POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Jeg var taget alene et par dage ned i mine forældres sommerhus som ligger ca 40 km fra hvor vi bor. Min gamle husven bor ca midt imellem vores bopæl og sommerhuset og da han skrev til mig mens jeg var på vej derned, var det oplagt at invitere ham derned og "besøge" mig mens jeg var der alene.
Jeg skrev det til min mand, som også har en hus veninde han mødes med engang imellem uden mig.

Selve sommerhuset er ikke så stort men der er et anneks dertil hvor der er et par ekstra sovepladser , jeg tænkte derfor at vi skulle hygge os derovre , og ikke i mine forældres soveværelse i selve sommerhuset.

Sommerhuset ligger ugeneret i et skønt naturområde med tilhørende strand til, hvor jeg ofte tager ned og bader alene, for det meste nøgen. Denne gang var ingen undtagelse, og da jeg havde "planer" den første dag jeg var der, blev det anden dagen at min Husven kom forbi om formiddagen. Jeg havde været nede og tage en morgen dukkert inden han kom og tog et frækt billede af mine bryster, som jeg sendte til både ham og min mand. Så var der ligesom tændt op til en fræk formiddag. De tænder nemlig begge to på bryst billeder.
Efter et varmt bad da jeg kom hjem fra stranden, gik der ikke længe før en velkendt bil rullede op af vejen til sommerhuset og jeg gik ud i indkørslen for at tage imod Morten , kun iført badekåbe.

Han fik et kæmpe knus , da han steg ud af bilen og jeg kunne se i hans øjne at han næsten ikke kunne vente med at tage badekåben af mig.
Vi gik indenfor i selve sommerhuset og drak en kop kaffe inden jeg vidste ham rundt i huset og tilsidst annekset, hvor jeg havde lagt lagen og tæppe på 3/4 sengen, inden jeg smed badekåben og han endelig kunne kramme og kysse DDB- Danmark s smukkeste bryster (som han kalder mine bryster).
Mens han kyssede dem og min mund , tog jeg mine hænder ned mellem hans ben og kunne mærke hans store dejlige pik udenpå bukserne, inden jeg begyndte at knappe dem op mens vi kyssede hinanden på munden.

Jeg stod med ryggen til sengen og da jeg havde fået bukserne af ham smed jeg mig bagover ned på den, mens jeg hev ham med ned i den. Nu kunne hans hænder ikke længere lade være med at røre mig mellem benene, hvor han allerede kunne mærke at min fisse var drivvåd, han begyndte hurtigt at køre hans store fingere ud og ind af den mens jeg lå og stønnede højre og højre indtil jeg tilsidst skreg en ordentlig sprøjte orgasme ud, så både lagen og tæppe var drivvådt af mine fissesafter.
Bagefter satte han sig på hug ned ved siden af sengen og begyndte at slikke min fisse ren for safter inden han igen stak 2 fingere op i den samtidig med at han slikkede videre, åh hvor jeg nød det og lidt efter var jeg så våd og ophidset at jeg sagde han skulle tage 4 fingre op i den ( hans hånd og fingre er ligeså store som hans pik) så nu var jeg godt fyldt ud, mens han kørte alle 4 fingre hurtigt ud og ind af min fisse, nu begyndte jeg at stønne endnu højre mens jeg skreg åh åh og han sagde ja ja kom så, sprøjt ud i min mund.

Da jeg kunne mærke at jeg var lige ved at komme igen tog jeg begge mine hænder op på hans hoved der var helt nede ved sengekanten og skubbede det op mod min fisse så han kunne smage mine safter på hans tunge når de sprøjtede ud af mig. Han åbnede munden og stak tungen ud lige da jeg fik presset han hoved helt op til min fisse og råbte uhm ah ja da jeg sprøjtede i hans mund sekundet efter.

Bagefter slikkede han fissen helt tør for de sidste safter inden han lagde sig op ved siden af mig på sengen, jeg vendte mig om på siden og tog min ene hånd ned mellem hans ben og den anden bag nakken på ham, mens jeg sagde jeg vil smage mine egne fissesafter og kyssede ham inderligt mens den anden hånd rykkede i hans pik og masserede hans nosser.

Da min mund slap hans, sagde jeg til ham at han skulle lægge sig på ryggen og jeg satte mig op og tog mit hoved ned mellem hans ben og begyndte at sutte først hans nosser og tilsidst hans store pik der næsten ikke kunne være inde i min mund, men jeg nød det alligevel og suttede langsomt, mens min tunge kørte rundt om hans pikhoved indtil det var så stift at der kom pre sperm ud af den.

Nu vidste jeg at han snart ville komme så jeg slap den og sagde om den skulle mærke min våde fisse, mens jeg red ham. Åh nej sagde han smilende, så kommer jeg jo bare det ved du min smukke prinsesse, he he sagde jeg og smilte frækt til ham mens jeg satte mig ovenpå hans store pik og red ham til jeg kort efter selv mærkede mine fissesafter sprøjte den sidste orgasme ud over hans pikhoved. Åh åh, så dejligt stønnede han og kort efter åh hå ja ja skreg han og sprøjtede hans sperm op i min fisse, mens hans krop var som en flitsbue. Da han lidt efter slappede af og åbnede øjnene sad jeg stadig ovenpå ham , så smilede han og sagde du er dum skønne kvinde. Ha ha ja det siger du hvergang jeg ridder dig til udløsning sagde jeg grinene til ham inden jeg hoppede ned af ham og gik ud på det lille wc der er i annekset for at tøre spermrester af mine inderlår og fisse.

Inden han tog hjem var vi enige om at det ikke var sidste gang vi havde elsket i det sommerhus.

Besøg af Husven i sommerhuset
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 20 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.