BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er den 28. december.

Officielt er du på vej på besøg hos en veninde. Det skal du også, men der er lige et andet besøg du skal til først. Du sidder i bilen, og kigger på den adresse du har fået. Der var ikke andre instrukser. Du havde tænkt over tøjet, men ikke mere, end det ikke skulle vække opsigt hos din veninde når du nåede frem. Eller hos din mand, da du tog afsted. Men en nederdel plejede altid at være godt. I bilen skiftede du strømpebukserne ud, med et par nye selvsiddende strømper i sort.

SEX I DAG?

Du taster adressen ind på GPS´en, og minder samtidig dig selv om, at du skal huske og slette adressen igen bagefter.

Fremme ved adressen, kigger på op en bygning i fire etager. Du går lidt nervøst frem mod døren. Ringer på og bliver lukket ind i opgangen. Går op af trappen til tredje sal og banker på. Kort tid efter høre du skridt inde bag døren, og der bliver åbnet. Der er ikke noget elektrisk lys i entreen. Et stearinlys på et lille bord lyser op. Vi får øjenkontakt og du bliver lukket ind. Jeg har mørke bukser, lys skjorte og mørkt slips på.

"Jeg har ventet dig".

Tager din jakke og hænger den ind i klædeskabet. Går over til det lille bord. Ud over stearinlyset, står der to glas og en is spand, men en flaske champagne i. Jeg åbner flasken, og hælder op i de to glas. Vi drikker vores glas uden at sige noget. Holder øjenkontakt med dig hele tiden. Kan mærke en varme og glæde sprede sig i min krop. Nyder at være alene med dig. Selv jeg godt ved det er på lånt tid.

Efter at vi har drukket ud, fylder jeg glassene op igen. Tager din hånd og følger dig ned for ende af entreen, og ind i soveværelset. Også her der kun stearinlys. De står rundt omkring i rummet. De fleste er lange hvide lys, i høje lysestager. Enten to og to, men enkle stå tre og tre.

På bordet ved siden af sengen, står en sort dåse med et lys i.

Jeg går over til et skab, og sætter mig derefter i en lænestol.

"Tag dit tøj af".

"Alt dit tøj"

I mens du langsomt tager dit tøj af, sidder jeg i stolen og nyder synet. Nyder din krop, betragter dine bevægelser og mærker en dejlig følelse vokser i min krop. En følelse af glæde, varme og liderlighed.

Du har fået alt dit tøj af, og jeg sidder stadig i stolen, og nyder det smukke syn. Lader mine øjne løber op af din krop. Op af dine smukke ben, over din dejlige mave, videre op over dine fantastiske bryster og ender ved dine sexede øjne. Fastholder øjenkontakt med dig, mens jeg rejser mig fra stolen, og går et par skridt hen imod dig. Løsner mit slips og knapper den øverste knap op i min skjorte.

"Lig dig ned på sengen"

Du bakker over til sengen, og ligger din langsomt ned på ryggen. Jeg kommer hen til sengen, og sætter mig overskrævs hen over dig. Fører først din højre arm, og derefter din venstre arm, op over dit hoved. Samler dine hænder, og binder mit slips rundt omkring dine håndled. Binder derefter dine hænder fast i væggen bagved. Under den ene pude, tager jeg et blindfold frem.

Dine hænder er bundet fast over dit hoved og du kan ikke se noget. Jeg bøjer mig ned og kysser dig kort.

Jeg flytter mig fra dig. Du kan ikke mærke mig, og der er stille i rummet. Det eneste du kan høre ud over dit eget åndedræt, er en svag lyd af noget bevægelse.

Det næste du mærker er noget varmt der drypper ned på dine lår. Derefter at mine hænder glider, op igennem olien på dine lår, med et fast tryk. Min tommelfinger glider op langs midten af dit lår, mens mine andre fingre, glider op af langs ydersiden af dit lår. Ved lysken glider mine tommelfinger langs kanten af din fisse uden at ramme. Derefter ned igen. Gentager dette nogle gange.

Begge hænder lukker sig om dit højre ben. To tommelfinger glider frem og tilbage langs midterlinjen af dit lår, men resten af fingrene masser inder og yderside af dit lår samtidig. Skifter og gør det samme ved dit venstre ben.

Lader begge mine hænder glide op langs ydersiden af dine lår. Mine fingre glider ned langs dine baller. Masser dem på ydersiden, og glider ind under dig, og masser samtidig med jeg trækker mine hænder, ned mod bagsiden af dine lår. Køre i store cirkler flere gange. Løfter din numse, så jeg bedre kan komme til.

