Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde nogle billeder af min kone der blev generalbollet af et par afrikanske drenge fra gaden derhjemme, men holdt min mund indtil jeg mente at det passede i mit kram og afslutte mit ægteskab. Jeg ville se hvor længe hun ville have det kørende med de to drenge. Hun var simpelt hen i løbet af en aften gået hen og blevet fuldkommen afhængig af at få en kæmpe stor pik banket næsten helt op i halsen, at hun ikke kunne tænke på andet. Jeg havde jo imidlertid også nogle gode billeder af min svigermor der blev gennempulet af de 2 drenge.
Jeg havde hørt at de skulle komme over til hende nogle dage senere og støve fissen af på hende, så jeg mente at tiden var moden til at blande mig i legen.
Jeg tog derover, og min svigerfar var hjemme endnu, men skulle ud at rejse i nogle dage med en bokseklub som han var i bestyrelsen for.
Jeg havde ikke travlt med at køre ham ind til toget, og kunne godt se svigermor begynde at sidde uroligt på stolen, da det sikkert er begyndt at klø i kussen på hende igen, og de 2 supertyre kunne jo indfinde sig hvornår det skulle være.
Vi kørte og jeg prøvede at vejre om han havde nogen anelse om at hun var begyndt at bolle uden om. Det havde han ikke og det havde heller ikke hans interesse, men da han vidste at det ikke gik så godt mellem mig og min kone, gav han mig en nøgle, og sagde at jeg da var velkommen til at tage hans plads i den uge han var væk.
Det blev for øvrigt understreget at det var hans plads både i og udenfor sengen og at jeg skulle ikke spare hende på nogen måde, da han hellere ville have en bajer, og hun var for øvrigt også så snerpet at det kunne være det samme.
Da jeg jo havde set min svigermor ligge med kussen lige op i vejret og blive gennembollet af 2 store jern vidste jeg godt noget andet.
Jeg bestemte mig for at vente med at fortælle ham sagens sammenhæng til han kom hjem. Nu da jeg havde en nøgle tog jeg ind omkring fotoforretningen og lejede noget VIDEO udstyr, hvorefter jeg kørte mod mine svigerforældres hjem. Da jeg kom derud var hun stadig alene, så jeg stillede mit udstyr op på terrassen der er overdækket og helt mørk.
I løbet af 15 min.
Ringede det på døren, og jeg fik det første af flere chok den aften.
Min svigermor som ellers er meget pæn og tilbageholdende (ædru) rakte op under sin nederdel og skrællede trusserne af, samtidig med at hun havde taget en bluse på der var mindst 2 numre for små, så man rigtig kunne se hendes store patter i næsten fri dressur.
Hun gik ud og lukkede op, og ind træder min ældste datter der er 24 år og mindst lige barmfager som hendes mormor.
Det havde hun jo ikke regnet med.
Hun havde været i byen og bowle med sin arbejdsplads og derefter havde de fået øl i rigelige mængder.
Hun var for øvrigt aldeles uvidende om hvad jeg tidligere havde været vidne til. De har ikke fået lukket døren da de 2 tyre kommer, men denne gang sammen med deres far som er taxachauffør og på min alder.
De kommer ind og min svigermor aner ikke hvordan hun skal gribe det an med en kusse der klør som bare helvede, et barnebarn der er godt skæv og kun vant til at se hende som den pæne mormor. De sætter sig og får Øl og sorte svin, det er noget som kan løsne op for situationen.
Den ene Memeth begynder at bage på min datter, og Amar venter klogelig til han ser hvordan det spænder af. I løbet af en halv time har han fået listet fingrene op under hendes miniskørt, og hun er grydeklar.
Nu tager liveshowet fart da min datter har fået en del sorte svin inden for og er klar til at blive kneppet. I forvirringen bliver Memeth byttet ud med hans far, men det opdager min datter ikke, da fjamsen simpelt hen bar drypper på hende. Amar har taget min svigermor på skødet og da hun jo ikke har trusser på har han hurtigt en hånd i kussen på hende.
Han får listet sit kæmpejern frem, og sidder og fedter lidt rundt med hende, uden at det lykkes at få dirigeret dyret i hende. Deres far har netop fået min datter lagt op på spisebordet, trukket kludene af hende, og giver sig til at slikke hendes meget våde fisse.
Hun råber og giver sig vildt, men bliver ved med at sige at han ikke må sperme i hende og at hun ikke tager P-piller eller noget andet for den sags skyld.
Det er det magiske ord der åbenbart tænder alle de sorte drenge så de kan komme til at bolle en hvid kælling op.
Den gamle smider nu bukserne og åbenbarer et jern på størrelse med sine sønners, men TYKKERE..
Jeg vil på dette tidspunkt tage ethvert væddemål på at denne kæmpe pik er ude af stand til at blive hamret i bund i fissen på min datter. Han slikker som en besat, men hun er så klar som hun bliver.
Han tager derefter fat i jernet og fører det hen til hendes meget våde og skummende fjams.
