BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En ung pige gik hen til en sexterapeut som hun har fået anbefalet, for at få svar på sin store frustreret sexlyst som hun savnede efter hun havde født… Da hun stod ude foran hendes dør. Læste hun skiltet på muren. FREJA L SEXTERAPEUT MED SPECIALE I FOLKS SEXLYSTER. (Nede under første linje stod der med småt) Alle dine sexlyster bliver opfyldt her.

Den unge pige ringede på dørklokken. Freja åbnede døren og kikkede smilende på den unge pige. Som stod der unge med sit røde skuldre langt hår, lyse cowboy hotpants og en hvid stump t-shirt. Der dækkede knap nok hendes store bryster. Kom endelig ind og lade mig høre hvad kan jeg hjælpe dig med? Hun fik fortalt Freja, hvad hun savnede og hvad hun kunne tænke sig…

SEX I DAG?

Ok, det kan jeg godt hjælpe dig med, her får du en adresse hvor du skal møde op på i morgen aften… Adresse var ude på Frejas, 3 længet gård der lå ude for byen. Pigen dukkede op til den aftalte tid. Hun blev ført ind i et for rum til den grønne dør, hvor det hele skulle forgå… Hun bedt om at klæde sig helt af. Hun fik mørke sovebriller for øjne så hun ikke kun se noget. Da hun var klar blev hun ført ind i et stort mørkt rum, af fire smukke kvinder der også var nøgne.

Det eneste lys der var, var det svage spotlys der lyste på hende. De førte hende helt op til den lille platform, hvor hendes første sexoptræden skulle forgå. Der stod der yderlige 4 kvinder iført hvidt lagen over kroppen og var helt nøgen inde under. Hver af de 8 kvinder havde deres område, de skulle kysse og slikke på samme tid på hende. De stillede hende sådan så hun stod med let spredte ben og armene helt ud til hver side. På den måde kunne de bygge hendes liderlig op, som hun aldrig havde prøvet før.

Kvinde 1: Tog sig af højre ben. Kvinde 2: Tog sig af det andet ben. Kvinde 3: Tog sig af højre arm og armhule. Kvinde 4: Tog sig af den anden arm og armhule. Kvinde 5: Slikkede hendes behåret fisse. Kvinde 6: Slikkede hende ved stjernen. Kvinde 7: Slikkede og nappede hendes store bryster. Og den sidste kvinde tog sig af hendes nakke og øreflipper.

Langsomt fik de bygget hendes liderlighed op. Hun kunne ikke gøre andet at tag imod, alle de slik og kys der ramte alle hende følsomme steder… Det eneste sted hvor hun kunne bevæge sig, var sine hofter som hun pressede skiftevis frem og tilbage. Mod de 2 kvinder der slikkede hendes våde fisse og brune stjerne… Så deres tunger blev begravet i hullerne… Mens hun begyndte at stønne højre og højre… Hun kunne selv mærke der ikke ville gå lang tid før hun ville komme… Lige pludselig begyndte hendes ben at ryste, hun kom som aldrig før med skrigende orgasme… De holdte godt fast på hende, og blev ved med at slikke og kysse hende. Selvom hun bad dem om at stoppe… Men nej, hun skulle bringes helt ud over kanten.

Hvor hun aldrig havde været før, så hun ikke vidste hvad der var op eller ned. Det var første gang hun sprøjtede i hendes liv, for hun havde givet los for alle sanser i kroppen. Og lod det hele rulle helt ud til hver en fibre i kroppen. De gjorde sig klar til at sende den hemmelig gæst ind. Som de altid brugte når der var en ny pige i deres sexterapi. Da hendes orgasme havde ringet af, gjorde de sig klar til at løfte hende uden hun fik det at vide. Alle 8 kvinder løftede hende op stadigvæk med sovebrillerne på og lagde hende. På platformen hvor den specielle single seng stod klar.

De forsatte med at slikke hende, så hun ikke hørte døren gå op. Og det gisp der kom fra alle de 10 mænd, der sad i det mørke rum og havde overværet hendes optakt... Ind kom en næsten 2 m høj neger, med brede skuldre og brystkasse. Og den største pik de havde set, der dinglede mellem hans ben. Et skøn fra deres side var den 30 cm lang og 8cm i diameter… Han overtog pladsen fra den unge kvinde der havde slikket fisse… 4 af kvinderne blev tilbage for at holde hendes ben og arme, mens de andre gik hen til de 4 andre neger. Der sad og så på fuldt påklædt, og satte sig på deres skød.

Han smagte hendes fisse før han fugtede sin pik, i hendes safter som stadigvæk løb ud af hende. Han lod hende mærke lidt af pikhovedet i åbningen, før han trængte sig længere ind. Bag sovebrillerne åbnede hun øjnene, og stønnede højt. Så hun kunne vende sig til hans tykkelse. Da han følte hun var, vandt til den, pressede han sig længere ind. Så han var over halvvejs inde, hendes fisse strammede om pikken. Han bøjede sig over hende og pressede resten ind til roden. I et miks af støn og skrig… FUCK, Fuck! hvor er du stor… Jeg kan mærke pikken helt op i maven, aldrig har en pik så stor været oppe i mig.

