jeg var, men jeg sagde ærligt at det ville jeg lige vente med at fortælle hende for jeg var både gift og havde børn.
Det var hun naturligvis ikke helt tilpas med, for det var unfair jeg vidste hvem hun var.
Vi blev dog enige om at vi begge tændte på det der skete og at jeg næste dag skulle handle i Brugsen til aftens maden.

Vi udvækslede emails og blev enige om at skrive sammen næste dag.
Vi logge ud men som jeg lagde mig i sengen ved siden af min kone der sov, tikkede der en mail ind.
L var tændt og ville gerne fortsætte. Jeg svared at jeg lå i soveværelset nøgen lige ved siden af min sovende hustru. Dette tændte L endnu mere og hun ville have et billede.
Jeg svarede at det ikke var fair for hun havde jo set mit galleri og jeg ikke set noget af hende.
Der gik et par minutter så tikkede der et billede ind af hende stående topløs i badeværelset med kameraet foran ansigt. Jeg svarede straks at det var mega frækt at tænke på hun lige nu få minutter fra mig tog det billede til mig og trak dynen til side og tog et billede af min stive pik i den sparsomme belysning.
Hold kæft din pik er lækker kom svaret, hvem er du.

Jeg svarede naturligvis tak og det ville hun snart finde ud af. Hun skulle op få timer senere og åbne så vi måtte stoppen for natten.

Dagen efter kom der mange mails og sørme om ikke der kom et billede af hendes meget flotte fisse. Det var utroligt svært at koncentrere sig om arbejde og straks da jeg kom hjem skulle jeg ned og handle. Desv ville mit ene barn med ned og handle og jeg kunne derfor ikke give mig til kende.
Nede i brugsen mødte jeg L men med mit barn i hånden, hun fik et kæmpe smil men kunne ikke finde en måde at forklare det var mig.
Mit indre blik var fyldt med minderne om hendes nøgne krop og billedet af hendes fisse.
Det blev så slemt så jeg tog telefonen frem og lynhurtigt så på de 2 dejlige billeder.
Min pik havde rejst sig til fare truende størrelse og håbede ikke nogen lagde mærke til det.

Jeg måtte betale og komme hjem og lave aftensmaden.

Vel hjemme skrev jeg hurtigt at jeg havde været der men ikke havde kunne give mig til kende da jeg havde haft mit barn med.
L svarede at hun havde haft utroligt svært ved det og havde kigget alle mænd efter den dag for at se om det var dem. Jeg skrev at jeg ville skrive senere når ungerne sov.

Min kone var på aften arbejde og jeg loggede forventnings fuldt på.
Heldigvis var L på og vi chattede løs. Vi blev begge tændte og indrømmet det var ekstra frækt at vi var så tæt på hinanden. Hun havde desv. Sin 16 årige søn hjemme og jeg havde ungerne. Men vi blev mere og mere tændte. L ville se hvem jeg var og jeg blev mere og mere fristet. Hun fortalte i hvilket hus hun boede og at hun nu kun havde en morgenkåbe på mens hun legede med sin fisse i stuen, men sønnen sad i værelset ved siden af.
Dam jeg måtte se hende og så kom tanken. Hvis jeg nu sprang på cyklen og kørte forbi hendes hus kunne hun så komme over til vinduet og vise sig frem. Hun tøvede men svarede pludselig ja. Skynd dig og når du kommer så blink lige 2 gange med lygten ind af vinduet.

Jeg gik ind til mit ældste barn og sagde jeg lige ville gå en aftentur men var hjemme om 10-15 minutter og havde telefonen med.
Skrev til L er der om tre minutter og sprang på cyklen.

Hun boede i hovedgaden i et hus der lå lige ud til vejen. Der køre en indkørsel ned langs siden og havde fået afvide at det var vindue nummer 2 fra vejen ned af indkørslen jeg skulle give de 2 blink ind af.

Jeg stod af cyklen og med bankende hjerte gik jeg ind af indkørslen og fandt vinduet. Der var lys i stuen. Jeg gav 2 blink men der skete ikke noget. Var jeg blevet snydt eller var det det forkerte hus. Jeg tog mod til mig og blinkede igen, denne gang var der bid og hun kom smilende frem i vinduet i ført morgenkåben.

