BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie er lidt speciel, fordi der er mange elementer fra det virkelige liv, som er forbundet med fantasi og fiktion. Annemette som er min elskerinde i det virkelige liv (omtalt spinningskvinden) har inspireret meget til følgende novelle.

Jeg havde virkelig brugt ventetiden i denne ydmygende stilling, til at gennemtænke min frues lyst til at dominere, og på samme tid overrasket over hvor meget det i virkeligheden tændte mig. Den dominante seksualitet for mit vedkommende, var især blevet udforsket det sidste halve års tid.

SEX I DAG?

I sommeren 2017 helt ved et tilfælde, mødte jeg Annemette. Min frues kollegas bedste veninde var blevet lokket med til en prøvetime. Skæbnen ville, at Annemette fik cyklen ved siden af min stamcykel. Dette var starten på udveksling af telefonnummer, messenger, mail og facebook, så vi kunne holde cykler til hinanden fremover. Det var en helt naturlig ting og viden for både Lotte samt kollega. Der var kemi fra første sekund og en følelse af nysgerrighed. Vi faldt i snak og fandt hurtig ud af, at vi havde samme humor og opfangede signaler på samme måde. For at gøre en lang historie kort, så gik der ikke mange uger, før vi mødtes ude på en skovvej efter en spinningstime, resten må I tænke jer til. Vi fik lavet nogle klare aftaler, og ingen af os ville selvfølgelig miste vores ægteskab, så følelserne skulle styres, hvilket ikke altid er nemt. Det er altid en anderledes affære med en "almindelig" kvinde, som ikke bruger online medier til kontakt. Det er svært at forklare, men det er lettere at bedrage hinanden i en verden af bedrag. Jeg har haft mange sexaftaler med kvinder, der har haft en utro aftale, men har oprettet flere profiler, for at bedrage den de er utro med.

Jeg bliver vist nødt til at beskrive mit fripas, som kort omtalt i første afsnit. Det er nok verdens bedste fripas i mine øjne.
1. Fruen vil ikke vide noget. 2. Ingen sygdomme. 3. Jeg skal ikke forelske mig! Som før omtalt har jeg opfordret fruen til en omvendt aftale, men uden held foreløbigt- i hvert fald med verbal accept.

Annemette er en korthåret lyshåret kvinde med lyseblå øjne. Hun er cirka 165 centimeter høj og har dejlige runde former, uden på nogen måde at være overvægtig. Naturlig frodighed må vist være ordene og nok verdens sødeste ansigt samt smil. Hun er hustru og mor til 2 drenge plus en pige. Vi lever begge et dobbeltliv og skriver, samt snakker flere gange dagligt. Dagen starter som regel med godmorgen smukke og slutter med godnat skat.

"Der ligger du jo godt Tom", sagde Lotte, mens hun havde et fast greb omkring dildoen. Jeg kunne se, at hun havde taget en tube glidecreme med. Vi havde selvfølgelig leget analt før, og hun viste jo godt, at jeg er meget erogen analt. Men det var mest en gang fingerknep, mens hun suttede eller rev den af på mig. Jeg havde også par Butt plugs, men slet ikke i samme størrelse som den DILDO, der var spændt på hendes strap-on.

"Ved du godt, at du har en fræk røv Tom?", sagde Lotte, mens hun presser en klat glidecreme ud på dildoen.

"Nu skal du være forsigtig Lotte, jeg tror altså ikke, at min røv kan klare den", fik jeg sagt på en bestemt måde.

"Hold kæft din liderlige horebuk, det er mig, der bestemmer, hvordan din røv skal bruges", sagde Lotte med en helt anden attitude end den velkendte. Hun sætter sig på knæ og styrer spidsen direkte mod stjernen. Hun holder omkring dildoen med sin hånd og presser forsigtigt. Jeg prøver virkelig på at slappe af i min ringmuskel. Det her havde jeg fantaseret om længe, at blive kneppet af en kvinde med en strap-on påsat. Jeg havde bare ikke lige tænkt på, at det skulle være af fruen. Ved egentlig ikke hvorfor, men det havde aldrig lige lagt til højrebenet.

