Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For lidt betyder ikke, at der ikke var intime stunder, blot at det var den hyggelige 2 gange om uge, hvis man var heldig, og så pusse nusse bagefter.
En dag opdagede jeg, at min kone var forandret, og jeg syntes aldrig, at hun talte om de 2 aftener om ugen, hun var ude med pigerne fra hendes job, det plejede hun ellers altid.
Min kone er 184 cm, slank om taljen, hun har langt blondt og en anelse kraftigt hår ned over skuldrene.
En stor og fremtrædende mund, med en perlerække af tænder, en par pæne bryster med verdens mest følsomme brystvorter og ikke mindst, en fin stram bagdel, hvor hun af naturen var fast og hjerteformet.
Jeg kunne ikke finde ud af, hvad er var i vejen – hvorfor gik hun hele tiden og rørte ved sig selv.
En aften overraskede hun mig, og onanerede med en totalt tætklippet fisse lige op i mit ansigt.
Hun kom ud af badet – dryppende af vandet fra badet og af liderlighed, og havde uden et ord sat sig op på mit bryst, grebet om min pik, og den anden hånd/finger, kørte hun langsom rundt i sin fisse.
En finger ind, to fingere ind, hurtigere og hurtigere, brysterne hævede og sænkede sig, brystvorterne stod indbydende frem.
Hun greb om min lem med et fast greb, og kørte den op og ned i et fantastisk tempo.
Hendes finger pressede sig hårdt, hårdere end noget, på hendes klitoris, hun stønnende ”sliiiiiiiik mig” og med hendes hånd på sin klitoris, og fingeren bankende rundt - ind og ud, op og ned, sagde hun ”sliiiiiiiik mig”.
Med et langsomt men bestemt løft med underlivet, satte hun sig på min mund, og begyndte at hoppe og vride sig.
”Huuuuuummmmm, Suuuuuuuuuug og sliiiiiiiiik – hummmmmm”.
Jeg var ved at blive kvalte, min pik bankede efter hun havde sluppet den, den stod lige op og dunkede.
Hun trak nu mit hoved op i hendes fisse med den frie hånd.
Imens hun nærmest slog på sin klitoris med den anden hånd, samlet i en knytnæve.
Jeg var ved at blive kvalt i hendes safter, som flød ud af hende, og så rystede hun – ”AHHHHHHHH”, og det tog ved, minut efter minut.
Hun hoppede op og ned på mit ansigt, imens hendes fingre banede sig vej op i hendes fisse.
Hendes skamlæber var spredte til bristepunktet, og glinsede af safter, åben som aldrig før. Til sidst faldt hun sammen med et ”Argggg, meeeeeeeer ....
knep mig!” og jeg hoppede op og borede min pik op i hende, hvormed at vi begge kom i en kæmpe orgasme....
Da jeg langsomt og sejt svoppede min pik ud af hendes fisse, kørte hun safter og sæd rundt på sin krop, i små langsomme bevægelser, imens hun drømmende kiggede på mig.
Jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var galt, min kone var pludselig blevet liderlig igen efter en pause på 10 år.
Derfor sad jeg i en bil på Sydsjælland og kigger ind i en kraftig fuldautomatisk fotokikkert, som min ven ”privat detektiven ” Flemming havde givet mig.
Han havde overvåget hende for mig de sidste tre pigeaftner, og han ville ikke fortælle mig, hvad det var, men insisterede på, at jeg skulle se det selv. Det var onsdag, på hendes pigeaften, og her sad jeg, og så på en mørkt hus, med udsigten over vandet.
Der kom et par lygter på op af den lange indkørsel nede fra vandsiden, og en stor Mercedens benz stoppe op i gården, hvor 2 store projektører blev tændt.
En rank mand af middelhøjde steg ud, jeg kunne se ham tydeligt i kikkerten (fantastisk!), og en lille kvinde, som ikke kunne være min kone, steg ud af den anden dør.
De gik begge op, og lyset blev tændte, der var en helside af vinduer ud mod havet, fra gulv til loft.
Vi kunne se køkkenet, hele stuen og halvdelen af soveværelse længst til højre, som blev brudt af en mur.
Der var hurtigt en hektisk aktivitet fra kvinden, hun tændte op i pejsen, stearinlys blev tændt.
