BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi ankom og jeg parkerede bilen, den vakte opsigt bland et en lille flok unge mænd der stod udenfor og røg, jeg åbnede galant døren for mit smukke følge, Kim stod først ud, Julie tog min fremstrakte hånd og svingede det ene ben ud, gud hjælpe mig om ikke også hun var taget afsted uden trusser, jeg nåede at få et ganske kort glimt af hendes lækre fisse inden hun var steget ud. Vi gik forbi de unge mænd, de drejede alle hovedet og kiggede efter de smukke kvinder der gik forbi, en sagte fløjten fortalte at de kunne li hvad de så.

Vi fik anvist vores bord, tjeneren tog mod bestilling, han kom med vores drikkevarer og vi sad og snakkede om alt mellem himmel og jord. Kim sad ved siden af mig, Julie på den anden side af bordet, hun fortalte om hvor meget hun glædede sig til den sidste eksamen, var overstået og hun kunne få studenterhuen på. Hvad er dine planer efter gymnasiet spurgte jeg mens jeg lod en hånd glide op ad låret på Kim, hendes nederdel blev trukket med op da hånden fortsatte op mod skridtet. Jeg regner med at tage et sabbatår, arbejde lidt og spare nogle penge sammen, jeg vil gerne ud og rejse inden jeg gør videre med min uddannelse. Jeg kunne se et par af de unge mænd havde fået øje på hvad der skete ved vores bord, den ene tabte flere gange sin kniv på gulvet og var nødt til at bukke sig for at samle den op, det var ikke altid nemt for ham at finde den, for øjnene var et helt andet sted.

SEX I DAG?

Kim sad lidt uroligt da mine fingre nåede fissen, den var varm og våd, jeg lod en finger glide lidt op i hende. Hun kiggede på mig, de smukke mandelformede øjne var blanke, hun er klar til noget pik tænkte jeg, i det sammen kom tjeneren med forretten. De unge mænd var færdige med at spise og sad nu blot og nippede til resterne af deres vin som for at trække tiden lidt længere ud. Hvad tænker du på af uddannelse spurgte jeg Julie, jeg havde tænkt mig jeg gerne vil være læge, svarede hun. Okay sagde jeg, det er da også en mundfuld at gå i gang med, så kan jeg godt forstå du lige vil have et lille pusterum inden du for alvor giver dig i kast med det, min hånd havde igen fundet vej op under Kims nederdel, mine fingre lege let med den fugtige grotte.

Jeg går lige på toilet, Julie rejser sig og går. Kim kigger på mig, for helvede hvor er du fræk siger hun med liderligheden lysende ud af øjnene, sige hende der ikke har taget trusser på svarer jeg og presser et par fingre op i hendes fisse, åhhh et stille støn, den unge mand har nu ingen kniv han kan tabe så i stedet for er det kreditkortet han får skubbet på gulvet, jeg presser fingrene længere op i Kim og lader dem glide ind og ud, der kommer smaskende lyde fra det våde hul. Det har taget den unge mand lang tid at finde sit kreditkort, da han sætter sig op igen, står tjeneren klar til at modtage betaling. Jeg kunne godt kneppe din våde stramme fisse hviskede jeg i øret på Kim, presse min pik dybt op i den og gennemkneppe dit liderlige hul. Åhhhh stop så, Kim trak mine fingre ud, jeg kan ikke klare det, den går på mig hvis du bliver ved.

Julie kom tilbage og satte sig, Kims kinder blussede, har du det varmt mor? Spurgte Julie, du er helt rød i kinderne. Ja jeg syntes der er en god varme herinde svarede Kim hun rejste og tog det sjal af hun havde over skuldrene, hun var i en meget tynd bluse hendes brystvorter stod stive frem gennem det tynde stof. Tjeneren kom med hovedretten, vi spiste et stykke tid i tavshed, jeg fik skubbet til min serviet så den faldt på gulvet, det var ikke en bevidst handling vil jeg lige påpege, jeg bukkede mig og greb den mellem et par fingre, og så lod jeg blikket gide på den anden side af bordet, Julie sad med spredte ben, hun havde kun et par bittesmå trusser på, de dækkede end ikke den sorte stribe hår der pegede som en pil op mod den flade mave.

Jeg tror lige jeg smutter ud og trækker lidt frisk luft sagde Kim da vi var færdige med hovedretten, hun rejste sig og trak sin nederdel på plads. Jeg tog en chance med samtalen. Sveder du spurgte jeg Julie, næ hvorfor spørger du om det, åh jeg tænkte bare på om det ikke var koldt for dig med de maget små trusser på sagde jeg med et smil. Julies kinder blussede let, nå det har du bemærket sagde hun stille, tja jeg kunne dårligt undgå det sådan som du sidder med spredte ben. Julie smilte til mig, hvis ikke vi havde været på restaurant sammen med din mor, så ville jeg nok tro du var ude på noget, jeg smilte igen.

