BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ja det her kursus, var jo gået hen og blevet noget af en oplevelse. Jeg fik så meget sex som jeg ønsker, ikke som det sædvanlige derhjemme, hvor det bare blev til et par gange hver uge. Jeg synes selv at jeg havde behov for mindst sex næsten hver dag, her har jeg godt nok mødt min overmand. Anette som jeg er sammen med her på det her kursus, var jo næsten nymfoman, ikke noget som jeg havde grund til at klage over.

Nå vi var jo i gang med kursuset, vi var i gang med forhandlingsteknik, samt lære at holde en generalforsamling. Vi var lige blevet færdige, med at man skulle holde en tale.
Det var meget grænseoverskridende, sådan at stå på en talestol, hvor man skulle holde en tale, foran alle sine klassekammerater, både med mikrofon, men da også et videoapparat, så vi kunne se os selv bagefter.
De viste sig jo bare at man godt kan, når man sådan bliver smidt ud i det.
Vi havde i klassen bestemt, at vi skulle holde fest, der kom mange forslag, både nogle der var gode, men godt nok også en masse, der var fuldstændige åndsvage
Enden blev jo at vi skulle holde en toga fest, sådan en fest, som der blev holdt i Rom for mange år siden. Vores lærer kørte ned i byen, hvor han købte noget billig stof, som kunne bruges til at svøbe om sig. Nu er han kommet tilbage, vi fik travlt eller det skal siges, det var kvinderne, der gik i gang, med at klippe og sy, så vi fik et stykke stof hver, som kunne bruges til at svøbe om sig.
Jeg fik mit stykke stof, for sjovt skyld slog jeg det om mig uden på mit eget tøj, det passede jo ganske perfekt, nu skulle vi have noget at spise, så lidt undervisning denne aften sluttede vi kl. 20,00, så vi fik lidt tid til vores fest.

SEX I DAG?

Vi var jo alle lidt spændt, så vi snakkede lidt om hvad der måske skete, under sådan en fest, jeg kom jo til at sige at i den gamle Rom, da skete det jo tit at det udviklede sig til et orgie. Det mente de andre ikke lige at det her ville udvikle sig til, jeg sagde lad os nu se? Nå op til vores undervisning, tiden sneglede sig afsted, nu var vi endelig færdige, så op på vores værelser for at klæde om.
Jeg gik op på mit værelse, fik mig klædt af, hvis der skulle være fest så lad dog være fest, tænkte jeg. Jeg valgte ingen undertøj, fik tøjet viklet om mig, tog et håndklæde omkring livet for at holde lidt sammen på tøjet, vi havde godt nok fået udleveret nogle sikkerhedsnåle, men jeg stolede ikke lige på at de kunne holde.
Jeg kom ned til vores fællesrum hvor vi skulle holde fest, der var så sofagrupper frem, lidt dæmpet belysning.
Vi sad sådan lidt rundt omkring, fik nogle øl, en havde været nede for at købe chips, så der var nok til alle.
En af de flotteste piger fra klassen fik sig pladser ét ved siden af mig, hvor så vi begyndte at små snakke.
Hun begyndte at snakke om, at hun syntes at jeg var en spændende person, som stod fast på mine meninger, også lidt spændende at jeg kom fra Jylland, hun kom selv fra Sjælland, det gjorde de fleste som var tilmeldt vores kursus. Jeg måtte jo også sige, at jeg syntes at hun var spændende.
Pludselig kunne jeg mærke hendes hånd på min ene lår, den kørte langsomt op af låret, Der var jo ingen tøj der kunne stoppe hendes hånd, nu var den kommet op til lysken. Hun spærrede øjnene op, da hun kunne mærke at jeg ingen underbukser havde på. "hvad er den af, du er vis en rigtig fræk en" kom det fra hende af.
Jeg ville jo ikke stå tilbage, jeg fik en hånd under hendes toga, fik den ført op langs hendes lår, ja hun havde godt nok trusser på, men det var jo ikke svært sådan at få et par fingre lirket inden for dem. Nu kunne jeg lige mærke hendes fissehår, imens havde hendes hånd fundet min stenhårde pik. Hun begyndte at gnide på den, jeg havde nu et par fingre oppe i hendes fisse, hun var lidt tør i skeden.
Jeg tog fingrene ud, tog et par op til hendes mund, for at hun skulle slikke på dem. Hun tog dem ind i hendes mund, hvor hun suttede på dem for at gøre dem våde.