Mine hænder flytter sig om foran. Glider op over din mave, op til dine bryster. Hælder lidt mere af dem varme olie fra massagelyset, på bordet ved siden af dig, ud over dine bryster. Det er varmt. Men ikke så varmt, at det brænder ubehageligt. Mine hænder glider rundt om dine bryster, samtidig med at de klemmer let. Arbejder sig langsomt ind imod dine brystvorter. Glider blødt og stille, med flad håndflade hen over dine brystvorter. Mærker hvordan de bliver hårde og stive, under mine hænder. Begynder at klemme dem imellem tommelfinger og pegefinger. Trækker blidt i dem, for derefter at massere hele brystet igen. Skifter tilbage til dine brystvorter. Denne gang lidt hårde end før. Trækker lidt mere i dem og klemmer lidt hårde. Massere igen dine bryster i cirklebevægelser. Klemmer dem sammen. Skiftevis masser dine bryster og klemmer dine brystvorter. Nyde at lytte til dig, som du ligger der, bundet fast på sengen, og tager imod mine kærtegn. Nyder synet af din smukke krop. Og skal beherske mig for ikke at give slip, og kneppe dig med det samme. Vil have det meste ud af denne aften. Lytter til dit dejlige åndedræt og kigger på dit bryst der hæver og sænker sig i takt med åndedrætte.

Lader mine hænder glide ned over din krop. Ender til sidst ved dine fødder. Masser en fod af gangen med begge mine hænder. Mine tommelfingre glider op og ned på undersiden af dine fødder. Ligger en hånd rund om din hæl, og massere omkring din akillessene. Skifter fod, og gør det samme. Flytter mine hænder op til din læg. Massere i lange bløde bevægelser. Trækker begge mine hænder på bagsiden at dit ben. Fra knæet og ned mod din for. Skifter imellem dine to ben. Bøjer dine ben let, så jeg bedre kan komme til på bagsiden. Mens jeg sidder og masser dine ben, kan jeg se din fisse. Kan se du ikke er upåvirket af min berøring. Nyder synet og lyden af, at du er ved at blive liderlig og klar. Strækker dine ben ud igen. Lader mine hænder glide hele vejen op ad dem. Glider igennem den varme olie. Helt op til din fisse. Masser den på ydersiden, med mine pegefingre. Mine tommelfingre rammer blidt midt på. De følger bevægelsen af mine pegefingre. Langsomt presser jeg en tommelfinger ind i mellem dine skamlæber. Masser fra bunden af din fisse, op imod din klitoris. Køre i små cirkler rundt om den. Først langsomt så hurtigere og hurtigere. Stadig uden, at ramme din klitoris.

Noget koldt bliver hældt ud over din mave. Det løber ned over maven, og ned mod din fisse. Du kommer til at tænke på champagnen fra is spanden. Min tunge følger det kolde spor, champagnen har lavet. Du kan mærke min varme ånde tæt på din fisse, og kan mærke kontrasten til de kolde bobler. Min tunge spids glider op langs dine skamlæber. Spreder dem langsomt fra hinanden. Min tungespids rammer din klitoris, og en elektrisk nydelse går igennem din krop. Min bløde tunge spids køre skiftevis frem og tilbage, og i små cirkler på din klitoris. To finger trænger op i dig. Bevæger dem lige så stille frem og tilbage. Du kan mærke det trækker sig sammen i din krop. Så stopper jeg. Der er ikke noget der rører dig. Pludselig rammer min mund dig igen. Men den er helt kold, en isterning mellem mine læbe, skaber et kuldegys op igennem din krop. Det er ikke ubehageligt, men meget overraskende. Varmen fra min mund hjælper dig dog hurtigt tilbage. Så stopper jeg igen. Der er helt stille i rummet. Kun dit tunge sensuelle åndedræt bryder stilheden. Langsomt falder du ned igen. Da noget hårdt og samtidigt blødt rammer din klitoris. Det bare ligger der.

Så, uden varsel, begynder det at vibrerer på din klitoris. Små svage, men fantastiske vibrationer. Du begynder at blive varm igen. Det snurrer dejligt i fissen. Så øges styrken i vibrationerne. Først en gang, så en gang mere. Snurrer dig længer og længer ud mod orgasmen. Du har svært ved at holde dig i ro. Jeg må tage fat i vibratoren og holde den på din klitoris. Samtidig trænger jeg mine fingre op i dig. Fylder din meget våde fisse ud. Kan mærke det begynder at klemme om mine fingre. Vibrationer på din klitoris bliver endnu kraftigere, samtidig med at jeg øger tempoet med mine finger, og bøjer dem let opad. Du stønner kraftigere og kraftigere. Du roterer med hele dit underliv. I det du kommer, bøjer jeg mig frem og suger på dit venstre bryst.

Flytter mig mens din vejrtrækning langsomt bliver normal igen. Løsner dine håndled og fjerne dit bind for øjnene. Ligger mig ind til dig. Du ligger med lukkede øjne. Du mærker jeg har taget min skjorte af.

