Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone havde nu gået hjemme i et par dage og været ”sygemeldt” det var noget med maven. Jeg var godt klar over at hun var simpelt hen blevet kneppet så voldsomt at hele underlivet på hende var ømt som bare helvede.
Jeg havde ikke sagt noget om hvor jeg var henne natten efter deres julefrokost og der blev heller ikke spurgt om det.
Jeg lod hende vide at jeg havde ”hørt” om de kæmpeknald hun havde haft med deres ”nye” kontorelev, og at jeg var imponeret over hans udrustning.
Der var ikke megen anger at spore da hun jo kun havde et billede af den store potente pik i tankerne hele tiden.
Vi enedes om at se tiden og hun var godt klar over at hvis dette fortsatte ville denne dreng brænde de to liderlige tæver ned til sokkeholderen inden der var gået lang tid, og at hun ikke kunne holde til alt det pik han kunne give hende i særlig lang tid.
Hun vidste også at jeg havde nogle udenoms aftaler, så jeg manglede nok ikke noget. Jeg sagde at det var i orden for mig men jeg ville da gerne overvære et eller flere møder med deres menneskelige DILDO igen hvis ikke det gjorde dem noget. Jeg havde fri indtil jobbet var tilrettelagt og jeg skulle af sted igen.
Jeg tog ind til byen for at træne i et fitnesscenter som jeg havde en mistanke om at Kim kom meget i, og det viste sig at være korrekt da han faktisk arbejdede der 3 aftener om ugen. Selvfølgelig var min kone der, og det var jo der de to kvinder havde fundet ud af at han havde en pik over gennemsnit.
Jeg blev der til de skulle lukke og fik en på opleveren i samme ombæring.
Det viste sig at hans kollega der var ansvarlig om aften, en gut på 21 år var en virkelig buk af samme kaliber som Kim havde udviklet sig til og han var mildest talt chokeret da han fandt ud af hvad den store bly Kim havde lært og tillagt sig i løbet af en weekend.
Han var for øvrigt Porno skuespiller i København i fritiden og havde kneppet et hav af kællinger i centret inklusive min kone og hendes veninder for længst. Jeg havde fjernet mit tøj fra omklædningsrummet og sat ned i min bil, var gået tilbage og smuttet ind igen Der var ikke mange tilbage, men bemærkelsesvis nok flere midaldrende kvinder. Mens jeg står og ser mig omkring i receptionen kommer jeg til at se ind bag ved, og får øje på en række monitorer der alle er tilsluttet kameraer i massagerummene.
Jeg kan se at Kims kammerat har låst døren så der ikke kan komme nogen ind men der kan sagtens gå folk nu, så jeg kan faktisk se på skærmene hvor de to gutter befinder sig og dermed holde mig klar af dem. Inde i massagerummet hos Jan, som kammeraten hedder er der en meget velholdt ca. 55 årig dame der er ved at blive masseret.
Jeg kan se at den type massage han giver hende måske ikke lige står i lærebogen, men den virker da hun begynder at ligge meget urolig med underlivet.
Hun ligger på maven og han giver hendes lår en ordentlig omgang meget højt oppe på indersiden, og hen over lænden og røven får også en tur.
Hun har kun et håndklæde over sig og så vidt jeg fornemmer det intet på under.
Hendes mand styrketræner ude i lokalet imens.
Hun vender sig om og ligger med et par store dejlige tunge fuldmodne bryster frit tilgængeligt og med håndklædet liggende over kussen.
Han begynder nu at give hende en tur fra oven og nedefter, der inkluderer bryster og hendes flade mave.
Hun bliver meget bevidst om at han står der i bar overkrop med et par shorts og sveder fordi der bliver taget ved, så hun begynder at ligge uroligt.
Jan stiller sig ned i fodenden og begynder på hendes ben der får en tur hele vejen op til håndklædet og med jævne mellemrum også under håndklædte til nogle få millimeter fra kussen af hende. Hun damper af sex nu og han kan gøre hvad han vil, så han fjerner håndklædet og spiller med fingrene ganske let hen over hendes skamlæber samtidig med at hun ligger og kæmper for at tie stille, da hendes mand sidder i en romaskine mindre en 8 meter væk.
Hun rejser sig op og giver Jan et langt liderligt tungekys, og han trækker sine shorts ned samtidig med at han trækker hendes ben op over sine arme.
Hans temmelig store pik står lige op i luften og er klar til at spidde hende, da hendes mand rejser sig for at gå i bad, idet han råber til hende om hun snart er klar, der går et chok igennem hende, men Jan nikker til hende for at fortælle hende at det er hun jo, hvorefter at han samtidig med at hun råber ” Ja snart” sætter hende op på pikken og begynder at pule hende.
Den store pik forsvinder op i hende og hun er i en anden verden mens han står og knalder hende fra sans og samling.
Efter et stykke tid lægger han hende ned på briksen for at virkelig grovpule hende, Jan tager håndklædet og stopper i munden på hende hvorefter han sætter tempoet i vejret og hun kommer med en rallen der ville have været et skrig hvis ikke det var blevet dæmpet.
