BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidste sommer sagde jeg ja til at hjælpe en af mine tidligere spejdervenner med at hjælpe til på en sommerlejr. Vi har altid haft det fint sammen, og der har aldrig været noget i mellem os. Tværtimod har hun advaret andre af vores kvindelige ledere mod mig. Fordi jeg ikke var til seriøse forhold. Hun er selv i et fast forhold, og har været det i mange år.

Midt på ugen, da ungerne var lagt i seng, skulle vi have dannet os et overblik over vores mad situation, og jeg var ude i proviantrummet. Det er et lille rum, hvor man lige kan være to, i en snæver vending.

SEX I DAG?

Heidi skulle også ud i rummet, for at få overblik over nogle dåser et-eller-andet, og pludselig stod vi og grinede, af det meget tætte arbejdsforhold vi havde udviklet. Det kunne heller ikke undgås at vi gned os op ad hinanden, når vi vendte og drejede os. Bryst mod bryst, eller underliv mod underliv. På et tidspunkt måtte jeg holde ryggen til hende, mens min pik faldt til ro. Vi stod ikke der inde i mere end 10 minutter, før hun stod med ryggen til mig, og begyndte at presse sig over mod mig. Jeg fik sagt noget med, at så meget plads havde hun da heller ikke brug for. Hun svarede, hviskende og næsten ikke hørligt: ”Knep mig!” Jeg fik bare fremstammet noget øh-bøh hvad? Men hun gentog bare: ”Knep mig!”

Der gik lige et par sekunder, og så gik det op for mig hvad det var hun havde sagt, og at hun mente det. Med begge hænder greb jeg straks om hendes bryster, pressede hende helt ind til mig, så hun stod med ryggen mod mig. Der kom et lille suk fra hende, mens jeg greb godt fat i hendes bryster. Min ene hånd gled hurtigt med til hendes bukser, og jeg nærmest flåede knappen op og rykkede lynlåsen ned. Hurtigt pressede jeg min hånd ned i hendes trusser, og en finger gled ned mellem hendes skamlæber. Hun var dejlig fugtig, og jeg kunne høre på hendes tunge vejrtrækning at hun var ved at blive godt liderlig.

Jeg pressede min hånd længere ind mellem hendes ben, og kunne nu få en finger ind i hendes kusse. Der undslap et lille: ”Åh ja – det er godt!” fra hende, mens hun sank lidt ned i knæene og blev tungere for mig at holde.  Mens jeg fik presset en finger mere ind i hende, førte hun sin ene hånd ind mellem os, og begyndte at gnubbe på min pik uden på bukserne. ”Sig du vil ha’ min pik!” sagde jeg til hende. ”Ja, jeg vil have den! Jeg vil have din pik. Ligesom Mette også har fået den!” stønnede hun. ”Er du sikker på du vil have den ligesom Mette fik den!” Spurgte jeg, mens mine to fingre stadig pressede sig ind og ud af hendes kusse, som bare blev mere og mere våd. ”Ja, jeg vil kneppes af din stive pik, ligesom Mette.” Hvad Heidi nok ikke var klar over, var at Mette havde prøvet analsex for første gang med mig, da jeg to måneder forinden havde været sammen med hende til en spejder fest! Og Heidi virkede ikke på mig, som en der var til at få pik i røven. Men det skulle vise sig!

Jeg tog min hånd op af Heidis bukser og skubbede hende helt op i mod reolen, og hurtigt fik jeg trukket hendes bukser ned om knæene, mens jeg med den ene hånd holdt hende presset op mod reolen. Jeg fik åbnet op for mine bukser, og taget min pik frem. Den kunne næppe blive større og stivere! Jeg pressede pikken ind mellem hendes balder, og fandt hurtigt ind mellem hendes våde skamlæber. ”Åh ja, kom med den, knep mig.” stønnede Heidi, mens jeg pressede pikken op i hende. Da jeg havde pikhovedet indenfor, tog jeg fat i hendes hofter med begge hænder, og stod et kort øjeblik og nød synet. Hun er ikke særlig høj, og har en lidt bred røv for hendes højde, men hendes smalle talje gør at hun har en meget fræk figur. Hun vrikkede røven frem og tilbage, men jeg holdte hende hen. Da hun et kort øjeblik stod stille, let skuffet over at jeg endnu ikke var oppe i hende, pressede jeg til. Pikken gled i bund i første stød. Hårdt og brutalt, og jeg kunne mærke på hende at det gjorde ondt på hende. En blanding af ”av” og ”åhh” kom ud af hendes mund. ”Fuck du er stor!” fik hun fremstammet mens jeg bankede min pik ud og ind af hende i voldsomme stød. Efter et par stød, var hun dog holdt op med at beklage sig, og stønnede højere og hurtigere mens jeg kneppede hende.

Så trak jeg mig ud af hende. ”Nu skal du få den som Mette fik!” hviskede jeg hende i øret. ”Det gør jeg da allerede, bliv ved, giv mig nu bare en ordentlig omgang!” Var hendes skuffede svar. Hun ville ikke have jeg skulle trække mig ud. Jeg trak mig baglæns, og trak hende med mig, samtidig med at jeg pressede hendes overkrop ned ad, så hendes røv strittede mere op i luften, og hendes frække lille røvhul kom bedre til syne. Jeg satte mig kort ned på knæ og stak tungen ind mellem hendes skamlæber. Hun smagte fantastisk. Hendes safter næsten løb ned ad hendes ben. Hun stønnede højlydt, og hviskede hæst: ”Åh ja, slik mig. Jeg er vild med at blive slikket.” Hvad hun ikke var klar over, var at mit formål med at gå på knæ, var at kunne komme til at fugte hendes røvhul. Flere gange lod jeg tungen glide op mellem balderne, godt fugtet med spyt. Da der var godt vådt omring hendes stramme åbning rejste jeg mig op, fik fedtet pikken godt ind i spyt og var klar til at tage hende i røven.

