Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Planen var at vi skulle tage til Middelfart og dyrke noget sex i den dejlige natur. Men vejret var ikke lige til det. Vi skrev frem og tilbage for at finde ud af hvor vi kunne være sammen igen. Han havde jo familie, og jeg kunne ikke, da jeg bor sammen med min veninde.

Vi aftalte så at tage i svømmehal og se hvad det kunne ende med der. Skete der intet pga. for mange mennesker, ja så måtte vi jo mødes igen. At vi skulle have sex igen skulle ske.

Jeg havde aldrig før den dag haft sex i en svømmehal eller andre offentlige steder. Men tanken om at man kunne opdages var simpelthen for fræk.

Der gik 2 uger mere inden han kunne komme væk fra hans kone. 2 uger hvor jeg gik og blev mere og mere liderlig. Dagen kom og jeg kørte til den aftalte svømmehal. Jeg parkerede mens jeg stod og ventede så tænkte jeg på hvor den mands manere er. Lader en kvinde vente. Hvor findes en rigtig gentleman i dag. Sikkert derfor jeg er single endnu.

Jeg ventede i små 20 minutter på ham. Sikke en spade var min tanke. Han parkerede ved siden af min bil. Han krammede mig og fortalte mig at på dette tidspunkt var der næsten aldrig nogen mennesker, så vi kunne nok få hallen for os selv.

Vi gik ind. Han viste mig hvor damernes omklædningsrum var. Jeg ind og skiftede. Jeg gav mig god tid sådan lidt en slags payback for at lade mig vente. Jeg tog min blå bikini på. En lille bikini til en lille dame som jeg altid sagde. Det skulle nok få hans øjne til at falde ud af hovedet. Få noget andet til at vokse stort set uden at jeg rørte ved ham.

Jeg gik ud imod svømmebassin området. Her så jeg ham stå ved et bassin. Jeg gik hen til ham. Vi hoppede i vandet. Vi svømmede lidt rundt. Det var tydeligt, at der var sexuelt energi imellem os. Vi svømmede hen imod hinanden. Vi kastede nærmest os i armene på hinanden og kyssede hinanden.

Vores tunger dansede i hinandens munde. Det var som om de dansede en vild form for tango. Hans store arme om min lille krop tændte mig endnu mere. Hans kys sendte stød gennem min krop. Jeg ville have ham. Det skulle være nu.

Da han gav slip på mig, fik jeg ham "skubbet" hen til kanten af bassinet. Mine hænder søgte ned til hans pik. Jeg kiggede ham direkte ind i hans øjne.

"Hvor er du fræk" stønnede han mens vi kyssede.

Jeg trak ud i hans badebukser. Mens vi kyssede, tog jeg fat i hans stive pik. Jeg kørte min hånd op og ned på hans pik. Han stønnede mere og mere.

"Nååå din stakkel, har din kone forsømt dig" sagde jeg hånende til ham

"Ja, søde, hun er ikke så sød ved mig", stønnede han.

Jeg slap hans pik. Jeg tog fat i hans badebukser med begge hænder og trak dem ned så hans pik var fri under vandet. Jeg tog igen fat i hans pik med begge hænder. Jeg spillede nu hans pik af under vandet. Michael stønnede tungere...han forsøgte at dæmpe sine støn, hvilket lykkes lige nu.

Jeg slap hans pik og vendte mig om. Jeg pressede nu min røv ind mod ham. Han lagde hans pik så den var imellem mine baller. Så begyndte jeg at bevæge mig op og ned ad hans pik. Jeg gned nu min røv op og ned af hans pik.

"Du er frækkere end jeg huskede," stønnede han.

Vi hørte en dør lukke, og jeg stoppede og svømmede væk fra Michael. Han stod bare stille uden at høre noget. En mand på ca 60 år hilste kort og hoppede i vandet. Han svømmede omkring og kiggede hele tiden på mig. Jeg svømmede over i et hjørne længst væk fra Michael. Han vendte sig om nok for at skjule hans stive pik.

Den fremmede mand stoppede nogle meter væk fra mig og kiggede rundt. Her så han Michael, stod med ryggen vendt imod os. Så svømmede den fremmede hen til mig.

