BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde godt lagt mærke til ham, da han trådte ind i butikken. Det er ikke hver gang man ligger mærke til alle kunder, der kommer i den lille købmands butik, men når en blind mand, med sorte solbriller og stok, bevæger sig ind i ens butik, så begynder man at svede, for så kan man på forhånd godt være forberedt på oprydning.

Utrolig nok, bevægede han sig ret sikkert, han brugte sin stok flot, og stødte næsten ikke ind i noget på sin vej. Han bevægede sig gennem reolerne, uden at nogle ting faldt ned, og pludselig stod han oppe ved kassen.

"Undskyld frk. haver I et kunde toilet?"

Det var da en underlig måde at tale på, tænkte jeg, men svarede, at det havde vi og hvis han kunne vente et øjeblik, kunne jeg vise ham vej.

Det kunne han godt, og jeg gjorde den kunde færdig, jeg var i gang med, rejste mig og tog hans arm, og førte ham gennem butikken.

"Lige frem, Ca. 3m og så er døren til Højre" forklarede jeg, og gjorde klar til at vende om og gå tilbage til min kasse.

"Frk. Kunne jeg ulejligede dem med at vente, og vise mig tilbage til kassen igen, når jeg har forsøget?"

Øh ja, jo. Jeg skal nok vente på dem Hr.

Jeg skulle alligevel ind i omklædningsrummet lige over for, og have skiftet skjorte, så det var ikke den store ulejlighed.

Jeg så han trådte ind på toilettet, hørte han låste døren, og trådte selv ind i omklædningsrummet.

Jeg viste at butikken var tom, og viste at jeg kunne høre hvis der kom nogle, så jeg spekulerede ikke så meget over at lukke døren efter mig.

Jeg smed min skjorte, som var blevet beskidt, da jeg havde været ude og rydde op i køleskabet, og stod kun i min nederdel og Bh, da bemærkede at jeg ikke var alene i omklædningsrummet.

Jeg havde ikke hørt toilet døren blive åbnet, eller at han var trådt ind, mærkede bare at han pludselig stod der.

Jeg vendte mig om, og gloede på ham, mine hænder gled af vane op, og forsøgte at skjule min barm, indtil jeg kom til at tænke over de sorte solbriller han bar, og at han overhoved ikke, så meget som havde løftet brynene.

Jeg stirrede på ham, lænede mig frem og vinkede med hånden foran ham, - ingen reaktion.

Jeg kikkede ned af mig selv, opdagede at min Bh også var blevet skidt, og sagde:

Et øjeblik Hr. så skal jeg følge dem tilbage.

"De skal ikke stresse, på grund af mig Frk. "

Jeg vendte ryggen til ham, tog Bhén af, (åhh det gjorde godt) massagerede mine bryster lidt, fandt en ny Bh i skabet og tog den på.

Det kan da godt være at jeg kom til at massager dem lidt ekstra, det var da ret pirrende at der stod en fremmed ældre mand, lige bag mig.

Tanken om at han stod der, gjorde mig lidt fugtig mellem benene, og min hånd fandt derned, gned let uden på trussen, og mine tanker blev straks ret beskidte, om hvad vi 2 kunne foretage os, i baglokalet.

Men jeg fik en ren skjorte på, jeg var jo på arbejde.

Jeg tog den ældre mands arm, førte ham tilbage til kassen, og med hjælp fra sin stok, fandt han tilbage til døren igen, lige inden han trådte ud af butikken, mens jeg var ved at sætte mig ved kassen, vendte han sig mod mig...

"Frk.?"

Ja...?

"Jeg er svagt synet, ikke blind, og det hjalp ikke at vende dem om, når der er et stort spejl i omklædningsrummet." og så gik han.

Jeg har aldrig set ham før eller siden, men resten af den dag, var mine trusser fugtige.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.