Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tante var en frisk, slank og meget bramfri kvinde, og hun var ikke bange for at sige hvad hun tænkte. Hun var 38, og jeg var 14. Hun var en stor kvinde med store bryster. Hun klædte sig ikke sexet, men klædte sig faktisk meget konservativt, og gik altid i kjole eller nederdel. Hun gav ikke sjuskede kys, som nogle tanter gør, men hun var kærlig og elskede at give masser af kram. Hun havde en meget smitsom latter og var meget glad for at være selskabelig. Når hun passede os sov hun i stuen, - der var aldrig nogen seksuel kemi med hende eller noget, - og hun flirtede aldrig med mig. Hun havde et sødt ansigt. . . men var ikke 'smuk'. Hun var af italiensk afstamning og havde en smuk olivenfarvet hud.

Men så skete der noget, og det der skete, var uskyldig nok. Som 14-årig rasede hormonerne ligesom hos de fleste andre drenge, og jeg var begyndt at onanere. Jeg vågnede hver morgen med et voldsom jern på.

SEX I DAG?

Siden vi var flyttet i den lille lejlighed var jeg begyndt at sove kun i min undertrøje og med numsen bar som mine søstre.

Da min mor aldrig talte med os om sex eller blomsterne og bierne, så vi var stort set overladt til at gøre vores egne erfaringer, og jeg vidste ikke noget om onani da jeg kom i puberteten. Hvad jeg fandt ud af var, at hvis jeg gned min pik op og ned mod lagnerne ville jeg få en meget behagelig følelse på hovedet. Jeg fik aldrig orgasme, men det føltes altid godt, og jeg tænkte, at jeg bare skulle tisse for at lette mig. Jeg gjorde dette næsten dagligt i omkring et halvt år hver morgen for at lindre den stive pik som jeg vågnede med. Jeg vidste ikke, hvad en orgasme var, eller endda hvad sæd eller sperm var, indtil jeg en morgen havde en meget stærk følelse i pikhovedet. Først troede jeg, at jeg tissede i sengen, og jeg troede, jeg ville få ballade, men der var kun en lille våd plet på lagenet.

Det var på det tidspunkt, at jeg virkelig begyndte at føle mig skyldig over at røre ved mig selv og følte, at jeg ikke var normal. Næste morgen gjorde jeg det igen, og det blev til, at jeg hver morgen gjorde det. Det tog slet ikke lang tid, før det sprøjtede, og jeg blev hurtigt besat af at onanere. Jeg var bange for at gøre det på et andet tidspunkt af dagen og gjorde det kun tidligt om morgenen, før alle andre stod op..

Tante passede os ofte i løbet af sommeren. Hun kunne lide at stå meget tidligt op for at gå i bad, drikke kaffe og læse avisen. Hun sov aldrig godt, og jeg tror, hun følte, at det var mere produktivt at stå op i stedet for at ligge i sengen og vente på, at vi andre skulle stå op. En morgen hvor tante passede os og jeg lå og gnrd pikhovedet mod lagnet fik jeg et hurtigt glimt af hende da hun gik ud på badeværelset og jeg var ikke klar over, at hun havde set, hvad jeg lavede. Selvfølgelig var alt, hvad hun virkelig så, var mig under dynen med min røv der gik op og ned. Uanset hvad blev jeg som forstenet!. Jeg var bange for, at hun ville fortælle det til min mor, men jeg var endnu mere bekymret for, hvad hun syntes om mig ... Jeg var syg ved tanken og gned ikke mod mine lagner i flere dage.

Hun sagde ikke noget efter den første morgen, og jeg forsøgte at undgå hende så meget som muligt. . .

Min eneste rigtige kontakt med hende de næste mange dage var ved middagsbordet, og jeg ønskede med vilje ikke at få øjenkontakt. Der gik et par dage hvor hun ikke sagde noget, og jeg begyndte at spekulere på, at hun måske ikke havde set mig? Som sagt var det eneste glimt, jeg fik af hende, da hun gik ud på badeværelset. Kunne jeg have været så heldig? Jeg tænkte ved mig selv, gudskelov, jeg vil aldrig røre mig selv igen, hvis bare jeg var sikker på hun ikke så mig. Det var selvfølgelig et tomt løfte.