Alt imens at manden forsvandt og kom tilbage i en af de der orientalske kiminoer.
Jeg zoomede ind på kvinden, som lavede mad, trak vin op og bragte et glas til manden.
Med et skældte manden hende ud, og hun kastede sig ned for hans fødder.
Han trak i bæltet på sin kimino, og til min forbløffelse, så trak kvinden sin nederdel op, liggende på maven med bøjede knæ, og hun var nøgen under den.
Han trådte 2 skridt væk og svip, bæltet han slog med, må havde været af læder, for jeg kunne se hvorledes at det gav et ryk i hende.
Hun blev liggende, og han svingede bæltet en gang til, og det gav et ryk i hende.
Han kommanderede hende rundt på ryggen og bad hende sprede sin ben med en finger bevægelse.
Det var lige ud mod mig, og jeg satte kikkertens automatiske indstilling på MAX zoom, og jeg kunne tydelige se, hvorledes at hendes lille kusse var spredt og skamlæberne let spredte.
Han gik rundt om hende, tog sit glas rødvin og drak en slurk, bøjede sig ned, stak en finger i glasset og derefter op i hende.
Hun rørte sig ikke, han mærkede godt efter, og han var ikke blid.
Med et holdt han op, og gik væk.
Hun samlede sig sammen, men kunne se et aftryk efter hans fingre, men det var tydeligt, at hun ikke var uberørt af situationen. Jeg kiggede på Flemming, og skulle lige til at brokke mig, selv om jeg syntes, det var lidt ophidsende at belure, da to lyskegler fra en bil trådte ud af mørket og op af indkørslen. Op kom en taxi og ud steg – MIN KONE!.
Manden tog imod og betale taxien, hun tog fat under armen af manden og gik med ind.
De kom op i stuen, hvor hun stillede sig hen mod vinduet, og kiggede ud – direkte på mig!!! men det var selvfølgelig indbildning.
Kvinden kom hen og tog hendes lange jakke af, og ..
og ..
og under havde hun en blonde-BH som spændte hendes bryster helt op, et lille stykke bar mave og en lille fræk trusse i sort, med sorte strømpebånd og lange strømper i en par let høje sko.
En lille silketørklæde om sin hals og to sorte manchetter omkring sine håndled.
Hun talte og grinte, og hun så vidunderlige ud, og jeg kunne mærke, at jeg blev rasende.
Kvinden kom tilbage med et glas vin, og manden sagde en kommando.
Min kone smilede og rettede blikket mod kvinden, som langsom trak op i sin nederdel.
Min kone kiggede på stregerne fra bæltet, og lod en finger løbe langs det ene mærke, jeg måtte zoome ind for at følge fingeren, og den fandt vej ind imellem hendes baller.
Manden sagde noget, og min kone nikkede, alt imens hun kærtegnede kvinden med faste greb, hun løsnede hendes nederdel og åbnede hendes skjorte og kvindes nøgne bryster trådte frem.
Min kone fik et nik fra manden, og hun bøjede sig ned og kyssede hende.
Hun startede med tungen fra halsen, som gled op over hagen og ind i munden på kvinden, imens at hun greb om hendes fisse, hårdt og fast, med den finger bevægelse jeg kendte, ind og ud af kvinden.
De kyssede indgående, kvinden rørte ikke min kone med andet end tungen.
Kvinden lagde hele sin vægt imod hånden og hendes bryster svejede langsomt.
De fandt ind i en rytme, hvor de vuggede og jeg så hånden glide op i hende, 3 fingre fandt vej indefor.
Min kone holdt hende oppe med hånden i fissen og holdt godt fast om hendes baller.
Hun lænede sig ind over kvinden og de tungekyssede kraftigt, imens af kvinden svingede sin fisse frem og tilbage mod hånden.
Svin..
.
Svin.
.
tænkte jeg, da jeg opdagede at manden gned på sin pik i kimonoen.
Det lød et par FLAX-flax, det var Flemming der tog billeder bag sin kikkert , jeg kiggede arrigt og han sagde ”til retten!” og grinede lidt. Jeg vendte min opmærksomhed tilbage til huset, hvor min kone nu lå imellem benene på kvinden og slikkede hendes fisse.
