Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi var fire veninder der var blevet enige om at lade mænd være mænd, og børn være børn. For at få et pusterum i hverdagen, besluttede vi os for at tage til Midtfynsfestival, og det der skulle være en hyggelig veninde tur endte med at blive mit/vores livs eventyr.

Vi kom derover i silende regn og vi stod i mudder til halsen. Ikke desto mindre var humøret højt og vi glædede os alle til at se hvad weekenden ville bringe. Da vi havde slået teltet op var regnen stoppet satte vi os udenfor, ved vores havebord og klapstole, hvor efter vi åbnede vores første af de medbragte øl.
Der gik ikke længe før de første gæster, i form af lækre og indbydende fyre kom hen og tilbød os, at hjælpe med at drikke vores øl. Vi hyggede os og kom hurtig i stemning, og inden vi havde set os om, var alkoholen efterhånden begyndt at bruse i blodet på os. Vi flirtede alle, både på kryds og på tværs, fyrene gik senere hjem i deres små festivals telte og mere blev det ikke til, den aften! Da klokken slog 10,30 stod vi op rimelig godt baglamme og der gik ikke længe før vi havde hældt den første kolde Tuborg i os. Festivals stemningen var efterhånden atter begyndt at brede sig forholdsvis "tidligt". Vi raflede om hvem der skulle gå den lange tur hen efter dagens måltid... rundstykker. Jeg blev den "heldige" vinder og efter lang tids tøven måtte jeg gå den lange og trange vej. På vejen tilbage mødte jeg en af de fire fra i går og vi aftalte at vi alle skulle mødes på pladsen senere, til noget godt musik! Jeg bragte med sommerfugle i maven og helt uden min mand derhjemme i tankerne, den gode nyhed videre til veninderne, der var ingen tvivl om at det faldt i god jord.

Hele eftermiddagen mellem de mange øl, gik vi og gjorde os lækre, vi følte os som små teenagere igen, selvom vi alle var midt i tyverne. Sidst på eftermiddagen gik vi ned på pladsen for at mødes med de fire på det aftalte sted! De blev en heftig aften med masser af flirt, drinks og perverse sex-fantasier og det skulle senere vise sig at bl.a min fantasi, blev til mere end blot i fantasien........! Vi begyndte alle at blive mere end blot smålamme, hæmningerne var efterhånden gledet væk og vi endte nogen stykker i vores telt! Det hele gav ligesom sig selv og den af de fire jeg fandt mest tiltrækkende en høj, flot, lettere solbrændt, mørkhåret fodbold-spiller med mørke sexede øjne trak mig med ind i den nærmeste kabine...(der ikke allerede var optaget)...!!! Han kyssede mig blidt mens han kørte sine fingre gennem mit lange, lyse hår. Han viskede at siden han så mig for første gang i går, havde haft lyst til mig....han begyndte langsomt at tage mit tøj af og før jeg vidste af det, lå vi begge nøgne. Han slikkede mine stive brystvorter og jeg blev efterhånden godt LIDERLIG......! Safterne strømmede ud af min opsvulmende fisse og han begyndte at fingerkneppe mig voldsomt....(og jeg elskede det).....! Han spurgte om jeg ville mundkneppe ham og der var ikke noget jeg hellere ville. Det at mærke hans store spændstige pik i munden, gjorde mig om muligt endnu mere liderlig.....! Nu kunne ingen af os vente længere, jeg bød ham indenfor i min varme grotte.....han kneppede mig hårdt bagfra samtidig med at han hev mig hårdt i mit lange hår! Bedst som vi var godt i gang, gik lynlåsen i teltet....det var min bedste veninde, af de øvrige tre som med et liderligt blik spurgte om hun måtte lege med....min veninde og jeg havde længe leget med tanken om at være sammen med hinanden og nu var muligheden og lysten der....! Karsten lagde sig på ryggen, og mens min veninde suttede hans pik, slikkede han min fisse. Vi stønnede alle tre så det sikkert kunne høres ud over hele Ringe, men vi var så liderlige at vi ikke skænkede det en eneste tanke. Nu lagde jeg mig på ryggen, jeg ville kneppes og det skulle være nu. Mens han pressede sin dirrende stav op i mig slikkede jeg min veninde så hun brød ud i en kæmpe orgasme. Karsten rå-kneppede mig og til sidst kunne han og jeg ikke holde os længere, hans dunkende pik sprængtes i mig, og han spermede op i mig, og samtidig kom jeg i den bedste orgasme der nogensinde er overgået mig.

Vi faldt alle tre, trætte og udmattede i søvn i armene på hinanden. Da vi vågnede næste morgen var Karsten væk, min veninde og jeg så forlegne, men tilfredse på hinanden, vi stod op, trak i tøjet, pakkede teltet sammen og tog hjem til hverdagens trummerum. Vi snakkede aldrig om det siden, men vi har bestemt at vi igen i år tager til Midtfyn, og så må tiden jo vise hvad der så sker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.