BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her er historien om Christina. En flot MILF på 49 år med flotte silikone bryster der er sponsoreret af hendes mand.
Den årlige traditionsrige mandehørmsdag var kommet, sidste weekend i juli. Til mandehørmsdagen er vi 12 venner der holder mandehørm en gang om året uden koner og børn. I år for 9. gang. Vi bor forskellige steder på Sjælland så vi sover gerne ved hinanden.
Vi starter med morgenmad og kører så ud til forskellige aktiviteter som lerdueskydning, gokart, klatring eller hvad ellers dem der arrangere kan finde på. Derefter hjem til en af os, lave mad og så i byen og brænde flere jydedollars af.

Efter en fantastisk dag på tur og spisning med 600 grams bøffer hos Kim var det af sted mod Køge by til en Pub-crawl og det gik lystigt på turen rundt i Køge. Ved 2-tiden ramte vi Old Irish ved havnen og endnu to flasker Jack D kom på bordet. Pigerne ville gerne have af flaskerne men som en del af det traditionelle var flaskerne lukket for piger med mindre de åbnede bukserne så vi måtte stikke en hånd ned. Play hard to get.
Det var ved at være tid til en tur på toilet og den letteste vej var over dansgulvet der var fyldt. Jeg laver en dans igennem gulvet og her sker det, jeg møder Christina som hverken vil flytte sig eller slippe mig og siger: Er du en gentleman i byen så danser du numret til ende.!!
Det blev til fire numre og den sidste en tæt dans så vores lår gned sig i skridtet på hinanden. Hun siger under sidste nummer: Min mand og to vennepar sidder ovre ved bordet i hjørnet og kigger på os.!! Mød mig udenfor og 50 meter til højre om 20 minutter.
16 minutter senere stod jeg spændt på gaden 50 meter fra Old Irish Pub på havnen. Der kom hun, alene med en fast barm der ikke rockede i takt med hendes skridt. Hun kom nærmere og nærmere. Hun gik som om hun ikke havde set mig men, det havde hun i den grad. Hun rakte hånden ud og fangede min hånd og trak mig med videre uden at sige noget. Vi gik op til krydset, drejede til højre og kom til en p-plads som hun trak mig ind på. Hun vendte sig imod mig, greb om min nakke med venstre arm og træk mig ned til et kys. Med højre hånd var hun i gang med min lynlås og bælte. Hun mumlede ud mellem kyssede: "Jeg vil se den, den var så lækker at gnide låret op af, større end min mand er jeg sikker på".
Mine 19,5 cm med en omkreds på 15 cm stod stolte da boxerne blev trukket ned. "Yyeessss.... Jeg vidste det bare" og med de ord tog hun pikken i munden og kørte mund og hånd op og ned af min snart meget våde pik. Jeg stønnede at liderlighed i al den tid hun kørte op og ned og hun blev ved med at arbejde sig ned over den. Jeg var ved at komme og hun stoppede med munden og kørte videre med hånden imens hun kiggede op. "Den skal jeg prøve i min kusse, men ikke i dag. Kom for mig i min mund".
Jeg kunne ikke holde den tilbage mere. "Sæt munden på, jeg kommer" sagde jeg til Christina imens jeg lagde hånden om nakken på hende. Om jeg kom.?? Det følte som 7 kilo tryk i baghovedet på hende de første tre skud og så aftog det på de sidste fem. Hun kunne ikke holde det og måtte lægge hovedet fremad for ikke at spilde på sit tøj. Hun kiggede op smilende "hold nu kæft mand der var tryk på". Jeg kiggede ned på hende med et stort grin "jeg håber dine æggeledere holder til trykket".
Jeg hjælp hende op og hun tog sin telefon frem og fik mit nummer. Hun kiggede på mig og sagde "Jeg skriver" og så gik hun mod Old Irish Pub igen.
Jeg ventede fem minutter og gik tilbage mod Ole Irish og vennerne. Da jeg kom ind sad Christina sammen med sin mand og venner, vi fik øjenkontakt og hun kyssede sin mand. Jeg smilede for mig selv og gik mod min næste Jack D og cola.

Forsætter i del 2......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.