Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var på min først dag, som elev i banken, at jeg mødte Janne. Jeg var rundt og hilse på de ansatte og skulle også hilse på Janne. Hun er nok prototypen på en bankansat. Næsten altid iført nederdel og bluse, samt sko med høje hæle. Selv var hun høj tynd med lyst hår og nogle frække øjne. Da jeg hilste på hende stod der en let brise af parfume.

Første gang jeg fik øje på Jannes frække side var kort efter, hvor vi en dag sad ved siden af hinanden til frokost. Da hun satte sig kiggede jeg på hendes ben og så en lille bule på låret. Det lignede stroppen til en hofteholder. Resten af frokosten sad jeg som på pinde og forsøgte at se mere. Jeg synes også, at jeg kunne skimte resten hofteholderen sno sig op af hendes lår.

Efter frokost måtte jeg ud på WC og have styr på min stive pik. Efter nogle få ryk kombineret med tanken om at ligge begravet mellem Jannes ben sprøjtede jeg min sæd ud med kraftige ryk. Da jeg kom ud fra WC kom Jannes tilsyneladende tilfældigt forbi og sagde til mig, "Jeg synes også, at du havde så travlt, da du gik fra frokost". Lettere rød i hovedet fik jeg fremstammet et eller andet inden jeg hurtigt gik.

Det næste halve år løb jeg som en anden hund efter Janne. Kiggede på hendes ben i sorte strømper op brune strømper. Når jeg var heldig kunne jeg lige så tydelig se hofteholderen gennem nederdelenes tynde stof. Tilsyneladende gik hun altid med hofteholder. Nogle gange når hun havde en hvid nederdel på kunne jeg også tydeligt se en lille G-streng.

Det var blevet tid til bankens årlige julefrokost. Det skulle være lidt finere end en normal julefrokost, så der blev serveret tre retter mad, men der var masser af vin til erstatning for øl og snaps.

Efter al den god mad og lidt for meget vin var det tid til at danse. Efter at have indtaget yderligere en cognac eller to, var jeg klar til at byde Janne op. I aften var hun iført en lyseblå skjortebluse og en kort blå nederdel, samt de sædvandlige sorte strømper og i dagens anledning sko med ekstra høje hæle. Mens vi dansede forsøgte jeg flere gange "tilfældigt" at lægge min hånd på hendes hofter og jeg kunne flere gange mærke hendes hofteholder gennem nededelen. Min pik stod snart som en flagstang og jeg måtte stoppe min dans eller hvad man nu skal kalde det med Janne.

Jeg forsvandt hurtigt ud på WC, hvor jeg fremdrog min stive og sprængklare pik. Hurtigt begyndte jeg at file på den, da døren pludselig gik op. I min ophidselse havde jeg glemt at låse den. I døren stod Janne. "Synes du ikke, at du skulle gemme noget til mig", hviskede hun hæst. Forskræmt som jeg var, kunne jeg slet ikke sige noget.

Hun gik langsomt over gulvet og satte sig foran mig, hvorefter hun lod sin hånd glide ned og min pik, som knejsede stolt for hende. Langsomt lod hun den glide op og ned. Så kiggede hun mig dybt i øjene og lænede sig fremover. Da hendes mund næsten rørte min pik stak hun tungen ud og lod den køre hen over pikhovedet, mens hun stadig kiggede mig i øjene. Hendes tunge slikkede nu ned over pikken og det føltes som om englene sang. Længe slikkede hun på min pik.

Hun må have kunne mærke at det var op over for hun stoppede pludsedlige og hviskede til mig, "Der skal også være til mig." Hun rejste sig op og begyndte at trække op i nederdelen, som afslørede mere og mere af de sorte frække ben, inden hun nåede til toppen af strømperne og hofteholderen tog over. Det sorte virkede stærkt på hendes lyse hud og øverst afslørede nederdelen en lille sort G-streng, som dækkede over en glatbarberet fisse.

Hun trak G-strengen til side og bad mig kæle for hende. Jeg lod en finger køre hen over hendes skamlæber, som var våde af hendes safter. "Med tungen " befaldede hun mig og jeg bøjede mig fremover og lod min tunge glide hen over hendes skamlæber. Hun smagte sødt af fisse og jeg lod min tunge glide ind mellem hendes skamlæber. Hun var allerede meget våd og min tunge gled ubesværet op i hendes fisse. Jeg tungekneppede hende, mens hun vred sin krop over mig.

Pludseldig skubbede hun mig hårdt væk og satte sig på mig. Min pik gled direkte op i hendes stramme våde fisse, som åd min pik. Vi udbrød begge i et højt gips, da den gled helt i bund. Langsomt begyndte hun nu at ride mig. Jeg lod mine hænder massere hendes balder,fornemmede den bløde hud mod mine hænder. Jeg lod mine hænder glide ned og fandt stykke, hvor hendes strømper startede. Blidt lod jeg mine hænder glide hen over hendes lår, mens jeg følte det bløde silke mod min hænder.

Det var mere end jeg kunne klare, hendes stramme fisse som malkede min pik og tanken om de ben og sorte strømper, som jeg havde jagtet i et år og som nu var i mine hænder. Min pik voksede og jeg sprøjtede min sæd ud i hendes fisse, men hun fortsatte bare med at ridde mig og kort efter kunne jeg mærke, at hendes krop rystede i en orgasme og hun satte sig tungt på min nu halvstive pik.

Vi sad længe sådan, hvorefter hun uden en lyd rejste sig op. Hun tørrede hurtigt sin nu drivvåde fisse i toiletpapir, hvorefter hun trak ned i nederdelen. Hun vente sig hurtigt om og det sidste jeg så af hende var de sorte ben i de høj hæle, som forsvandt i døråbningen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.