BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter min kones oplevelser med hendes fysioterapi-kammerat, intensiveredes deres kommunikation kortvarigt, men det har endnu ikke vist sig nødvendigt med en opfølgende undersøgelse. Der har været forskellige udfordringer, bl.a. med Corona.

Coronaen var også årsagen til, at julefrokosten på hendes arbejde var blevet udsat. Det er ellers altid en god anledning for at hun slår sig lidt løs. Hun er ansat et lille sted indenfor den kommunale børnepasning, hvor alle kender alle, og det ikke er muligt at have hemmeligheder overfor hinanden, så det er nok ikke lige det mest oplagte sted at hygge på alternative måder. Nu skulle det imidlertid vise sig, at kommunen valgte at holde en fælles julefrokost for alle ansatte i kommunens institutioner. Det var med spisning, underholdning, dans og fri bar. Det var noget, hun så frem til, især fordi der de sidste par år ikke har været fokus på belønning og anerkendelse i hendes job. Så det var en kærkommen mulighed for at nyde en aften med service på topniveau.

SEX I DAG?

I dagene op til arrangementet talte min kone om, hvordan hun glædede sig, og virkelig trængte til at komme ud og danse og bare hygge sig med kollegaerne. Til lejligheden havde hun købt en lækker flot sort kjole, der fremhævede alle hendes flotte kurver. Den havde en slids i den ene side, som gik et godt stykke op på låret. Når hun bevægede sig, kunne man se et lille stykke med bar hud over hendes selvsiddende strømpebukser. Det så super lækkert ud, og jeg elsker det frække syn når hun går af sted i sine stiletter og slidsen hjælper med at vise hende frem. Udover dette havde kjolen en rimelig dyb nedringning, så den fremhævede også hendes lækre bryster. Hun havde bedt mig om at købe et nyt, lækkert sæt undertøj, som hun havde forelsket sig i, og det lå naturligvis klar på sengen om fredagen når hun kom hjem fra arbejde. Trusserne overlod ikke meget til fantasien, da de bestod af en ganske lille g-streng, som samtidig var helt gennemsigtig foran. BH'en komplementerede kjolen perfekt, og sørgede for at hendes bryster fik en fræk og naturlig runding, som sad perfekt i kjolens nedringning. Da hun om eftermiddag havde gjort sig i stand, var det med en fræk og forførende make-up, hun havde iklædt sig undertøjet, kjolen, de selvsiddende strømpebukser og stiletterne, og så fandt hun et par øreringe og en matchende halskæde, som nærmest indbød til, at man skulle følge den om hendes hals og ned til hendes kavalergang. Håret sad perfekt, og jeg kunne se at hun var klar til et brag af en aften. Jeg kunne have kastet mig over hende, men fik at vide, at jeg godt kunne holde fingrene for mig selv, da hun ikke gad at enten hår, make-up eller tøjet blev rodet.

Vi havde aftalt, at jeg skulle køre og hente hende, så hun ikke skulle tænke på transport. Så kort efter hun var færdig med at gøre sig klar, sad vi i bilen på vej derhen. Det var en køretur på en halv time, og hun fortalte på vej derhen, at hun håbede der var en masse fyre, der ville danse. I hendes egen afdeling var der ikke så mange yngre fyre, men hun vidste at der nok skulle være masser af muligheder for at få sig en svingom, og som hun sagde det, kunne var der forhåbentlig også nogle veltrænede fyre, som hun kunne smyge sig lidt op ad når de dansede. Hun elsker at mærke effekten af en kropsnær dans på en fyr, og det er ikke sjældent at hun afslutter en dans, hvor hun har givet fyren stiv pik.