Jeg smilede retur og viste hende jeg gerne ville have hun lukkede morgenkåben op og viste mig hendes bryster.Hun tøvede først men så lukkede hun alligevel morgenkåben op og begyndte at vise sig frem, krammede sine bryster og niv lidt i brystvorterne så de blev stive.
Det var så frækt at hun stod der nøgen og med sønnen hjemme og blottede sig for mig.

Hun stod og tænkte og så viste hun mig at jeg skulle være stille og gå længere ned. Gå hen til døren. Ville hun lukke mig ind eller jeg kunne kun tænke med pikken og gik forventningsfuld hen til døren.

Ville hun turde lukke op?
Der var vel maks 10 meter fra døren og ud til hovedgaden.
Heldigvis var der ikke mange ude på det her tidspunkt og kun en bil kørte nu og da forbi.

Det puslede ved døren og så lukkede hun den op. Der stod hun kun i morgenkåben og smilede. Hun hviskede, min søn er lige inde bag ved i sit værelse så vi kan ikke gå indenfor.
Vi mødtes i et stort kram og kys. Mine hænder fandt hendes bælte og jeg så på hende mens jeg langsomt lukkede det op. Ville jeg få lov her i døråbningen så tæt på vejen?

Det gjorde jeg og straks gik mine hænder på opdagelse. Bryster og baller fik den helt store kramme tur og langsomt men sikkert førte jeg min hånd mod hendes skridt.
Hun var helt glat barberet og meget våd. Jeg kunne ikke tro mit held, her stod jeg i skæret fra hovedgaden og udelampen og førte mine fingre op i hendes våde stramme fisse.
Jeg nulrede hedes klitoris og finger kneppede hende det bedste jeg havde lært.

Vi var gået langt ud over hvad vi havde aftalt men begge mega tændte.
Hun begyndte at lukke mit bælte op. Knappede mine bukser op og lynede ned.
Tog mig på pikken uden på stoffet. Min hjerne slog helt fra.

Der stod jeg med stiv pik, foran hendes dør så tæt på vejen at kom der nogen så ville det blive opdaget.

Hun så på mig og tog min pik frem. Kælede for den og begyndte at spille min pik, jeg så mig tilbage var der nogen på vejen en bil kørte i det samme forbi. Men alt fornuft var væk.

L bukkede sig ned og besyndte at kysse min pik. Den pik er jo lige så lækker i virkeligheden hviskede hun. Mine fingre var stadig oppe i hende og hun drev.
Hun flyttede min hånd og satte sig på hug. Så begyndte hun at sutte min pik, kors hvor var hun god til at sutte pik.
Man kunne tydeligt mærke at her var der en kvinde der kunne lide at sutte pik for alvor.
Jeg var så tændt og vidste jeg ikke ville kunne holde længe.

Jeg var på kanten af at sprøjte da jeg pludselig kunne høre nogle stemmer tæt på. 2-3 unge piger var tæt på, men det var forsent. Jeg så mig kort tilbage og skyndte mig at kigge på L

Hun havde ikke opdaget pigerne.

Hun tog min pik i lange dybe hug fra spidsen og helt til roden. Lod sin tunge lege rundt om hovedet for der efter at sutte i bund igen. Kors hun var god til det.

Så skød min pik sin sæd ud i rigelige mængder. Bevistheden om de tre piger måske stod og så på jeg fik dette blowjob gjorde orgasmen endnu mere intens.

Jeg kunne høre pige fnis og nogen der skyndte sig bort.

Jeg så ned på L med min pik i sin mund og sæd på bryster og hagen og smilede.
Hun spyttede sæden ud på trappen og så smilende på mig. Kors jeg var kommet meget.

Hun rejste sig lukkede morgenkåben, gav mig et kys og skyndte sig ind.

Jeg fik i en fart puttet pikken ind og lukkede bukserne og skyndte mig op til cyklen.
Jeg måtte hjem i en fart.
Tændte cykellygterne og sprang op på cyklen,

På hjørnet lige ved skolen stod de tre piger, jeg sank lige en ekstra gang da jeg så hvem de var. Hej A råbte den ene af dem stor smilende og jeg svarede rødmende hej M.
Shit hvor var vi busted.

Desv. blev det kun til denne ene oplevelse med profilen, da hun fik kæreste og flyttede. Men hvert et sekund huskes med glæde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.