Han tømmer simpelt hen nosserne for sperm i hende i 5 – 6 store sprøjt.
Hun vil gerne have lov at sutte hans store pik ren efter knaldet, så han løfter hende op på briksen og stikker sin nu halvslappe pik i munden på hende.
Hun er faktisk expert til at sutte så hans jern vokser igen til voldsom størrelse.
Hun spørger ham om han kan nå en tur til inden hendes mand kommer ud af bad, hvorefter han siger at de da bare kan kneppe mens han står og venter udenfor.
Det er hun sgu med på så hun byder rask væk kussen til igen.
Han får mast pikken i hende igen og de begynder at kneppe i mere 50’er venligt tempo, da hendes mand kommer ud af omklædningsrummet.
Han går helt hen til massagerummet og spørger om hun ikke snart kommer, og det passer jo lige med det hun laver så hun tager sig sammen og siger med så rolig stemme som muligt at hun kommer nu, og det gør hun også.
Jan tømmer sig i hende af bare spænding over at stå og kneppe hende mens hendes mand står udenfor ca.
2 m væk.
Tænk sig 2m mellem ham og hende der ligger med en fremmed pik dybt begravet i sig og hun har et helt forvredent udtryk i ansigtet af ren liderlighed. Jan trækker sin store svaber ud af hende siger højlydt pænt tak for i dag til hende og går ind for blive skyllet af.
Hun rejser sig og går ned til omklædningsrummet med sperm løbende ned af lårene og et håndklæde rundt om sig. Hendes mand siger til hende at der er en ung mand der er ved at ordne en bruser men det gør vel ikke noget med en gammel dame som hende.
Jeg er klar over hvem den unge mand er så det vil jeg se.
Hendes mand sætter sig ned og venter udenfor omklædningsrummet men med ryggen til mig. Jeg lister efter hende og ser at hun har taget håndklædet af og går ind i baderummet da Kim står derinde.
Han er klar over hvad der er sket så han ved at hun er kneppemoden i det daglige.
Han har taget et par meget korte shorts på og står og arbejder med en bruser.
Hun bukker sig ned og stiller sin shampo på gulvet.
Og da hun rejser sig op igen, ser hun direkte op på en halv kølle der hænger under ud af Kims shorts.
Den gode Kim er nu blevet meget bevidst om karaten af sit værktøj.
Hun kan simpelt hen ikke få øjnene fra hans pik men vender sig om med et ryk og begynder at vaske hår.
Da jeg kan se at bevægelserne er meget febrilske og hun får endda sæbe i øjnene da hun vil se på hans pik mens hun vasker hår.
Da hun bukker sig forover for at skylle sæben ud af håret træder Kim ud af shortsene og køllen kan nu rejse sig på hel stang.
Han træder et skridt frem og tager rundt om hende og kæler for hendes fantastisk flotte bryster.
Hun er i kneppeland i tankerne.
Så han bare dirigere sit store lem i stilling ud for hendes godt velpulede og udspilede fisse.
Han sætter det store pikhoved hen til hendes fisse og presser den lidt ind samtidig med at han har godt fast om hendes hofter.
Da hun opdager størrelsen taber hun balancen i bare glæde, trækker ham med ned på gulvet og ryger direkte i bund over den ustyrlig store pik.
Øjnene ruller rundt i hovedet på hende og hun er som de andre to kvinder jeg har set på pikken i et helt andet univers.
Hun sidder stille med jernet begravet til roden og begynder at bevæge sig meget stille og roligt rundt og rundt så det store pikhoved kommer i kontakt med alle dele af hendes livmoder.
Hvis hele byen var kommet ind nu, ville hun ikke have opdaget det.
Hun oplever nu sit livs største og mest vanvittige orgasme, hendes ansigt afspejler en liderlighed der overgår alt hvad jeg har set.
Jeg er næsten bange for at hun ikke vil rejse sig fra kæmpepikken igen, men bare vil sidde der til hun dør.
Hun begynder simpelt hen lige som min egen kone at tudbrøle af liderlighed samtidig med at hun siger en masse til ham: Bliv ved med at kneppe mig du må ikke holde op.
Knep hjernen ud af hovedet på mig.
Kim spørger hende om hendes mand ikke sidder udenfor og venter.
Det er lige meget, jeg har fået pik 2 gange den sidste time men det her overgår alt hvad jeg har fået nogensinde.
Hun drejer sig rundt oven på ham så hun skruer pikken mere fast i sig og tager omkring hans ansigt og siger sødt og venligt til ham: Du må kneppe mig lige så meget du har lyst med den skønne pik du har der.
Jeg kommer uafbrudt hele tiden.
Det kan jeg godt se på kim at hun gør for han laver de samme krampagtige bevægelser han lavede da fyre den første omgang sperm af i min kone.
Manden har i mellemtiden rejst sig og er kommet ind og står og ser over skulderen på mig hvad hans kone laver.
Jeg troede han gik i chok da han så det men der kom kun nogle mærkelige lyde ud af munden på ham.
