Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I begyndelsen tror jeg ikke, at min kone helt forstod, hvorfor jeg igen vil ha’ sex hele tiden. Ikke at jeg tror, at det gør hende noget. Hun er nemlig stadig varm og lysten, måske endda mere end i vores unge dage. Det er fra min side, at det har været sløjet en del af, de sidste par år. Jeg kan ikke rigtig forklare det, for jeg holder skam meget af min kone, men den der vilde lyst har jeg ikke følt på det sidste. Jeg har tænkt, om jeg var ved at blive impotent, men jeg kan jo godt få rejsning. Det er lysten, som har manglet.

 

SEX I DAG?

Men det har ændret sig her for nylig. Og jeg ved nærmest hvilken dag, at det gjorde det. Det var den forårsdag, da Louise og Thomas flyttede ind ved siden af. Vores naboer gennem mange år, havde valgt at sælge huset og nyt blod var kommet til kvarteret. Vores hus er to plan, mens naboens kun er et. Hvis man går ovenpå hos os, har man et godt overblik over en del af naboens hus og have. Jeg ved ikke, om det var tilfældigt, men Louise og Thomas valgte at indrette soveværelse i det værelse, som vi har bedst udsigt til. Det har en dobbeltdør ud til deres terrasse og man har virkelig et dejligt ”indblik”. Det var min kone, som først bemærkede det. En dag, hvor vi sad over morgenkaffen nævnte hun, hvorledes hun, et par dage forinden, tilfældigt havde set Thomas splitter nøgen, før han fik klædt sig på i deres soveværelse. De smilte vi lidt af. Jeg lurede lidt på konen og spekulerede over, hvad hun egentlig syntes om synet. Jeg valgte, ikke at spørge. Den dag, var jeg ikke sikker på, at jeg ville kunne li’ svaret. Havde hun ikke snerten af et lystent glimt i øjnene, da hun nævnte det?

Vores værelse oppe ovenpå, hvorfra vi har det gode overblik, har vi ikke brugt så meget. Det er mest opmagasinering og så står der en gammel stationær PC, som gemmer på vores liv i billeder og gamle dokumenter. Derudover spiller børnebørnene lidt på den. Den stadig på nettet, så vi bruger den også, hvis vi vil være lidt private. Det kan være noget med overraskelser til hinanden, eller til G6N. Jeg har jo en profil, og jeg ved at konen læser noveller af og til, måske onanerer hun i mangel på rigtig sex. Det er ikke noget vi taler om.

Konens sy-grej og min gamle model togbane er også i dette rum. - Og rigtigt gættet, jeg har fundet den gamle interesse rigtig meget frem igen, her på det sidste. Det er utroligt så inspirerende det kan være, at få nye naboer.

En uges tid efter at konen havde fortalt om Thomas, er jeg lige inde på PC’en og check’e min profil på G6N. Mmmh, der sker ikke så meget, men jeg er jo heller ikke så aktiv, som jeg måske burde. Efter at have logget ud, kaster jeg lige et stykke blik ud af vinduet. Ååååps, hvad fanger mit øje. Dér, i solskinnet, ser jeg Louise liggende på maven på en solseng på deres terrasse. Hun er kun iført g-strengen af en bikini. Overdelen ligger henslængt ved siden af. Hun støtter på albuerne, mens hun ligger og læser i en bog. Man kan ane hendes ene bryst i armhulen og hendes ryg svajer, så hendes faste røv præsenterer sig indbydende.

Jeg vender mig mod min togbane. Den slags pigesjov er jeg jo blevet for gammel til. Jeg sidder lidt, men jeg kan pludselig ikke huske, hvad det var, som jeg havde planlagt at nørkle med. Mine øjne bliver suget mod vinduets fristelse, men jeg nægter at overgive mig. Jeg prøver at samle tankerne, men på mit indre øje flakser billeder af Louise. Louise, som smilende præsenterer sig selv. Louise, som forlader huset lørdag aften i en stram, kort kjole og høje sko. Louise iført tights, som ligger på knæ i haven og river ukrudt op. Louise, som bare ser fortryllende dejlig ud.

