BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde gennem længere tid chattet med en mand på en sexside, hvor vi havde udvekslet flere spændende fantasier. Han var fotograf og havde forslået, at jeg skulle få taget nogle erotiske billeder ude i naturen. Dette havde jeg længe gået og tænkt over, da jeg i bund og grund var ret genert og var bange for, at blive set af nogen jeg kendte. Jeg er sikker på, at flere i min omgangskreds ville slå hånden af mig, hvis de opdagede det liv jeg levede på nettet.  At mine sexfantasier ville skræmme dem væk, for der hvor jeg er opvokset skal man ikke falde ret meget udenfor før man blev udstødt og set skævt til.

Men nu havde jeg jo disse lyster og fantasier, som jeg gerne ville prøve at udleve eller i hvert fald nogle af fantasierne. Og én af dem der nu skulle udleves var at få taget nogle erotiske billeder i naturen, hvor han ville iscenesætte nogle af de fantasier vi havde talt om. Vi havde aftalt at mødes på p-plads i skov, jeg skulle have en taske med, hvori jeg skulle have udvalgt noget lingeri som jeg fandt erotisk og sexet, jeg skulle desuden have noget af mit legetøj med. Han ville medbringe andre rekvisitter som skulle passe til de fantasier han havde udvalgt der skulle tages billeder af.

SEX I DAG?

Da jeg kørte ind på p-pladsen, stod han allerede ved hans bil, men han var ikke alene - det havde vi aftalt, så var lige ved at vende om, men valgte dog at parkere og gå hen til de to mænd. Han smilede til mig og sagde hej, så introducerede han manden der stod sammen med ham, som en god ven, der skulle bruges som en rekvisit på nogen af billederne. Vennen var velbygget med store flotte overarme, et dejligt smil, de flotteste blå øjne og en veltrænet krop. Jeg selv havde lidt for meget på sidebenene, store bryster, var glatbarberet og en røv som var rimelig pæn (havde flere sagt). Jeg var absolut ikke veltrænet, men så vel ud som de fleste, ganske almindelig.

Vi gik ind i skoven med alt vores udstyr, her var det godt at der var en ekstra med for han havde en del foto udstyr med, samt nogle tasker med andre rekvisitter som han skulle bruge. Han måtte have være herude før, for han gik målrettet og vi kom til en lille sø som var ganske smuk. Han bad mig tage tøjet af og ifører mig det lingeri som jeg fandt mest sexet, jeg tog en sort blonde BH med halvskåle, så brysterne titte frem, dertil en matchende trusse, som ikke dækkede hele min røv, men ikke så lille som en G-streng. De kiggede begge på mig og nikkede anerkendende til mig, så fik han mig til at ligge på et tæppe ved søens bred. Jeg skulle ligge på siden og lade det ene ben stikke lidt op i luften og en hånd der var på vej ned i trussen.

Han flyttede rundt på mig mange gange og i flere forskellige stillinger, han trak bl.a. trusserne halvvejs af og fik mig til at lege med mig selv imens han knipsede løs. Så skulle jeg rejse mig og han sendte vennen hen til mig, han havde nu kun sine sorte denim jeans på, han stillede sig bag mig og lod sine hænder glide ind under min BH og havde tog mine brystvorter mellem to fingre, jeg skulle bøje hovedet let bagover med let åbne læber og se op på ham. Der blev fortsat knipset løs, så skulle jeg stikke en hånd ned i jeansene og for første gang fik jeg en ide om hvor stor hans pik var, den var halvstiv, da min hånd ramte den i bukserne. Jeg glemte helt, at vi stod udenfor var blevet helt opslugt af det intense i vores fotosession.

Vennen trak mine bryster helt udover BH'en og åbnede hans bukser, så man kunne se det øverste af hans pik, den ene af hans hænder gled helt ned i trussen og den anden havde trukket mine arme om på ryggen, hvor han holdte dem fast. Der blev knipset løs fra flere vinkler, inden der blev fundet et sæt  metalhåndjern frem fra en taske, noget han vidste jeg tændte på. Jeg fik håndjernene på foran og skulle sætte mig på knæ foran vennen og tage fat om hans pik, der nu var taget ud af bukserne, mine tunge skulle være tæt på hans pikhoved. Jeg må tilstå, at jeg var blevet en smule tændt af hele situationen, som jeg sad der på knæ med brysterne udover BH'en, uden trusser og med en pik mellem hænderne og ikke mindst i håndjern. Igen knipsede han løs.

