BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit møde med Claus, var faktisk ikke planlagt. Jeg kom i forbindelse med ham som penneven, med interesse for seksuel brevveksling. Det var ikke hensigten, at det skulle ha' været andet. Da jeg er gift og har 2 børn. Claus var dejlig at skrive sammen med. Jeg kunne li' hans breve, der indeholdt lige den grad af lettere små perversiteter, som jeg yndede at fantasere om i mine ophidsede stunder.

Allerede efter kun ét par breve, gik jeg ind på hans ønsker om at sende ham et par af mine trusser. Hans lange søde, frække takkebrev, gjorde mig tilpas "blød", til at jeg indvilligede i at lade ham forære mig et sort sæt, frækt undertøj. Hans søde skriverier, og gentagne tiggeri om at lade ham se mig med undertøjet på, fik mig til sidst til at indvillige, imod at vi mødtes et neutralt sted. Jeg valgte at mødes med Claus på et toilet i Valby Medborgerhus. Jeg trænede aerobic i huset, og vidste at onsdag aften var trediesalen ubenyttet, og dermed også toilettet.
Vi havde aftalt, at jeg klokken 9 om aftenen skulle lukke ham ind på toilettet, omklædt i det frække intime undertøj han havde foræret mig, og ikke andet. Aftalen var helt klar!: - Nemlig at han ikke måtte røre mig!

Onsdag aften var jeg lige ved at fortryde, men et blik på billedet han havde sendt mig, fik mig alligevel til at beslutte ikke at snyde ham. Jeg kørte op på tredje sal med elevatoren, og var allerede godt "våd" i trusserne da jeg nåede op, ved tanken om det forestående møde. Det var en ophidsende fornemmelse, at stå der på medborgerhusets toilet og klæde mig af, og iføre mig det frække undertøj han havde købt. Mens jeg stod og ventede på at han skulle komme og banke det aftale signal på døren, stod jeg foran spejlet og betragtede mig selv, mens mine hænder legede frækt med min rystende liderlige krop.

Da Claus endelig bankede på, var jeg fantastisk liderlig, og det var med dunkene hjerte jeg lukke ham ind, og låste døren efter ham. Han lignede sig selv fra billedet, og hans blå øjne målte min krop med et udtryk af ophidselse.
- Nej, hvor er du lækker, sagde han. - Du er lige netop så' dejlig som jeg havde forestillet mig!
Inden jeg rigtig fik set mig om, greb Claus mig om det ene håndled, og holdt mig fast som i en skruestik, mens han famlede og halede en stor stiv pik frem af bukserne. - Prøv at føle, Jette, mumlede han frækt. - Føl hvor vild den er efter at du skal slikke den...
Jeg prøvede forgæves at trække hånden til mig, men han havde uanede kræfter, og førte min hånd ned til sin pik. Jeg protesterede kraftigt: - Nej, nej.. Claus! Dét var en aftale at du kun skulle se, og ikke måtte røre mig!

Det var håbløst at gøre modstand. Jeg var nærmest prisgivet, dér på det ensomme toilet, uden andre mennesker på etagen. Der var ingen vej udenom, hvis jeg ville undgå en regulær voldtægt. Jeg måtte tage imod hans pik, og slikkede den halvt modvilligt, mens jeg som en rasende onanerede ham med hård hånd, for at få det overstået så hurtigt som muligt. Det lykkedes også for mig, at få den til at gå så´ hurtigt på ham, at han ikke havde mulighed for at nå at tvinge mig til et regulært samleje midt på flisegulvet.
I det øjeblik den gik på ham, rev jeg mig løs, greb mit tøj i farten, og mens han endnu rystede under orgasmen, fløj jeg ud af toilettet som et forsinket lyn, og smuttede ind i elevatoren. På vejen ned, smuttede jeg hurtigt i tøjet, og rød i hovedet af harme, vrede og blusel, løb jeg hele vejen hen til bussen, og kørte rystet hjem.

Jeg var stadig optændt af vrede over Claus utilgivelige opførsel, da han en times tid efter ringede til mig. Han både græd, truede og tiggede mig om at tilgive ham, og sagde at han var ked af sin opførsel, men at jeg havde været så dejlig at se på, at han helt havde tabt besindelsen da han endelig mødtes med mig.
Jeg affærdigede ham optændt af vrede, og gav ham en regulær skideballe, og smed røret på med en bemærkning om, at han skulle aldrig mere ringe, eller endsige skrive til mig.

Sådan, kom det nu ikke helt til at gå, hvilket viser hvor naiv jeg var dengang!!!

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.