Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er aften, mørket er lige faldet på og jeg har set nyhederne.

”Hold kæft, hvor har han en lækker stor pik”, udbryder min kone med en hæs, lidende stemme. Hun er lige væltet ud af værelset med god udsigt til naboen. Hendes øjne er liderlige og hun styrer lige mod mig.

SEX I DAG?

”Jeg så dem. De havde sex i soveværelset med alt lys tændt. Han kneppede hende vildt og længe med sin vældige svaber. Hun må være helt ødelagt. Jeg tror, at hun så mig lige før, at hun skreg sin orgasme ud. Jeg kunne godt nok ikke høre hende, men der var ingen tvivl. Du skulle have set dem. De var helt vilde. Det var næsten vildere end os forleden på terrassen. Vil du ikke nok kneppe mig, skat? Jeg er så lysten..”

Min kone fyrer hele smøren af, uden at trække vejret, så bagefter er hun noget stakåndet.

”Så har hun også fået syn for sagen”, tænker jeg. ”Det er nogle gevaldige naboer, som vi har fået dér. Vi har aldrig haft sex udenfor før forleden og nu vil hun knaldes midt i stuen.”

Min kones fortælling har gjort mig småliderlig. Vi kysser og kærtegner hinanden, mens vi taler om naboerne. Jeg afslører for min kone, at årsagen til at vi endte med at kneppe på terrassen forleden, var at jeg havde set Louise onanere på solsengen.

”Og hun ved godt, at jeg så hende”, slutter jeg. ”Hun kiggede faktisk også på os over hækken. Jeg tror, at hun tænder på det”

Min kone rødmer og ser ned i gulvet. Men hendes øjne gløder, da hun igen kigger mig i øjnene. Det er svært at afgøre, om det er hendes fingre, eller noget andet, som dufter af noget velkendt saftigt og frækt. Hun har med garanti ikke kunne lade sin fisse være, mens hun har set live show. Jeg finder det ret fantastisk, men også mærkeligt, at vores sexliv blomstrer på grund af et ungt par, som vi knapt kender. Men min kones liderlighed, over at se Thomas ordne Louise, er smittende. Det er også virkeligt frækt, at Louise tænder på, at vi kigger. Jeg håber ikke, at Thomas tager det fortrydeligt op.

”Jeg forstår det ikke”, siger konen så. ”Det gør mig altså vildt lysten. Det er lidt perverst, er det ikke?”

”Mmmh”, brummer jeg. Hvad skal man svare? ”Rigtigt perverst er det jo ikke”, svarer jeg så.

Hun smiler taknemmeligt og vi kysser igen, mens vi klæder hinanden af. Vi lægger os nøgne på gulvet i stuen og river puder og tæpper til os. Det er ikke ofte, at vi har sex her. Nærmest kun, når jeg masserer hende. Jeg indleder med at forkæle hende overalt med mine læber og tunge, mens hun giver lidt flere detaljer om det, som hun lige har oplevet. Hun er dejlig hed og stønner villigt, når man rører de rigtige steder.

”Hun suttede også hans kæmpe jern”, siger konen pludselig og skubber mig rundt på ryggen, hvorefter hun tager min pik i munden. Det er ellers ikke noget, som hun har for vane at gøre. Hun må være voldsomt liderlig, men det er da ikke noget, som skader min rejsning på nogen måde. Da jeg er godt stiv sænker hun sin fisse over pikken og omslutter den med hendes kælne hul. Snart ridder hun mig i rask tempo. Selv om jeg prøver at hjælpe til med hænder og arme taber hun hurtigt pusten. Vi er jo ikke 30 mere. Hun glider ned på knæene, hvorefter jeg fortsætter arbejdet til begges fornøjelse. Vi stønner af anstrengelse og af lyst, mens vi smiler til hinanden. Det er længe siden vi har været så aktive og frække. Det plejer kun at blive til et lille put, før vi skal sove.

Konen ruller om på ryggen og spreder benene.

