Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde længe fantaseret om sex med en fremmed på en rasteplads hvor det var dig der var hovedpersonen. Fantasier er gode nok men at prøve det i virkeligheden er nok bedre.

Jeg havde længe prøvet at planlægge det inde i mit hoved det var svært for du skulle jo også være med på det, en dag sagde jeg til dig at jeg havde lyst til at tage nogle billeder af dig ude i det fri om du var med på det og det var du. Du tog et langt varmt bad og smurte dig ind i noget velduftende creme tog noget tøj på der var nem at tage af.

SEX I DAG?

Inden vi kørte hældte jeg flere glas vin på dig så du var i godt humør,da vi tog af sted. Vi var ikke kommet langt før du begyndte at pille mig i skridtet du sagde du var liderlig og trængte til noget pik og trusserne desværre lå hjemme på skrivebordet,min pik rejste sig og jeg så på dine kinder de blussede så var jeg klar over at du var liderlig.

Jeg så på dig og sagde at jeg havde aftalt et møde med en fyr på en rasteplads i en skov nær Hovborg og jeg forventede at du var med på ideen og at jeg gerne ville se dig slikke hans pik og ikke andet, du så forskrækket på mig og sagde at det var du ikke med på da det ikke var aftalt før vi kørte hjemmefra, jeg sagde at nu var det for sent aftalen var lavet. Du slap grebet i min skridt og så bare ud af vinduet med et lidt skræmt udtryk i ansigtet, jeg kunne se at du sad lidt uroligt på sædet du kørte lidt frem og tilbage og snart sad den korte nederdel næsten oppe om livet på dig din bare røv havde kontakt med den ru sæde.

Da vi nåede frem holdt der en bil lidt skjult inde mellem træerne jeg vidste det var ham for han havde sagt hvilken bil han kørte i,,vi stoppede og i det samme steg en høj flot fyr med langt hår og stramme cowboy bukser og en stam t-shirt ud af bilen, han stillede sig op af bilen og så hen mod os. Jeg gør det ikke sagde du jeg sagde at nu var det for sent. Du sad lidt og tænkte så sagde du til mig jeg gør det og du er selv ude om det. Du steg ud af bilen og gik over mod ham jeg kunne se på dine skridt at du havde fået nok vin men pyt, jeg så ned på sædet der var en stor våd plet der hvor din fisse lige havde været så var du nok tændt. Du nærmede dig den fremmed og da du var helt henne ved ham gav han dig et klem og lod tilfældig hans hånd lande på din bagdel, jeg kunne se du vrikkede lidt med røven og det ved jeg er et tegn på at du vil have noget frækt, det var en rigtig gentelmand jeg havde fundet for han tog en flaske champagne frem og skænkede op i 2 glas, du drak hurtig din og fik et nyt glas. Nu var du godt varmet op og begyndte at lade di hånd køre rundt i hans skridt jeg kunne se du klemte godt om pikken jeg tog masser af billeder af det og min pik var stiv som aldrig før.

Du satte dig ned på knæ og lynede lynlåsen ned og trak nok den største pik frem jeg nogensinde havde set, du holdt om den og så på den lidt inden du lod dine læber omslutte den, kunne se den fyldte godt i din mund men du suttede som om du ikke havde lavet andet.

Jeg så din hånd forsvinde id mellem dine ben og du begyndte at lege med din fisse imens du suttede på den store pik og jeg kunne se han nød det. Efter 5 min så jeg til min rædsel at du rejste dig op og lagde dig ind over kølerhjelmen på hans bil og trak op i kjolen spredte dine balder og kiggede om på ham Hvad laver hun tænkte jeg det er jo ikke aftalen men synet ophidsede mig mere end jeg havde regnet med var glad for at der var plads til 300 billeder på kameraet, han stillede sig om bag dig og lod den store pik`s hoved hvile i din våde sprække, det var du ikke helt tilfreds med så du pressede røven bagud så pikken gled op stille og rolig til den var helt i bund, så stod i stille lidt inden han begyndte at køre den frem og tilbage i stadig hårdere og hårdere stød, jeg kunne se på dig at du var rigtig oppe at køre når hans pik var ude var den helt våd af dine safter, jeg tog masser af billeder og spillede pik samtidig det her var bare for liderlig.

Jeg kunne se du var ved at komme og pludselig kastede du dig frem så pikken svuppede ud og safterne løb bare ud af dig og dannede en hel lille sø på skovbunden, da du var færdig med at sprøjte pressede du igen fissen mod hans pik og begyndte igen at kneppe den store pik, nu var det hans tur jeg kunne se at nu skete der noget han bankede pikken helt i bund og fyldte din liderlige fisse med sperm han blev bare ved med at pumpe sperm ud i din fisse, da han var færdig vendte du dig om mod ham og tog igen pikken i munden og begyndte at slikke den jeg kunne se spemen dryppe ud af din fisse da du sad der på hug, nu kunne jeg se han fyldte din mund med sperm, så rejste du dig gav både hm og hans pik et stort klem, du kom tilbage til bilen lidt hjulbenet men så glad ud, jeg prøvede at virke gal og skældte ud over at du var gået videre end vi havde aftalt, du så mig i øjnene tog om min nakke og kyssede mig, jeg kunne mærke det fremmed sperm skifte fra din mund til min, så sagde du at det var min egen skyld når jeg fandt så flot en fyr og så dejlig en pik ville du have det hele jeg kunne se noget sperm rende ned af din hage og pletten på sædet blev ikke mindre på vej hjem.

Vi så billederne sammen og elskede næsten hele natten, næste morgen sagde du at du havde aftalt et nyt møde med ham og der skulle jeg være med...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.