Men et hørte jeg i et par højtalere - 2 kvinder der stønnede om kap.
”Jaaaa – dejlig fisse” ...
Ӂhhhhhh....
Der ....
”, og jeg kiggede op og forstod, at det var noget Flemming havde klaret! Jeg hørte min kone rose og rose; ”dejlig kusse”, ”skøøøønnnne slavetøs, du smaaaaager”, ”Lææææækre saaafter” og kvinden stønnede og stønnede.
Der lød et klask, og jeg forstod, at det var manden der havde slået hen over brystet på kvinden.
Et langt og dybt ”ååååhhhhhh” og kvinden svingede benene op omkring hovedet på min kone, og min kone mumlede højt ”Koooooooooom så, kooooooooom så” og det lød som om, at det gjorde hun ”ååååhhhhhh” ...
”ååååhhhhhh”. Min kone røv bevægede sig op og ned, som red hun på en usynlig gigant pik, hendes røv var så indbydende og de storte trusser glinsede i zoom linsen.
Der lød et højt klap, da manden slog sine hænder sammen, og min kone rejste sig hurtigere end indstillingen kunne følge med.
Da jeg fik zoomet ud, kunne jeg kun se, at kvinden var på vej ud i køkkenet, jeg kunne ikke finde de to andre.
Jeg ledte febrilsk og de var væk.
Der gik minutter og så kom min kone ud, alt var som før – UNDTAGET – trussen var væk og det samme var alle hår i skridtet – Svinet havde barberet alt væk, hendes fisse glinsede, jeg zoomede ind, jeg kunne se noget rødt imellem hendes ben, for hvert skridt hun gik ..
det var en eller anden ting, som han havde putte op i hende.
Hun gik ved siden af ham, og kælede for bulen udenfor han kimono.
Jeg måtte derop! Men Flemming forklarede hurtigt, at det ville betyde fængsel og meget mere, hvis jeg gav mig til kende. Jeg svingede rundt og så min kone lægge sig ned på knæ og befri hans pik, den stod ud i luften og hun tog den straks i munden.
Han gik fremad, og hun snublede efter ham som en hund, med munden om pikken, han nød det, og sagde ”nå min lille skøge, hvordan smager rigtig mand?”.
Min kone svarede ikke, men man kunne høre hendes knæ mod gulvet, imens hun kravlede efter, hun vendte rundt, således at hendes bare røv vendte mod os, og det var tydeligt, at hun var spændt ud med en slagt gummi DILDO.
Der var et glinsende lag omkring hendes anus, noget som lignede gele, og jeg blev lamslået, det var jo total forbudt område.
Hun æggede langsom sin røv fra højre til venstre, imens hun langsomt sugede på pikken indtil roden og tilbage igen. Kvinden kom ind med en stor bakke med mad og min kone knappede hans kimino og rettede sig op.
”du er en prægtig skøge” sagde manden, og min kone sagde blidt, ” husk nu at behandle mig derefter – herre”.
Jeg var lamslået, de satte sig alle til bordet, kvinden var stadig nøgen og min kone sad med ryggen til, og manden sad for bordenden.
Der blev spist i ro, manden talte lidt om vejret og hvorledes at en kinesisk elskerinde han havde haft, var blevet afhængig af daglige orgasmer.
Min kone rejse sig lige efter forretten og lagde sig uden et ord på bordet med spredte bøjede ben foran manden.
Jeg så hende fra siden og hendes vejrtrækning var hurtigt.
Manden smilede og kærtegnede hendes krop.
Han kørte sine hænder hen over hende og æltede hendes bryster, så brystvorterne stod op i BH´en.
Min kone gav sig lidt, eftersom han nappede hende imellem benene.
Han lagde sin mund til hendes fisse og man kunne høre smasket, hun var våd, han slubrede og hun stønnede.
”godt” sagde han, ”kom med værktøjet”, og kvinden kom med en lang metal ting.
Jeg så, at kvinden kyssede manden og hun tog derefter fat imellem min kones ben, det var i den røde dildo.
Hun trak lidt, lirkede lidt, og min kone stønnede ”Hmmmm”, ikke højt men indbydende.
