BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er noget tid siden, Fru Fræk havde slået sig løs uden for vores ægteskabsseng. Forleden greb hun dog muligheden, da den bød sig med en tidligere kollega.

Min kone har for år tilbage været ansat hos en fysioterapeut til at tage sig af det administrative, og i denne stilling blev hun gode venner med en af de fysioterapeuter, der var ansat på klinikken. Lad os kalde ham Frederik. Til en julefrokost var de i godt lag, og hun havde fortalt ham, at hun havde lov til at gøre hvad hun ville med andre mænd, hvilket han havde syntes var virkelig spændende. Han var dog gift, så det blev ikke til andet end lidt fræk snak og en sensuel sutten af hans ene finger, da han på et tidspunkt havde drillet hende med ét eller andet. Det var tilsyneladende gået lige i bukserne på ham.

SEX I DAG?

Efter julefrokosten havde flirten fortsat i noget tid, men da han jo stadig ikke havde baglandet i orden til yderligere eskapader, blev det aldrig til mere end det. Nogle måneder efter, stoppede min kone på klinikken, da arbejdsmiljøet ikke var i top pga. ledelsen. Ikke lang tid efter, skiftede Frederik også væk fra klinikken. Min kone og han fastholdt løst kontakten, og en gang imellem når han havde et liderligt øjeblik, kom der en besked til min kone om, at han tændte voldsomt på tanken om hende, og at han tit fantaserede om hende, når han onanerede.

Nu ville skæbnen så, at min kone havde problemer med det ene knæ, som krævede behandling af en fysioterapeut. Hun lavede en aftale med Frederik om at hun kom op til ham, så han kunne kigge på hende. Dog med den aftale, at det udelukkende skulle være et professionelt møde, hvor hendes knæ var i fokus.

På dagen, hvor hun skulle af sted, havde hun ikke stadset sig ud, som hun ellers har gjort tidligere, og som hun ved jeg elsker. Hun havde dog været i bad og barberet sig, ligesom undertøjet matchede. Hvis nu… Jeg var lidt spændt, da hun tog af sted, men overbeviste mig selv om, at det jo ikke var med frække lege i sigte, at hun skulle se ham. Det handlede om, at hendes knæ skulle behandles.

Da hun var kommet ind i klinikken og hans rum, havde han bedt hende tage bukserne af, så han kunne kigge på hendes knæ. Nogle indledende spørgsmål havde derefter fulgt, ligesom forskellige øvelser blev gennemgået. Han fik hurtig en idé om, hvad der skulle til rent fysisk, og der blev lavet en aftale om øvelser og træning af knæet, som min kone skulle udføre derhjemme. Herefter bad han hende om at lægge sig på ryggen på hans briks, hvorefter han mærkede på selve knæet samt de sener og muskler, der hæfter herpå. I den forbindelse begyndte han at massere hendes knæ samt lår. Langsom nærmede massagen sig hendes underliv, og da han på et tidspunkt masserede hende på inderlåret, sagde han, at det normalt kun er hans kone, han rører så intimt. Min kone sagde, at det var helt fint, og han fortsatte massagen endnu længere op af hendes inderlår. På et tidspunkt kom han så tæt på hendes g-streng, at hun følte hendes skamlæber langsomt, begyndte at sprede sig. Hun sagde til ham, at hvis han fortsatte med det han havde gang i, så var hun bange for, at hendes ene skamlæbe ville smutte ud af trusserne. Det synes han ikke, den skulle, så med en hurtig bemærkning om, at hun jo så hellere måtte få trusserne af, tog han fat i begge sider af hendes trusser og trak dem af hende. Hun lå nu på hans briks med blottet fisse og halv-spredte ben, så han kunne nyde hendes lækre fisse. Derpå fortsatte han massagen af hendes inderlår, og kom nu endnu tættere på fissen, så han kunne se hendes skamlæber sprede og lukke sig under hans berøring. Også det andet inderlår kom nu under behandling, men hele tiden kredsede han omkring hendes fisse, og stille og roligt blev det til massage af de ydre skamlæber. Min kone lå med lukkede øjne på hans briks, og hendes vejrtrækning blev dybere og tungere alt imens han masserede hende mellem benene.