Desserten blev serveret, en kæmpe banana split, det er da næsten en skam at splitte sådan en stor flot banan sagde Julie, den kunne have været brugt mere fornuftigt, hun puttede et stykke i munden, en smule flødeskum blev slikket af hun så mig i øjnene med sovekammerøjn, tungen cirklede frækt hen over læberne og forsvandt ind i munden. Til gengæld er der rigeligt creme og flødeskum at slikke i sig fortsatte hun. Jeg går lige ud og henter din mor sagde jeg og rejste mig med en stor bule i bukserne, Julie tog endnu førte  igen kagegaflen op til munde, tungen stak ud da hun puttede endnu et en bid i munden, tungespidsen slikkede langsomt langs undersiden af gaflen og forsvandt med ind i munden, hun kan da virkelig spise en dessert og få det til at se ud som om det er noget helt andet hun ville sluge tænkte jeg. Da jeg kom ud ad døren, kunne jeg ikke få øje på Kim. SLIP MIG! Hold op med at skabe dig, vi så da hvor klar du er, da din sugardaddy pillede dig i fjamsen og dine brystvorter står da også lige ud og frister, hørte jeg nogen sige, jeg gik rundt om hjørnet, fire unge mænd stod tæt op af Kim der var trængt helt op mod væggen, den ene skulle lige til at lægge hånden på Kim ene bryst.

Har i dårlige ører, slip sagde jeg med myndig og bestemt stemme ellers, ellers hvad! En af de unge mænd gik hen mod mig. Ellers er der øretæver i luften svarede jeg, min knyttede næve ramte ham hårdt lige midt i ansigtet. Han satte sig på røven og tog sig forundret til næsen, de tre andre løb så man skulle tro de var til OL. Kom jeg rakte hånden frem mod Kim, hun trykkede sig ind til mig da vi gik rundt om hjørnet. Åh jeg håbede sådan i ville komme ud og kigge efter mig sagde hun rystende, jeg tør slet ikke tænke på hvad der var sket hvis ikke du var kommet, hun strakte sig og gav mig et kys da vi var inden for døren. Kom nu går vin ind og spiser vores dessert sagde jeg, de hvalpe ser vi ikke mere til er jeg sikker på.

Jeg betalte og vi kørte tilbage mod huset, Kim var kommet sig lidt over chokket med de unge mænd, hun havde ikke sagt noget om det til Julie, vi havde kørt et par minutter da min telefon ringede, heldigvis har jeg fået installeret håndfri i alle bilerne, hej det er Jytte sagde en glad stemme, hej Jytte hvordan går det, kommer i snart forbi spurgte jeg. Ja, det er derfor jeg ringer, vi skal jo fejre juleaften hos mor, og jeg tænkte om det er i orden vi kommer til dig 1. juledag? Ja selvfølgelig er det da i orden, der kommer Knud og Elly til julefrokost. Jeg har i øvrigt også et par andre gæster her hen over jul og nytår. Hvad er det for gæster, ikke fordi det rager mig jeg er blot nysgerrig. Det er Kim og Julie, der er kommet på besøg fra Gentofte. Hvor gamle er de? Kim er vist lige blevet 46, Julie er 17, så hende og Sofie kan sikker få en masse tid til at gå sammen. Er han lækker spurgte hun, hvem svarede jeg. Kim, hvem skulle det ellers være, Kim er mor til Julie jeg grinte, og tænkte at det var jo heller ikke nemt at vide. Vi aftalte at de kom 1. juledag om formiddagen.

Jeg kiggede i bakspejlet og fortalte af Jytte og Sofie var et par meget gode bekendte som jeg var sikker på de ville kunne falde godt i hak med, Sofie er godt nok nogle år yngre end dig Julie, men hun er meget moden af sin alder. Jeg syntes altid det er skønt at træffe nye mennesker sagde Kim, jeg har sjældent mødt nogen jeg ikke kunne tale fornuftigt med, lige bortset fra i dag måske, men de havde vist fået for mange af de våde varer og så går forstaden jo ud. Vi kørte et stykke tid videre i tavshed, jeg kiggede igen i bakspejlet, Julie sad igen med spredte ben, jeg ønskede der også var installeret automatisk styring, for det var svært at bevare koncentrationen om kørslen. Vi var heldigvis tilbage ved huset indenfor 5-10 minutter, jeg kastede blikket i bakspejlet rigtig mange gange det sidste stykke vej, Julie lod tungen glider over sine læber, ummm sagde hun, det var nu ikke tosset med sådan en banan mere. Er du mere sulten spurgte Kim, både ja og nej svarede hun.