Hun trak lige pludseligt min kone 10 cm imod sig, den rød gummidildo kom ud, den var formet som en prop – hun holdt den op, og FLAX, den kom i kassen.
Hun førte den op til manden mund, som slikkede på den, og det samme gjorde kvinden.
Man kunne med et høre metalstangens summen og kvinden åbnede hans kimino og sat sig godt til rette på mandens pik, han sad lige til fra siden, den gled lige op i hende.
Kvinden tog den summende vibrator ud af hånden på manden, og begyndte at køre den ud og ind af min kone.
Jeg kunne kun se hendes arme bevæge sig.
Men jeg kunne høre min kone stønne – ”der .
det .
deeeeer ” og det gik hurtigere og hurtigere.
Manden stønnede og overdøvede alt, og med et kom han.
Han løftede den lille kvinde op og pumpede i hendes fisse ovenpå min kone, og han skreg og skreg.
Da han slap, kravle den lille kvinde rundt med sin fisse overalt på min kone, masede den ned mod hende.
Hun tog min kones BH af, og bryster strittede og strittede, mand begyndte igen af køre dildoen ud og ind af min kone.
Min kone tog kvindens fisse og førte den op til det ene bryst, som hun gnubbede hårdt imod åbningen og hendes røde skamlæber.
Kvinden stønnede, min kone stønnede, og sæd og safter gled ned over brystet – FLAX – og jeg hørte ”slik mig – herre” og jeg hørte en kraftig dildo lyd, og forstod at den var på vej uf af fissen.
Min kone løftede underlivet, og jeg forstod, at den var på vej op i anus.
Der blev arbejdet med at få den til at glide ind, og min kone stønnede, efter et par minutter begyndte han at bevæge den langsomt frem og tilbage.
Manden kastede sig begærligt over min kone vidunderlige kusse, og hun slog med underlivet, liggende helt nøgen, kun med storte strømpebånd, en dildo som var oppe i anus, og en fremmed mand der glubende slikke hende.
Hun skreg – ”åHHHHHHHH”, og med et gled kvinden ud over bordet.
Manden skulle til at kigge op, men min kone holdt ham fast i håret og pressede det mod sin fisse, imens at hun rystede og rystede ”Åhhhhhhhh – guuuuuuuuuuuuuuuuud, Åhhhhhhhhh jaaaaaaaaaa” og hun kom og kom. Manden greb fast om hendes håndled og hun skreg ”avvvv” og ”Undskyld – herre”.
Han tog hende op fra bordet, og kommanderede hende til at slikke bordet rent, hvor hun havde savlet.
Min kone stod ind over bordet, med sin flotte bryster strittende og emmede af liderlighed, imens hun slikkede bordet for sin egne safter.
Hun bevægede sine hofter æggende fra side til side, og manden slog hende blidt og slikkede begærligt hendes anus.
Hun slikkede med lange slik sine safter op fra bordpladen.
”Du skal lærer, at din orgasme ikke er vigtig skøge!” sagde manden truende, ”du kommer kun, hvis du får lov”.
Min kone kiggede ned i gulvet og sagde intet, aldrig havde jeg set magen til opførsel.
Manden fandt en rød bold med en snor i, som min kone tog i munden, og kvinden bandt den bagpå. Manden stillede sig op på en skammel og ned kom to kroge, som han nænsomt, men bestemt førte min kone hen til.
Han tog hendes arme og førte dem over hovedet og satte hendes to manchetter fast i hver sin krog.
Hun spredte med det samme benene – dette havde hun prøvet før.
Han gik rundt om hende, og sagde ”du skulle have pisk! Din liderlige skøge, men det har jeg ikke råd til”.
Min kone var smuk og hun stod der helt nøgen og udspændt, helt åben og varm, med en rød bold i munden, men en glinsende glatbarberede fisse, med hendes hår faldende ned til hendes bryster.
Hun stod midt i stuen – men ansigt lige ud mod os.
”Slave – hold hende varm” Kvinden bragte manden mad, og han satte sig til at spise i ro og mag.
Derefter tog kvinden noget i en grøn flaske og begyndte fra fødderne af, at smøre min kone ind.
Langsomt og stille, imens hun nippede til hende fisse, hver gang hun kunne komme til det.
