POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Min kone Lis og jeg havde begge en drøm om en fræk husven. Jeg drømte om at give Lis oplevelsen af at blive begæret, blive nydt af andre og at hun selv nød det. På nettet havde vi søgt og fået en hel del tilbud. Vi havde nu valgt Henrik, der var en yngre fraskilt fyr der tilbød at vi kunne besøge ham lørdag eftermiddag.

Han boede tæt på, så det tog kun kort tid i bussen før vi ringede på hans dør. En smilende yngre høj fyr med skæg, skjorte og vest åbnede og sagde velkommen. Han tog galant vores tøj og hang det på bøjler. Der lød behagelig musik, stemmer og der duftede af brændeovn.

“Kom indenfor! Et par af mine venner kom lige forbi. Håber ikke det gør noget…?”, sagde Henrik. “Ikke spor…”, sagde Lis smilende. Inde i stuen rejste tre fyre sig op for at hilse: Simon som var en ældre solbrun muskuløs fyr, Pelle som var en lille elegant klædt fyr og Bo som var en ret ung og høj korthåret sort pige.

Vi satte os alle og Henrik bød på en drink. Snakken gik fint og på et tidspunkt kikkede Lis frækt på mig, kikkede på de andre og sagde: “Er vi ikke ved at være klar…?” Alle nikkede, Henrik tømte sit glas, rejste sig og sagde: “Enig! Lad os trække ind i soveværelset…”.

Vi gik alle ned ad en gang og ind i et stort soveværelse med en stor seng. Vi tog alle stille og roligt vores tøj af. Henrik gik nøgen hen til Lis. “Må jeg have lov?”, spurgte han og hun nikkede smilende. Han gik på knæ, kyssede først hendes mave og så hendes trimmet mis. Han lod nu sin tunge lege og hun lukkede sine øjne.

Simon kom hen og masserede hendes skuldre. Da hans tykke stive behåret pik ramte hendes balde tog hun hans pik i sin hånd. Jeg gik hen og gav hende et kys. Hun smilede og tog min pik i hendes anden hånd.

Den unge Bo havde lidt usikkert lagt sig på ryggen i sengen. Lis kikkede på hende, slap vores pikke i hendes hænder og sagde “…nååå, søde Bo”. Så kravlede hun op i sengen, rodede kærligt i Bo’s kruset sorte hår og kyssede hendes små stive brystvorter på de små faste sorte bryster.

“Øh! Jeg er jomfru og lige blevet 15…”, sagde Bo lidt pinlig berørt til Lis. “Næ, hvor spændende. Du kunne være min datter! Og jeg får æren…”, sagde hun, smilede og satte sig op på hende. “Bare slap af Bo og nyd det”, sagde Lis og kravlede ned til hendes kruset mis. Lis slikkede langsomt hendes skamlæber. “Sig til hvis det ikke mærker dejligt", sagde hun og begyndte at slikke hurtigere og sutte hendes klit.

Henrik lagde en lang sort dobbeltdildo ved siden af Lis og aede hende på ryggen. “Er du tankelæser Henrik?”, sagde Lis og rakte ud efter den, slikkede på den ene ende og lod den glide rundt om Bo´s skamlæber. Bo stønnede stille og lukkede sine øjne. “Mmmmm, dejligt”, hviskede Lis til Bo og pressede dildoen langsomt ind mellem hendes skamlæber. Den gled nemt ind og Bo brummede tilfreds. Så satte Lis sig op på Bo og lod den anden ende af dildoen glide op i hende selv. De stønnede begge da Lis begyndte at ride Bo.

Henrik gik hen til Lis og spillede hans store trimmede pik langsomt. Hun drejede sit hoved og tog hans pik i hendes mund. Pelle gik hen til dem og spurgte: “Må jeg være med?”. Lis smilede til ham, åbnede munden og tog hans slappe pik sammen med Henriks i hendes mund. Med sine hænder holdt hun hver pik om roden imens hun suttede.

Jeg gik hen til Bo’s hoved og kyssede hendes fugtige pande. Så bøjede jeg hendes hoved lidt bagover og kørte mit pikhoved rundt på hendes røde læber. Hun åbnede sin mund og lod min pik glide ind i hendes mund. Hun omsluttede min pik med sine røde læber og begyndte at sutte.

Simon havde sat sig bag Lis og masserede hendes ryg imens hun red på Bo. Simon smurte sin tykke pik godt med glidecreme og derefter hendes røvhul. Hun lukkede øjnene, holdt en pause med at ride og sutte, trak vejret dybt gennem næsen og så pressede Simon sin pik op i hendes røv. Jeg kunne se på hende at hans pik var stor og en udfordring for hende. Hun koncentrerede sig…! Det strammede helt sikkert, hun blev helt sikkert godt udvidet….og nød det helt sikkert! Vi legede nogle gange med en buttplug, men Simons pik så meget større ud. Og nu legede hun oven i købet med tre pikke og en Dildo på een gang…!

Simon kikkede smilende på mig, gav mig tommelfinger op og pressede så sin pik helt i bund. Lis gav et gisp fra sig, trak så vejret dybt og begyndte igen at sutte. Bo så stadig lykkelig ud! Jeg gav Simon en tilfreds tommelfinger op. Han nikkede, lukkede øjnene, holdt hendes bryster og begyndte at kneppe hende godt og dybt.

