BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie er lidt speciel, fordi der er mange elementer fra det virkelige liv, som er forbundet med fantasi og fiktion. Annemette som er min elskerinde i det virkelige liv (omtalt spinningskvinden) har inspireret meget til følgende novelle.

Gennem rigtig mange år har jeg haft adskillige affære og engangsknald både ved rene tilfælde, men også hvor jeg har opsøgt dette på forskellige websites. Jeg er helt sikkert blevet afhængig af det kick, som en affære kan give.

SEX I DAG?

For en del år siden blev nettes muligheder sådan for alvor brugt til at etablere kontakt. Både med camsex og profiler på rigtige mange sites, her iblandt et par steder, hvor der kunne skrives samt læses sexnoveller. Jeg har altid haft mange profiler faktisk både mandlige og kvindelige profiler. Man har kunne "lege" med forskellige personligheder. Nogle gange, hvis det havde mislykkes med en profil, så kunne det blive en sport, at få bid med en anden profil. I starten brugte jeg meget tid på korrespondancer, der alligevel endte med narrefisse. Det blev jeg hurtig bedre til at lure, og fik hurtig afsluttet de kvinder, der bare var til skriv samt fantasi.

Ind imellem "jagten" på irl oplevelser blev min interesse for at skrive sexnoveller dannet. I rigtig mange tilfælde foregik korrespondancen på mail, hvor billeder og filer nemt kunne vedhæftes. Jeg lavede nogle simple regler med tiden, da alt for meget skriveri ofte blev det rene tids røveri. Så hvis der intet telefonnummer var udvekslet indenfor max en tre uger, så blev emnet droppet.

Afsløret:

Så skete det alligevel, det der aldrig måtte ske. Normalt er jeg en forsigtig mand, der altid dobbelt tjekker alt og sørger for, at de kvinder som jeg har kontakt med, er dem som de udgiver sig for. Jeg logger altid ud af mine mail og sletter historik. Skifter min koder hver uge og har to-vejs sikkerhed ved login. Men denne lørdag formiddag var jeg for hurtig, og lod den bærbare stå med mailen åben. Min gode nabo stod pludselig i døråbningen og ville købe lidt hydraulikolie. Frede er en ældre landmand, der altid har tid til en god lang snak, ingen undtagelse denne lørdag. Jeg blev mødt af fruen, da jeg kom ind i stuen.

"Skat er du lige sød og forklare dette?", spurgte min søde kone om, mens hun kom gående med min bærbar computer.

SHIT! Hvor meget havde hun set og under alle omstændigheder, var jeg afsløret i en hemmelighed.

"Jamen søde, det vil jeg da gerne", fik jeg sagt med en rimelig sikker stemme, og min udstråling signalerede, at det ikke var det helt store problem at forklare.

Jeg har været sammen min frue i 33 år af mit 49-årige lange liv. Så lyve i dette øjeblik ville være direkte selvmord. Lotte som min frue hedder, vidste godt at jeg læste sexnoveller ind imellem, da jeg nogle gange havde læst højt fra en sexnovelle, som en del af vores forspil. Jeg kunne se mailen stod åben på kladde siden, som da jeg forlod computeren. Jeg var lige begyndt på en ny novelle, hvor indledningen lige var skrevet færdig.

"Lotte som du kan se, så skriver jeg sexnoveller og får dem udgivet en gang imellem."

Lotte syntes da, at jeg var et værre fjols, fordi jeg havde holdt det hemmeligt. Hun kunne ikke helt forstå det, men hun ville se de noveller, jeg havde lagt op. Her blev jeg virkelig hed om ørene, fordi nogle af novellerne var i kategorien aldersforskel og sex i familien. Efter lang tids forklaring om, at det var fantasi og fiktion, som de var skrevet under forudsætning af, så fandt vi Lottes IPad. Hun fik mit profilnavn på novellesiden. Lotte gik ind i vores bettestue, hvor vi har et lille solidt hjemme bibliotek. Her blev hun i mange timer.

Mens vi havde snakket sammen, så havde jeg logget ud af mailen og slettet historik. Men lige nu var jeg så satans meget i tvivl om, hvor meget min frue havde rodet rundt i min mail. Jeg havde mails fra mange forskellige kvinder, som ikke tålte dagens lys. Der var billeder, videoklip og lydfiler. Jeg havde et helt kartotek samlet med oplysninger. Hvor de forskellige kvinder boede, telefonnumre, alder og detaljer. Disse oplysninger skulle være min sikkerhed ift.§ 264 d privatlivets fred. Det første jeg sikrede mig, når der blev skrevet med en ny, det var på skrift, at få bekræftet alt i korrespondancen forblev mellem os. Desuden var der også intime beskeder og billeder fra Annemette (spinningskvinden) Hende havde jeg for det meste daglig kontakt med på telefon. Annemette er en dejlig gift kvinde på 40 somre med tre skønne børn. Heldigvis arbejdede hendes mand rigtig meget, så hun var virkelig forsømt seksuelt. Det ekstra issue ved denne affære var, at vi også var blevet venner med dem privat. Det gav lige et kick mere.