Jeg fulgte hendes hånds arbejde, og så, hvorledes at hun nev i skamlæben, bed i det tynde hud, nærmest trykkede direkte ind på klitorissen.
Hun nåede op over låret og knubbede og knubbede på ballerne og imellem benene – min kone stod helt stille, men jeg kunne se på hendes øjne, at hun var ved at svømme væk.
Kvinden gik hen til manden og tog han pik i munden, suttede godt og grundigt, fra skaftet til spidsen, og den rejste sig hurtigt.
Kvinde gik tilbage til min kone, og slog med flad hånd på hendes bryster, som straks blev røde.
Gik tilbage til manden og vendte sin lille røv til og trak ud i ballerne, Manden tog noget sovs og smurte hendes anus ind.
Jeg zoomede max igen, men det var svært at se, men det var tydeligt at høre, ”ahhhhh, sådan en liderlige slavetøs”, og hun stønnede.
Gik over til min kone og slog på hende bryster og brystvorterne stod lige frem og blodsprængte.
Dette gjorde hun 3-4 gange, og hver gang smurte han noget ind og op i hendes anus.
Min kone skreg til sidst, hendes bryster var helt røde af slagene, men lyden kunne kun ses på hendes ansigt.
Manden rejste sig og gik ind i soveværelset, hvor kvinden kom ind og forsvandt ud af synsfeltet.
Vi spidsede ører, men vi kunne ikke høre andet end nogle stønnelyde – min kone stod eller rettere hang der i stuen, nøgen, forslået og med et liderligt blik i øjnene, som var rettet mod døråbningen ind til soveværelset. Efter 20-25 minutter, kom manden ud igen, og han var helt nøgen og kvinden kom efter.
Han tog min kone ned, som klaskede helt sammen, og han lod hende ligge.
Kvinde kom hen og løsnede bolden og satte min kone på en stol. Kvinden samlede min kones tøj sammen og spurgte, ”om der var mere tid” – min kone nikkede og sagde ”lad os forkæle herren” og de kravle begge nøgne hen over gulvet, hen til manden og begyndte at slikke hans pik sammen, imens de kyssede hinanden.
Min kone pegede på sin anus og manden bøjede sig frem og satte resolut en finger i anus hullet.
Den var lige ud mod os, og min kone sagde ”Argggg, meeeeeeeer ....
fingerknep mig!”.
Mandens pik stod igen, og kvinden lagde sig på gulvet og min kone hjalp med at styre pikken ind i kvindens fisse bagfra.
Han klaskede mod kvinden, og min kone lavede en onanishow foran manden, hvor dildo summede lystigt.
Jeg hørte kvinden stønne og hun vred sig for hvert stød – tempo var fast og var helt i bund.
Da opdagede jeg, at der var sat 2 klemmer i hvert af kvindens bryster.
Min kone tog et stearinlys og hældte den flydende stearin ud over kvindes røv.
Hun skreg i smerte, men det øgede mandens lyst og han pumpede og det samme gjorde min kone med dildoen.
Hun lagde sig ned foran kvinden, hvis hoved blev kastet frem og lige i det hun løftede hovedet, og stak tungen frem, kom min kone i et kæmpe hyl.
Manden sagde som fedtmule og sendte alt han havde op i kvinden. Efter et par minutter, hvor kvinden lå og slikkede min kones fisse blidt og manden tørrede sin pik af i min kones hår.
Rejste de sig alle tre, og min kone forlod lokalet, og vi hørte, at der blev ringet efter en taxa.
Da min kone kom ud, kunne man se, at hun havde været under en bruser.
De kyssede hinanden farvel på kinderne og manden hentede sin pung og gav hende nogle penge.
”tusind tak for i dag” sagde min kone”, og de nikke begge ivrigt og sagde ”i lige måde ..
ses!”.
Min kone fik sin lange jakke på og gik ud til den ventende taxa.
Jeg var rasende, såret, i syv sind, nu skulle vi hjem og fremkalde, og så skulle den skøge forklare noget! Vi satte os ned og drak en bajer og Flemming sagde ”beklager gamle ven, men dette her kunne ikke forklares” og det måtte jeg jo give ham ret i. Flemming sagde, "der er desværre mere endnu".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.