BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Cigaretrøgen lå tungt i lokalet, fyldte det med en krydret lugt og hang som bløde skyer foran de to lummerrøde spots, der oplyste den lille scene. Kaj så sig omkring, da han kom ind. Der var halvtreds stolepladser, og der var stort set fuldt hus. Ikke overraskende var det næsten lutter mænd. Kun en enkelt rødhåret kvinde sad tæt omslynget med en mand. Kaj gættede på, at det var en prostitueret med sin kunde.

På scenen stod et skrivebord med en skrivemaskine og en gammel kontorstol. Da Jørgen fik øje på Kaj, gik han tværs gennem rummet for at give hånd. Han var iført det rustrøde fløjsjakkesæt, han altid havde på ved den slags lejligheder og holdt en åben flaskeøl i hver hånd.

SEX I DAG?

"Nå," sagde han muntert. "Så er det nu, det sker. Skal du have en?"

Kaj tog øllen og nikkede.

"Ja tak," sagde han. "Hvordan har Gitte det?"

Jørgen blinkede til ham.

"Spændt," sagde han. "Lidt nervøs, måske – men først og fremmest spændt. Hun sidder ude i omklædningsrummet og gør sig klar."

"Omklædningsrummet" var et lille baglokale, de i dagens anledning havde udstyret med klapstole og -borde, spejle og et lille køleskab med øl og danskvand. Kaj drak en tår af sin øl.

"Okay," sagde han.

Jørgen så på sit ur.

"Så er det sgu nu, du," sagde han. "Jeg klarer den. Bare sæt dig ned og nyd showet."

Jørgen gik op til den lille pult ved siden af scenen, hvor pladespilleren stod. Han satte en plade på – noget halvsløvt, amerikansk funkmusik – det absolut liderligste musik, de kunne finde. Jørgen vendte sig om og slukkede for lyset i salen. Nu var kun den lille scene oplyst – af det lumre, dybrøde lys, der ledte tanken hen på et bordel. Enkelte af gæsterne klappede forventningsfuldt. Kaj satte sig på en ledig stol midt i salen. Jørgen tog plads lige foran scenen.

Få sekunder efter kom Gitte nonchalant spadserende ind på scenegulvet. Hun var klædt som en pæn, men lidt fræk sekretær: Hendes hår var sat op i en høj frisure, hun havde store hornbriller på, en nedringet silkebluse, en lårkort nederdel, sorte nylonstrømper og høje hæle. Hun satte sig ved skrivebordet, satte et ark i maskinen og begyndte at skrive. Den klaprende lyd fra maskinen trængte tydeligt igennem musikken. En gang imellem holdt hun en lille pause og kælede lidt for sig selv – lod sin hånd glide ind under blusen eller op under nederdelen. Så skrev hun videre.

Scenegulvet knagede, da Bjarne gjorde sin entré. Han var en høj og muskuløs mand, klædt i en slidt overall. Han blev stående i udkanten af scenen og betragtede Gitte med et frækt smil. Hun så op på ham.

"Ja?" sagde hun. "Hvad kan jeg hjælpe med?"

"Er det Dem, der har ringet efter viceværten?" spurgte Bjarne med sin dybe, grove stemme.

Kaj og Jørgen havde diskuteret, om dialogen skulle foregå på engelsk af hensyn til turisterne. Men Bjarnes engelsk var simpelthen for dårligt – og de var blevet enige om at holde sig til dansk. Jørgen mente, at det kunne give udlændingene en mere eksotisk og autentisk oplevelse. Og så vigtig var dialogen alligevel heller ikke. Kaj tog en slurk af sin øl.

"Nej!" udbrød Gitte. "Jeg har altså ikke ringet efter nogen."

"Er jeg virkelig kommet helt forgæves?" spurgte Bjarne.

"Ja, det er jeg virkelig ked af. Men nu må de gå."

