Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En måneds tid efter vores oplevelse med kro opholdet snakkede vi lidt om det, jeg spurgte Lis om hun kunne tænke sig mere af det, hun kiggede lidt på mig og ville vide om jeg mente det, det sagde jeg ja til, men så ville jeg gerne være tilskuer, det var ok for hende.

Vi fik reserveret et værelse på det samme sted som sidst.Da det blev dagen gjorde vi os klar og tog afsted, vi fik værelset og fik spist vores middag og drak en kop kaffe mens der blev gjort klar til dans, jeg dansede et par danse med Lis og spurgte om hun havde fået øje på nogen mænd, hun sagde at der var et par stykker, lidt efter kom en over og bød Lis op til dans, efter et par danse kom Lis tilbage og spurgte stille om det stadig var ok jeg sagde ja.

Lis blev budt op igen fyren fra før, der kom en lidt langsom dans og jeg så dem danse meget tæt, og Lis sin arm om nakken på ham.Efter dansen sagde Lis vi skulle gå ind på vores værelse, lidt efter blev der banket på døren, Lis åbnede og der stod fyren, Lis bød ham ind og gav ham et kys, han holdt om Lis og lod den ene hånd glide ned på hendes numse, det blev til et tungekys og lidt krammer, Lis vendte sig om og fik ham til at åbne lynlåsen i kjolen og hun lod den falde på gulvet, han gjorde store øjne.

Lis gik hen til sengen og satte sig, hurtigt fik han sko, bukser og skjorte af stod kun i boksershorts og med en stiv pik, han stillede sig foran Lis som fiskede pikken ud af hans shorts og suttede på den, han stønnede en del og lidt efter lagde Lis sig på sengen hvor hun trak trusserne ned.

Han kom hurtigt ovenpå hende, de kyssede og han fik styret pikken op i fissen på Lis, hun klynkede lidt og sagde han skulle kneppe hende hårdt, det skulle ikke siges to gange, han begyndte at kneppe i højt tempo og der gik ikke længe før Lis kom i en orgasme, hun stønnede og sagde han skulle give hende mere pik, han fortsatte og de stønnede beggeefter lidt tid fik Lis sin anden orgasme og jeg kunne fornemme han var tæt på at komme, jeg kunne se han pressede sig helt i bund på hende og kom så med et brøl mens han tømte sin sperm i fissen på Lis.

De lå lidt og prustede, der efter rejste han sig og fik tørret pikken af i et håndklæde, hvor efter han tog sit tøj på og sagde tak for i aften, da han var ude af døren fik jeg hurtigt smidt tøjet og kom op på Lis, hun var varm og våd stadig liderlig og ville have mere pik.

Nu har vi fundet en ny måde at nyde sex på, det skal prøves igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.