Jeg satte hende af ved et lækkert, stort selskabslokale med tilhørende danseklub, og gav hende et kort kys inden hun mødte nogle af kollegaerne med store smil og kort efter var de væk gennem døren. Jeg kørte hjem og slappede af med en FILM på sofaen mens jeg prøvede at få timerne inden jeg skulle hente hende til at gå. Da klokken nærmede sig midnat fik jeg en sms fra hende om at hun virkelig hyggede sig, og at der var et par frække fyre, som skiftedes til at danse med hende. Hun skrev, at hun var lidt kåd, og at de havde fået lov til at tage lidt på hende mens de dansede. Hun havde også bekræftet, at de begge havde fået stiv pik af hendes dans, eftersom hun "var kommet til" at gnide sig lidt op af dem. Jeg skrev, at det var fedt, hun hyggede sig, og at hun bare skulle slå sig løs. Kort efter kom der en besked retur med, at det da godt kunne være, at hun blev nødt til at undersøge "sagerne" lidt nærmere.

Få sex i dag

Da der igen var gået en times tid, og klokken nu var over midnat, skrev hun igen. Hun skrev, at når jeg kom og hentede hende, skulle vi lige køre en kollega, Michael, fra en anden afdeling hjem. Han var én af dem, hun havde danset flere gange med, og han var super sød at snakke med og havde det sødeste smil, syntes hun. Jeg svarede, at det var helt ok. Hun skrev, at de skulle have natmad kl. 01, og at jeg derefter godt måtte hente hende og Michael omkring kl. 02. Det gjorde jeg selvfølgelig.

Jeg holdt derfor uden for lokalet kl. 02 og stod og ventede op af bilen. De kom gående arm i arm i vældigt humør, og jeg kunne se, at min kone var lettere opstemt af alkohol og opmærksomhed, og hun nærmest sang et "Hej skat", da de kom hen til bilen. "Vi sætter os ind bagi", sagde hun, og således gjorde de.

På vej hjem grinede og pjattede de på bagsædet. Af og til fornemmede jeg nogle nydende lyde, og kunne først ikke helt blive klog på, hvad det skyldtes. Jeg justerede derfor bakspejlet, så jeg kunne se lidt mere af bagsædet, og jeg kunne se, at Michael havde hånden på min kones lår, lige inden for slidsen, og at han kærtegnede det bare stykke hud over strømpebukserne. Jeg hørte, at hun hviskede noget til ham, og han nikkede tilsyneladende, for kort efter sagde hun, at Michael bare kan komme med hjem og sove hos os, da han alligevel bor lidt langt væk. Hun sagde, at han bare kunne få gæstesengen, som alligevel aldrig blev brugt. Og sådan blev det selvfølgelig.

Da vi kom hjem, ville min kone gerne lige have en godnatdrink inden hun skulle i seng, så jeg gik i køkkenet og fandt tingene frem, mens hun og Michael satte sig ind i sofaen og snakkede. Jeg kunne se dem fra køkkenet, og de sad meget tæt i sofaen. Min kone var konstant i en eller anden form for berøring med Michael, og hun tog ham på armen eller låret når de grinede. Lidt efter kom hun ud til mig i køkkenet og sagde, at han vist var lidt fræk, ham Michael. Hun fortalte mig, at han havde taget hende på røven under kjolen mens de havde danset til festen, og at hun på et tidspunkt havde besluttet at tage trusserne af. Dem havde hun stadig i tasken, og hun bad mig mærke, hvor våd han havde gjort hende. Jeg stak hurtigt hånden ned under hendes kjole, og kunne mærke at hele hendes underliv sejlede i klistrede safter. Jeg pirrede hendes klitoris lidt, og stak et par fingre op i hendes varme og våde fisse. Hun stønnede stille, og bad mig smage på, hvor ophidset hun var. Det gjorde jeg, og hun smagte fantastisk! Så trissede hun ellers ind til Michael igen og sagde, at jeg skulle komme ind med deres drinks. 