"Hvordan er det så at blive kneppet som en tøs?", spurgte Lotte, mens hun tog et fast greb om mit lår, og pressede dildoen helt i bund i et langt stød.

"AV! For helvede Lotte!", skreg jeg i smerte. Første tanke var, at min ringmuskel var blevet sprængt. Jeg havde aldrig oplevet en smerte på samme måde før, måske fordi, jeg slet ikke var mentalt forberedt på, at Lotte penetrerede min røv i et hug.

"Nåh, hvad tuder horebukken over?", svarede Lotte, mens hun fortsatte med langsomme samlejebevægelser. Følelsen i min røv blev hurtig bedre, og min bange anelse omkring min ringmuskel blev forløst af liderlighed. Min pik erigerede hurtig til fuld størrelse. Jeg kunne se på Lotte, at hun virkelig blev tændt af hendes dominante rolle.

"Hvor længe har du kneppet Annemette, og har du et barn med en ung kvinde fra Norge?"

"Du skal ikke forklare noget nu, jeg kender vores aftale, og ved du elsker mig", sagde Lotte, mens hun kneppede min røv endnu hårdere end før.

Lotte trækker dildoen ud af mit røvhul og følelsen er simpelthen lækker. Min søde frue begynder på et helt fantastisk blowjob, og det er bare superlækkert hver gang, at hun er i humør til det. Hun ynder at give dybe blowjob, hvor hun presser pikken så langt ned i halsen som muligt. Hun tænder på kvælningsfornemmelsen, havde hun sagt på et tidspunkt. Forløsningen var helt speciel, da jeg skød min ladning dybt i halsen på fruen, dels på grund af liderligheden, men hun havde afsløret mine inderste hemmeligheder. Lotte havde set meget mere i min mail den lørdag formiddag, end jeg troede.

Den fulde afsløring -og aftalen.
Lotte startede med at give mig den største skideballe nogensinde! Hun var simpelthen tosset over, at jeg havde valgt Annemette at være utro med. En gift kvinde i vores omgangskreds, og vidste hendes mand Torben overhovedet noget, hvilket han naturligvis ikke gjorde, så ville deres ægteskab sandsynligvis være forlist.

Et andet emne var affæren med Cathrine i 2011 -og havde jeg en datter på 6 år i Norge. Det tog flere timer at forklare hele situationen. Jeg måtte åbne min mail og finde forskellige svar på Lottes spørgsmål. Det underlige ved det hele var, at hun var total ligeglad med de affærer, jeg havde haft med gifte kvinder gennem årene. Det var jo deres valg, og hun vidste jo godt, når jeg havde noget kørende, fordi vores sex aktivitet hjemme blev intensiveret. Det var i hvert fald hendes egne ord.

Sikker sex og mangel på sikker sex blev også diskuteret, og der var ingen vej udenom. Jeg blev testet for hiv og kønssygdomme i starten af 2018. Jeg vil gerne indrømme, at de måneder som gik inden svaret på hiv testen kom, var rædselsfulde. Efterfølgende har jeg spurgt Lotte om, hvorfor hun havde sex med mig de måneder, hvor hun alligevel godt vidste, at jeg havde været en horebuk. Hendes svar var bare, at vi hører sammen uanset hvad. Den klump i halsen som hendes svar gav, var følelsesmæssigt ubeskriveligt, og jeg er slet ikke i tvivl om, at fruen er og bliver mit livs kærlighed.

De næste dage var lidt på listefødder, da jeg var usikker på, hvordan Lotte ville tage det hele, når det nu blev hverdag igen, og hun havde fået tid til at reflektere. Et andet dilemma som jeg stod overfor var, skulle jeg fortælle Annemette om Lottes afsløring?

Efter en lille uges tid hvor vi ikke havde berørt emnet, kommer Lotte gående ind på mit kontor. Jeg kunne se, at hun var i strålende humør, og hun ville fortælle noget.