Jeg har forsøgt at finde grunden til min afhængighed af sex/affære med andre kvinder end min kone. Vi har altid haft et aktivt sexliv herhjemme, og det har hele tiden udviklet sig. Jeg har dog altid været den dominante. Det har taget til med alderen ifm. vores lege indenfor bdsm. For cirka 15 år siden fik jeg mit fripas til sidespring kort fortalt. På det tidspunkt og flere gange sidenhen har jeg prøvet, at overtale fruen til flere partnere-swingerklubber o. lign. men uden held.

Fjorten dage senere:

Det var virkeligt underligt, Lotte havde kun haft et par enkelte spørgsmål i forhold til afsløringen mht. mine noveller. Vi havde haft sex mindst fire gange på de sidste fjorten dage, og hendes eneste spørgsmål var bare, "Jeg har lagt mærke til, at en del af dine noveller indeholder kvindelig dominans. Hvad går det ud på?" Jeg fortalte bare, at jeg forsøgte mig i forskellige kategorier, og lod fantasien tale. Hun spurgte også om, hvorfor jeg aldrig havde haft en anden forfatter til at læse korrektur, da der var lidt svipsere ind imellem. Det grinede jeg bare af og sagde, at sådan en gymnasielærer dog havde et voldsomt falkeblik.

Jeg havde sat mig op på kontoret efter aftensmaden og ville lige skrive en lille times tid på næste novelle, som handlede om en ung pige, der var blevet forelsket i hendes klasselærer. Jeg havde besluttet, den skulle skrives lidt anderledes, end mine noveller ellers var blev opbygget. Denne gang skulle der gåes i dybden med, hvordan det oplevedes både fra pigens og lærerens side. De dybe følelser, skammen og frygten for at blive opdaget.

"Tom kom lige herned nu", råbte Lotte nede fra stuen.

"10 minutter så kommer jeg ned", råbte jeg retur i håbet om, at købe mig lidt tid.

"Nej nu Tom."

Det er sjældent, der bliver råbt på denne måde i vores hus, efter ungerne er blevet så store, at de var flyttet hjemmefra, så jeg skyndte mig faktisk i troen, at der er sket noget alvorligt.

"Hvad er der sket Lotte", fik jeg bekymret spurgt om på vej ned af trappen.

"Nu laver vi en aftale Tom, og den er følgende, at i aften bestemmer jeg totalt, hvad der skal ske inde i soveværelset."

"Hvad mener du Lotte?", fik jeg fremstammet lettere forvirret.

Jeg var simpelthen blevet revet ud af min comfort zone, da det normalt var mig, der havde den dominerende rolle i vores lege. Vi havde efterhånden fået købt en del SEXLEGETØJ og udstyr til vores bondagelege, eller rettere sagt min bondage af fruen. Selv om vi havde købte manchetter, så var min favorit rebene. Fascinationen af hvordan en effektiv fiksering skulle udføres, det havde jeg brugt en hel del tid på, at tilegne mig den viden. Lotte havde også forskellige vibratoer både anal og virginal. Vi havde forskellige piske og en paddle, der kunne varme en røv på en uartig pige. Vi havde også købt lidt klemmer med forskellig hårdhed plus nogle kæder, for at give fornemmelsen af metal. Tja, vi havde faktisk lidt af hvert.

"Tom du går ud på badeværelset og tager dig et godt brusebad."

"Bagefter kommer du ind i soveværelset."

"Forstået?"

Jeg føler mig lidt underlig til mode under bruseren, fordi Lotte aldrig havde taget initiativ på denne måde før. Mine tanker var selvfølgelig på nogle af de noveller, som jeg havde skrevet, hvor manden blev totalt ydmyget. Jeg vidste Lotte slet ikke havde den dominans i sig, men lige nu måtte jeg spille hendes spil.

"Læg dig ned på sengen Tom og slap helt af."

Dynerne og puderne var smidt ned på gulvet, så sengen virkede større end normalt. Lotte havde lagt nylonrebene frem på gulvet. Først begyndte hun med min ene arm, og lavede noget der lignede et dobbelt halvstik med rundtørn og fastgjorde rebet til hjørnestolpen. Det samme gjorde hun med den anden arm. Mine fødder fik hun surret sammen med en blanding af knob og knuder. Ingen tvivl om, at jeg var fikseret, og kunne på ingen måde komme fri, uden noget ville gå i stykker. Efter jeg var blevet fikseret meddelte min frue mig, at hun ville tage et bad. Hun fortalte også, at hun havde tænkt meget på mine noveller, hvor kvinden dominerede.