Efter en længere opbygning, begyndte han nu at massere direkte på hendes ydre og derefter indre skamlæber. Hans fingre nulrede, nussede og kælede for hele hendes fisse, som efterhånden sejlede i dejlige klistrede safter. Stille og roligt førte han en finger ind i hende, og kort efter stak han endnu en finger op i hende. Nu stod den så på indvendig massage af hendes fisse, og hun havde meget svært ved at ligge stille under hans berøring. Han fandt hendes g-punkt og masserede samtidig uden på hendes fisse omkring hendes klitoris. Det førte ret hurtigt til en heftig orgasme, som hun dog fik kvalt nogenlunde, da hun jo ikke kunne ligge og stønne højt her på klinikken. Herefter fik hun lov til at ligge lidt og puste ud, hvorefter han sagde, at han simpelthen var så liderlig nu, at han også måtte have en orgasme.

Han rejste sig derfor op, og trak sine bukser lidt ned. Han tog fat om sin stive pik, og begyndte at onanere foran min kone mens han stod ved siden af briksen. Hun drejede sig rundt og rakte ud efter hans boller, som hun stille og roligt begyndte at massere. Hun kunne mærke på ham, at det var noget, han kunne lide, og da hun kort efter stak tungen frem og pirrede hans spændte pikhoved med hendes våde og varme tungespids, havde han ikke lang vej igen. Hans åndedræt blev stærkere og hans tag i pikken mere insisterende. Hun sagde, at han skulle give hende hans sperm, og da hun kort efter tog lidt hårdere fat om hans boller, kunne hun mærke sammentrækningerne begynde. Hun lukkede øjnene og lagde hovedet helt tæt hen til hans pik mens hun stadig pirrede hans pikhoved med tungen. Hun kunne mærke, at pikken svulmede og kort efter kom det første sprøjt af varm sperm, som ramte hende hen over næsen. Dette blev efterfulgt af flere kraftige sprøjt, og kort efter havde hun sperm hen over næsen, kinderne og munden. Hun kiggede op på ham med et smil, og kørte kort tungen hen over sine læber for lige at få lov til at smage på ham. Han kiggede ned på hende med julelys i øjnene og sagde, at det var en fantastisk oplevelse, og at han så gerne ville have mærket hendes fisse, men at det nok ikke rigtig ville gå. De fik derefter klargjort sig, tørret spermen af, tøjet på igen, og herefter måtte arbejdsdagen gå videre for dem begge.

Da min kone kom hjem, fortalte hun lidt om behandlingen og øvelserne, men ikke noget om de andre "øvelser", de havde lavet. Først senere på dagen, da vi lå i sengen og endelig havde lidt tid for os selv, sagde hun, at Frederik i øvrigt havde fået hende til at komme, og at han derefter var kommet ud over hende. Jeg spærrede øjnene op, og min pik voksede til fuld størrelse på ingen tid. Hun sagde, at jeg skulle lægge mig på ryggen og onanere min pik. Så ville hun nusse mine boller, som hun havde nusset hans, mens hun ville fortælle hele historien. Hun fortalte stille og roligt, og da hun nåede til hans klimaks, toppede hun historien med, at hun ikke ville sutte eller pirre min pik med sin tunge, da jeg skulle gå med tanken om, at den sidste pik, hun havde haft sin tunge på, og som havde sprøjtet sperm i hovedet på hende, ikke var min. Med denne kommentar kom jeg i en kraftig orgasme. Hun nussede roligt videre, og kyssede mig herefter på munden. Med den mund, som tidligere havde været dækket af hans sperm.

Kort efter lagde vi os til at sove, og der gik en uges tid, før min pik igen blev den sidste pik, hendes tunge havde rørt. Indtil da måtte jeg gå med tanken om, hvordan han havde nydt hendes våde, pirrende tunge som den sidste.

Mon der er behov for opfølgning hos fyssen på hendes behandling? Det må tiden vise…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.