BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg arbejder på en platform i nordsøen og er derfor ikke hjemme i perioder på 2 – 3 uger af gangen. Jeg var kommet hjem en aften en uge før jeg skulle, men fandt ud af at jeg havde glemt mine nøgler da jeg tog ud og der var ingen hjemme. Min kone og svigermor var til en større damefrokost, så jeg satte mig om på terrassen og ventede.

Jeg var faldet i søvn og vågner ved at der holder en Taxa i min indkørsel. Det er de 2 damer der kommer hjem, overrislet i middelsvær grad. Mens de vakler rundt og betaler taxaen kommer der 2 brødre på 16 og 17 år fra Tanzania gående. De bor i den anden ende af vejen og går på landbrugsskole her i byen. De har i flere år hjulpet til med have og flisearealer hos flere på vejen inklusive mig. De kan selvfølgelig se at der er endog meget slinger i valsen, og tilbyder derfor at hjælpe min kone og svigermor sikkert ind.

De bliver budt på en sodavand da de er fanatiske træningsnarkomaner med sport, og siger ja tak. Jeg er ved at rejse mig op og vil gå hen og banke på terressedøren, da jeg kan se at den ene af dem kikker efter de to damer og klør sig heftigt i skridtet imens min kone er i køkkenet for at hente en vand. Jeg kan se at de snakker sammen om hvilke muligheder der er i den her situation, og et eller andet får mig til at vente med at give mig til kende. Det er mørkt så det er umuligt for dem at se mig.

Min svigermor er gået på badeværelset og da min kone kommer slingrende ind og falder ned i skødet på den ene af dem tager begivenhederne fart. Let og elegant får han hende svinget op på spisebordet, og før end hun når at fatte hvad der sker har han med et snuptag haft hænderne oppe og skrællet hendes trusser af, så hun ligger med stængerne lige i vejret og meget spredte. Den meget behårede fjams vender derfor lige op i ansigtet på den ene (Armar).

Han dykker resolut hovedet ned og begynder at give min kones kusse en slikketur der vil noget. Da det går op for hende hvad der er i gang, gør hun modstand, men da han omgående rammer hendes meget store klit dør alle protesterne ud og går over i en ÅÅHHHH – AAHH NEJ NEJ NEJ, hvorefter han rejser hovedt op helt indsmurt i kussesaft og spørger hende om han skal holde. Hun klynker omgående NEJ NEJ og trækker hans ansigt ned og dypper det i kussen igen. Imens har Memeth som den andet hedder ikke foretaget sig noget da det ikke er nødvendigt at holde hende. Han står bare og venter på at min svigermoe bliver færdig på badeværelset, så han kan tage sig af hende når hun kommer.

Amar får imens sine bukser lukket op, så de falder ned og der får jeg et chok. Ud springer der en KÆMPE STOR sort pik. Og når jeg siger kæmpe stor så er det en underdrivelse der vil noget. Det er simpelt hen unaturligt at nogen dreng på den alder kan have et jern der er så stort.

Nu bestemmer jeg mig for at se hvad ser vil ske, da jeg har taget min beslutnig om at det her holder mit ægteskab ikke til alligevel.

Han holder pikhovedet hen til min kones fisse og leger sig vej ind ved at køre rundt og rund med køllen på de yderste skamlæber. Jeg kan godt se at det her vil tage noget tid hvis hun skal kneppes med det store jern. I mellemtiden er min svigermor blevet færdig på badeværelset og kommer ind i stuen i en kort natkjole, med kun trusser under neden. Min svigermor er en flot dame på 62 år med meget store bryster og lidt kraftig bygget. Hun virker som en på 50 – 55 år og jeg har selv haft i tankerne at komme i bukserne på hende. Hun er normalt ikke særlig fræk anlagt undtagen når hun bliver fuld, og da kun i munden.

Hun står og kikker meget desorienteret da hun kommer ind i stuen, og på grund af den store brandert er hun ikke rigtig med på hvad der foregår. Memeth er hurtig og tager hende i et snuptag og lægger hende op på bordet ved siden af min kone men med hovedet den anden vej. Hun kan ikke tage sig sammen til at gøre andet end at ligge der med benene lige i vejret, og imens går Memeth hen og lukker terressedøren og på klem uden at se mig. Det gør han måske for at kunne forsvinde i en fart hvis det er påkrævet.

Han går tilbage til min svigermor og tager fat i hendes noget velvoksne røv hvorefter han får hevet trusserne af hende. Hun ligger nu ligeledes med kussen lige op i vejret og kan ikke få sig selv til at gøre noget videre modstand, overmere ligger hun lige ud for Armar’s store pik der stadigvæk bliver arbejdet ind i min kones kusse, så liderligheden er ved at få tag i hende..

Memeth har i mellemtiden været en tur i køkkenet og hente en stor skål med olie og en lille madpensel.

Han tager olie på hænderne og fedter min svigermors store kusse ind udvendig og til dels indvendig med et par fingre.. Hun begynder med det samme at give sig over den lidt kraftige behandling, og så er det tiden at han også lader sine bukser falde. Han åbenbarer en fuldkommen identisk kølle som hans bror, og det ryster mig virkelig at 2 brødre kan være udstyret som dem. Det er faktisk skide uretfærdig.