Næste gang tante passede os stod hun som sædvanligt tidligt op. Det var en uge efter 'hændelsen', men i stedet for at gå ud i køkkenet og drikke kaffe, kom hun ind på værelset jeg delte med mine søstre. Jeg prøvede at lade som om, jeg sov, men hun vidste, at jeg var vågen. Mit hjerte var helt oppe i halsen, fordi det var første gang, jeg talte med hende siden 'hændelsen'. Hun smilede, da hun kom ind og satte sig på kanten af min seng i sin chemise. Hun spurgte, hvorfor jeg havde undgået hende de sidste mange dage, og jeg forsøgte at spille uvidende. Hun sagde, at hun savnede mine kram og spekulerede på, om jeg var sur på hende. Jeg sagde,"Nej, jeg er ikke sur, og jeg er glad for, at du bliver hos os". Hun holdt en pause (det længste sekund i verden!) og så mig i øjnene og sagde: "Ved du hvad, der er intet at skamme sig over for det, du gjorde. Det håber jeg, du ved". Jeg skammede mig og begyndte faktisk at blive lidt ked af det. Hun gav mig et kram som hun altid gjorde og sagde, at hun altid ville elske mig, og da hun rejste sig, sagde hun, at det var meget normalt at gøre, hvad jeg gjorde (uden faktisk at kalde det onani). Hun sagde, at alle børn lærer at gøre det på et tidspunkt i puberteten, og at det eneste, der ikke ville være normalt, ville være, at jeg stoppede med at gøre det, og hvis jeg havde spørgsmål, skulle jeg spørge min mor. Jeg sagde, at jeg ikke ville være tryg ved at spørge min mor, og hun spurgte, om jeg ville være tryg ved at tale med hende om det. Jeg sagde ja, så længe hun lovede ikke at sige noget til min mor, og hun sagde, at vores hemmelighed var sikker hos hende.

Da hun forlod mit værelse, sagde hun,” Jeg håber, at du føler dig tilpas nu, og at du fortsætter med at udforske din krop”. Hun blinkede til mig, og jeg rødmede. Det var begyndelsen på vores lille hemmelighed. Tante så mig længe i øjnene, og med et lille smil spurgte hun, om jeg ville komme og besøge hende om mandagen efter skole, - så ville hun fortælle mig om blomsterne og bierne :-)

Om mandagen efter skole satte jeg kursen mod Nørrebro. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente, så jeg var spændt.Tante modtog mig i døren med et stort kram. Hun havde en meget kort sommerkjole på. “Sæt din taske her i entreen”, sagde hun, “Så går jeg ud i køkkenet og sætter vand over. Jeg satte min taske, og gik ud i køkkenet og satte mig ved køkkenbordet. Tante havde sat vand over, og rakte op efter thebladene og jeg var nær faldet ned af stolen da kjolen gled op da hun hævede armene og afslørede hendes bare numse, og jeg kunne mærke mine ører blev helt røde. Jeg så forlegent på hende, men hun lod sig ikke mærke med noget. Tante så på mig,”Det er også en del af at lære om blomster og bier”, sagde hun og blinkede til mig.

Få sex i dag

“Der hvor jeg er vokset op bruger piger og kvinder ikke undertøj, så jeg er vokset op uden, men alligevel synes jeg, det er spændende at være nøgen under min nederdel, og jeg får sommerfugle i maven når jeg træder på en rulletrappe eller går op ad trapper, vel vidende, at jeg kan blive udsat for, at dem nedenunder kan se op under min nederdel, - det er spændende !”. Jeg sad helt tavs og så på hende.

“Går du altid uden trusser?”, spurgte jeg rødmende. Tante smilede,"Ja, - Siden jeg var 16år gammel. Jeg kan ikke fordrage at være spærret inde. Min familie flyttede til Danmark da jeg var 8 og så blev jeg opdraget som andre danske børn, også påklædningsmæssigt, og jeg spekulerede ikke så meget over det, men den sommer jeg blev 16 skete der noget. Min veninde og jeg skulle til Rødovrecenteret den eftermiddag for at shoppe og hun ville komme forbi for at hente mig. Da hun kom syntes jeg, det var underligt, at hun havde nederdel på, for hun plejede altid at gå i bukser og drille mig med, at jeg altid gik i kjole, men da hun kom ind, var hun temmeligt fnisende og fjollet, og hun greb min hånd og trak mig ind i mit værelse. Hun lukkede døren og sagde,"Nu skal du lige se!", og så løftede hun op i sin nederdel, og pludselig stod jeg helt målløs og stirrede på et helt glat, men virkelig smukt venusbjerg. Jeg var chokeret og sagde hun måtte være skør, men hun rystede på hovedet. Og pludseligt kom jeg til at huske den frie følelse fra da jeg var lille og det endte med, at jeg tog en kort nederdel på den dag, og siden har jeg gået med numsen bar som da jeg var lille!”.