Herefter skulle jeg være helt nøgen og stå op af et træ, hvor mine hænder blev låst fast på ryggen, så jeg var låst fast til træet.  Der blev sat en klemme på hver af mine brystvorter, det var vennen der satte dem på og han knipsede løs imens vennen klargjorde mig. Så blev der taget nogle billeder, hvor jeg stod der og med spredte ben, så man kunne se min glatbarberede mis. Herefter kom vennen hen til mig og begyndte at slikke mig, legede med sin tunge i fisse, der blev våd. Jeg lagde ikke længere mærke til at han tog billeder af os, men gav mig hen af liderlighed. Så trak vennen mig ned på knæ fortsat med armene fastlåst på ryggen om træet, mine ben også låst med metal ankeljern om træet, mine knæ blev trukket fra hinanden, så de var godt spredte, jeg skulle læne mig bagover  så min ryg lænede sig op af træet.

Det var vennen der flyttede rundt på mig, så der kunne tages billeder. Da han havde fået de billeder han ville i den position kom vennen hen til mig og pressede pludselig hans pik ind i munden på mig, jeg var slet ikke forberedt, men det kom der nogle lækre billeder ud af. Langsomt blev hans pik presset helt ind så jeg måtte tage den til roden, jeg savlede, da han begyndte at kneppe min mund. Jeg havde svært ved at tage den helt og måtte gispe efter vejret når han trak pikken ud. "Sut ham til han kommer" instruerede han mig, det havde han ikke behøvet at sige, for jeg kunne ikke andet. Da vennen endelig kom sprøjtede han mig lidt på ansigtet og ned på brysterne. Der blev taget mange billeder der.

Så blev jeg løsnet og fik lov at rengøre mig, inden jeg skulle ligge mig på tæppet som var placeret mellem to træer, mine ben blev fikseret oppe i luften til hvert sit træ og mine hænder kom igen i håndjern og ført over mit hoved. Igen knipsede han  løs under hele seancen med at få mig i den rigtige stilling, da jeg lå som han ønskede det fik jeg en kuglegag i munden. Han kiggede mig øjnene og spurgte om det var okay, jeg nikkede og nød det frække i at vi kunne blive opdaget og så var det jo mine fantasier der blev udlevet. Vennen lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig og lege med et par fingre oppe i mig. Han lod tungen glide om mellem mine baller og stak den lidt i mit bagerste hul. Langsomt presse han tunge længere op bagi mig, imens han fortsat fingerkneppede mig. Jeg lagde slet mærke til at han fandt et buttplug frem, det var først da det blev presset stille og roligt op, at jeg registrerede det. Det svuppede på plads og sad og strittede frem.

Vennen lod så hans pik glide op i min våde fisse og startede med at kneppe mig, jeg var helt væk af liderlighed og stønnede bag gaggen. Han tog fat om mine bryster og legede med dem, vred og bed i vorterne imens han pumpede løs i min fisse, der gik ikke længe før jeg var på randen af orgasme og kunne også mærke at han var tæt på at komme. Han kom oppe i mig, så spermen drev ud af mig, min krop blev gennemrystet af en kæmpe orgasme. Kameraet knipsede løs. Vennen trak sig ud og min fisse lå åben og drivende af sperm. Da opdagede jeg, at der stod et par et  lille stykke væk og kiggede på os. Han kaldte dem hen til os og spurgte om de ville være med, jeg kiggede desperat på ham, men han overså mit bedende blik. Kvinden lagde sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig ren efter vennens spermen oppe i mig, min krop forrådte mig, da jeg ikke kunne holde en stønnen tilbage. Manden legede med mine bryster, der blev masseret, bidt og klemt godt.

Efter de havde leget med mig et godt stykke tid og de begge havde fået lov til at slikke, fingerkneppe og lege med mine bryster forlod de os takkende for en lækker oplevelse. Jeg blev løsnet og vi satte os på tæppet sammen. Her talte vi om vore forskellige oplevelse af dagen, vi var alle enige om at det havde været rigtig frækt. Det havde udviklet sig langt ud over mine forventninger og vi blev enige om at gentage oplevelsen i nogle andre omgivelser en anden gang. Vi endte dagen med at ligge tæt sammen på tæppet, alle tre nøgen og kærtegne hinandens kroppe, dog uden at have sex, men bare nyde samhørigheden og det lækre ved at ligge tæt. Vi skiltes på P-pladsen med en ny aftale om at mødes et nyt sted, han ville skrive til mig hvor vi skulle mødes og hvad jeg skulle medbringe. Kørte derfra med en helt vidunderlig følelse i kroppen, kunne slet ikke vente til vi skulle mødes igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.