Knep mig, knep mig med den store pik… Flæk min fisse på tværs og langs, jeg er sgu ligeglad nu… Stønnede hun højt ind i hans øre… Alle mænd og de 8 kvinder jublede… Sådan skal det lyde, sagde de i kor… Med lange dybe stød kneppede han hende hårdt… Hun nød virkelig at mærke en rigtig stor pik, der kom op og bankede på livmoderhalsen igen… Da hun kunne mærke hun var ved at komme, strammede hun sine skedemuskler… Det fik negeren til at kneppe hende hårdere og dybere, så pikhovedet var ved at åbne livmoderindgangen helt op.

Mens de 10 mænd inklusiv de 4 neger, og de fire 4 kvinder sad og så på… Hvor de blevet tændt af negeren og den unge pige, havde kvinderne fiskede deres pikke frem og slikkede dem… Da de var hårde nok begyndte kvinderne at ride dem… Så de forblev hårde som en lygtepæl… Til at tage over efter negeren når han er færdig med hende.

Nu kom hun igen da hun kunne mærke han var trængt helt op i livmoderen. Hun holdte hans pik fast som en skruestik, mens hun skreg sin orgasme ud i rummet… Hele hendes krop gik i kramper over orgasmen. Og sprøjtede igen kunne hun mærke… Det var lige før han var kommet, men han ville ikke give hende den glæde i nu… Så det passede ham godt hun strammede om hans pik… Så han pressede lidt mere, så hun kunne mærke han gav sig ikke.

De 2 kvinder gav slip på hendes arme, så hun kunne holde om ham… Da orgasmen ringede af trak han sig ud… Den ene kvinde skyndte sig at slikke hans pik ren for hendes safter og hvide creme… Men den anden kvinde slikkede hendes indsmurte fisse ren, hele hendes behåring var smurt godt ind… Men hun var ligeglad med det, for hun nød det virkelig… Og det gjorde den unge pige også, men hun savnede hans pik i fissen… Så hun bad ham om at få hans pik at mærke igen…

Kvinden som havde slikket hendes safter i sig på pikken, tog om roden og slog på hendes klitoris… Pigen stønnede… Giv mig hans pik, min flækket fisse trænger til den… Uden at sige noget førte hun pikhovedet, ind i den gabene fisse… Derfra overtog han igen hvor han slap, og kørte hele pikken hårdt op i hende… Hun skreg… Åhhhh! Jahhh! Bank den helt op i mig… Knep min unge flækket fisse hårdt og dybt… Igen lagde han sig over hende imens han kørte pikken hårdt ind i hende… Hver gang kom den helt op i livmoderen så hun skreg højt.

Jahhh! Sådan bank den helt der op hver gang du kører i bund… Jeg kommer snart igen, du må ikke stoppe selv om det gør lidt ondt på mig… For jeg elsker din store fede pik… Han brummede, og kneppede hende endnu hårdere, så hun fik tåre i øjne. Efter en 5-10 hårdere stød kom hun i en grædende orgasme… Endnu engang pressede hun alt hvad hun kunne, mens hun holdte ham stramt med arme og ben… Denne gang kunne han ikke holde sig, spermen blev skudt ud som en lang hård stråle…

Han brummede højere end før… Det føltes som der gik flere minutter før han var færdig. Så meget sperm blev der skudt op i hende… Det lille publikum jublede højt i glæde… Da han trak pikken ud, stod kvinden fra før klar til at slikke ham ren før han gik ud… Og den anden kvinde stod klar med et stort halv liters ølglas for at samle, det overskydende sperm op i et glas… Som hun skulle drikke senere, når glasset var fyldt op fra den andre mænd… Det overskydende sperm løb ud af hende som lava.

Da negeren var gået som han kom ind uden at sige noget. Lod de hende ligge og komme sig, i en halv times tid… Mens de holdte de andre kamp klare pikke klar til hende… Og slikkede hende ren for alle resterne… Hun blev spurgt om hun kunne klare mere pik? Ja, jeg kan godt klare mere pik men ikke i min dejlig ømme fisse, men det andet hul er klar til at blive brugt… Lyder godt, så er flere kamp klare pikke klar til dig, den her gang får du lov til at se dem alle…

Alle mænd gør jer klar til at indsats… Alle mænd rejste sig op… Sengen som den unge pige lå på, blev løftet op med hende på. Og siderne blev slået ned så den ikke var så bred… Da de 6 hvide mænd stod klar ved hendes hoved, da hun blev hejst ned til dem så hun kunne slikke deres pikke… Med hovedet liggende ud over kanten. Mens de 4 andre neger var klar til at tag hende i stjernen, en efter en… De lavede en rokade så alle kom til at kneppe hende og fik slikket pik… Til de ikke kunne holde sig mere, måtte de lade ladningen gå i glasset… Og stillede sig op foran hendes hoved, for at få slikket pikken ren.

Da alle var slikket rene, blev hun sat på en stol foran alle kvinderne og mændene… Så for at være sikker på resten af spermen, fra fissen ikke blev tabt blev det samlet op i en lille glasskål under hende… Hun tog med et glædeligt smil imod ølglasset… Med dette fyldte glas sige jeg tusind tak for min drøm blev til noget… Og jeg er sikker på i alle vil give mig flere dejlige ønsker opfyldt… Skål alle sammen, så bunder vi… Med disse ord satte hun glasset for munden, og drak deres saltede sperm og resten i glasskålen…

Med lidt usikre ben tog hun hjem, godt brugt i alle huller. Og glæde sig til næste gang hvad de kunne finde på… Dagen efter ringede hun til Freja, og takkede for den hjælp hun gav hende… 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.