Jeg sad meget tavs og med meget røde ører. “Kender du historien om Peter den Store”, spurgte hun. Jeg rystede på hovedet og tante fortsatte,” Da Zar Peter den Store besøgte Paris i 1717 og kom ridende ned ad en overfyldt gade, var der en kvinde der gled og faldt foran hans hest. Zaren betragtede den smukke kvindes spredte ben og konstaterede med glæde: “Paradisets port er åben." Men ingen franske kvinder bar undertøj, der ville have blokeret zarens udsyn, og som du måske ved bestod undertøj slutningen af det 18. århundrede kun af et korset og en underkjole af en slags, men intet mellem benene”. Jeg sad helt åndeløs. Tante var kommet i fortællehjørnet og fortsatte sin historie,”Da jeg var 18-20 år gammel, var jeg croquis-model. Jeg stod model for tegnere, fotografer og malere og dyrkede det intenst. Ikke så meget fordi mange på den måde ville se mig nøgen, for dét var der jo ikke noget underligt i, - det var mere det spil, jeg kunne køre med dem, der tegnede. På opslaget der hang på kunstakademiet gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke havde mærker efter trusseelastik eller lignende, og at grunden var, at jeg som model ikke gik med undertøj. Jeg har aldrig før fortalt så åbent om de lyster her til andre, men jeg tror, du kan forstå og lære af min historie. Kroppen ændres med alderen, men at vise den frem er ikke afhængig af alderen eller om jeg ser godt ud. Det er ikke bare begær jeg prøver at vække. Jeg viser min krop, det er essensen, og når jeg udstiller min krop, har det en effekt hos mig selv. Forstår du det?”.

Jeg nikkede,”Så var det med vilje du lod mig se du ikke har bukser på”, spurgte jeg. “Både og, - for jeg har aldrig kunnet fordrage at gå med bukser”, sagde hun med et smil. I det samme ringede det på døren, og tante rejste sig for at lukke op. Det var naboen, og tante inviterede hende ind på kaffe. Naboen var en lille slank dame og da hun så mig lyste hun op i et stort smil. “Hvad søren, - har du besøg”, udbrød hun. Tante smilede,”Ja, - og du må godt låne ham hvis du behandler ham pænt”. Begge damer brød ud i en indforstået fnisen. Jeg sad og følte mig lidt forlegen, da tante tilbød at naboen kunne låne mig en times tid. Naboen rejste sig straks og sagde, at så var der ingen tid at spilde, og gik hen mod døren. Jeg rejste mig og fulgte efter. Da vi kom ind i naboens entree vendte hun sig og trak mig ind til sig og begyndte at kysse mig. Jeg anede ikke hvor jeg skulle gøre af mine hænder, så jeg lagde dem på hendes hofter. Hendes hænder var alle steder på min krop, og mine hænder gik på opdagelse og gled om foran til hendes bryster. Naboen havde ikke BH på, og hendes brystvorter var helt stive og hårde. Mine fingre tog forsigtigt omkring dem, da hun tog min hånd og flyttede den til sin ene balle, og jeg kunne føle, hun havde ikke noget på under kjolen, og ligesom tante gik med numsen bar. Hun spredte benene lidt og førte min hånd ind mellem sine ben og hjalp mine fingre med at finde ind mellem hendes varme og fugtige læber. Det gav et gib i mig og jeg blev lidt svimmel af den helt nye fornemmelse. ”Kom”, sagde hun og trak mig indenfor. Inde i stuen vendte hun sig smilende mod mig. “Sæt dig ned”, sagde hun, og skubbede mig blidt ned i sofaen. Jeg satte mig, og hun stillede sig foran mig mens hun så mig i øjnene, og langsomt begyndte at trække op i kjolesømmen. Jeg gloede, og blev mere og mere ophidset efterhånden som kjolen krøb opad. Den var nu kommet så højt op, at man kunne ane hendes små elskovslæber der hang et par centimeter ned. Øjnene var ved at trille ud af hovedet på mig, og hun smilede stort over den virkning hun havde på mig. “Kan du lide hvad du ser”, spurgte hun. Jeg nikkede. Hun så tankefuldt på mig, - hun havde fået trukket kjolen op så den sad om livet på hende, og med et rask tag, trak hun den over hovedet og stod nøgen foran mig.

