BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var lørdag aften og kæresten og jeg var i byen. Vi startede med en tur i biografen, spiste bagefter noget lækker mad og fandt en bar for at nyde nogle drinks. En rigtig hyggelig aften hvor vi snakkede, pjattede, flirtede, kyssede og hyggede os.

Det var lunt i vejret så vi havde fundet et bord udenfor og blev betjent af en høj sort ung fyr. Han flirtede med min kæreste og hun blev ret smigret. Jeg drillede hende med at hun havde rødmet og hun drillede tilbage. “Han er da lækker, lidt genert og jeg samler jo bare appetit”, sagde hun, blinkede frækt til mig og gav mig et kys. Da vi havde drukket vores drinks blev vi enige om at vi skulle hjem og hygge videre.
 
Kæresten kaldte på vores tjener og han så lidt forvirret ud. Deres kortterminal var gået ned…! Kæresten rejste sig, blinkede til mig og sagde: “Jeg finder lige ud af noget…” Hun fulgte med tjeneren ind i baren.
 
Imens hun nu ordnede betalingen gik jeg på toilettet. Toiletterne lå i kælderen og på vejen ned ad den halvmørke gang gik man forbi en dør med skiltet “private”. Døren stod lidt på klem. Da jeg havde været på toilettet kunne jeg ikke nære mig for at stoppe op ved døren der stod på klem for at smugkikke.
 
Her så jeg min kæreste sidde på knæ foran tjeneren. Hans bukser var trukket ned. Han holdt i min kærestes hestehale og havde helt styr på sin pik i hendes mund. Hendes ene hånd kælede hans mave, balder og lår imens den anden hånd holdt hans store tunge nosser. Hun brummede tilfreds imens han kneppede hendes mund.
 
Så begyndte han at stønne og jeg listede op til vores bord og ventede. Lidt efter kom min kæreste. “Så fik jeg betalt..!”, sagde hun, slikkede sig om munden og fandt sin læbestift frem i sin taske. “Det var godt”, sagde jeg og smilede til hende. “Ja, det var dejlig hurtigt. Og nu skal vi hjem og hygge…”, svarede hun og blinkede frækt til mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.