”Åh ja, knep mig igen. Jeg vil mærke dig oppe i mig igen!” Hun var klar til at jeg atter pressede pikken op i hendes kusse, helt uvidende om, at det slet ikke var min hensigt! Jeg lænede mig ind over hende, og sagde: ”Nu skal du få den som Mette fik!” Og så pressede jeg pikken mod hendes stramme ringmuskel! Hun skreg: ”NEJ!!! Det gør du ikke!!” Mens hun forsøgte at trække sig væk. Men jeg holdt godt fast i hende, og fik presset pikhovedet ind i hendes røv. ”Stå stille!” kommanderede jeg hende, og hun holdte op med at trække sig væk. Jeg holdt min pik i ro, mens hun sagte sagde: ”Det må du ikke, du må ikke tage mig sådan!” ”Det var dig der ville have den som Mette fik, og Mette fik den godt og grundigt i røven. Men det havde hun måske ikke fortalt?” Hun stod stille et øjeblik, inden hun sagte hviskede, at det havde hun ikke sagt noget om. ”Skal jeg trække den ud?” spurgte jeg. Hun nikkede. Jeg stod t kort øjeblik og kiggede på hende. ”Slap af og stå stille.” Hun slappede af, og jeg kunne høre at hun trak vejret mere afslappet.

Jeg stod lidt og kiggede ned på min pik, hvor hovedet var skjult inde i hendes røv. Så tog jeg hårdt fat om hendes hofter og pressede pikken op i hende! Den kom næsten helt ind, mens hun hylede og skreg og vred sig for at komme fri. Men jeg holdte godt fast i hendes hofter, og begyndte at bevæge pikken frem og tilbage. ”Stop! Tag den ud, jeg vil ikke!!!” skreg hun, mens hun forsøgte at fjerne mine hænder fra sine hofter. Jeg pressede pikken helt i bund, og stod stille mens jeg holdte hendes hofter fast ind mod mine. ”Det var dig der sagde at jeg skulle kneppe dig. Det var dig der sagde at du ville kneppes som Mette. Det bliver du nu, så hold din kæft!” Hvæssede jeg ad hende og begyndte at kneppe hendes røv. Først stille og roligt, så i et højere tempo.

Hun begyndte at slappe af, affinde sig med situationen. Hun slap sit greb i mine hænder, og famlede for at få fat i reolen. Hun var begyndt at nyde det. Jeg smilede. Endnu en der troede hun ikke kunne lide at blive kneppet i røven. De snerpede er altid de bedste!

Hun stønnede mere og mere, og pludselig bukkede hun stønnende og klynkende sammen, og var ved at falde ned på gulvet. Havde jeg ikke holdt godt fast i hende, havde hun midt i sin orgasme, ramt gulvet. Hun fik hænderne placeret på reolen og stod helt stille og trak vejret dybt.

Jeg trak pikken ud af hende, og begyndte at spille den af. Der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede min sperm ud over hendes balder. Spermen løb ned over balderne og ned mellem revnen, og hendes skamlæber blev fedtet af min sperm. Jeg stod et kort øjeblik og nød synet af Heidi, der stod forover bøjet og med røven og skamlæber klistret ind i sperm.

Så åbnede jeg døren og gik ud i køkkenet. Stillede mig ved vasken med et glas vand og ventede på at hun skulle komme ud. Der gik et øjeblik før jeg hørte at hun rørte på sig, og så kom hun ud i køkkenet til mig. Hun var ved at tage bukserne op mens hun gik hen mod mig. Hun så på mig, på en gang forlegen og tilfreds ud. Jeg stod med glasset i hånden, bukserne åbne og pikken hang lidt slap til frit skue. Hun rettede da også blikket mod den, mens hun gik over mod mig. Rakte hånden frem og tog blidt fat om pikken, og sagde: ”Nu forstår jeg godt at Mette var vild med at blive kneppet af dig, og hvorfor hun var så hemmelighedsfuld. Jeg havde aldrig troet at jeg ville kunne lide det på den måde.” Jeg smilede til hende, og sagde: ”Der er mere af samme skuffe, men det bliver kun vildere fremover. Jeg gider ikke små hygge knald når vi lige har tid. Hvis du vil have mere fremover, så bliver det rigtig grov sex!” Hun stod lidt og masserede min pik blidt. ”Men det er også i orden, hvis du bare siger det her var en god oplevelse, og det var det! Men vil du have mere, så bliver det på mine betingelser!”

Jeg tog pikken ud af hånden på hende, og fik den pakket væk. Jeg begyndte at gå væk fra hende, og ville til at foreslå at vi hellere måtte blive færdige, så vi kunne komme i posen, da hun hviskede: ”Jeg vil have mere!” Jeg smilede til hende, og begyndte allerede at tænke på, hvad jeg skulle gøre ved hende fremover.

Vi fik et par hurtige omgange mere i løbet af de sidste dage på sommerlejren. Det var ikke de vilde ture, men de er kommet senere hen. Blandt andet en tur i sexbiograf, og en aften hvor jeg havde hende bag i min bil, og kørte rundt i byen og solgte hende som luder! Det kan jeg fortælle om en anden gang.

Med liderlige tanker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.