Da jeg overrakte deres drinks, sad Michael med hånden på hendes lår, og da han gjorde anledning til at fjerne den, holdt min kone hans hånd fast, og han tog derfor drinken med den anden hånd. Jeg kunne se, at hans hånd bevægede sig en smule, og han nussede og masserede hendes lår, mens de nød deres drinks. Da de var cirka halvvejs gennem drikkevarerne spurgte min kone, om hun måtte få en sidste dans med Michael inden vi skulle i seng. Det var han med på, og kort efter svajede de rundt på gulvet til en stille melodi. Dansen var meget tæt, og jeg kunne se, at min kone nød hans berøring og at have hans krop helt tæt på. Det var tydeligt, at han ikke havde problemer med at røre ved hende, heller ikke selvom jeg sad og kiggede på. Hans hænder var på hendes røv, hendes hofter og siden af hendes bryster. På et tidspunkt får de drejet sig, så han står med ryggen til mig, og min kone er skjult af hans krop. Jeg kan dog se hendes øjne over hans skulder, og hun kigger meget intenst på mig, hvorefter hun lukker øjnene i noget der ligner en fantastisk nydelse. Jeg kan se, at hun trækker vejret dybt, og lægger sit hoved helt ind til det øverste af hans bryst. Sådan står de lidt og svajer inden hun kigger op og hvisker noget til ham. Musikken stopper, og de bryder op fra deres tætte dans, hvorefter vi gør klar til at gå i seng. Michael er hurtig klar, og lægger sig ind i gæsteværelset. Min kone og jeg er sammen på badeværelset, og mens vi er i gang med de sidste forberedelser til natten, siger hun, at han havde fingrene oppe i hendes fisse mens han dansede med ryggen til mig. Ja så kan jeg da bedre forstå nydelsen i hendes ansigt. Hun sagde så, at jeg bare skulle gå i seng, og at hun lige ville gå ind og sige godnat til Michael. Hun tog kjolen af, men trusserne på igen, og derefter gik hun ellers ind til ham. Hun lukkede ikke døren, og mens jeg lagde mig i min seng, kunne jeg høre, at de lå og snakkede sammen i hans seng. Snakken gik over i kysselyde, og lette støn, og nu var jeg sikker på, at min kone havde tænkt sig at have sex med en anden mand i vores eget gæsteværelse mens jeg skulle høre på deres leg. 

De kyssede og nussede lidt inden jeg kunne høre hende sige "Jeg vil smage på dig". De rumsterede lidt rundt, og så kunne jeg ellers høre de lyde, jeg elsker at høre, når min kone sutter min pik. Denne gang var det bare Michaels pik, der fik den helt store tur, og jeg hørte både stønnelyde og hostelyde når hun fik taget den helt ned i halsen. Det er noget, hun nyder i stor stil, og det lød også til, at Michael var ganske godt tilfreds med hendes evner, for hun fik masser af ros fra ham. Jeg kunne høre, at han bad hende om at sutte på hans boller, og kort efter udbrød han "Jaaaa, sådan dér. Fuck, det er dejligt at mærke din tunge og læber på mine boller. Kom og sæt dig ovenpå mig". Jeg kunne høre, at min kone kravlede op på ham og lidt efter hørte jeg hendes støn, og jeg vidste, at hun i det øjeblik gled ned over hans stive pik. Så kunne jeg ellers ligge alene i vores egen seng, kun få meter fra den åbne dør ind til gæsteværelset og høre, at min kone red en anden mand. Jeg kunne høre deres kyssen, klasken og smasken fra deres kropsdele, der gned mod hinanden. Det varede ikke længe før jeg hørte Michael igen: "Shit, du er fræk. Jeg kommer om lidt". Min kone svarede "Brug min fisse til at tømme dig i. Jeg vil mærke din sperm sprøjte op i mig". Og så kom han ellers i en langvarig orgasme, og jeg kunne høre hvor meget han nød at sprøjte i min kone. Da han havde tømt de sidste dråber i hende, kunne jeg høre at de lå og kyssede lidt inden hun sagde godnat og rejste sig fra hans seng. Lidt efter kravlede hun ind under vores dyne, lagde sig på siden med sin røv mod mig, og sagde "Stik din pik op i min brugte og fyldte fisse, så du kan mærke hvor meget sperm han har sprøjtet ind i mig". Da min meget stive pik gled indenfor, blev den straks omsluttet af en varme og klistrethed, som er helt speciel. Der er ikke noget som hendes fisse, der er fyldt med en anden mands sperm. Jeg skulle ikke bruge mange minutter i hende før jeg havde tilføjet min sperm til Michaels, og vi lagde os til at sove. Og nøj, hvor sov jeg godt…