Jeg ved fra besøg i svømmehallen og sauna at min svigerfar er endog meget veludstyret men det her slår alle rekorder. Jeg kan tydelig se at liderligheden har fået overtaget nu på min svigermor, da Memeth står og ælter hendes store patter og gør klar til et angreb på hendes temmelig store kusse.

Han smører køllen ind i olie og begynder nu at pløje det store jern op i min svigermor der som jeg nu er i stand til at høre tydeligt er meget velfornøjet med besøget af den fremmede pik.

Imens har Amar fået arbejdet sig på plads i min kones fisse så meget hun nu kan tage af køllen. Der mangler stadigvæk ca. 10 cm inden han har dyret helt i bund i hende. Det ser ikke ud til at den vil længere i og så er det at de 2 drenge virkelig overrasker mig. De står begge to og gennempuler hver sin kælling på mit spisebord med ansigtet vendt mod hinanden, men på intet tidspunkt sætter de tempoet op. Der bliver pulet igennem i samme langsomme hastighed hele tiden, de to kvinder bliver ved med at komme meget højlydt med deres ÅÅHH ÅHH AAHH AAHH JA JA JA og øjene kører bogstaveligt rundt i hovedet på dem. Det er meget tydelig at de to drenge har helt styr på hvad det er de er i gang med og at det har de foretaget ofte..

Min kone giver sig højlydt da AMAR forsøger at få det sidste stykke kødfløjte op i hende men det vil ikke lade sig gøre.. På et tidspunkt griber min svigermor fat i nosserne på AMAR og klemmer og maserer dem kraftigt. Min kone siger at han må ikke fyre sperm af i hende da hun ikke er beskyttet. Det er nok ikke noget hun tænker så meget på da hun vedbliver at byde fissen til. AMAR løfter min kone op fra bordet, hun holder ham nu om halsen og hænger skruet ned over hans kæmpe kødfløjte. Han går hen imod et sofabord som står lige ud for terressevinduet, lægger hende ned på det lavere bord og siger til hende at der kun er en måde at få den sidste del af køllen op i hende på. Det ved at spule sig vej med sperm samtidig med at kan bare driver den op i hendes livmoder. Stadigvæk er der ingen af de to drenge der sætter tempoet op det mindste. Jeg er overbevist om at det er med til at drive de 2 kællinger til vanvid, så de ikke kan tænke på andet det pik de er i gang med at få..

Den behandling min svigermor har givet AMARS nosser har sat sine spor og han driver nu sin pik så langt op i min kone han kan samtidig med at kan lukker en kæmpe portion sperm løs. Samtidig med at de ufattelig store mængder sperm bliver skudt op i hende driver han kæmpekøllen det sidste stykke vej op i hende lige til roden. Han stiller sig nu op med pikken helt begravet i hende, og står og venter, 4- 5 minutter. Min kone er hinsides al kontakt og har fået de første 10 orgasmer. Han står bare stille med dyret dybt gravet i hende og slapper af et øjeblik, hvorefter han genoptager puleriet i samme omfang som før og med en lige så stiv pik som fra begyndelsen.

Jeg ser med beundring på at Memeth der selvfølgelig meget hurtigt havde arbejdet sin kølle på plads i min svigermor bare står og tømmer sig i hende. Under min kone og AMAR er der en kæmpe sø af sperm løbet ud omkring hans pik, hvilket er forståeligt med de mængder han er kommet af med.

Min svigermor derimod holder på det hele, der kommer ikke en dråbe ud. Hendes grådige kusse drikker det hele. De to drenge står uden at fortrække en mine og puler videre i de to kællinger, som om intet var hændt. Min kone er overhovedet ikke kommet ned endnu, og ligger bare og råber på mere pik.

Min svigermor som altid er så bly og høflig ber Memeth om at give hende enbaghyler der siger spar to. Hun bliver vendt om får det store jern hamret op og opfordre ham til at knæppe alt hvad han kan.

Min kone trænger i mellemtiden til en pause, og får AMARS pik lirket ud af dybet, den har ikke mistet en millimeter af rejsningen, så han lægger sig ned på gulvet, hvorefter min svigermor siger at nu vil have 2 pikke på en gang hvis de ellers kan klare det. Hun sætter sig ned over AMAR der dykker sin kølle til roden, sidder lidt for at vænne sig til størrelsen, hvorefter MEMETH sætter sig klar bagved hende og fedter hendes røvhul ind. Nu begynder han at arbejde kødfløjten på plads og den er snart inde. De puler hende nu i det karakteriske slowmotion tempo i en halv time horefter AMAR afleverr en mægtig portion sperm i dåsen på hende, trækker sin pik ud og ber MEMETH om at pule hende færdig i kussen.

Memeth afleverer nu sin anden kæmpeudløsning i min svigermor, trækker kæmpesvaberen ud og begynder at tage tøj på. Der er på intet tidspunkt kommet så meget som en dråbe ud af min svigermor, og hun konstaterer bare tørt at det har hun sgu da trængt til længe. De 2 drenge klæder sig på og tager afsked med kvinderne.

Jeg har i mellemtiden fået taget 108 billeder med mit Digital kamera som jeg altid har med i min taske på arbejde.

Jeg tager ud til min broder og tænker sagen igennem. Jeg har forladt min kone men har billederne endnu.

De 2 drenge går stadigvæk og boller alle damerne i gaden ved alle mulige lejligheder eks. Tupperware party’s. Der er en mor og datter nogle huse nede af gaden der går og venter hver sin mulatunge der er blevet skudt op af de 2 brødre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.