Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sidegevinst til Julegaverne Da de to godt udblokkede og velkneppede damer lister ned af gangen er jeg simpelt hen blevet så ustyrlig liderlig af det jeg har set, at jeg må på toilettet for at få lettet trykket inden jeg kan tage hjem. Jeg kommer derud og der er ikke meget lys at se men står ved håndvasken uden for et toilet og prøver at køle lidt af, da jeg hører et bump imod en toiletdør og den går op hvorefter jeg kan se at en lækker dame har vendt sig om og står med hovedet over kummen for evt. at komme af med et par julebryg for meget. Hun har netop siddet på toilettet og slået en streg da hun mener at hun vil prøve at kaste op. Hun står nu med trusserne nede om anklerne, nederdelen oppe om livet og har ikke set mig.
Det er deres økonomichef der ser hammer godt ud , er ca. 52 år gammel og meget hårdtpumpet med store bryster og i det hele taget med et udseende der gør at hun bør kneppes i tide og utide. Jeg har jo fået en oplevelse der har brændt sig ind i min bevidsthed og især min pik, så jeg fatter om dyret og stiller mig hen bag hende, tager fat i hendes hofter og i et eneste hug driver jeg mig sprængfærdige pik i bund i hendes ufattelig våde kusse.
Hun er godt skæv men alligevel overrasket over det heftige angreb på hendes fjams, stivner et øjeblik, men jeg rammer åbenbart et punkt i hende der tænder lige med det samme.
Hun vender hovedet mod mig og smiler samtidig med at hun ber mig om at bolle hende det bedste jeg kan.
På et tidspunkt trækker jeg dyret ud af hende og sætter mig ned på brættet, hvorefter hun kravler op overskrævs på min stive pik og sidder og siger de utroligste sjofle ting i øret på mig mens hun også opfordrer mig til at kneppe hende til hun ikke kan mere. Sammen med det jeg har oplevet inde på kontoret med min kone og drengen og min tur i udlandet hjemmefra i 3 uger sætter det skub i produktionen af sperm, så jeg kommer i den største udløsning jeg nogensinde er kommet af med, samtidig med at hun låser benene på ryggen af mig for at få hver en dråbe ud af mig.
Vi er begge to næsten helt fra bevidstheden mens orgasmen står på, og har svært ved at komme ned igen. Vi sidder lidt og taler sammen, da ingen af os er ukendt for hinanden, og hun siger at hun længe har haft lyst til at få mig med hjem i seng.
Jeg fortæller hende hvad der er sket inde på kontoret, og at deres seksuelt uerfarne kontorbud har gennemkneppet min og direktørens kone i næsten times tid, så de næsten ikke kunne gå derfra, og at de kun lige regnede det for at være et lille halvt knald de kunne kontrollere som det passede dem.
Jeg fortalte selvfølgelig hende at han havde givet dem og mig også et chok da de pakkkede hans store pik ud og at de havde lært mere om dem selv end de havde lært ham.
Hele tiden mens jeg har fortalt hende det har jeg siddet med min pik dybt begravet i hende og hun har stadig benene låst på ryggen af mig.
Hun kan mærke at den ikke vil lægge sig og siger at vi vist skal tage hjem til hende senere og få kneppet dyret til ro.
Det er jeg helt med på, men hun siger samtidig at hvis hun har en chance for at inspicere Kim’s store pik vil hun gøre det.
Det syntes jeg er helt i orden da jeg ikke har nogen ejerforhold til hende, og i øvrigt sandsynligvis har mistet det absolutte ejerskab over min kone for en stund. Hun siger at jeg bør gå med ned til de andre for at få lidt sjov ud af det også, og at hun nok skal sige til de andre at hun netop havde set mig ude på parkeringspladsen for at hente nøgler.
Hunforbereder mig på at alle er extrem fulde og at der ikke er mange hæmninger tilbage på dette tidspunkt.
Jeg siger til hende at det er gået op for mig da jeg jo har set min kone blive knaldet så grundigt igenenm 2 gange på kontoret inden jeg kom inde til hende. Vi går ned og jeg hilser på direktøren der omgående hælder sprit på mig, og vi får os en rigtig snak.
Det viser sig at han har lugtet lunten og er meget stolt over at kim har ordnet hans og min for den sags skyld da han hører at jeg har overværet det.
De to kvinder har den sidste time ikke foretaget sig ret meget fysisk men kun holdt øje med hvad Kim har foretaget sig, vi bliver enige om at det er 2 midaldrende damer der er gået derop for at holde et lille kontrolleret eventyr med en dreng, men det er 2 gennemkneppede piger der kommet tilbage med en mand, der ved hvad han kan nu. På et tidspunk får John som direktøren hedder fat i Kim og vi fortæller ham at vi er klar over hvad han har gang i, men at han bare skal fortsætte som intet er hændt da vi ikke selv har rent mel i posen.
Vi siger til ham at han skal få så meget ud af det som muligt mens chanchen byder sig. Vi går op på hans kontor og får en lille en og sidder og snakker da Kim kommer op af trappen med de 2 damer igen.
Vi slukker lyser og trækker os tilbage i passende afstand til fjerneste ende af kontoret.
John har røget cigar men da hele kontoret stinker af kusse er der ingen der bemærker dette.
Jeg er imponeret over drengen hvis han har i sinde at bolle igen da det kun er ca 2 ½ time siden han afleverede 3 ladninger sidst.