"Jeg tror nu nok, der er noget, jeg kan hjælpe med," brummede Bjarne og gik helt hen til skrivebordet.

Gitte rejste sig fra stolen og strøg en løs hårlok til side.

"Hvad mener De?" spurgte hun.

"Bare et lille serviceeftersyn, frøken. Af Deres fisse."

"Nej, ved De nu hvad!" udbrød Gitte. "De er vist en grov og liderlig karl."

Bjarne gik rundt om bordet og sparkede kontorstolen væk. Så fejede han med sin store næve hen over skrivebordet, så skrivemaskinen røg på gulvet med et brag. Papirer fløj rundt. Gitte gispede højlydt. Bjarne greb hendes håndled og tvang hende op på skrivebordet, så hun lå på ryggen.

"Hold kæft!" sagde han. "Jeg ved sgu godt, hvornår sådan en lille luder bare trænger til en ordentlig mandepik!"

Han løftede hendes miniskørt op. Hun havde ikke trusser på og salen gispede ved synet af hendes behårede fisse. Med et grynt lagde Bjarne sig på knæ mellem hendes lår og begyndte at slikke. Han greb fat om hendes ankler og spredte hendes ben, så publikum havde udsyn til hans fede tunge, der dansede hen over hendes kønslæber. Gittes kussehår glinsede af hans spyt.

"Åh!" stønnede hun højlydt. "Åh!"

Kaj så sig omkring i salen. Alle ansigter var vendt mod scenen, helt opslugt af forestillingen. Kun Jørgen drejede hovedet mod ham. Han grinede og blinkede. Kaj tog en slurk øl og så op på scenen igen. Med høje smaskelyde slubrede Bjarne Gittes safter i sig. Musklerne sitrede i hendes slanke lår. Det rykkede lidt i Kajs pik – den stivnede og strakte sig i hans bukser.

Bjarne spredte Gittes skamlæber med sine kraftige tommelfingre. Hendes kusses lyserøde indre glinsede i det lumre scenelys. Så gjorde han sin tunge hård og stødte den op i hendes fisse som en lille pik. Han huggede hovedet frem og tilbage og kneppede Gitte med tungen.

"Årh!" råbte hun. "Ja! Ja!"

Med skælvende hænder flåede hun sin bluse op, så knapperne fløj og klirrede hen over scenegulvet. Hun begyndte at ælte sine fyldige bryster, mens hun vred sig lystent på skrivebordet. Af og til hørtes dæmpede suk og støn fra tilskuerne. Flere af dem sad og flyttede sig uroligt på stolene. Og pludselig skar Gittes liderlige skrig gennem musikken:

"Jeg kommer!" skreg hun. "Åååh! Mmm!"

Bjarne pressede sig ansigt mod hendes kusse og begravede sin tunge helt oppe i hende. Hun vred sig og sitrede. Jan følte sin pik strække sig og presse mod buksestoffet indefra. Han lod diskret sin hånd glide over bulen og mærkede, hvor hård den var. Bjarne rettede sig op og betragtede Gitte, der lå halvnøgen og rystende foran ham.

"Leg med Deres fisse, frøken," kommanderede han.

Gitte spredte benene. Da hendes fingre fandt hendes klit, hulkede hun stille. Så begyndte hun at onanere. Bjarne stirrede hende dybt ind i øjnene.

"Ja, sådan," brummede han anerkendende. "De skulle jo gerne være helt klar ..."

Han lynede gylpen i sin overall ned.

"... til pikken."

Hele salen gispede, da Bjarne trak sin halvstive pik frem. Gitte spærrede øjnene op og trak vejret dybt. Den var både lang og tyk. Det mørkeblå hoved var vel på størrelse med en billardkugle – og under det brede skaft dunkede blålige blodårer, som gav den et nubret og brutalt udseende. Bjarne greb den i sin store næve og rykkede i den, til den var stenhård.

"Nej ..." hviskede Gitte.