Det ligner en umulig opgave, men det er en ekspert jeg har at gøre med her.
Han kører den rundt i kanten af fissen på hende og samtidig stikker han den et lille bitte stykke ind hver gang for derefter at tage den ud igen, inden hun opdager hvor stor den er. Da hun ser ned og opdager hvad det er for et uhyre, hun skal pules med ligner munden et O på hende af bare skræk.
Hun har sikkert ikke opdaget at den gamle har byttet sig til en plads i dåsen på hende. Da der nu er begyndt på orgiet rejser min svigermor sig op og sætter sig overskrævs på Amar hvorefter hans kæmpe pik forsvinder dybt op i kussen på hende mens hun udstøder et dybt suk af lettelse over at være blevet spiddet.
Memeth står og betragter den gamle der stadigvæk lirker sin kæmpe pik i min datter og min svigermor der sidder skruet helt fast ned over Amars meget potente pik. Da min datter bliver ved med at sige OOHHHH OOHHH OOOHHH hele tiden stikker han sin pik i munden på hende, dels for at lukke munden på hende og vel også for at få lidt ud af det selv. Der er ingen af de 3 der ikke har fuldt kontrol over hvad de gør når de puler kællinger så det var meget velovervejet hvad alle var i gang med.
Min svigermor som ikke er en årsunge længere, rejste sig op, vendte sig om og bukkede sig helt ned og støttede med hænderne på gulvet, derefter drev Amar pikken i bund i et eneste hug i hende og begyndte at pule hende i det for dem karakteristiske slowmotion tempo, der gør at de kan holde i timevis, og samtidig drive kællingerne til vanvid.
Min datter der i mellemtiden havde fået den gamles pik drevet et godt stykke ind, fik øje på sin mormor i en situation hun ikke i sin vildeste fantasi ville tro kunne finde sted, blev så overrasket at den gamle fik sit mega jern banket højere op i hende, men stadigvæk 15 cm fra at være i bund..
Han udførte nu det samme trick som den ene af sønnerne havde udført på min kone nogle dag i forvejen.
Han løftede hende op i overkroppen så hun havde hænderne om halsen på ham, han havde hendes lår ud over underarmene og et godt tag om hendes røvballer, samtidig med at hun var skruet godt fast på hans kæmpepik.
Med næsten 15 cm ude endnu.
De der negere kan komme når det passer dem hvorefter de hviler i et par minutter med jernet i og derefter kører videre som intet er hændt.
Det beviste han nu. Han lagde hende til hvile på gulvet, borede pikken ud og ind af hende 10 – 15 gange langsomt, mens han de sidste 10 gange blæste en syndflod af sæd af sted op i hendes udspilede kusse som det nu var lavet om til.
Den sidste gang drev han simpelthen sin pik i bund af livmoderen, som så fik en direkte indsprøjtning sperm direkte op i bunden hvor han mente at det skulle gøre sin virkning i løbet af 9 måneder.
Min datter lå derefter fuldkommen udblokket og superkneppet helt stille efter en omgang pik hun aldrig nogen sinde har fået hjemme hos min svigersøn.
Hun vender sig om til min svigermor der spørger hende om ikke det er pragtfuldt.
Derefter spørger hun min datter om det er rigtig at hun ikke bruger beskyttelse.
Det svarer hun er rigtig.
Den gamle trækker pikken ud af hende,.og jeg kan konstatere at der netop er blevet fremstillet en verdensborger, men hvad fanden rager det egentlig mig Da hun nu alligevel ligger der med spredte ben lægger Memeth sig ned og begynder at pule hende systematisk fra sans og samling. Den gamle er først lige blevet varmet op nu så han lægger sig ned på gulvet, min svigermor sætter sig ned over hans pik og får den sat godt på plads, hvorefter Amar der ikke er kommet endnu, lægger sig ned bagved hende og presser sin kæmpepæl ind i kussen ved siden af sin fars så min svigermor nu bliver generalpulet af hvad der svarer til 2 1./2 kg kød.
Det kan kun lade sig gøre på hende der på grund af sin alder er lidt slap forneden. Det har i mellemtiden været ringet på døre, men det er der selvfølgelig ingen der har hørt da de har været en tur i kneppeland.
Den er ikke låst, men der er lys så vedkommende er gået ind.
Det viser sig at være min svigermors veninde Jytte på samme alder der er kommet.
Hun ser hammergodt ud så jeg kan selv blive våd i bukserne af at tænke på hende.
Altid flot klædt på og meget store bryster og en ualmindelig pæn røv. Hun er meget sippet, det jeg vil kalde en rigtig dame med ualmindelige høflige menerer.
Hun står i gangen som ramt af lynet over det syn der møder hende.
Hun står som lammet da Amar fatter sig hurtigt og er klar over der skal gibes ind med det samme.
I et snuptag har han fået frakken af hende, og mens han står bag ved hende med den store pik fuldt kampklar, griber han om foran og tager hende på brysterne med den ene hånd mens den anden er på vej op under hendes nederdel.