"Hej smukke, du ser dejlig og fræk ud" sagde han

"Tak hr" svarede jeg

"Jeg hedder Flemming, hvad hedder du"

"Mit navn er So-yeong" svarede jeg

Han kom nu helt tæt på mig. Han tog nu fat i mit ene bryst med den ene hånd og med den anden gjorde han tegn til at jeg skulle være stille. Han tog begge mine bryster ud af min bikini og begyndte at sutte dem.

"Lækre patter, så lækre" sagde han mens han suttede på mine stive brystvorter.

Jeg var så liderlig i forvejen, dette hjalp ikke. Jeg kendte ikke manden, men ville lade ham kneppe mig hvis han ville.

Jeg søgte hurtigt ned til hans pik. Ind under hans badebukser og kørte min lille hånd op og ned på hans pik.

Han stønnede nu mere og mere. Han slap mit ene bryst.

"Jeg så hvad i havde gang i før, men jeg ville have dig" hviskede han i mit ene øre

"Så tag mig...knep mig", hviskede jeg til ham. Han slap mig helt. Jeg rettede mine bryster, så de igen var dækket af min bikini. Vi svømmede over til en lille stige, der var nogle meter væk.

Jeg tog et par skridt op ad den. Bøjede mig forover. Flemming var hurtigt over mig og trak min bikini til side og trængte bare op i mig. Han kneppede mig hårdt og vildt. Det er længe siden, at nogen havde kneppet mig med sådan et vildskab.

2 minutter senere kom han oppe i mig. Han sendte hele sin ladning langt op i mig.

"Allerede" stønnede jeg

"Ja for helvede" stønnede han

Han trak sig ud af mig. Han trak sig væk fra mig og jeg gik ned i vandet igen. Tak, sagde han bare og smuttede. Michael stod med ryggen vendt imod os endnu. Flemming forlod os. Jeg svømmede hen til Michael. Han måtte have hørt mig, for han vendte sig imod mig. Da jeg kom hen til ham, tog jeg hans pik i min ene hånd. Dykkede ned under vandet og suttede ham lidt. Så op igen og ned igen. Det gjorde jeg nogle gange.

Den sidste gang jeg kom op af vandet, fik jeg øjenkontakt med en ældre dame der så helt fornærmet ud. Men jeg var ligeglad, jeg var liderlig. Michael var liderlig.

"Kom Michael jeg må have dig lige nu" sagde jeg til ham

"Okay smukke" svarede han bare

Vi gik over i det "lave" bassin det til børn. Jeg gik hen i et hjørne og trak mine bikini trusser ned. Michael var hurtigt henne bag ved mig og kørte bare pikken op i mig. Han kneppede nu løs.

"Hvor er du dog dejlig varm og våd din liderlige tøs" stønnede han

"Ja, jeg er våd vi er jo i et bassin" sagde jeg grinende

Han vidste ikke, at Flemming lige havde kneppet mig.

Min orgasme var meget tæt på. Michael kneppede mig vildere og vildere.

"Kom så slemme dreng, så knep mig dog når du nu endelig får noget fisse" sagde jeg til ham

Så tog fanden ved ham og han kneppede mig lige så vildt som Flemming gjorde.

Jeg kunne mærke at min orgasme kom. Jeg ville ikke skrive det ville være for pinligt så jeg bed mig i hånden for at dæmpe min orgasme. Hvor var det dog skønt. På samme tid havde jeg en liderlig mand oppe i mig. Som nu satte sin slutspurt ind.

Hans hårde stød sendte mig ud i endnu en orgasme. Min fisse malkede nu hans pik voldsomt. Michael sendte hele hans ladning sperm langt op i mig, hvor det blev blandet med Flemmings sperm. Hvor var det dog frækt at tænke på.

Michael trak sig hurtigt ud og væk fra mig. Jeg trak min bikini trusse op. Vendte mig om og små grinte af hvad vi havde gjort.

Giv gik over i samme bassin som før og hyggede os lidt. Vi besluttede os for at slutte for i dag, så vi gik op. Tog et bad og klædte om.

Vi mødtes uden for. Fulgtes ad ud til bilerne hvor vi gav hinanden et kram og sagde farvel.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.