"Hvornår skal du møde Annemette igen skat", spurgte Lotte om, mens hun havde et smigrende udtryk i ansigtet. Lidt som en teenager pige, der var i gang med at snøre hendes forældre omkring sin lillefinger.
Det ville være åndsvagt at lyve på dette tidspunkt, og jeg fortalte Lotte, at vi havde en aftale ude i Eriks sommerhus torsdag eftermiddag to timer før spinningstimen. Erik er en af mine bedste kammerater, der stadigvæk er ungkarl og lever det uforpligtende liv. Han kører som langturschauffør og er ofte kun hjemme hver anden weekend. Jeg har fået nøglen til hans sommerhus og kører forbi engang imellem, når han er på farten.

"Har du fortalt Annemette, at jeg kender til jeres affære Tom?", spurgte Lotte meget bestemt.

"Nej Lotte, jeg har simpelthen været i vildrede og har egentlig ventet på en melding fra din side Lotte."

"Så hør godt efter Tom, der er to ting, som jeg vil sige dig, for det første, så sørger du for, at Cathrine og din datter klarer sig godt også økonomisk, det har du min fulde støtte til."

"Den anden ting er, at jeg kommer ud til sommerhuset på torsdag, fem minutter efter I er ankommet, så regner jeg med, at du har fortalt Annemette, at jeg godt kender jeres hemmelighed og vil selvfølgelig ikke afslører den for Torben."

"Hvad vil du gøre Lotte?"

"Det skal du overhovedet ikke bekymre dig om Tom, forstår vi hinanden?"

"Ja, Lotte."

Ventetiden indtil torsdag var ulidelig, og jeg skulle jo stadig virke "normal" i mine korrespondancer med Annemette på skrift, men også de gange hvor vi snakkede i telefonen. Jeg var simpelthen total usikker på, hvad Lotte havde i tankerne og samtidig bange for Annemettes reaktion. Men jeg kendte jo også Lotte så godt, at hun ikke ville ødelægge deres ægteskab, og vores havde vist bestået prøven.

Torsdag eftermiddag.
Det var med høj puls, Cayennen blev parkeret bagved Annemettes Peugeot ude ved sommerhuset. Vi fik hurtig låst døren op ind til sommerhuset inden, at vi omfavnede hinanden i et langt hedt kys. Jeg kunne mærke Annemette var utrolig liderlig, og havde det ikke været på grund af min skjulte agenda, så havde pikken kørt oppe i Annemettes fisse på få splitsekunder.
De næste 5 minutter var simpelthen rædselsfulde, og hele følelsesregisteret farede gennem hovedet, og Annemette var næsten på vej til at løbe, da min frue kørte ind på græsplænen ved sommerhuset.

Annemette brød fuldstændig sammen, da Lotte kom indenfor og hele situationen virkede kaotisk. Min frue gik roligt hen til Annemette og omfavnede hende kærligt og strøg hendes hår roligt.

"Vi skal vist have en tøsesnak", mens hun lod hendes læber mødes med Annemettes.

Efter et minuts tid hvor de havde stået i omfavnelse blandet med kys og kærtegn, sagde min frue bestemt.
"Nu er det vist på tide, at du kører en tur Tom, så mig og Annemette kan få talt sammen."

Efter en time skrev min frue, at vi bare mødtes alle tre nede ved spinning, og det hele havde gået godt. Hun skulle selvfølge nok fortælle mere senere. Det blev en virkelig underlig spinningstime, hvor jeg kunne observere en helt anderledes kontakt mellem fruen og Annemette, end jeg havde set før. Da vi kom hjem, informerede Lotte mig om, at vi skulle mødes alle tre hjemme hos os, når muligheden var tilstede. Jeg skulle heller ikke kontakte Annemette inden, havde de aftalt.
For første gang følte jeg, at min frue havde overtaget styringen totalt, og jeg mere eller mindre var blevet sat udenfor. Jeg havde selvfølgelig en fornemmelse for Lottes plan, og min nysgerrighed omkring hendes biseksualitet var skærpet.

Selv om det hele var frækt og spændende med garanteret mange gode oplevelser i fremtiden, så var jeg allerede i gang med at finde min næste affære på nettet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 81 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.