Hun masserede sin klit energisk. Hendes safter løb varmt ned ad hendes lår og ud over skrivebordet. Bjarne stillede sig mellem hendes lår. Gitte var ikke nogen stor kvinde, og Bjarnes gigantiske pik fik hende til at se endnu mindre ud. Hans store næve greb den ved roden, tvang den nedad og styrede den mod Gittes fisse. Hun spredte benene. Flere af tilskuerne rejste sig halvt op for at se Bjarnes brede pikhoved mase sig ind imellem hendes skamlæber. Hun stønnede. Langsomt, langsomt pressede han sit enorme lem op i hende.

Det spjættede i Kajs pik. Han så sig omkring i salen – så stillede han sin øl ned på gulvet, lynede langsomt sine bukser ned og lod sit stive lem slippe ud. Han sukkede. Den rødhårede luder havde også fisket sin kundes lange, hårde pik frem og sad nu og masserede den. Hun havde lange, ildrøde negle. Hendes kunde stønnede med åben mund, mens han stirrede op på scenen.

Centimeter for centimeter trængte Bjarnes pik sig op i Gittes fisse. Hun klynkede hjælpeløst og kastede hovedet fra side til side. Bjarne gryntede højlidt af anstrengelse:

"Ng! Ng!"

Han greb om hendes ankler og tvang hendes ben fra hinanden. Kæmpepikken – så tyk som en voksen mands underarm - spilede hendes glatte skamlæber fuldstændig vanvittigt ud. Omsider trængte han i bund til roden og kastede hovedet bagover, mens han lod den hvile der.

"Aaah ..." stønnede han.

Gitte sank et par gange og satte sin skælvende hånd mod Bjarnes mave som for at bede ham om at vente lidt.

"Nå, lille frøken," sagde han. "Er De klar til at blive gennempulet?"

Gitte gispede.

"Jeg ..." stønnede hun, " ... mmm ..."

Bjarne lo råt.

"Jamen, så skal De satme få pik!" sagde han.

Han trak sit saftglinsende lem helt ud af Gittes fisse og stødte så helt til bunds i et hug. Hun skreg. Han stødte igen. Og igen. Kæmpepikken hamrede op og op i Gittes fisse i dybe, hurtige stød. Hendes arme fægtede vildt i luften, skubbede mod Bjarnes kraftfulde overkrop og greb så fat om skrivebordets kant. Hun sprællede hylende på bordpladen, mens pikken brutalt gennemkneppede hende med høje smaskelyde.

Tilskuerne vred sig på stolene. Flere mænd havde lynet ned og sad nu åbenlyst og onanerede ved synet. Kaj så ned på sin pik. Hård og stiv strittede den lodret op i luften. En lille dråbe saft løb ud af spidsen og ned ad skaftet. Han tog et fast greb om den og begyndte langsomt at onanere.

"Ah! Ah!" skreg Gitte. "Jeg kommer! Aaah!"

Bjarne satte tempoet op og stødte og stødte op i hendes drivvåde kusse. Safterne sprøjtede omkring det tykke skaft. Gitte skælvede og skreg sin orgasme ud i lokalet. Men Bjarne holdt ikke inde. Han begravede sin svulmende pik i hendes fisse igen og igen. Han savlede af liderlighed.

"Ja!" råbte han pludselig. "Nu kommer jeg!"

Han trak det vældige lem helt ud af Gitte. Det glinsede og dryppede af hendes safter. Han satte hænderne i siden på overallen og betragtede sin fede pik. Det rykkede vildt i den, og nu stod det første lange sprøjt af sæd ud af den. Den lange stråle skød op over Gittes svedige krop og landede på hendes venstre bryst. Og endnu et sprøjt. Og endnu et. Bjarnes pik svulmede og hoppede, mens den pumpede glohed sperma ud over Gitte, der vred sig lystent på skrivebordet.

"Aaah!" råbte Bjarne. "Aaah!"