Tilbage i huset, Julie sagde hun var blevet træt så hun ville gå i seng, Kim og Jeg satte os og snakkede. Da der var gået 5 minutter, sagde hun igen tak for at have reddet hende fra de unge mænd. Det er ikke noget at takke for svarede jeg, det ville enhver have gjort. Hun rykkede tættere på, selvom jeg var bange så ophidsede det mig også på en sær måde, hun tog min hånd og førte den op i skridtet, hendes fisse drev af safter. Uuhmm jeg lod en finger finde vej mellem skamlæberne, de var store og opsvulmede. Kim stønnede og lagde hovedet tilbage, jeg glad ned på gulvet, skubbede nederdelen op foran, spredte hendes ben og kyssede hendes inderlår. Jeg var virkelig liderlig og havde mest lyst til bare at råkneppe den skønne fisse, men jeg beherskede mig og lod langsomt tungen glide op over den ene skamlæbe og ned over den anden. Åhh ja, slik min våde fisse stønnede hun, hendes ene hånd kærtegnede de smukke bryster. Tungen gled ind i den våde revne, pressede sig ind mod fissehullet og gled langsomt op til den spændte klit.

Jeg sugede på klitten og lod tungen arbejde på den, ohhh ummm Kims ben begyndte at dirre, jeg satte tempoet op, jeg åd næsten bogstaveligt den lækre topfisse. Uhhhhh jaaaa, hun hævede røven op mod min mund og der sivede safter ud af den pulserende fisse da orgasmen skyllede gennem hende. Rejs dig op, hun trak i mit hoved, hun åbnede mine bukser og trak den ned, min pik var næsten allerede helt stiv, sæt dig ned sagde hun, jeg satte mig i sofaen overfor, nu er det min tur til at smage hun lagde sig på knæ og begyndte at slikke mine spændte nosser. Jeg rakte en hånd ned og løftede hendes nederdel så den lille røv strittede nøgen og lækker bagud, da jeg med halvåbne øjne løftede blikket fra den smukke krop, skimtede jeg en bevægelse op værelsesgangen. Kims tunge gled op og ned ad pikken, hun trak forhuden helt tilbage så pikhovedet stod stort og fuldstændig blottet, tungen snoede sig omkring det inde hun lukkede munden omkring det og gav sig til at sutte for alvor.

Jeg kunne nu se det var Julie der igen lurede ud mod os, hun lå på alle fire med en hånd mellem benene, jeg kunne ikke rigtigt se hvad der foregik da hendes røv vendte bagud. Synet og Kims sutten på pikken var tæt på at få mig til at komme, jeg skubbede hende derfor blidt fra mig. Læg din ned på gulvet, jeg trak hendes nederdel af og lagde mig ned over hende, nu skal jeg altså mærke den fisse på min pik inden den eksplodere stønnede jeg, ohhh ja, jeg trænger også så meget sukkede hun og spredte benene helt ud til siden. Jeg satte pikhovedet mod fissen og trængte langsomt op, hævede blikket, et kort sekund fik jeg øjenkontakt med Julie der havde sat sig op på knæ, hun havde igen en DILDO i fissen så det ud til, forskrækket for hun sammen og kravlede ud af synsfeltet, jeg var dog overbevist om hun stadig lurede et sted derindefra.

Uhhhhh uhhhh, Kim stønnede højt da jeg begyndte at kneppe det våde hul i lange seje træk, jeg kunne allerede mærke jeg ikke ville holde længe. Ahhhh der går ikke lang tid inden jeg kommer stønnede jeg til hende, bare knep mig hårdt, knep mig hårdt gentog hun, ohhhhhh ja knep mig så hårdt du kan, hun stødte fissen mod mig og gned sin klit med fingrene. Jeg tog et fast greb om hende hofter og løftede hende mod mig, pikken hamrede ind og ud af hendes dampende varme våde fisse. Jaaaaa jaaaaa åhhhh knep den fisse skreg hun, fissen trak sig sammen om min pik, hendes lår dirrede voldsomt. Jeg kunne svagt ane et dæmpet skrig fra værelsesgangen. Nuuuuu! Min pik pumpede den første stråle lang op i den stramme fisse, jeg trak pikken du og lod den næste stråle sprøjte ud over kims fingre og mave, jeg klemte hårdt om roden, satte mig hurtig op på knæ og trak samtidigt i Kims bluse så hun fulgte med op, tag min sprøjtene pik i munden, jeg slap trykket om pikroden, den næste ladning sprøjtede ud over hende ansigt inden hun nåede at tage pikken i munden. Hun suttede grådig til jeg var fuldstændig tømt, halvslap lod hun pikken glide ud, jeg bukkede mig og kyssede hendes spermfyldte ansigt, og lod tungen trænge mellem hendes læber.

Vi lå et stykke tid tæt omslynget på gulvet inden vi fulgtes ind i soveværelset og faldt i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.