Den historie, jeg her vil fortælle, er faktisk sandfærdig. Den handler om en tur til stranden, som jeg var på her for et par uger siden. 

Det var temmelig varmt, og jeg får altid sådan en uro i kroppen, når temperaturen når de 25 grader. Mest af alt fordi jeg ved, at strandene rundt omkring i Danmark bugner af flotte piger i alle aldre. Jeg har altid haft lidt hang til modne kvinder med en god barm. Men den dag kørte jeg altså ud til Brøndby Strand. En stor del af stranden er skredet i vandet her tidligere på året, men det gør bare stranden lidt mere ufremkommelig og derfor også mere ugenert. 

Jeg ankom til stranden godt svedig i sandaler og shorts. Langsomt slentrende bevægede jeg mig op ad stranden, så jeg rigtigt kunne nyde udsigten. Der var forbavsende få mennesker, vejret taget i betragtning. De første jeg stødte på var et ungt meget solbrunt par. Han sad og læste, mens hun lå på ryggen i noget, der lignede en lille g-streng. Topløs naturligvis. Gennem det tynde stof kunne jeg tydeligt se hendes kusse. Lidt barberet forneden med en hårdusk øverst. Min pik gav et lille sæt ved omridset af hendes lidt store skamlæber. Men jeg kunne jo dårligt stille mig op foran dem og begynde at glo., så jeg blev nødt til at bevæge mig videre. Længere henne ad stranden kunne jeg se en ældre dame lufte sin hund, men hun var trods alt for gammel til at sige mig noget. 

Efter at have vandret nede på stranden gik jeg nu op i klitterne. Heroppe fra fik jeg øje på en kvinde - ca. sidst i trediverne - som var ude at bade.

Jeg var nær gået ud af mit gode skind - og min pik ud af sit - da jeg fik øje på hendes bryster. Uden at overdrive tror jeg de har været en G eller F-skål, dejligt hængende nedad som jeg godt kan lide dem. Hun havde et par pink bikini-trusser på. Rigtigt store og meget gammeldags. Men udsynet til hendes bryster opvejede mere end rigeligt de usexede trusser. Hun kom op af vandet og klatrede op ad den meget stejle sandklit og kom lige hen i mod det sted hvor jeg stod og spejdede uskyldig ud over vandet. Hun gik lige forbi og lagde sig på et håndklæde i en lille gryde ca. 3 meter fra mig. Jeg havde slet ikke set, at der lå noget tøj bag sivene. Efter at hun havde lagt sig kiggede hun ganske kort på mig og lukkede så øjnene. Her kunne jeg heller ikke rigtigt stå og glo uhæmmet, så jeg slentrede meget langsomt videre.

Jeg kunne dog dårligt lade være med at kigge mig tilbage for at se, om jeg ikke kunne få et glimt mere af kvinden, som faktisk var ret smuk om end en lille smule buttet. 

Et par hundrede meter længere henne ad stranden lagde jeg mærke til, at hun stod op henne i den lille gryde, men jeg kunne ikke se, hvad hun lavede. Men der var ikke rigtigt mere at kigge på så jeg vendte om og styrede igen hen imod den storbarmede kvinde. Min pik var allerede halvstiv ved tanken om synet af hende, så den var nærmeste ved at gå amok, da jeg igen fik øje på hende mellem sivene. Hun var nu helt nøgen. Hun havde simpelthen lige listet trusserne af, da jeg var gået videre. Jeg gik langsomt forbi mens jeg stirrede lige op i en dejlig let barberet kusse. Jeg kunne dårligt bevæge mig ved synet af hendes store bryster, der væltede ud på hver side af hendes krop. Hvad ville jeg ikke give for at sutte og bide i dem. For ikke at vække for stor opmærksomhed lagde jeg mig i en lille gryde 20 meter længere henne ad stranden. Hurtigt kiggede jeg mig omkring og trak så bukserne af. Herligt at ligge helt nøgen med halvstiv pik og så samtidigt vide, at der lige i nærheden ligger en fantastisk nøgen kvinde. 

Efter at have ligget i fem minutter kunne jeg ikke holde det ud længere. Jeg sneg mig langsomt gennem sivene hen i mod kvinden. Min pik blev langsomt mere og mere stiv. På ryggen med let spredte ben. Det svimlede for mine øjne. Hun havde ikke set mig, så jeg gav mig til at spille pik - først langsomt så noget hurtigere. Pludselig satte hun sig op. Og jeg kastede mig tilbage i sandet og kravlede hen til mit tøj. Hun havde vidst ikke set mig.

Efter at den værste "fare" var drevet over begyndte jeg lige så langsomt at spille pik igen. Jeg lå temmelig åbent, men der var ikke mange mennesker. En enkelt så vidst hvad der foregik, men han hverken gjorde eller sagde noget.

Efter et stykke tid var jeg blevet rigtigt godt liderlig. Jeg måtte se hende tæt på igen. Denne gang nærmede jeg mig nede fra vandet. Jeg kravlede over klitten, så godt det nu kunne lade sig gøre med en stiv pik i hånden. Meget forsigtigt stak jeg hovedet op over sivene og så igen lige op i dejlig kusse. Hun lå lidt på siden, så brysterne fladt let hen over hendes mave. Nu kunne jeg ikke styre mig længere. Jeg rykkede kraftigt i min pik med blikket som limet fast til hendes kusse. Hun bevægede sig lidt men jeg var ligeglad.

Med et ordentlig ryk sendte jeg min sperm ud over sivene. Det var godt jeg ikke stod tættere på, for så havde hun fået det hele ud over lårene. Jeg malkede løs og troede aldrig det skulle stoppe - hold da op hvor var det dejligt. Havde hun sat sig op i det øjeblik, havde hun set hele herligheden. 

Udmattet og udtømt gik jeg ned på stranden igen. Jeg gik lidt hen ad stranden og så op i klitterne igen. Et par så mig gå nøgen men det betød ikke så meget nu. Med små skrift gik jeg hen i mod kvinden, som jeg netop havde givet al min sperm til - uden at hun dog vidste det. Jeg gik langsomt forbi hende med pikken hængende halvstiv ned, stadig smurt ind i sperm. Jeg ved ikke om hun så det, men hun kiggede i hvert fald på mig med et lille smil på læben. 

Jeg tog mit tøj på og kørte hjem. Siden har jeg flere gange spillet pik ved tanken om den barmfagre nudist på Brøndby Strand.

En fræk tur til Brøndby Strand
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 4 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.