“Læg dig ned”, sagde hun og skubbede mig ned midt ude på stuegulvet, og med et snuptag fik hun trukket mine bukser af. Min pik stod som en flagstang. Hun stoppede et øjeblik for at tage den nærmere i øjesyn. “Du har ingen forhud, - lækkert, - er du blevet omskåret”, spurgte hun. Jeg var ikke i stand til at svare, for hun havde sat sig over mit ansigt med sin kusse over min mund. Hun havde nogle smukke, dejlige og fyldige elskovslæber. Nu sænkede hun sin kusse ned over mit ansigt mens hun med den ene hånd legede med min pik og den anden legede med mine baller, og pludseligt mærkede jeg en finger i min anus. Det gav et spjæt i mig da hun begyndte at massere min ringmuskel og lod en finger glide længere og længere ind. Det var vildt, og da hun bøjede sig frem og tog mit pikhoved ind i munden eksploderede jeg i en kaskade i hendes mund. Hun gurglede og sank og tog pikken helt ind i munden. Hun var drivende våd, og instinktivt begyndte jeg at slikke og sutte på hendes store bløde purpurfarvede skamlæber. Hun stønnede, og dirigerede min tunge og med et par fingre viste hvor hendes blårøde perle gemte sig.

Pludselig klemte hun benene sammen om hovedet på mig og trak sig lidt væk, for et øjeblik efter igen at sænke kussen ned til min mund, - men kun i et øjeblik for derefter at komme med en dyb gryntende lyd.

Hun var helt væk, og rullede om på ryggen. Jeg lå og kælede for hendes ben og inderlår, da hun blidt tog fat i mit hår og trak mig hoved ned mod sin kusse. “Slik mig igen”, bad hun. Det skulle hun ikke bede om to gange, så jeg kom i en fart op på knæ og fandt ned mellem hendes ben. Min tunge gled hen over hendes mave, - legede lidt med navlen og smuttede videre til den bløde hud på indersiden af låret, og jeg havde den dejligste udsigt til hendes vidt åbne og meget våde og smukke, dejlige og fyldige elskovslæber. Jeg havde tungen i clitorishøjde og legede med hendes anus. Hun var drivende våd, og instinktivt begyndte jeg at slikke og sutte på hendes store bløde purpurfarvede læber mens jeg masserede hendes stjerne. Hun stønnede og rystede og dirigerede min tunge, og pludselig klemte hun benene sammen om hovedet på mig og trak sig lidt væk, for et øjeblik efter igen at presse kussen mod min mund, - men kun i et øjeblik for derefter at komme med en dyb gryntende lyd. Hele hendes krop spændte, og hun væltede om på siden med begge hænder presset mod venusbjerget. Hun lå lidt og rystede, før hun åbnede øjnene med et stort smil.

“Kom og lad os gå i bad”, sagde hun. I badet tog naboen fat i pikken for at se nærmer på den. ”Ja undskyld, men det er første gang jeg ser en omskåret pik i virkeligheden”, sagde hun, ” Den er lækker”, og bukkede sig ned og lod tungespidsen kredse rundt om kanten på hovedet. På badeværelset trak hun mig ind under den varme bruser. “Hvorfor har du ingen forhud”, spurgte hun, og jeg måtte fortælle hende at den var blevet fjernet da jeg var på børnehjem. Hun nikkede tilfreds,” Vi er mange kvinder der sætter pris på en omskåret pik, for efter omskæring og som tiden går, har pikhovedet tendens til at vokse når den frigøres fra forhudsstrengen, og der er en øget seksuel ydeevne fordi hovedet bliver mindre følsomt, og samtidig sker der det, at størrelsen af ​​glans øges da den ikke mere bliver holdt lukket inde af forhuden!”.

Vi fik os tørret og jeg fik mit tøj på igen. Naboen fandt en meget tynd sommerkjole frem af skabet. “Hvad siger du til den her”, spurgte hun, og holdt den op foran sig. Kjolen var meget let og næsten gennemsigtig, og jeg nikkede. Hun trak den over hovedet og vendte sig mod mig. “Hvad siger du så. Kan du lide den. Den er vel ikke for udfordrende?”, sagde hun med et lille smil. Jeg var næsten mundlam, for det var helt tydeligt at hun var nøgen under kjolen, så jeg nikkede bare fjoget.

Vi gik ind til tante som med et lille smil spurgte, om vi havde hygget os. Naboen smilede, og spurgte, hvornår hun måtte låne mig igen.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.