BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg hedder Sanne. Jeg er adopteret, så jeg er lidt eksotisk at se på. Da jeg var ung var jeg en køn lille en, siger min ven Michael. Men jeg var også altid på røven, for jeg havde fundet en mand med stor gæld.

Han arbejde fra 15 til 23, og jeg om dagen i hjemmeplejen. Tit sørgede han for smøger til sig selv som han røg på arbejdet, men ikke til mig. Jeg har altid været meget føjelig og velopdraget, så det brokkede jeg mig ikke over. Jeg boede i en lille ejendom hvor der var en kiosk i stue etagen, der var ejet af Sarrif. Han var sød, talte lidt dårligt dansk, han var 54 år og havde en tyk mave og var fra Pakistan. Jeg var 19 år

SEX I DAG?

Jeg hjalp en gammel dame i opgangen med at hente de sodavand hun havde betalt hos Sarrif.

Sarrif spurgte "om jeg ikke også skulle ha smøger selv, det var to dage siden jeg havde købt nogen". "Jeg er så smøgtrængende men jeg har ikke råd". svarede jeg. "Du kan da altid få på klods" han holdt en lille pause "eller komme ind bag ved og gi mig et kys" . Han så lidt nervøs ud, og sagde "Ei, det var for sjov, sådan en sød pige som dig".

Jeg var SÅ smøgtrængende, Jeg tøvede lidt og sagde ok.

Vi gik ind i baglokalet og han gik tæt på mig, startede med at kysse mig, jeg blev lidt bange og stivnede lidt. Det mærkede han  tog mig i håret i nakken og trak mit ansigt end til hans. Han var meget liderlig kunne jeg mærke på ham. Han begyndte at mærke på min krop med den anden hånd. Det var ikke så svært, jeg havde en kort strop sommer kjole på i et tyndt stof klipklappere og hvide bomulds trusser. Han lugtede af røg og øl, han var ubarberet, og kørte nu sit ansigt rundt i mit. Det gjorde lidt ond og han klemte mig over alt så hårdt at jeg var bange for at få afslørende blå mærker. Hans hånd tog fat i min fisse, hårdt, og der peb jeg lidt og prøvede at komme fri.

Det ændrede Sarrif sig fra at være en sød ældre liderlig mand, til en mere bestemt herre, som sagde " det var ikke der jeg ville kysses". 

Han hev mig i mit lange hår ned på knæ, og med den anden hånd trak sin pik ud af bukserne. Gulvet var hårdt og jeg peb igen da mine knæ ramte gulvet. Jeg tog pikken i munden, og suttede, jeg prøvede at trække hovedet lidt væk, for jeg kunne ikke lide at få sperm i munden, men han holdt det fast. Det gik ikke lang tid mindre end et minut så sprøjtede han mig i munden. Der kom så meget sperm, jeg prøvede at sluge det, for jeg var bange for at få afslørende pletter på kjolen, men kunne ikke, så der løb en del sperm ud af munden på mig.

Jeg prøvede at tørre det af med hånden, han kikkede ned på mig og hjalp mig med at tørre det væk. han smilede lidt. lukkede bukserne og hjalp mig op og stå igen.

"du er sådan en sød pige" jeg tror jeg har set lidt trist og trykket ud, for ud over at han gav mig 10 prince light så gav han mig også en yankee bar som han viste jeg kunne lide.

De første mange gange jeg skulle købe noget hos ham var jeg så flov. Og jo noget nervøs for at han skulle sladre. Nogen gange syntes jeg at drukmåsene der sad foran kiosken så mærkeligt lystent på mig, og jeg var så bange for at min kæreste skulle opdage noget.

Et par uger efter var jeg igen meget smøgtrængende og gik ned til Sarrif og håbede på at jeg igen kunne få lov til at betale på den måde. Det kunne jeg.  Denne gang viste jeg jo hvad der skulle til, så der gik vi ind bag ved hvor han hev sine bukser ned omkring knæene og satte sig i kontorstolen. Jeg lagde mig på knæ foran ham og suttede længe syntes jeg, mere end 5 min. Han holdt mig hoved blidt men fast med hænderne omkring ørerne. Jeg tror at nogen af drukmåsene har listet ind fordi de godt vist hvad der skete. Endelig kom han og jeg fik mine 10 prince.

Nu var det anden gang jeg havde prøvet, og det var "gået godt" så blev det lettere at få tanken om at kunne betale på den måde.

Så kun en uge efter hvor min kæreste lige var taget på vagt, går jeg næsen glad ned til Sarrif.

Jeg er lidt bekymret over de larmede drukmåse der sidder foran kiosken men tænker det tager jo ikke så lang tid.

Sarrif og jeg går ind bagved og jeg går på knæ foran ham og begynder at sutte. Han bliver næsten lige så liderlig som første gang og der kommer hurtigt et lille sprøjt i munden på mig. "jeg er ved at rejse mig, men så siger han" du er slet ikke færdig, jeg er ikke tømt" så starter jeg med at sutte han har samlet mig lange hår i en heste hale som han holder fast i. Så begynder han at åbne min sommerkjole som har en lynlås i ryggen. Jeg brokker lige lidt, men han siger at jeg får en 20 styks. Han hiver kjolen ned så jeg har nøgen overkrop, og nu bliver jeg helt rød i kinderne og genert. Han retter mig lidt op og kikker på mig, mine unge faste bryster begynder at klemme dem og bliver nu mega liderlig. 

Han giver mig et puf så jeg falder baglæns og ligger på ryggen. Jeg havde aldrig drømt om at sådan en gammel mand kunne være så adræt og hurtig, for nu er han selv på knæ og hiver mine trusser af, det gør ondt og jeg piber, jeg prøver at numse mig lidt væk, men gulvet er så snavset og jeg vil være totalt beskidt på ryggen hvis jeg prøvede og så var jeg bange for at jeg blev afsløret. I dag ældre og klogere kunne jeg jo have håndvasket kjolen inden min kæreste kom hjem. 

Han kravler op mig mig og borede pikken ind i mig, det gjorde så ondt at jeg havde svært ved at holde hylet inde, men jeg ville ikke afsløres. Sarrif var så tyk og tung og han hold mig nede med sin vægt og kneppede løs meget længe syntes jeg. Nogen gange fik han fat i mit str. C bryst og klemte hårdt så jeg peb. Han mumlede også noget på paki en gang i mellem. og mumlede noget med luder en gang i mellem. Jeg havde affundet mig med det og ventede bare på han blev færdig, da jeg opdagede at der var nogen der kikkede med. Der begyndte jeg næsten at græde. Jeg var så bange for at bliver afsløret.

Da han endelig kom, gav han mig hele spermen langt oppe i mig, satte han sig op på knæ mellem mine ben, tørrede pikken med sin T-shirt og tørrede sit ansigt fri for sved, for han dryppede af sved.

Jeg kunne slet ikke samle benene, for de havde været så vildt spredt så længe.

Spermen begyndte at løbe ud af fissen på mig , det kørte han rundt så jeg havde det i hele skridtet. Jeg kom vaklende på benene og fik mine smøger. Der var lange blikke efter mig fra drukmåsene, da jeg noget usikker på benene gik hjem. Der efter turde jeg ikke at få smøger mere hos Sarrif, jeg var også så bange for at blive gravid.

Den gang var det stressende lidt ulækkert og noget der skulle overstås, men når jeg tænker på det i dag så bliver jeg meget liderlig og håber på at komme til at prøve noget lignende igen...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.