Næste morgen, da vi vågnede, lå vi og kyssede lidt. Min kone sagde, at hun var fuldstændig klistret mellem benene stadig, men det var fantastisk at vågne med safter fra to lækre mænd mellem benene. Hun ville sikkert "få glæde af os" resten af dagen. Hun spurgte om jeg ikke gik ned og fik gang i noget morgenmad, og så ville de ellers komme om lidt. Jeg fik smidt noget tøj på, og gik ellers ned i køkkenet. Da jeg var kommet ned i køkkenet, kunne jeg høre, at hun igen gik ind til ham. Hun sagde godmorgen og spurgte om han havde sovet godt. Lidt efter grinede hun og udbrød "hold da op!". Jeg kunne godt gætte, at Michael var vågnet med en stivert, og det skulle ligne min kone dårligt, hvis hun bare lod ham være i sådan en situation. Det varede da heller ikke længe før jeg kunne høre Michael igen: "Åhhh, ja. Sut min pik!". Så kunne jeg ellers forsøge at koncentrere mig om at lave morgenmad mens jeg kunne høre min kone give Michael et lækkert morgen-blowjob. Og der gik ikke mange minutter før han igen udbrød: "Jeg kommer nu! Åhhhhhhhhh jaaaaaaahhhhh!". Min kone grinte lidt og sagde, at der nok var morgenmad nedenunder, så han skulle komme ned når han var klar.

Da hun kom ned af trappen og ud i køkkenet havde hun et stort frækt smil på, sagde godmorgen, og kom hen og gav mig et lækkert tungekys. Jeg kunne lugte på hendes ånde og smage på hende, at hun netop havde haft en pik i munden. Hun stoppede kysset, kiggede op på mig og sagde, at Michael havde holdt hendes hoved nede over hans pik, da han var kommet, så han havde antydet, at hun skulle sluge hans sperm. Så det havde hun gjort, og hun synes faktisk det var voldsomt lækkert og frækt! Gennem vores snart 10 år sammen, har hun aldrig villet sluge min sperm! Det har altid været noget, hun ikke kunne få sig selv til. Og nu havde hun slugt hans sperm som om det var ingenting. Og hun kunne lide det! Nøj, hvor var jeg misundelig – og voldsomt ophidset! 

Under morgenmaden snakkede vi alle rimelig normalt, men hele tiden var der små hentydninger til, hvad der var foregået, og jeg var ligesom det tredje hjul, som ikke helt var med i deres flirten og udveksling af frække blikke. Det synes jeg var super ophidsende, og jeg kunne ikke vente med at få min kone på egen hånd igen, da min liderlighed jo ikke var blevet tilfredsstillet. Da vi havde spist, spurgte min kone, om ikke jeg kunne køre Michael hjem mens hun lige fik styr på huset. Så det gjorde jeg, og der blev ikke snakket ret meget på vores køretur. Det var en anelse akavet, synes jeg. At sidde og køre denne her ukendte fyr hjem, som over de sidste 12 timer havde kneppet min kone og spermet hende i både fissen og munden mens jeg havde kunnet høre det hele. Og ikke mindst havde fået hende til at sluge sperm for første gang nogensinde!

Da jeg kom hjem igen, spillede huset fuldt ud, og min kone sagde, at nu var det vist min tur til at blive lidt forkælet. Hun trak mig ind i stuen, skubbede mig ned i sofaen, satte sig på hug foran mig, mens hun begyndte at trække mine bukser ned. "Jeg vil sutte din pik til du kommer. Men du skal sprøjte ud over mine bryster. Jeg vil ikke have din sperm i munden!"…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.