"Mmm," spandt Gitte.

Bjarne greb fat om roden på sin pik og begyndte at onanere.

"Ja?" stønnede han. "Var det godt?"

Gitte spærrede øjnene op og stirrede på det enorme lem. En tyk dråbe sæd dryppede fra spidsen og ned på scenegulvet, men pikken gik ikke ned. Bjarne masserede den kyndigt og holdt den lige så hård og stiv som før. Gitte satte sig usikkert op.

"Nej ..." hviskede hun.

Bjarne lo hånligt.

"Lille frøken troede vel ikke, at jeg var færdig med Dem?" sagde han. "Vend dem om!"

Han greb fat i hende og lagde hende på maven ind over skrivebordet. Han løftede hendes velformede numse op og styrede sit svulmende lem op under hende. Gitte skreg, da han borede pikken op i hendes fisse bagfra.

"Aaah!"

"Ja!" råbte Bjarne liderligt. "Sådan! Det er satme lækker fisse!"

Han begyndte at pumpe hidsigt frem og tilbage. Skrivebordet knagede og rykkede frem og tilbage på scenegulvet i takt med hans voldsomme stød.

Nede i salen rejste Kaj sig op. Klar væske silede ud af hans stive pik, mens han langsomt onanerede. Med blikket fast rettet mod sin kone begyndte han at gå op mod scenen.

"Åh!" råbte Gitte. "Åh! Åh!"

Bjarne knugede hendes bløde balder og stødte op i hende af al kraft. Hele hendes spinkle krop skælvede af lyst.

Scenegulvet knagede, da Kaj trådte op og stod foran Gitte med sin stive pik hoppende foran sig.

"Nå?" sagde Bjarne. "Det er noget, De kan lide, hvad? At se Deres kone blive gennempulet som en rigtig lille luder."

"Ja," hviskede Kaj. "Sådan skal hun have det. Slik min pik!"

Gitte blinkede. Så skilte hun langsomt sine højrøde læber. Med et grynt styrede Kaj sit pikhoved ind i hendes mund. Hun samlede læberne omkring skaftet og han begyndte at støde frem og tilbage. Gitte smaskede omkring hans pik, og spyttet fik den til at glinse i det røde scenelys. Kaj så ud over salen. Efterhånden var det vel halvdelen af mændene, der havde deres lem fremme og skamløst sad og onanerede. Den rødhårede luders kunde sad gispende med vidtåben mund, mens hun energisk spillede pik på ham.

"Åh!"

Det var den første udløsning i salen. En mand på bagerste række bøjede sig forover, mens hans pik begyndte at spytte sin sæd ud i lange, hårde stød.

"Åh!" "Ah!"

Den ene tilskuer efter den anden begyndte at ejakulere. Kaj stødte ind og ud af sin kones slubrende mund, mens Bjarne energisk kneppede hende bagfra.

Smæk!

Bjarne slog Gitte hårdt på balderne.

Få sex i dag

Smæk! Smæk! Smæk!

Han lod slagene regne ned over hendes velformede numse, mens han stødte op i hendes fisse igen og igen. Det rykkede i Kajs pik.

"Ja," hviskede han med grødet stemme. "Hun skal have smæk, skal hun!"

Han greb Gitte om halsen med begge hænder og pumpede sin pik ind og ud af hendes savlende mund. Hun gylpede. Bjarne var ildrød i hovedet. Hans vældige lem svulmede og spilede Gittes fisse ud for hvert stød.

"Ah!" udbrød han pludselig. "Ja!"

Han trak sig ud og greb sin spjættende pik i sin store næve. Et langt, hvidt sprøjt stod ud af den og landede som en klæbrig stribe på Gittes ryg. Pikken fyrede igen – og igen. Det kuglerunde pikhoved svulmede, og det rykkede i hans behårede nosser. Bjarne onanerede langsomt og grundigt - tømte sig selv for sæd.