Jeg trak hovedet væk i en fart, og hun opdagede ham og bad ham skrubbe af indtil hun var færdig på den store skønne pik hun sad på. Han gik ud og satte sig i receptionen, og jeg når lige at opfatte at Kim fyrer svaberen af i damen med fuld musik, så hun sidder og jamrer sig inden hun falder sammen over ham som en klud. Da jeg kommer ud til manden kan jeg se raseriet er ved at komme op i ham, hvorefter jeg får ham talt ned igen.
Han siger at han godt var klar over at hun måske en gang imellem flirtede lidt med Jan men at hun fik pik af fremmede var han ikke klar over.
Jeg spurgte ham om han mente den blev slidt af det og det grinte han af inden han gik. Jan går nu hen i kabinen hvor min kone ligger og venter på en ”behandling”. Da jeg kan se at der bliver optaget fra skærmene skynder jeg mig at nappe det VIDEO bånd der hører til det jeg har set.
Jeg kender nemlig damen som er en af byens spidser, og altså lige så liderlig som alle andre. I min kones kabine er Jan gået i gang med massere hende og da alle er gået ud af centeret kommer Kim ind og sætter sig og snakker med dem.
Han sidder ved hovedenden og hun er stadigvæk helt våd i fissen ved tanken om hvad han har gjort ved hende.
Han rejser sig op, tager sine shorts af og stikke sin store halvfede svaber hen hende som omgående tager fat med den ene hånd omkring skaftet og lægger munden så langt ned over kæppen så langt hun kan.
Det ser ikke ud af ret meget med den store pik i hendes relativt lille mund, men hun gør hvad hun kan.
Jan har trukket hende ud over kanten af briksen og gør klar til at bore sin nu stive pik i hende.
Hun bliver nu kneppet et stykke tid mens hun ligger på maven og sutter Kim’s pik.
Hun er helt syg efter at de skal bytte plads, og Jan er nu meget imponeret over sin tidligere så”uskyldige” kollega.
Han holder kun nogle få minutter længere end gennemsnittet, og da jeg kan se at han er vant til trække den ud for at fyre kanonen af, bliver han meget overrasket over at der ingen kommentarer er med hensyn til hvordan han skal sprøjte, og hvordan han skal passe på o.
s.v. Han ser op på Kim og ligner et spørgsmålstegn, men kim siger bare til ham: Fyr hele din ladning sperm af i hende så der er smurt når jeg skal have min pik i hende om lidt.
Det har du ikke noget imod vel? Spørger han min kone.
Nej nej bare knep mig fuld af sperm alt hvad i kan drenge, jeg har alligevel fået så hatten passr her i weekenden af den skønneste pik der kan komme i min kusse.
Siger hun og viser Kim’s værktøj frem.
Kim er virkelig ved at udarte sig til en djævel.
Han rækker over og tager fat i kravebenet på den noget mere spinkle Jan og siger til ham.
Jeg tror for resten ikke at du skal komme i hende endnu, hun har ikke fortjent en klat endnu..
Nu bliver min kone lidt febrilsk og ber så mindelig Jan om at sperme i hende for hun er simpelt hen ved at gå til i de første orgasmer, der ruller ind over hende.
Da Jan ikke helt forstår hvad der er sket med kammeraten trykker han pikken af inden i hende med fuld musik, og der er skud i drenge, for jeg kan se på hende hver gang han sender et ordentlig sprøjt sæd op i hende.
Efter de 2 udløsninger er han færdig for et stykke tid og han går ud af kabinen og når at se mig sidde og betragte dem på skærmen.
Han skal lige til at sige noget højt da jeg får ham til at tie stille, hvorefter jeg forklarer ham sammenhængen med at jeg er kællingens mand, og i øvrigt lige glad med hvor meget fremmed pik hun får.
Så spørger han mig hvad der er sket med Kim i løbet af weekenden siden han har fået så meget smag for kusse.
Jeg fortæller ham at han har bollet 2 damer på ca.
3 gange hans egen alder i knæ indtil flere gange, og at det har givet ham blod på tanden. Vi sætter os og drikker en sodavand og betragter hvordan min kone nu bliver pulet til den store guldmedalje så hun efter 1 ½ time til sidst tigger ham om at fylde hendes kusse op med sperm , da hun ikke kan holde til at få mere pik nu.
Drengen har åbenbart holdt sig i ro siden Fredag så han skyder så meget sæd op i hende at det sprøjter ud omkring hans pik hver gang han hamrer den i bund.
Hun skriger og skråler og skaber sig så jeg aldrig nogen sinde har hørt noget ligende.
Han siger til hende at hun godt må dæmpe sig, ellers banker han dyret i røven på hende.
Så siger hun nok så frækt til ham at det ville da være spild af god sperm at fyre den af i røven på hende. Jeg kan se at de er ved at være helt færdige og meget klatøjede begge to så jeg får mit bånd af Jan og forsvinder lige så stille og roligt.
Der gik næsten 2 uger inden det kløede i fissen på hende igen, men hun er begyndt at brække sig om morgenen og jeg har ikke rørt hende i måneder så hun er godt klar over at det er en bastard unge hun evt.
render rundt med.
Jeg ved fra en af hendes veninder at de skal begge have foretaget en abort på sygehuset.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.