BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele stratede tilbage i min lære tid som tømrer. Min mester og jeg, var ude i en børnehave for at skulle skifte hele deres tag, hvilket minst ville tage 2 måneder.
Efter første dag vi havde været der ude, var jeg bestemt ikke blevet ked af vi havde fået den opgave, for må sige der var nogen sprøde pædagoger, og medhjælper, der var en fryd for øjet.
Som tiden gik faldt jeg i rigtig god snak med to af pædagogerne, hvor den ene var gift og den anden forlovet, Satans tænkte jeg, så var de jo ikke til at komme i bukserne på, men jeg blev dog heldigvis klogere.
Vi nærmede os så småt, hvor vi skulle stoppe pga af julen. den gifte pædagog inviterede min ind til deres juleafslutning for de små, hvilket var super hyggeligt, og som tak for det kunne jeg ikke dy mig og sige, jammen så skylder jeg jo et kys.
Gik så på juleferie, uden videre og tænke nærmere over det jeg havde lovet, indtil der 2 juledag tikkede en sms ind om jeg nu huskede på hvad jeg havde lovet, hvilket jeg jo så godt kunne.
Jeg skrev tilbage om hvor og hvornår hun så havde tænkt sig og opkræve det jeg nu skyldte hende.
og hun svarede tilbage, at vi kunne gøre det en tirsdag om morgenen, da hun havde åbenvagt, og skulle ud og tænde op i en lege hytte dig havde. Super tænkte jeg det ville jeg se så meget frem til.resten af ferien gik med at vi skrev frem og tilbage om stort og småt, hun lagde dog meget vægt på det ikke skulle være andet end det kys, da hun jo var lykkelig gift og havde tre børn. 
Endelig blev det tirsdag, og jeg hoppede ud i bilen, for at køre den time jeg havde for at komme ud til den børnhave, sad med banken hjerte, og tænkerne for igennem hovede på mig, tænkte kæft det her blive fræk og mon hvor meget mere kunne jeg nu får hende lokket med til.
Da jeg ankom noget tidligere end jeg plejer, skyndte jeg mig op til hytten, hvor hun stod og ventede på mig, vi skyndte os inden for, hvor vi endte med at stå og kigge lidt på hinanden, kunne godt se hun var pænt nervøs, så måtte jo bare springe ud i det.
Jeg tog omkring hende og træk hende ind til mig, vores læber mødtes i et langt kys, der sendte signaler ned til pikken der bestemt ikke var upåvirket. 
Hun kiggede på mig og spurgte om det var til ære for hende, og kunne ikke andet end og sige ja.
Vi fandt sammen i endnu et kys, hvor jeg blev mere dristig. og lod min ene hånd finde hende buksekant, og begyndt og knappe hendes bukser op, nåede dog ikke så langt før hendes hånd stoppede mig, og hun sagde det var kun et kys vi skulle gøre.
Santan tænkte jeg var ved at være pænt liderliger.
Ok sagde jeg og sagde jammen vi skal da kysse noget mere, og det gjorde vi.
Endnu engang kunne jeg ikke dy mig for at ville knappe hende bukser op og endnu engang stoppede hendes hånd mig, men denne gang lod jeg mig ikke stoppe. Jeg fik endelig hånden ned i hendes trusser.
Nøj hun stod jo og var våd 
Men øv tiden var løbe fra os, men da vi skiltes aftalte vi at vi helt klart skulle mødes igen, dog et andet sted og med mere tid, hun vist et godt sted vi kunne mødes, allerede torsdagen i samme uge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.