Efter meget lang tid, kom min smukke dejlige kone nøgen ind i soveværelset, og rollerne var byttet. Langsomt sætter hun sig overskrævs på min mave. Hendes hud er stadig fugtig af badet, og hun dufter af lotion. "Har jeg bundet dig for stramt?", spurgte hun, mens kærtegnede mit ansigt. "Sådan et dejligt ansigt", kommenterede hun. Hun kørte sine fingre over min mund. "Sådan en dejlig mund, lad os se om du kan bruge den". "Er det ikke sådan, de dominerende kvinder du skrev om gjorde? Lad os prøve det rigtigt, skal vi?" Hun skrævede over mit ansigt, og hendes fisse var få centimeter fra min mund. Forsigtigt pressede hun sit skød ned over mit ansigt, og tungen kunne gøre sit arbejde. Der var nogle tidspunkter, hun pressede hendes fisse så hårdt mod min mund, så jeg næsten blev kvalt. Min pik havde været erigeret temmelig længe, og endelig sætter Lotte sig ned over den. Hun knepper mig i et roligt tempo og gnider hendes klit mod min mave, vi arbejdede sammen, som vi aldrig havde gjort før. Det var utroligt ... endnu mere utroligt, da vi kom samtidigt, noget der ikke skete så ofte, som i vores yngre dage. Hun faldt ned over mit bryst. Jeg ville have holdt om hende, hvis jeg ikke var blevet bundet. I stedet kyssede jeg hendes kind og hår gentagne gange, mens vi kom til os selv igen.
Vi legede denne leg flere gange om ugen de næste uger, og Lotte blev mere og mere forenelig med rollen, som den dominante.

Efter to måneder:

Da jeg kom ud på toilettet, var jeg chokeret. I badekarret lå et sæt læderarmbånd, den slags, hvor der er en klik-lås. Der lå også et sæt ankelmanchetter sammen med fire hængelås.

"Hvad er dette Lotte?",

"Jeg har været bange for, at jeg kunne skade dig med rebene, så jeg købte disse til at bruge i stedet. På denne måde kan jeg binde rebet til ringene i stedet for til dit håndled. Tro det eller ej, disse var meget billigere end dem, der er med velcro."

Lotte brugte meget tid på at få mig omhyggeligt fikseret. Læderarmbåndene blev fastgjort med nylonrebet og viklet bagom toilettet, mens jeg lå udstrakt på gulvet. Begge ankelmanchetter blev fastgjort på samme måde. Lotte havde trukket rebet så stramt, så begge mine ben pegede lige op i luften.

"Haha....du er godt nok et ynkelig syn nu Tom", var Lottes eneste kommentar.

Hun skræver over mig og presser hendes fisse hårdt mod min mund fra start. Det virker meget vulgært og alt for hårdt. Hun spreder sine baller og presser hendes røv ned over mit ansigt. "Slik mig nu din liderlig hund, gør dig nyttig", sagde min kone, mens hun grinte hånligt. Hele situationen virkede lidt kunstig, men af en eller anden grund, blev min pik alligevel stiv. Lotte spillede min pik med hånden, mens jeg slikkede hendes røv og fisse efter hendes lyst. Lotte kom i en orgasme, mens min mund åd hendes fisse i savl og fissesafter. Nu er jeg der snart......

KLASK!

Lige inden min udløsning skulle til at eksplodere, klapper min søde kone en hård flad lussing lige på pikhovedet.

"AV for helvede", skreg jeg i smerte, mens små sperm klatter skød ud af min pik. Fuck hun havde totalt ødelagt min udløsning.

"Nåh det var synd for min liderlige mand", sagde Lotte, og slog en hånlig latter op.

"Hvad fanden laver du Lotte", spurgte jeg om. Hun stod over mit ansigt, og jeg kunne fornemme små dråber ramme mit ansigt.

"Åben din mund liderlige horebuk", sagde Lotte med et ansigtsudtryk, som jeg aldrig havde set før.
For første gang blev jeg pisset direkte i munden af min kone, og hun holdt på strålen, indtil jeg havde drukket mange mundfulde. Jeg havde en mærkelig og underlig fornemmelse i kroppen. Jeg var lige blevet ydmyget, uden vi havde aftalt det på forhånd. Jeg tændte på det, og min pik var allerede blevet stiv igen. Lotte pressede sin fisse mod min mund igen og sagde "Slik mig ren lille hund."

Lotte går uden videre ud af badeværelset og kommer igen efter 5 minutter. Denne gang med en strap-on spændt omkring livet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 79 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.