BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

“Kan du huske hvor frækt det var da vores husven Henrik gav mig 500,- kr første gang jeg gav ham et blowjob?”, spurgte min kone Anne.

Det kunne jeg sagtens huske og nikkede. “Nu efterlyser en gymnasieklasse et besøg hos en fræk moden kvinde...og vil betale 3000,-”, sagde hun, blinkede frækt til mig og sagde "...det må prøves!".

SEX I DAG?

Der gik ikke lang tid fra hun havde skrevet til dem til hun fik svar tilbage. De ville meget gerne besøge hende en lørdag aften og jeg måtte gerne være der. De var tolv unge fyre hvor den ene nu rejste permanent til Amerika. De andre ville give ham en afskedsfest som han aldrig ville glemme. Og her skulle Anne være det frække indslag.

Da vi nåede til dagen klædte hun sig frækt på. I vores soveværelse havde hun tændt stearinlys, tændt for noget behageligt musik, lagt sengetæppe på og lagt noget af hendes SEXLEGETØJ og glidecreme frem. Lidt før de skulle komme åbnede vi en flaske bobler og nød et glas i ventetiden.

Lige på slaget ringede det på døren og udenfor stod fjorten opstemte fyre. “Vi blev lige to mere”, undskyldte en af fyrene. “I er så velkomne. Kom indenfor og smid tøjet”, sagde Anne og gav dem alle et kram. De tog hendes opfordring meget bogstaveligt…eller også var de liderlige! For i løbet af ingen tid stod de alle splitternøgne! Anne tog det helt roligt og viste dem vej til vores soveværelse og spurgte dem så: “Må min søde mand Hans tage billeder?”. Hvis jeg undgik at tage billeder med deres ansigter måtte jeg gerne.

Anne gik rundt blandt fyrene, betragtede sultent deres pikke, mærkede på deres nosser og spurgte så: “Mmmmmm, hvor ser I alle dejlige ud! Lad os komme igang! Hvem er det der skal til Amerika?”. En fyr med krøllet hår trådte frem. Hun gik hen til ham og gav ham et kys på kinden, satte sig så på knæ foran ham og kyssede hans pik. “Hvad vil du nyde at jeg gør?”, spurgte hun og tog hans pik i hånden. “Det hele…og jeg hedder forøvrigt Emil”, udbrød han.

Fyrene stod omkring Emil og smilte, klappede ham på skulderen og begyndte hver især at spille pik. Anne blev siddende og begyndte at spille hans pik og sutte hans nosser. Så tog hun hans pik i munden og suttede i bund stille og roligt. Hun kom med behagelige lyde og Emil stønnede allerede. I hver sin hånd havde hun fået fat på en pik som hun spillede.

Da Emil´s pik allerede var ved at være skudklar tog Anne den ud af munden og spurgte ham: "Emil, vil du ikke gerne kneppe mig?". Emil nikkede ivrigt og lagde sig straks på sengen. Så kravlede hun op, fik ham til at slikke hendes klit klar og begyndte så stille at ride ham. Han nød det, kælede hendes lår og stønnede stille da hun pressede hans pik helt op i hende og han pumpede sin sperm op i hende.

De andre fyre havde sluttet sig til omkring dem. Med sine hænder spillede Anne alle de pikke hun kunne få fat på og nogle sprøjtede ret hurtigt. Jeg tilbød hende et håndklæde, men hun nød at blive sprøjtet til.

Den kraftigste fyr af dem alle smurte sin pik, kravlede op i sengen og trængte op i hende bagfra. Hans tykke pik overraskede Anne, men efter et øjeblik gled han helt op i hende . Han holdt hende på skuldrene imens han stødvis kneppede hende. Han blinkede til mig, lukkede øjnene, stønnede "...dejlig stram kone du har" og fyldte så Anne´s røv med sin sperm. En fyr havde fået placeret sig så han kunne kneppe Anne´s tunge bryster og to fyre fik suttet deres pikke samtidig af hende. Det både så og lød herligt og jeg formåede at tage en masse billeder. Efterhånden som fyrene fik tømt der nosser skiftede de pladser så ingen blev snydt.

Da alle var meget tilfredse begyndte nogle at tage tøjet på. "Emil, jeg er ikke helt færdig med dig" sagde Anne og blinkede til ham. Hun tog skjorten af ham igen og trak ham over i sengen og lagde sig på ryggen med hovedet ud over kanten. Så tog hun Emil´s slappe pik i munden, lagde hænderne på hans balder så hun fik ham til at kneppe hendes mund.

Ret hurtigt blev hans pik stiv igen og han satte selv tempoet op. Med hænderne kælede Anne hans røv og nosser. Han lukkede øjnene, tog hendes bryster i hænderne og kneppede i bund hver gang. Hun lod først een og derefter to fingre glide op i hans røv. Han udbrød "yesss", kælede langsomt hendes bryster, stødte i bund, prustede...og eksploderede! Emil dirrede imens han med pikken i bund skød sin sperm ned i halsen på Anne. Hun nåede lige at sluge imellem hans skud. De andre fyre klappede og grinede.

Da fyrene var gået nød Anne og jeg endnu et glas bobler. "Sikken et herligt selskab. De har allerede overført pengene til os, betaler gerne lidt for dine billeder og har spurgt om de må anbefale os", sagde Anne. Jeg kunne se svaret i hendes frække øjne...!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.