Jeg tog hånden ned under togaen igen, fik hendes trusser trukket ned, hvorefter jeg stak en våd finger ind i hendes fisse, ja nu gik det lidt nemmere.
Imens var hun godt i gang med at køre den af på mig, hun havde rigtig god teknik, langsom men med et hårdt greb om min pik, kørte hun hånden frem og tilbage, for så at skifte til et højere tempo for så at stoppe.
Vi sansede ikke vores omgivelser, for pludselig stod Anette foran os. Hun kikkede på os to, kunne jo godt tænke sig hvad det var vi var i gang med, men man kunne jo ikke se noget for vores tøj.
Hun stod bare der, gjorde ikke noget, jeg kunne bare se et par tårer komme frem, hvor så hun dog ked ud af det. Så drejede hun sig hurtigt rundt, gik hurtigt væk fra os af, ud af rummet. Jeg var i syv sind, her sad jeg ved siden af en gudinde, som virkede utroligt fræk, men samtidig, følte jeg mig som en lort, sådan at svigte Anette. Hun havde jo intet gjort, skylden var jo min alene, og min satans dumme stive pik.
Jeg tog min hånd væk fra hendes fisse, tog fat om hendes hånd, fik hende stoppet. "ked af det her, jeg kan ikke gøre det her med dig, du er godt nok skøn, man jeg kan ikke" fik jeg fremstammet. Min pik sagde godt nok noget andet, men jeg tog mig sammen, fik mig rejst op, nikkede til hende "vi ses" hvorefter jeg gik min vej, gik ud af døren for at finde Anette.
Hun var ingen steder at se, jeg gik lidt rundt på gangene, til sidst gik jeg op til hendes værelse. Bankede på, " er du der, må jeg ikke godt komme ind, undskyld". Jeg kunne høre en der gik hen til døren, den blev lidt åbnet "hvad vil du, er du ikke i gang med en anden, jeg var jo dum troede jo lige at det var os to" kom det grådkvalt fra hende af.
"Må jeg ikke godt komme ind, jeg tror jeg kan forklare mig" kom det forsigtig fra mig af. Jeg blev lukket ind, Anette satte sig på sengekanten, hvor hun kikkede forgrædt på mig.
Jeg prøvede på at forklare hvad der var sket, prøvede at bortforklare hændelsen. Det så ud til at virke, faktisk var der jo ikke nået at ske noget, hun var jo kommet før det var kørt af sporet.

Det så ud til at virke, jeg gik over til hende, satte mig ved siden af hende, tog med min en hånd omkring hendes skulder, trak mig hende ind til mig, hendes hoved drejede sig over mod min, hun åbnede sin mund, satte sine læber imod mine. Vi begyndte at kysse hinanden, så trak hun sig lidt tilbage, rejste sig, tog sin toga af. Der stod hun ved siden af mig, kun i hendes undertøj, så tog hun sine hænder om bag sig, hvor hun knappede sin bh op. Hun lod den falde ned på gulvet, så trak hun sine trusser ned, sparkede dem væk med den ene fod. Spredte sin ben, så hendes kusse blev synlig. "var det den her du kom tilbage for at få lov til at lege med, er den bedre en luderen deroppe" kom det fra hende af.
Jeg sad der helt stivnet, kunne jo kun nyde synet af hendes frodige krop, så fik jeg mig taget sammen. Jeg fik mig rejst op, løsnede håndklædet, så togaen åbnede sig, jeg lod den falde ned, så stod jeg der helt nøgen, med en stiv pik, skal siges at jeg er stolt af min krop, jeg dyrker jo regelmæssig sport, så der var ingen fedt på min krop, det eneste der var som jeg var lidt ked af, var at min pik ikke var en af de største. Ikke for at den var lille, men vi mænd vil jo gerne have at den er stor ud.
Vi gik hen imod hinanden, tog om hinanden, jeg kunne mærke hendes dejlige store bryster presse sig imod min brystkasse, jeg tog et fast greb omkring hendes baller, for at trække hende imod mig, for at hun skulle mærke min stive pik imod hendes skød, ja nu kunne jeg mærke at hendes skød imod min pik.