Langsomt føler jeg at min krop vågner. Li’som en bjørn, der har været i dvale og pludselig opdager, at det er blevet forår igen. Jeg føler varmen gennemstrømme mig. Min pik rører, på næsten mirakuløs vis, på sig. Hvorfor er det først nu, at jeg ser hende sådan? Med en hurtig bevægelse, rejser jeg mig op og haster hen til vinduet. Solsengen er tom.

”Pokkers!”, indvendigt bebrejder jeg mig selv min stædighed. ”Kunne jeg da for fanden ikke have fået fingeren ud noget før?” Mit blik søger rundt. ”Hvor blev hun af?”

Jeg sætter mig ved min modelbane igen. Men det er umuligt at få tankerne væk fra Louise iført en halv bikini. Jeg rejser mig og søger deres have og hus igennem. Altså, det man kan se, derfra hvor jeg står. Hun er ingen steder at se. Jeg kommer i tanke om den kikkert, som jeg, en gang for mange år siden, fik i flidspræmie på navigationsskolen. Jeg åbner skabet, leder lidt og trækker, med en tilfreds følelse, læderituiet ud. Med kikkerten, søger jeg igen deres hus igennem, mens jeg føler mig lidt som en ”creepy” og desperat gammel stodder. Jeg ville jo sagtens kunne se Louise med det blotte øje, hvis hun var synlig.

Pludselig dukker hun uventet op i soveværelset. Hun står helt henne ved terrassedøren og drikker af en vandflaske. Lidt per automatik retter jeg kikkerten mod hende. Hun ser øjeblikkeligt på mig. Kikkerten må have afsløret mig, ved at blinke i sollyset. I et langt øjeblik, føler jeg, at vi ser hinanden direkte i øjnene. Hendes blik er fast, lidt tankefuldt og der er ikke tegn på generthed fra hendes side. Det bliver mig, som forfjamsket fjerner kikkerten, hvorefter Louise løfter hånden op i skulderhøjde og vinker næsten umærkeligt.

”Fuck, afsløret!” Jeg bander indvendigt. Det er med flere skibslængder, det pinligste og mest akavede, som jeg nogensinde har prøvet. Jeg rødmer og fornemmer, at hun kan se det. Inden, hun adræt vender sig og forsvinder ind i huset, sender hun mig et sejrsikkert smil. Pis også! Jeg forbander min uforsigtighed. Hvor var jeg dog også dum. Jeg frygter, at hun beklager sig til min kone, eller vi har Thomas stående uden for vores dør i aften.

Men ingen af delene sker. Efter, at den værste forskrækkelse har lagt sig, er det svært ikke at smugkigge lidt igen. Hendes slanke faste figur frister mig. Brysterne er moderate og sidder, måske netop derfor, som støbt på hendes krop. Hendes baller ser veltrænede ud og hendes ben er bare lange, lange, lange. Men jeg ser hende ikke i smug ret længe. Hendes skarpe blå øjne finder mig hurtigt i vores vindue. Det er med fortrydelse, at jeg fornemmer, at hun har overtaget. Jeg er et gammelt prisgivet fjols og hun bestemmer min skæbne.

Men efter nogle gange, går det op for mig, at det måske forholder sig helt anderledes. Louise kan godt lide solen og ligger ofte ude og læser. Hun begynder at kommunikere til mig, når jeg lettere savlende iagttager hende. I begyndelsen vinker hun og efter et par gange, begynder jeg at vinke igen. Således opstår der en slags fortrolighed mellem os. Hun bliver gradvist mere udfordrerne. Røven bliver udstillet og hun begynder at sprede benene mere. En dag, hvor hun ligger på ryggen, med godt spredte ben, laver hun kikkert-tegn med fingrene og smiler frækt. Befippet fumler jeg efter kikkerten og sætter den for øjnene. Louise peger med en finger mod hendes skridt. Jeg følger hendes finger og retter kikkert-blikket længere ned. Trussen er trukket stramt op og hun har en tydelig ”kamel tå”. Laaangsomt kærtegner hun sig selv uden på bikinitrussen, som, kun minuttet efter, begynder at få en våd plet.

