Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en ganske almindelig torsdag i starten af juni, hvor jeg havde lovet mine svigerforældre at sætte hegn op i deres have. Jeg skulle som aftalt bare gå i gang om formiddagen og så ville de hjælpe når de kom hjem fra arbejde om eftermiddagen.

Jeg mødte op som aftalt, og havde ikke lige tænkt over at kærestens lillesøster var hjemme den dag - hun havde fri fordi hun skulle læse til en eller anden eksamen på gym. Da det var godt super godt vejr den dag lå hun ude i haven og slikkede sol - og læste lidt. "hej Jesper" sagde hun " Hej Mette - vidste ikke du var hjemme i dag ! " mens vi hilste på hinanden kunne jeg ikke lade være med at stå og kigge på hende som hun lå der kun iført bikinitrusser. Mette har virkelig den bedste krop, en fræk lille numse og et par rigtige gode bryster - lige som en pige skal være når hun er 16 år.

SEX I DAG?

"Mor og far fortalte godt at du vil komme i dag - jeg ligger vel ikke i vejen for dit arbejde her ?"

"nej- skal nok sige til hvis du skal flytte dig" sagde jeg og sendte hende et smil og hun smilede sødt igen. Jeg har altid syntes at hun var pisse sød og over de 3 år jeg havde kommet sammen med Louise ( hendes storesøster) Havde Mette udviklet sig til også at blive helt ufattelig lækker.

Jeg gik i gang med at sætte hegn op. Efter en halv times tid smed jeg min T-shirt, da det var blevet alt for varmt. Jeg kiggede over på Mette som fløjtede og smilte " ikke dårligt" sagde hun mens kiggede på mig. Tror jeg blev lidt rød i hovedet , og hendes dejlige smil havde effekt på mig med det samme, jeg blev nødt til at vende ryggen til hende så hun ikke kunne se min reaktion. Hvor havde jeg sindssygt meget lyst til at ligge mig ned til hende på tæppet og give hende en ordentlig omgang. - men den tanke var jo helt forbudt.

Efter en 10 minutters tid forsvandt Mette, men kom hurtig tilbage igen - hun havde desværre taget en lille hvid top på så jeg ikke længere havde frit udsyn til hendes skønne bryster. " Så er der vandkamp " råbte hun, og stod med haveslangen i hånden. Vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, og inden jeg vidste af det var jeg overdynget med vand. Jeg løb hen mod hende og vi sloges lidt om vandslangen, og så fik hun også en ordentlig omgang vand. Vi kæmpede stadig om vandslangen og tumlede om på græsset, som en kat var hun over mig og jeg lå nu hjælpeløs under hende mens hun sad overskrævs på mig og truede mig med slangen. Jeg kunne ikke lade være med at beundre hendes store bryster som var helt tydelige under hendes våde hvide top. Og rejsningen i mine shorts kom da også med det samme. Jeg tænke at det var med at få hende af inden at hun kunne mærke min stive pik. Men hun kæmpede hårdt og var ikke sådan lige til at få af, hendes underliv gned sig flere gange mod mit - og hun kunne uden tvivl mærke min stive pik. Hun smilede frækt, og kampen foresatte selvom ingen af os rigtig havde lyst til at den skulle ende, og vi begge vidste at vi var på vej ud på dybt vand.

Vi tumlede rundt og jeg lå nu oven på hende mellem hendes ben. Hun holdte mig ned mod sig med hendes ben krydset om mig. Jeg kiggede lige ind i hendes kønne øjne og vores læber mødtes i et kys. Vi kyssede inderligt velvidende at dette ikke var nogen god ide. Vores underliv bevægede sig mod hinanden og jeg kunne høre Mette stønne af liderlighed. Min pik var lige ved at sprænges, og var stiv som en hegnspæl. Vi kiggede på hinanden igen og jeg rystede på hovedet , "kom nu " sagde hun med bedende øjne og kyssede mig igen dybt. Hendes hånd fandt ned i mine shorts - og hun begyndte at kæle for pikken samtidig med at hun hjalp den ud. Med et snuptag havde hun ført den hen til hendes åbning som var kommet til syne fordi at hun havde trukket bikinitrussen til side. Hun førte min store stive pik ind i hendes kusse og presse sig helt ind mod mig , den gled helt i bund. Det var vidunderligt - Mettes kusse var så supervåd og stram at det var som en drøm. Vi kneppede derudaf og den fik alt hvad den kunne trække. Jeg havde slet ingen bekymringer nu min liderlighed havde totalt taget over. Mette stønnede helt vildt og kom i flere orgasmer. Jeg var også ved at være oppeover, da Mette siger " Jesper jeg bruger ikke noget, kom udover mine bryster". Det var i sidste øjeblik at jeg fik mig trukket ud og sendte hele min ladning udover hendes store bryster. Hun smilede helt vildt og brugte fingrene til at samle noget af det op og smage på det. Vi faldt udmattede sammen om på tæppet og vi kyssede igen. " Jesper , det er det bedste jeg nogensinde har fået - jeg siger ikke noget til nogen - hvis bare jeg får lov at få din pik igen" så smilede hun. OG det var ikke sidste gang vi var sammen den dag.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 96 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.