"Åh!" stønnede Kaj.

Hele hans krop gik som i kramper, da han begyndte at ejakulere i Gittes mund. Han sprøjtede – hårdt og voldsomt som aldrig før – langt ned i halsen på sin kone. Hun slugte grådigt hans sæd, mens Kaj rystede af liderlighed.

"Det var satme godt!" lød Bjarnes grove stemme.

Han rystede de sidste dråber sæd af på scenegulvet. Med sin halvstive pik stadig hængende ud af overallen gik han frem til scenekanten og bukkede dybt flere gange. Publikum tøvede et par sekunder, så brød klapsalverne løs. Lyden rungede i det lille rum. Kaj trak sig hurtigt ud af Gittes mund og fik fumlet sin pik tilbage i bukserne.

"Også dig," hviskede han til hende. "Det er dig, der er stjernen."

Med hår og tøj i uorden kravlede Gitte ned fra skrivebordet og vaklede frem til scenekanten. Hun missede med øjnene mod lyset og slikkede sig langsomt om munden. Bifaldet tog til i styrke – mange piftede skingert. Gitte fniste lidt genert og så sig omkring på scenen. Både Bjarne og Kaj nikkede anerkendende til hende. Hun nejede koket. Så drejede hun sig omkring og viste først sine bryster og så sin fisse frem for publikum.

"Bravo!" lød det fra salen.

Kaj tog hende om skuldrene og førte hende fra scenen ned i det lille omklædningsrum. Bjarne fulgte efter. Kort efter kom Jørgen ind af døren. Han klappede begejstret.

"Hold da kæft!" udbrød han. "Hold kæft, hvor var det godt!"

Kaj nikkede, stadig rød i hovedet af ophidselse.

"Så trænger man sgu også til en bajer," sagde Bjarne.

"Ja, selvfølgelig," sagde Jørgen. "Der er øl i køleskabet dér."

Bjarne åbnede køleskabet, tog en øl og rakte rundt til de andre.

"Nå," sagde Jørgen, "jeg vil lade jer være lidt i fred. Men det var skidegodt. Det var det altså."

Han vendte sig og gik ud af rummet. Bjarne fulgte efter.

"Jeg vil lige ud og møde mit publikum," sagde han muntert. "Måske er der nogen, der vil have en autograf."

Han lukkede døren efter sig. Gitte og Kaj satte sig på hver sin klapstol.

"Hvordan har du det?" spurgte Kaj stille.

Gitte strøg sig over sin svedige pande og tog en slurk af sin øl.

"Jeg er helt høj," sagde hun. "Det var fandme vildt."

"Vildt?"

"Ja. Hold da op for en pik, han har. Det er ligesom om, jeg kan mærke den endnu ..."

"Du kunne godt lide det?"

"Ja, for helvede – kunne du ikke se det?"

Hun smilede skævt.

"Og det kunne du vist også?" spurgte hun.

Kaj tog en slurk øl og nikkede.

"Jo," sagde han. "Sådan at se dig lige dér og blive gennempulet. Jeg blev sgu så liderlig ..."

Gitte lo.

"Mmm," sagde hun frækt. "To store, dejlige pikke på én gang. Det kunne jeg godt lide."

"Så du er frisk en anden gang?" spurgte Kaj.

Gitte nikkede.

"Ja," svarede hun. "Men behøver vi vente så længe?"

Kaj så forvirret på hende.

"Hvad mener du?"

"Kunne du ikke spørge Bjarne," hviskede hun, "om han ... om han ikke har lyst til at komme med hjem bagefter?"

"Med hjem?"

Gitte fniste genert.

"Så kunne vi fortsætte, hvor vi slap ..." sagde hun stille.

Kaj smilte og tog en slurk af sin øl.

"Hvis du har lyst," sagde han, "så er det er helt okay med mig."

Inde bag buksestoffet begyndte hans pik allerede at vokse sig stiv igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.