Så begyndte vi at snavre, ikke bare kysse, men bare snavre, ikke et stykke at hendes ansigt lod jeg være u kysset. Det samme skete med mit ansigt, så kyssede vi rigtigt, vores tunger fløj rundt i hinandens munde. Jeg kunne mærke hendes tunge køre rundt om mine tænder for så at slå smut imod min tunge, vi begyndte at stønne, det var super pirrende sådan at stå tæt sammen bare vide at vi begge var klar til at skulle kneppe.
Jeg bakkede hen imod sengen, lod mig falde bagover, mens jeg holdt fast omkring hende. Jeg trak hende med ned i faldet, lod hende falde ned over mig. Sådan lå vi i et stykke tid, jeg lod mine hænde omfavne hendes baller, jeg kunne lige nå med den ene hånd at komme imellem hendes lår. Desværre kunne jeg ikke helt nå ned til hendes kusse, men jeg prøvede på det. Hun fik en hånd presset ind imellem os, fik den presset ned imod min pik, fik fat i den, klemte den hårdt.
Jeg fik mig drejet rundt, nu var der lidt mere plads, jeg fik hendes lår spredt, hun hjalp selv godt til. Nu kunne jeg få en hånd ned til hendes kusse, imens var hun i gang med at gnide på min stive pik. Jeg fik spredt hendes skamlæber, fik en finger ind, hvorefter jeg begyndte at fingerkneppe hende. Langsomt kunne jeg mærke at hun blev mere og mere våd, nu kunne jeg uden besvær få 2 fingre op i hende. Sådan lå vi et stykke tid hvor vi hyggede os med hinanden.
Jeg kravlede ned mod hendes fisse, jeg fik hendes lår skilt ad, fik sat munden imod, hvor så jeg begyndte at slikke hendes fisse. Jeg elskede smagen af hendes fisse, jeg lå der og prøvede at slikke alt hendes saft i mig, prøvede at kysse hendes mellemkød, før jeg nærmede sig hendes stjerne. Nu ramte min tungespids hendes stjerne, jeg lavede den spidst, pressede den imod, for at prøve at presse den lidt indenfor. Jeg kunne smage hende, det var slet ikke væmmeligt, jeg synes bare at det var frækt.
"har du ikke lyst til at jeg prøver at bolle dig i din røv" stammede jeg genert frem.
Hun lå der og tænkte sig lidt om "jeg har aldrig prøvet det, men vi kan da godt prøve, bare du er forsigtig" kom det forsigtigt fra hende af.
Jeg var fyr og flamme, havde jo set i en masse pornoblade, at det var noget som folk gjorde, jeg havde aldrig prøvet det, det var noget jeg vidste, at jeg ikke skulle spørge min kæreste hjemme om, I skal jo lige vide at det her er sket for mange år siden. Dengang var der intet internet, men kun nogle få pornoblade, som f.eks. Weekend sex.
Jeg fik mig pladser ét imellem hendes ben, fik en pude under hendes røv, tog omkring min pik, pressede den imod hendes røvhul. Jeg prøvede at masse den ind, havde jo ingen anelse om hvordan man skulle gøre det. Det gjorde ondt i enden af min pik, det var som den var ved at brække, det må også have gjort ondt på hende, for hun jamrede noget. Lige meget hvor meget jeg pressede, så skete der ikke noget, hun var jo heller ikke erfaren i analsex, så hun spændte nok også hendes lukkemuskel sammen.
"det kan ikke lade sig gøre det her, det gør alt for ondt, kan du ikke kneppe mig i stedet for.
Jeg trak mig lidt tilbage, for at så at sætte min pik imod hendes kusse, den gled nemt op i hende, hun var helt våd, det var lidt som et antipas, sådan bare at kneppe hende, i stedet for at få lov til at kneppe hende i hendes røv. Jeg var jo ikke så erfaring, så jeg troede jo bare at man pressede den op i røven, med alderen så bliver man heldigvis klogere, men denne gang fik jeg ikke nogen analsex.
Jeg kørte min pik frem og tilbage, jeg var jo meget tændt over det jeg lige havde prøvet, så det varede ikke længe før jeg fyrede min sperm op i hendes kusse.
"øv det var da godt nok hurtig du kom, var du så ophidset" kom det sukkende fra hende af.