Bo suttede fantastisk! Man skulle tro hun havde prøvet det før! Hun suttede så godt så jeg havde hendes røde læbestift rundt om roden af min pik. Det var skønt at se Lis hygge sig med at sutte to pikke samtidig. Både Henrik og Pelle kikkede meget tilfredse på Lis og begge trak vejret dybere og dybere. Jeg kunne mærke mine nosser havde trukket sig opad og var ved at være skudklare.

Simon havde lukket sine øjne op og kikkede igen på mig. Han kunne se jeg var ved at være klar, smilede frækt og gav mig en pegefinger op som at jeg lige skulle vente. Så trak han sin pik ud af Lis’s røv. Hun rettede lidt på sig og fortsatte så med at sutte og ride.

Simon gik hen bag mig, kælede mine balder og kørte så en smurt finger op i min røv. Det mærkede frækt!

“Nå! Skal vi fyre den af?”, hviskede Simon i mit øre. Simon trak sin finger ud af min røv og satte sit pikhoved mod mit røvhul. Jeg vidste fra leg med buttplug at jeg var stram i starten. Så jeg prøvede at slappe lidt af og mærkede da hans pikhoved blev presset ind. Det sortnede for mine øjne og jeg trak vejret dybt. Mit røvhul føltes helt udvidet, men heldigvis kneppede Simon mig stille og roligt. Jeg blev varmet mere og mere op og med lange seje stød kom han helt op. Han ramte mit p-punkt og der kom en dejlig varme i mit underliv.

Jeg kikkede på min kone. Hun var i gang med at sutte deres nosser på skift. “Er du klar?”, spurgte Pelle hende. Lis nikkede og tog begge deres pikke i munden igen. Hun kikkede frækt på mig, red videre på Bo og suttede videre på Henrik og Pelle. Bo var begyndt at kæle mine nosser med begge sine hænder. Hun havde lange røde negle kunne jeg mærke. Nu bredte varmen sig helt ud i min pik og ville snart få mit pikhoved til at eksplodere.

Simon stønnede i mit øre: “Ja, drenge! Lad os komme”. Jeg smilede til Lis, kunne mærke Simon stødte hurtigere, mærkede nu varmen i mit pikhoved og kunne se både Henrik og Pelle blev fjerne i blikket. Jeg holdt mit blik fast på Lis da jeg eksploderede i Bo’s mund. Jeg skød flere ladninger og nød de frække øjne Lis sendte mig. Bo holdt godt om mine nosser der var igang med at blive tømt. Hun sank, suttede og legede med sin tunge med min pik i hendes varme mund. Jeg måtte lukke øjnene og stønnede højt da jeg skød endnu en god ladning. Bo lød tilfreds.

Jeg kunne høre Henrik stønnende og Pelle trak vejret hurtigt. Så lød det som om Lis var ved at kløjs i det. Jeg åbnede mine øjne og kunne se hun nu sank. Så kom hun igen med behagelige lyde,kælede deres nosser, sank igen, smilede til mig, slikkede sig om munden og fortsatte med at sutte.

“Nu…” sagde Simon og tog fat på mine hofter. Så stødte han hurtigt et par gange, stoppede og lod pikken blive helt oppe. Jeg kunne høre hans stønnen og mærkede hans sperm der pumpede op i mig. Han stødte et par gange igen og skød flere varme ladninger.

Bo lod sine lange negle glide rundt på mine nosser og suttede stadig. Jeg følte mig dejligt tømt og helt lettet. Lis sank igen og kikkede på mig med et sløret blik. Nu var det hendes tur til at komme. Hun slap Henrik og Pelle’s nosser, lod deres slappe gennemsuttede pikke glide ud af hendes mund, stønnede og rodede med sine hænder i sit hår. Så gav hun et skrig fra sig, sitrede og stønnede “åh, åh, åh, åååhhhhhh…”. Bo flyttede sine hænder op til Lis’s bryster og tog dem i sine hænder.

Lis sad med lukkede øjne og stadig med hænderne i sit hår. “Knep mig tøs”, sagde hun. Bo var helt tændt, lod min slappe pik glide ud af hendes mund, stødte langsomt dildoen et par gange og stønnede så et højt “yyyyeeeesssss”. Hun sitrede og Lis begyndte at ride hende igen. “Er du mon helt færdig Bo…?”, sagde Lis med dirrende stemme, satte tempoet op og stønnede “åååhhhh, jaaaaaa, meeeeerrrr!”. Bo trak vejret hurtigt, holdt godt fast på hendes bryster, lukkede øjnene og stønnede højt “uuuuuuhhhhhhhh”.

Lis tog fat i Bo’s kruset hår og trak hende op så Bo kunne kysse Lis’s bryster. “Skønne Bo! Det var en fornøjelse at tage din mødom”, sagde Lis stadigt stønnende til Bo og gav hende et kys. De smilede til hinanden og så sagde Bo: “Tak! Vi må mødes igen…” og kikkede rundt på alle. Vi smilede og nikkede alle. Lis kyssede Bo’s svedige pande og sagde: “Ja,…selvfølgelig må vi mødes!”.

Vi søgte en husven…og fik flere!
I alt: 4.1 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.