Efter noget tid begynder jeg at nusse dit hår. Du kommer langsomt tilbage, og åbner dine øjne. Jeg kysser dig først blidt på munde, men det bliver hurtigt mere og mere intenst. Vores tunger leger med hinanden. Kysser din hals, dit øre og bider dig blidt i nakken. Vi er efter hånden kommet op og sidde i sengen. Du sidder overskrævs på mig. Du mærke igennem mine bukser, hvilken effekt du og dine kys har på mig. Trykker dig ind til i mens vi kysser.

Vores åndedræt bliver mere og mere tungt. Lader mig flade tilbage i sengen.

"Kravl op ad mig"

"Længer"

"Længer"

Til sidst sidder du over mit hoved.

"Sænk dig ned til mig"

Langsomt sænker du din fisse ned mod min mund. Min tunge spids rammer din fisse. Slikker dig først omkring din indgang, og derefter op til din klitoris. Kan mærke du blive mere og mere våd. Nyder at smager dig.

Puffer dig blidt af mig så du ligger på siden.

Rejser mig op fra sengen, og tager det sidste af mit tøj af.

Ligger mig ind bagved dig. Min arm glider rundt om dig, og trækker dig ind til mig, samtidig med jeg trænger op i dig, i et langt sejt stød. Begynder at bevæge mig langsomt frem og tilbage. Vi finder hurtigt en rytme. Mens min pik glider ind og ud af dig, klemmer min ene hånd om dine dejlige bryster. Klemmer om dine brystvorter. Trækker let i dem.

Trækker mig ud af dig, og vender dig om på ryggen. Ligger mig ind over dig, og trænger op i dig. Knepper dig igen. Først langsomt, men øger hurtigt tempoet. Kigger hele tiden ind i dine smukke øjne. Nyder hver minut jeg har dig.

Ligger dine ben op på mine skuldre. Trænger dybt ind i dig. Mærker hvordan din fisse klemmer og stramme om min pik. Knepper dig i lange dybe stød. Lytter til dit åndedræt og nyder at høre dig, og bliver mere og mere liderlig sammen med mig.

Flytter dine ben, og trækker dig op til mig, så vi begge sidder op. Kan ikke lave hårde stød, men er i bund næsten hele tiden. Samtidig er vores kroppe helt tæt, og vi finder en fælles rytme. Mine hænder tager fat om din røv, og styre tempoet. Lader et enkelt slag ramme hver balle, som et tegn på at øge tempoet. Skubber din overkrop lidt bagud. Samtidig med jeg støtter din ryg, med min ene hånd, masser jeg med en finger din klitoris. Hurtigere og hurtigere bevæger jeg min finger. Dybere og dybere trænger jeg op i dig. Så dybt jeg kan komme og så hårdt som muligt.

Kan mærke det trækker sammen i mine nosser, jeg kan ikke holder meget længer. Kigger på dig. Kan mærke du klemmer om min pik. Du trækker vejret i korte hårde stød. Jeg kommer op i dig. Det sortner for mine øjne, det stråler ud i mine ben og op langs rygsøjlen, og helt op i hovedet. Midt i min orgasme, kan jeg høre dig stønne at du kommer. Knepper dig det sidste stykke til orgasme. Du klemmer dig ind til mig. Stønner ind i mit øre, hvilket forstærker det sidste af min orgasme. Knepper dig langsommere og langsommere. Til sidst sidder vi der bare. Min pik bliver langsomt slap og blød, og glider ud af dig. Ligger dig tilbage på puden. Ligger mig ned ved siden af dig, og trækker dig ind til mig. Vi ligger helt stille. Nyder bare at være os to. Nyder synet af dig, duften af dig og dine lyde.

Vi rejser os fra sengen og tager vores tøj på igen. Inden jeg følger dig ud mod døren lukker jeg døren ind til skabet som står åben. Ligger min arm omkring dig, følger dig mod døren. Lige inde jeg åbner døren, trækker jeg dig ind til mig. Vi står helt tæt, og vores åndedræt finder hurtigt samme rytme. En underlig fornemmelse og følelse spreder sig i min mave. Ikke en rar følelse. En følelse af en hård og tung kugle. Det gør ondt.

Jeg kysser dig på kinden og hvisker i dit øre.

"Farvel Grethe"

"Du vil altid, for mig, være noget helt specielt"

Giver dig et sidste kys, og lukker døren efter dig.

På vej i bilen kommer du til at tænke. Hvad var der med det skab. Var der ikke et svart rødt lys, som blev slukket da vi gik ud af værelset. Nej det må være din fantasi. Han har ikke optaget noget.

Tilbage i lejligheden har jeg sat mig i en stol i stuen. Kigger på tv'et, og tænder for afspilleren.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.