Jeg kravlede ned mellem hendes lår, fik et par fingre stukket op i hendes fisse, hvorefter jeg begyndte at fingerkneppe hende, samtidig begyndte jeg forsigtig at slikke hendes stive klit. Jeg lod min tunge køre langsomt rundt omkring hendes klit, for så lidt efter at suge den ind i min mund. Samtidig så havde jeg fået 4 fingre proppet op i hende. Hendes kusse blev langsomt mere og mere våd, det var noget som hun kunne bruge det her. Jeg lod forsigtig min tunge køre ned til hendes åbning, bare for lige at smage hende, jeg kunne både smage hende, men nok også mig selv, det kunne jo ikke undgås at noget af min sperm var flydt ud af kussen, på den måde at mine fingre kørte frem og tilbage i hende.
Nu kunne jeg mærke på mine fingre, at hun pressede sine skedemuskler sammen, "åh ja du må ikke stoppe, fuck hvor er det dejlig, du gør det godt" kom det stønnede fra hende af. Nu kunne jeg mærke at mine fingre de blev våde, det sprøjtede ud af hendes kusse. Nu kunne jeg høre at hun kom, jeg skulle lige smage hvad det var der kom ud af kussen på hende.
Det smagte af tis, og det blev ved med at komme ud af kussen på hende, jeg var jo heller ikke stoppet med at kneppe hende med mine fingre, hun blev ved med at komme, til sidst så tog hun fat om min hånd, for at fjerne den fra hendes kusse, så jeg blev nødt til at stoppe, med at fingerkneppe hende.
Jeg kravled op til hende, hvor jeg gav hende en masse kys og kram, fik en masse tilbage da hun kom til sig selv igen. "det var vildt frækt det her, desværre kunne vi ikke finde ud af det med min røv, men det fik da mig helt tændt, så jeg fik min livs orgasme" kom det kærligt fra hende af.
Vi lå der og nussede, jeg kunne mærke at min pik begyndte at røre på sig, det opdagede hun også, hurtig greb hun omkring den, hvorefter at hun begyndte at gnide på den.
"vil du ikke prøve at slikke lidt på den, jeg kan så godt lide det" det skulle jeg ikke sige to gange, fluks så kravlede hun ned til min pik, trak skindet helt tilbage så hovedet det blev blottet, hvorefter hun tog den ind i munden. Hun lod sin tunge køre langsomt rundt omkring mit glans, nøj hvor er man følsomt der, det var som der var ild i den. Den var jo stadig følsom fra da jeg kneppede hende for lidt siden. Hun tog den langt ind i munden, mens hun suttede alt hvad hun kunne, hun holdt den langt tid helt inde i munden, for så til sidst at trække sig tilbage, for at få luft. Da hun sådan suttede på den, kunne jeg se at hun havde en hånd nede ved hendes kusse, hun gned på hendes klit, samtidig med at hun suttede på min pik.
Hun var vild god til at sutte, det var bedre en at kneppe, det var en helt anden følelse, det gik noget mere langsomt, men til gengæld var det langt mere pirrende. Hun blev ved med at sutte, samtidig kørte hun hånden frem og tilbage på mit lem, nu begyndte jeg med at støde min pik ind i hendes mund. Nu var jeg ved at komme, det må hun kunne mærke, hun tog en finger ned til mine boller, hun begyndte at klemme dem samtidig suttede hun så kraftigt som hun kunne. Nu kunne jeg ikke mere, jeg lod min sperm fosse ud i hendes mund, hun slugte det hele, ikke en dråbe lod hun til at misse. Da hun havde slikket min pik helt ren, kravlede hun op til mig, hvor hun gav mig et kys. På det kys kunne jeg smage min egen sperm, hun lod tungen spille inde i min mund.
Jeg kunne ikke rigtig kysse igen, jeg var helt slap, 2 gange var jeg kommet inden for rimelig kort tid, så jeg var træt.
Jeg kunne høre at hun lå ved siden af mig, hvor hun var i gang med at give sig selv en orgasme, jeg kunne kun ligge der, og nyde synet, alt for træt til at kunne gøre noget ved det. Nu begyndte hun at stønne og vride kroppen frem og tilbage, hun tog fat på min hånd, førte den op til hendes bryster. Jeg forstod en fin hentydning, jeg tog fa på en af hendes vorter, klemte den hårdt, det var jo noget som jeg har fundet ud af, at det var noget hun kunne lide. Nu kom hun med et skrig, for så at falde helt sammen.
Vi lå der sammen hvor vi lidt efter faldt i søvn i hinandens favn, træt af en helt masse dejlig sex.


Måske forsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.