Hun stritter temmelig meget imod, og jeg er lige ved at gribe ind og hjælpe hende, da jeg har et godt øje til hende fra tidligere familiefester.
Situationen er imidlertid også begyndt at påvirke mig, så jeg vil gerne se hvordan en ”fin dame” takler en sådan situation.
Sagt med andre ord, jeg var lige så liderlige som de andre. Da hun jo er raffineret klædt på fra inderst til yderst, får Amar fat i et par for damens alder meget små trusser som hun bruger til en korsage der sidder op og støtter de store dejlige bryster.
Det er en dreng på 17 år der har helt styr på hvad han skal gøre og hvornår han skal gøre det. Han får fat i trusserne, får fingrene ind under og direkte op på hendes klit.
Da Jyttes mand er død for 10 år siden har der på grund af hendes indstilling ikke været nogen anden i hendes seng end mig, og det var mens hendes mand levede.
Hun er derfor ekstrem følsom og kender ikke sine egne reaktioner så godt længere.
Hun får et chok og der går simpelt hen et lyn igennem hende da hendes klit bliver berørt ganske blidt og roligt.
Langsomt og sikkert går den fine dame af hende, og hun begynder at klage sig højlydt samtidig med at hun spreder benene så meget som hendes nederdel nu tillader det.
Amar er ekspert så hun ryster over hele kroppen efter et par minutter, synker stille og roligt ned på knæ og griber fat i Amars pik og begynder at sutte ham vildt og inderligt.
Han lader hende sidde og køre sig selv op i højeste lidergear, hvorefter han lægger hende op på bordet.
Tager den fine nederdel af hende og hendes skjortebluse, hvorefter hun har korsage, fransk strømpeholder og sorte strømper på.
Den gamle Neger er nu blevet meget interesseret (helt forståeligt) kommer hen og dykker ned og slikker hendes fantastisk flotte kusse så det er en lyst..
Min svigermor har nu fået pik i en halv time uafbrudt og er helt vind og skæv, rejser sig op så Memeths pik ryger ud med et plop og går hen til Jytte og den gamle.
Den gamle viser tegn på at der skal kneppes nu så min svigermor stiller sig bagved ham og fører den store pik i kussen på Jytte. Da hun jo ikke har fået pik i 10 år er der ikke lige beregnet plads til en monsterpik af denne størrelse, og det er hun klar over så hun tage fat om den med hånden så han kun kan drive det yderste stykke af kødfløjten ind til hendes hånd. Han arbejder stille og roligt dyret på plads i hende og der bliver givet los så hun kan få den i fuld længde.
Hun ligger og råber op hele tiden da hun ikke har oplevet noget lignende hvad angår hastighed ingen negere forhaster sig. Størrelsen af pikken er ved at brænde sig ind i hendes bevidsthed.
Den gamle fyrer nu en ladning af i damen der ligger lige ud for mit kamera med maven, og jeg er i stand til at se at hendes mave svulmer op af den portion hun får, så det er ikke småting der kommer fra ham.
Han er efter denne opvisning helt færdig som sanger, hvorefter han tager sit tøj på og går ud til sin taxa og kører hjem. De to drenge monsterknepper nu alle tre damer et par gange hver hvorefter de holder en pause. Den ene af dem lægger sig på sofaen med pikken dybt begravet i svigermor, hvorefter den anden lægger sig foran hen og begraver ligeledes sin pik i hende. Jytte har på dette tidspunkt fået 10 års pik på en aften, så hun lægger sig ind i svigermors seng. Jeg kan se at jeg må slutte nu da min datter bestiller en taxa.
Det bliver selvfølgelig den gamle der kommer og henter hende, og hun sidder på skødet af ham da de kører med pikken dybt begravet i sin velpulede kusse.
Da de kommer op for enden af vænget stopper bilen og hun stiger ud og vender sig om med front mod den gamle der så sidder og kører bilen med hendes hoved lagt på skulderen og hamret grundig ned over hans pik.
Jeg ved fra senere samtale med min svigersøn at da de kom hjem til hende, havde de ikke set at han stod lidt nede af vejen da de passerede ham .
Da hun så sidder og vil ride sig selv færdig inden hun stiger ud er han nået op til bilen, og har omgående en fornemmelse af hvad der er gang i. Han skynder sig og åbner døren hvorefter han trækker hende af pikken på den gamle med et hørligt plop da det store dyr popper ud af kussen på hende, og så var balladen gående. Han skred lige på stedet.
Men det fejrede hun med at tage den gamle med ind og pule hjernen ud af baghovedet. Jeg selv har siden haft lejlighed til at kneppe min svigermor og hendes veninde meget grundigt igennem indtil flere gange, og jeg har også fået hævn med at lokke en hel stribe fodboldspillere til at gennemkneppe min svigermor så hun måtte bæres ud sættes i en bil hvor hun måtte sidde på plastic hele vejen hjem fordi hun sejlede i sperm fra de unge fyre.
Det vil jeg berette om senere

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.