”Kom skat, bare pul mig alt hvad du kan. Det er skønt”, lokker hun.

Jeg kommer med over i missionæren. Det føles dejligt at være aktiv igen og mens jeg pumper af sted i hendes glatte indre, spiller hun flittigt sin fisse. Snart jamrer hun, i en blanding ord om naboernes fortræffeligheder og jublende klynk og støn. Hun ender rejsen med et ”Åh – Ååh – Åååh – Ååååååh” , idet hun presser sig op mod mig, mens hun i sit klimaks klemmer om min pik. Det er jo svært at stå for, så øjeblikket efter følger jeg hendes eksempel og råber ”Åååh, Jaaaaaaa”, mens jeg tømmer mig langt oppe i hendes indre.

Vi holder om hinanden. Det er fantastisk og ligeledes svært at forstå, at vores sexliv, for en måned siden, var nærmest dødt. Nu har vi kneppet to gang på en uge.

Da vi har genvundet pusten, ligger vi lidt og nusser lidt.

”Er du vild med hans pik”, spørger jeg.

”Ja”, svarer hun. ”Det må du altså undskylde, men jeg bliver helt ustyrlig dernede, når jeg ser den. Det går lige i dåsen på mig. Det var så frækt i dag, da den var stiv og i fuld vigør. Er det dig som har fundet kikkerten frem?”

”Ja, det er det”, indrømmer jeg, mens jeg tænker lidt over, hvad hun lige har sagt om naboens pik. Det er jo ikke ligefrem sød musik i mine ører, men det gør ikke så ondt, som jeg måske havde forestillet mig. Jeg har jo også lige draget fordel af det, om man så må sige. Desuden kunne jeg jo også godt tænke mig, at jeg havde set dem. Jeg synes jo, at Louise er lækker. Hun har garanteret set vildt fræk ud med en stor pik i kussen, så hvorfor skulle min kone ikke finde Thomas tiltrækkende. Gad vide, hvad som sker herhjemme, den dag Thomas finder på at knalde Louise i analen? Nu blev jeg jo suttet i dag, for første gang i umindelige tider. Forventningens glæde er jo ikke at fornægte.

”Bruger du også kikkerten til at få det hele med?”, fritter jeg.

Min kone rødmer igen. Det gør hun åbenbart.

I det øjeblik kommer det til mig. Næste dag er jeg på nettet og bestiller en fræk gave til min kone. Der går et par dage, før jeg kan komme af sted alene, for at hente den nede i pakke boxen. Jeg går ind på vores overvågningsværelse og pakker spændt pakken op. Jeg bliver ikke skuffet. Den er ganske stor. Jeg smækker den op på skabslågen ved vinduet og binder en rød sløjfe på. Så forlader jeg rummet og venter spændt.

Der er gået et par dage, uden at hun har været derinde. Så lyder der et hyl fra vores overvågningsværelse. Min kone har opdaget sin gave. Nu står hun i døren med den anseelige DILDO med sugekop og et temmelig blussende ansigt.

”Ligner den?” spørger jeg, upåvirket af hendes attitude, som ikke overrasker mig så galt.

Hun nikker bare.

”Godt, så skal du jo bare lade den tage dig, næste gang du skal se naboshow”, ler jeg drillede.

Den røde farve tiltager om muligt. Hun ser lidt fortabt ud. Jeg beslutter, at hun trænger til et kram. Modvilligt overgiver hun sig til min omsorg, mens jeg forestiller mig, hvorledes hun kommer til at stå med kikkert og vildt udspilet fisse over den store pik. Et ganske liderligt syn, må jeg sige, som nok er værd at glæde sig til.

”Sådan noget havde jeg aldrig troet, at jeg kom til at bruge”, siger hun, mens vi omfavner hinanden. ”Men tanken gør mig allerede lystig. Nu skal vi bare have dem til at gå i seng sammen, så jeg kan prøve den af.”

Vi kysser.

”Tak, skat”, siger min kone.

”Ingen årsag”, min elskede.

Men ventetid føles altid lang, suk!

Fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.