Han giber nu fat i min kone og hun siger til ham at han skal passe på da hendes mand nu er ankommet til festen, men han lægger hende bare op i en sofa der står lige uden for John’s kontor.
Han griber op under hendes nederdel mens hun stadigvæk protesterer lidt og finder ud af at hun har fået trusser på.
De ryger af i et hug og han dykker ned og slikker hende som hun jo selv har lært ham at han skal gøre, plus et par trick han har hørt om fra kammeraterne.
Johns kone er i mellemtiden blevet liderlig igen af synet så hun får hans pik fisket frem og pustet op i fuld størrelse.
Jeg kan høre på John at han stopper med at trække vejret et sekund eller to da han ser uhyret. Da Kim nu har afleveret 3 ladninger i kællingerne tidligere er hen i fuld kontrol og endog meget udholdende denne gang så han skal prøve hele repertoiret med de to damer.
De begynder at blive klar over hvilket uhyre de har fået pakket ud, men liderligheden har overtaget.
Min kone bliver halet op af sofaen og Kim lægger sig ned til fri afbenyttelse af de to damer.
Min kone sætter sig denne gang helt ned over hans kæmpe pik godt nok med lidt forsigtighed da de nedre regioner er rimeligt pløjet op at hans våben, samtidig siger hun til ham at han ikke behøver at passe på,” Du kan sprøjte alt det du vil og lige så meget du vil bare du vil kneppe mig med din vidunderlige pik” Jeg kan simpelthen ikke undvære den nu.
Du får ikke lov at trække den ud før at den ikke kan komme af med mere sperm. Da Pia hører dette giber hun fat i håret på den unge gut og trækker hovedet tilbage samtidig med at tungekysser ham helt vildt.
Hun siger at hun skal have lige så meget pik som min kone og hvis han skal have en pause så gør det ikke noget bare han vil banke den så højt op i hende at hendes limoder får blå mærker i bunden. Min kone bliver nu kneppet til guld med emalje, hun sidder opret på hans store svaber og tuder af den ene orgasme der afløser den næste.
Hun lukker sin skjortebluse op og hælder de store patter ud af sin BH og lige ned i hovedet på drengen, mens han tager fat under hendes røv og løfter hende og og ned på kæppen.
Det eråbenlyst at hun skal have en pause ellers kollapser hun så han lemper hende forsigtigt af dyret hvorefter hun lægger sig ned på gulvet. Pia har nu stået klar med skummende fisse længe, og hun springer op og sætter sig til rette lige så forsigtig som min kone.
Hun sidder og giver sig lidt og der kommer hele tiden kommentarer fra hende: Din store pik sidder helt oppe i halsen på mig.
Du må komme hjem og kneppe mig lige så tit du vil bare du vil give mig pik.
Tag mig for helvede skyd dyret af op i mig.
Lav en dreng på mig giv mig sæd så jeg besvimer.
ÅÅHH MERE PIK MERE PIK Jeg kan simpelt hen ikke få nok at din store pik.
Hun har nu flået skjorteblusen og BH’en af og de dejligste store patter falder lige ned i ansigtet på drengen. John og jeg selv er godt klar over at vi har fået et problem her da de to kællinger aldrig mere vil nøjes med en normal pik, men John mener at hvis dette fortsætter i nogle uger vil han simpelt hen brænde de to tæver ned til sokkeholderen, og de vil falde til ro igen.
Med hensyn til evt.
graviditet af dem skal vi nok få det ordnet hvis det bliver nødvendig, og så har han lige som jeg selv selv gang i en udenoms kælling der giver alt det kusse han kan klare. De to damer skifter yderlig plads et par gange og det virker som om Kim’s pik simpelt hen er gået i baglås i stiv tilstand.
På et tidspunkt bliver de stillet op i sofaen på alle fire hvorefter han puler dem efter tur hele tiden samtidig med at han hiolder den anden gloende med fingrene.
Til sidst besvimer min kone i en kæmpe orgasme og falder ned af sofaen hvorefter gutten drøner svaberen i bund i Pia og med et brøl sender skylle efter skylle af sperm ind i hendes meget udspilede kusse.
Det løber simpelthen ud af hende og ned af hendes lår samtidig med at hun simpelthen tuder i en mega orgasme.
De to kvinder der fra starten var meget selvsikre og kontorets ledere og som gik op på kontoret med deres private legetøj af en dreng, ligger nu før fødderne af en ”voksen mand” med en komplet udblokket drivende sjaskvåd kusse der i morgen er så øm at de vil jamre sig når de går på toilettet, og der vil gå nogle dage inden de tør tænke på at bede om at få pik igen. Da John og jeg luskede ud af kontoret og ned var han vildt imponeret over Kim og sagde at han skulle fandme have en læreplads, og så kunne han passende bruges til at knalde hans kone så der ikke var så meget spræl i hende, så han kunne koncentrere sig om økonomichefen.
Da fik jeg et chok da det var hende jeg havde knaldet på toilettet for et par timers tid siden. Jeg listede senere af uden at se min kone, men hun ville vel også have svært ved at stå på benene.

Da jeg kom ned til Taxaen dukkede Økonomichefen frem af lyset og spurgte om jeg ville holde min aftale. Det gjorde jeg, og jeg er aldrig nogen sinde blevet knaldet igennem som jeg blev den nat.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.