”Hold kæft, hun kan jo li’ det”, tænker jeg. Nærmest lykkelig, lettere rundtosset og ganske lettet over den uventede drejning. Min hånd famler ned mod min lyske. Der er vist liv at spore. Min pik er tydeligt imponeret over Louises liderlige show. Jeg gnubber uden på bukserne, men det er lidt svært at holde kikkerten stille.

Jeg stirrer på de gennemvædede trusser, som klistrer sig tæt til Louises hud. Konturen af hendes skamlæber og klitoris ses nu tydeligt gennem det tynde stof. Gennem kikkerten, kan jeg studere hver en detalje af hendes underliv og hvorledes hun giver sig selv nydelse. Mit kikkert-blik glider op over hendes faste mave og videre til brysterne, som ikke hænger det mindste. Vorterne er små og hårde. Der er små rynker omkring dem. Jeg forsætter til hendes ansigt, som er koncentreret om nydelsen. Det lange mørkebrune hår blæser rundt og klistrer til hendes sveddryppende pande og kinder. I et kort øjeblik åbner hun øjnene og bekræfter min tilstedeværelse. Jeg får et lille smil. Da mit blik søger nedad igen, har hendes venstre hånd fundet hendes bryster og hendes højre er nede i trussen. Hendes hofte vrider og roterer i et heftigt tempo. Et hurtigt kikkert-blik på hendes ansigt afslører at hun er tæt på orgasme. Hendes mund er åben og man kan se, at hun ånder tungt. Så kommer hun. Hendes krop spændes i en bue og musklerne på mave og lår bliver synlige. Hendes krop ryster, mens hendes spinkle hånd farer af sted. Der er ikke en tør plet på trussen. Louise falder sammen. Orgasmen fader ud i små hurtige elektriske trækninger og hun smiler dovent. Efter et øjeblik hæver hun den højre hånd og giver mig tommelfingeren op.

Shit, jeg har det største jern på i flere år. Jeg lægger kikkerten og styrter nedenunder. Desperat leder jeg efter min kone og finder hende ude på terrassen. Jeg kysser hende lidenskabeligt og kærtegner hende på brysterne, som jeg ved hun godt kan li’.

”Hov, hvad sker der med dig?”, udbryder hun forundret og fniser lidt.

Jeg gnubber min pik op ad hende og får et ”Nå-nå-da” retur. Snart har jeg hånden i hendes trusser og masserer hendes våde fisse. Hun stønner heftigt og mens hun lader sig rive med. Jeg leder hende over til terrasse bordet og bukker hende ind over det. Jeg fumler med mine bukser. Knapper og lynlås driller, men et øjeblik efter står jeg med røven bar og er klar. Jeg hiver konens kjole op og trusserne ned. I næste øjeblik glider jeg op i hendes glatte revne. Vi stønner i kor. Jeg knepper, som en gal mand, med min venstre hånd på hendes bryst og den højre på hendes klit. Vi stormer af sted mod udløsningen, mig først, men med hende lige i hælene. Efter få minutter i det hæsblæsende tempo, knuger mine nosser sig sammen og spermen flyder ud min pik. Idet jeg stønnende skyder ladningen af, kigger jeg over mod hækken. Der står en smilende, køn ung pige og giver mig tommelfingeren op. Hvæsende falder jeg sammen over min kone. Hun skubber mig ud af hendes gennembankede fisse og vender sig om, griber mit hoved og presser min mund mod hendes køn.

”Slik, skat, sliiik”, beder hun i mellem de tunge åndedrag.

Jeg svirper rundt med tungen, mens jeg søger hendes favorit punkter. Snart efter stønner hun hæst sin orgasme ud, mens jeg drikker af hendes velsmagende safter.

”Hvad går der af dig?” spørger hun glad, da vi har genvundet mæglet.

Hun skulle bare vide.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.